کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
دوستان کسی هست که همین روزها عازم هیوستن باشه؟ میخوام اگر کسی هست لطف کنه گواهینامه من رو با خودش بیاره. خانواده ام تو ایران به دستتون میرسونن اینجا هم خودم میام تحویل میگیرم. هیچ پستی تو ایران حاضر نیست اصل مدرک را برای امریکا پست کنه. Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy
(2015-06-16 ساعت 23:14)ghazal72 نوشته:  دوستان کسی هست که همین روزها عازم هیوستن باشه؟ میخوام اگر کسی هست لطف کنه گواهینامه من رو با خودش بیاره. خانواده ام تو ایران به دستتون میرسونن اینجا هم خودم میام تحویل میگیرم. هیچ پستی تو ایران حاضر نیست اصل مدرک را برای آمریکا پست کنه. Sad

حتی DHL؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان کسی میدونه هزینه زندگی توی هیوستون برای یه فرد مجرد ماهیانه چقدر هست ؟میدونم بستگی به نوع زندگی داره منظورم بیشتر هزینه متوسط هست جای نسبتا خوب هم خونه بگیری ؟
گاهی گمان نمی کنی ولیکن می شود / گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست/ گاهی تمام شهر گدای تو می شود
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان میتونید یک کمک در مورد کار.هزینه ها . حقوق . و مناطق برای زندگی خوب و با اجاره ای معمول و متوسط برای یک نفر کنید؟
کیس:؟؟68 ارسال فرم:24th june مصاحبه:آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من برای اول اکتبر 2015 هیوستون خواهم بود. ghazal جان اگه مایل بودی میتونیم بیشتر با هم اشنا بشیم چون من هم از بازماندگان 2104 هستم و به شوهرم ویزا نرسید. خوشحال میشم اگه با هم همخونه بشیم.
F2Aبازمانده لاتاری 2014, ارسال مدارک Oct 2014, تاریخ Priority date: 27 Oct 2014 , اپرو: 11March 2015, دریافت کیس نامبرو اینویس نامبر(تلفنی) :2015june10 ، تکمیل فرم 261: 2015july07 , دریافت ایمیل کیس نامبر و اینویس نامبر: 15July2015 , پرداخت 120$: 2015 21July ، دریافت ایمیل پرداخت 325$: 22July 2015 و پرداخت 325$: 26July2015، تکمیل فرم 260: 2015Aug05
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.من و همسرم در يك آپارتمان دو خوابه در هيوستون زندگي ميكنيم.اگر تازه ميخواين به هيوستون بياين يا دنبال همخونه ميگردين پيام خصوصي بدين.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-22 ساعت 20:31)Talia نوشته:  سلام دوستان.من و همسرم در يك آپارتمان دو خوابه در هيوستون زندگي ميكنيم.اگر تازه ميخواين به هيوستون بياين يا دنبال همخونه ميگردين پيام خصوصي بدين.

سلام تالیا جان. من چون پیغام خصوصی ام به 25 نرسیده نمیتونم به شما پیغام بدم. ممکنه ایمیل خودتون و به من بدی تا با شما در ارتباط باشم؟ من اول اکتبر میام و متاسفانه به شوهرم ویزا نرسیده.
F2Aبازمانده لاتاری 2014, ارسال مدارک Oct 2014, تاریخ Priority date: 27 Oct 2014 , اپرو: 11March 2015, دریافت کیس نامبرو اینویس نامبر(تلفنی) :2015june10 ، تکمیل فرم 261: 2015july07 , دریافت ایمیل کیس نامبر و اینویس نامبر: 15July2015 , پرداخت 120$: 2015 21July ، دریافت ایمیل پرداخت 325$: 22July 2015 و پرداخت 325$: 26July2015، تکمیل فرم 260: 2015Aug05
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-22 ساعت 22:03)مرلی نوشته:  
(2015-06-22 ساعت 20:31)Talia نوشته:  سلام دوستان.من و همسرم در يك آپارتمان دو خوابه در هيوستون زندگي ميكنيم.اگر تازه ميخواين به هيوستون بياين يا دنبال همخونه ميگردين پيام خصوصي بدين.

