موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان میشه منو راهنمایی کنین؟ امکان پیدا کردن کار برای مهندس شیمی با سابقه کار با دستگاه انالیز حرارتی مثل DSC یا TGA و ... تو هیوستون وجود داره؟
کلا اشنایی به کار با دستگاه های انالیز شیمی بدرد کار تو هیوستون میخوره؟
ممنونم از لطفتون
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من از این رشته شما چیزی نمیدونم اما اگه خودتون هم یه سرچ بزنین واسه اگهی های کار در زمینه رشته تون تو هیوستون دستون میاد یه چیزایی
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
Matiyar جان.
من هم اول برداشتم مثل شما بود و بعد که دیدم ایشون همین پست رو در تاپیک های مربوط به شهرهای دیگه هم مطرح کرده حس کردم که یه جورایی اسکول شدم که جواب دادم.اما بعدش که دقیق شدم دیدم شاید این بنده خدا منظور بدی هم نداشته و بین هیوستون و سان آنتونیو و آتلانتا آگه اشتباه نکنم داره تحقیقات خودش رو انجام میده.اما ایکاش حداقل تو متن پست خودش اینو می گفت تا مشکلی از این مدل پیش نیاد.در نهایت هدف ما فقط انتقال اطلاعاتیه که داریم و امیدوار اینو از همدیگه دریغ نکنیم.
موفق باشین.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
شرکت chevron که از غولهای نفتی آمریکاست دیروز اعلام کرد که 950 نفر رو در هیوستون lay off خواهد کرد. و این قسمتی از تلاششون برای کم کردن هزینه ها به میزان یک میلیارد دلار هست.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام از دوستان ساكن هيستون تعدادي سوال داشتم كه اگه ميشه من رو راهنمايي كنيد
اول اينكه ما يه خانواده 3 نفري هستيم و از برندگان 2016 كه اگه همه چيز جور بشه قصد عزيمت داريم و حالا سوالاتي كه ميخوام دوستان زحمت بكشند و جواب بدهند .لازمه بگم اكثر تاپيك ها رو خوندم و بعلت چند دستگي در مطالب از شما دوستان كمك خواستم .
1- براي شروع زندگي و كرايه خونه و وسايل خونه و ماشين و مايحتاج اوليه زنگي ( البته در حد متوسط ) چقدر بايد پول همراه داشته باشيم
2- اگه بشه ماهانه 2500 دلار از ايران فرستاد ميشه ماهانه (بعد از خريد وسايل اوليه) با اون زندگي كرد تا كار پيدا كنيم
3- آيا به پولهاي ارسالي از ايران بصورت ماهانه ماليات تعلق ميگيره و اگه آره چقدر كسر ميشه در ضمن بهترين راه انتقال پول چيه . در ضمن شنيدم صرافي ها درصدي رو كم ميكنند ميفرستند ولي نميدونم چقدر .
4- بچه من به سن مدرسه رسيده يعني 7 سال آيا طبق گفته دوستان مدارس رايگان مي باشد يا خير
اگه ميشه هزينه ها رو به تفكيك بنويسيد.
با تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا در مورد Plano , TX هم اگه اطلاعاتی دارید بگید.
ممنون
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی . من بین زندگی در هیوستون و دالاس در تردید و شک هستم . درسته که تو تاپیک هیوستون این سوال رو میپرسم . ولی یه خواهش از دوستان دارم . بدون تعصب به شهر هیوستون از لحاظ زندگی ، مالیات ،تحصیل ،درمان و ....برای یه خانواده 4 نفره که یه پسر بچه مدرسه ای هم دارم کدوم شهر مناسب تره .؟ شاید خیلی کلی باشه ولی خوشحال میشم دوستان نظرشون رو بگن چون تو مرحله انتخاب شهر هستم و خیلی تصمصم گیری سخته
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-06 ساعت 18:44)Iaccept نوشته: (2015-03-06 ساعت 18:35)Ramin geologist نوشته: (2015-03-06 ساعت 18:04)Iaccept نوشته: ممنون رامین جان
آقا ما ۷ سال درس خوندیم فوق گرفتیم، حالا پر
ب نظرت منطقی تر نیست gre یا تافل بگیریم!؟
آیا این ۱۵٪ که میگی برا همه رشته هاس، یعنی فنیارم شامل میشه!؟
مدرکم دولتی روزانه تهران هست ، رشتمم مکانیک
{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}
در مورد درصدي كه واست گفتم كاملاً تقريبيه و چيزيه كه شما به چشم تو دانشگاه ها مي بيني. من خودمم فوق زمين شناسي نفت دارم با حدود ۳ سال سابقه كار. در مورد مدرك هم همونطور كه گفتم اينا كارايي بيشتر از مدرك واسشون مهمه. تو بعضي شرايط هم كلا ترجيح ميدن مدركت اصلا بالا نباشه كه توقع حقوق بالا نداشته باشي. به نظرم شما اگر وقت واسه زبان داري تا مي توني بخون. حتي امتحان هم ندادي خودتو به يه سطح بالايي برسون كه اگر هم تافل يا جي آر اي خواستي همين جا امتحان بدي. اگر هم نخواستي كه تو هزينه صرفه جويي كردي و الكي پول مدرك ندادي
بيا اول كار اپلاي كن اگر نشد بعد به فكر دانشگاه باش چون به هر حال ۱ سال بايد صبر كني تا Instate بشي و شهريه دانشجو بين المللي ندي
منم میخام بعد از اینعستیت شدن برم یونی!
یه سوال دیگه :
من والا تو زمینه ی کاری خودم دو سال سابقه دارم
ولی ب خاطر اینکه سطح زبانم خیلی بالا نیست میخام با کار ساده شروع کنم
من جو ش کاری و ساخت و تعمیر ماشین آلات ک شاورزی تجربه زیاد دارم و تقریبا اوستام
آیا این کارا اونجا هست!؟
برای انجامش مدرک خاصی میخاد!؟
درآمدش چقدر هست تقریبا!؟
ممنون
برامن یه سوال باقی مونده با instate شدن هزینه دانشگاه کلا از بین میره یا درصدی کاهش پیدا میکنه؟
کسی در جریان این موضوع هست؟
شماره کیس: 2015AS 51xx
تعداد افراد کیس : 2 نفر
تاریخ مصاحبه:12 می ایروان
اپدیت ها: 13 می هر دو کیس روزانه- 15 می هر دو کیس شبانه- 18 می و 19 می کیس اصلی شبانه_7 جولای کیس اصلی روزانه_21 جولای کیس اصلی شبانه و 22 جولای کیس اصلی روزانه و اعلام شماره کیس در سایت سفارت برای کلیر شدن
مقصد: هیوستون