سلام تالیا جان. من چون پیغام خصوصی ام به 25 نرسیده نمیتونم به شما پیغام بدم. ممکنه ایمیل خودتون و به من بدی تا با شما در ارتباط باشم؟ من اول اکتبر میام و متاسفانه به شوهرم ویزا نرسیده.

ايميل من taallia@yahoo.com هستش.درست ميگين چون من هم كاربر فعالي نيستم نتونستم پيغام خصوصي بدم!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1
(2015-01-28 ساعت 10:08)پیمان هدایتی نوشته:  سلام و همسرم داریم برای اول فروردین 1394 به شهر هیوستون نقل مکان میکنیم من مهندس عمران هستم و همسرم کارشناس ارشد مارکتینگ از کسانی که مایل هستند خونشون را با ما به اشتراک بگذارند یا اتا ق خالی برای سکونت سراغ دارند ممنون میشم راهنمایی کنند و اگر اطلاعاتی در مورد پیدا کردن اتاق برای سکونت دارن ما رو راهنمایی کنند با تشکر

سلام.ميدونم كه از اين پيغام چند ماه گذشته و احتمالا ساكن شديد.ولي باز اگر خواستين جا بجا بشين من و همسرم در آپارتمان دو خواب با دو سرويس بهداشتي و حمام مجزا هستيم.ميتونيد پيغام بدين
پاسخ
تشکر کنندگان:
خانوم Talia
سلام.ميدونم كه از اين پيغام چند ماه گذشته و احتمالا ساكن شديد.ولي باز اگر خواستين جا بجا بشين من و همسرم در آپارتمان دو خواب با دو سرويس بهداشتي و حمام مجزا هستيم.ميتونيد پيغام بدين
[/quote]

میخواستم اگر شد به من یه پیام خصوصی بدین با تشکر. سئوالی داشتم

(2015-06-23 ساعت 21:09)Talia نوشته:  
(2015-01-28 ساعت 10:08)پیمان هدایتی نوشته:  سلام و همسرم داریم برای اول فروردین 1394 به شهر هیوستون نقل مکان میکنیم من مهندس عمران هستم و همسرم کارشناس ارشد مارکتینگ از کسانی که مایل هستند خونشون را با ما به اشتراک بگذارند یا اتا ق خالی برای سکونت سراغ دارند ممنون میشم راهنمایی کنند و اگر اطلاعاتی در مورد پیدا کردن اتاق برای سکونت دارن ما رو راهنمایی کنند با تشکر

CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من و همسرم 3 نوامبر عازم فلوريدا (tmpa) هستيم دنبال هم خونه ميگردم براي مدت 2 ماه اگر كسي از دوستان تمايل داره ميتونيم با هم هماهنگي كنيم
شاد باشيد
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 05:03)ho_tasha نوشته:  خانوم Talia

(2015-06-23 ساعت 21:09)Talia نوشته:  

[/quote]

من يك ايميل واسه شما فرستادم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.به نظر شما تگزاس ایالت ارزانتری نسبت به ایالات دیگر است؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 21:18)دختر پارس نوشته:  سلام دوستان.به نظر شما تگزاس ایالت ارزانتری نسبت به ایالات دیگر است؟

تگزاس يكي از ايالتهايي هستش كه ماليات خريد مواد غذايي نداره.ولي مثلا كاليفرنيا واسه خريد مواد غذايي هم بايد ماليات بدين.قيمت مسكن هم در تگزاس خوب بود ولي توي اين يكي دو سال اخير داره ميره بالا.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
برای اوایل نوامبر تو هیوستن کسی همخونه میخواد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان