موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا بفرمایید برای من و همسرم با دختر 14 ساله ماهی چقدر هزینه توی هوستون لازمه ممنون
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی هست برای حدود نیمه سپتامبر قصد سفر به هیوستون رو داشته باشه و همچنین همخونه کسی میخواد اونجا ؟ من پسر مجرد هستم همچنین قصد دارم ماشین هم تو روزای اول رنت کنم که میتونیم باهم کارهای مربوطه رو انجام بدیم اگر کسی مایل بود پیام خصوصی بده
Clear - Interview : March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من و همسرم و دوقلوهامون که الان تقریبا 3 ساله هستند 2 سال پیش از ایران به هلند مهاجرت کردیم. من یک سفارش کار از یک شرکت معتبر هلندی که تو زمینه نفت و گاز فعالیت داره داشتم و چون شرکت امکانات خوبی در اختیارمون گذاشت خیلی مهاجرت سختی نبود. البته به جز اون قسمتش که دوتا بچه 1 ساله داشتیم و دوران خیلی سختی رو پشت سر گذاشتیم. الان بعد از 2 سال تصمیم گرفتیم هلندو ترک کنیم به خاطر خیلی مسائل که اینجا جاش نیست و هیوستون اولین انتخابمونه.
بنده فقط چند سوال مهم دارم که ممنون میشم اگر دوستان محبت کنند و تجربیاتشونو مطرح کنن.
- اگر بنده یک سفارش کار پرمننت از یک شرکت معتبر تو هیوستون داشته باشم پروسه مهاجرتم به چه صورت خواهد بود؟ البته میدونم که با این شرایط میتونم گرین کارت بگیرم ولی میخوام بدونم ایا از همون اول گرین کارت میگیرم یا ابتدا با یک ویزای موقتی وارد امریکا میشم؟ اگر ویزای موقتی، بعدش چقدر طول میکشه گرین کارت بگیرم؟ ایا ممکنه اصلا بروسه گرین کارت انجام نشه و با همون ویزای موقتی اونجا بمونم؟ اگر گرین کارت بگیرم و کارمو از دست بدم گرین کارتم همچنان معتبره؟
- یک مهندس با حدود 8-10 سال سابقه کار در زمینه offshore و مدیریت پروژه حداقل حقوقش چقدر باید باشه و مالیات بردرامد چند درصد هست؟
- از دوستانی که بچه دارن ممکنه کسی توضیح بده سن ورود به مدرسه چند ساله؟ ایا مدارس رایگانه؟ ایا دوره های preschool وجود داره که رایگان یا ارزون باشه؟ هزینه های daycare چقدر هست؟ ایا دولت کمک میکنه بابت هزینه های daycare؟ اگر بله چه مقدار و چه شرایطی داره؟
من چون 2 سال تو هلند بودم اگر 3 سال دیگه بمونم میتونم برای سیتیزن شیپ اقدام کنم و واسه همین هم خیلی برام مهمه که الکی با مهاجرت به یک جای دیگه بدون پرمننت رزیدنس و گیرین کارت این 2سال رو نابود نکنم و به اصطلاح از اینجا رونده از اونجا مونده نشیم.
دوستان با نظرات البته درستشون میتونن کمک خیلی خیلی بزرگی به بنده و خوانوادم بکنن و از همه پیشاپیش بابت نظراتشون تشکر و قدردانی میکنم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
نفت وارد کانال سی دلاری شد. انصاف نیست از آب معدنی ارزونتر شده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه بگین چطوری یه کارفرما پیدا کنم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-25 ساعت 11:53)ho_tasha نوشته: (2015-08-25 ساعت 05:00)renausa نوشته: نفت وارد کانال سی دلاری شد. انصاف نیست از آب معدنی ارزونتر شده.
با سلام
آقا پس ما چیکار کنیم که نفتی هستیم و میخواییم بیاییم هیوستون ما کلاً بخاطر نفتش داشتیم مییومدیم هیوستون.
دوستان راهنمایی
پس اوضاع نفت از اون چیزی که بود داره خراب تر میشه؟
من کم و بیش پیگیر اوضاع کاری نفت و offshoreتوی هیوستون هستم به شدت اکثر شرکتا تعدیل نیرو دارن و اکثر فرصتای کاری توی سایتها هم فیک هستن
البته قابل ذکره که اوضاع کارای نفتی تو ایران هم در حال حاضر اصلا خوب نیست
شماره کیس: 2015AS 51xx
تعداد افراد کیس : 2 نفر
تاریخ مصاحبه:12 می ایروان
اپدیت ها: 13 می هر دو کیس روزانه- 15 می هر دو کیس شبانه- 18 می و 19 می کیس اصلی شبانه_7 جولای کیس اصلی روزانه_21 جولای کیس اصلی شبانه و 22 جولای کیس اصلی روزانه و اعلام شماره کیس در سایت سفارت برای کلیر شدن
مقصد: هیوستون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 01:41)jyahuda نوشته: با سلام خدمت دوستان
من و همسرم و دوقلوهامون که الان تقریبا ۳ ساله هستند ۲ سال پیش از ایران به هلند مهاجرت کردیم. من یک سفارش کار از یک شرکت معتبر هلندی که تو زمینه نفت و گاز فعالیت داره داشتم و چون شرکت امکانات خوبی در اختیارمون گذاشت خیلی مهاجرت سختی نبود. البته به جز اون قسمتش که دوتا بچه ۱ ساله داشتیم و دوران خیلی سختی رو پشت سر گذاشتیم. الان بعد از ۲ سال تصمیم گرفتیم هلندو ترک کنیم به خاطر خیلی مسائل که اینجا جاش نیست و هیوستون اولین انتخابمونه.
بنده فقط چند سوال مهم دارم که ممنون میشم اگر دوستان محبت کنند و تجربیاتشونو مطرح کنن.
- اگر بنده یک سفارش کار پرمننت از یک شرکت معتبر تو هیوستون داشته باشم پروسه مهاجرتم به چه صورت خواهد بود؟ البته میدونم که با این شرایط میتونم گرین کارت بگیرم ولی میخوام بدونم ایا از همون اول گرین کارت میگیرم یا ابتدا با یک ویزای موقتی وارد آمریکا میشم؟ اگر ویزای موقتی، بعدش چقدر طول میکشه گرین کارت بگیرم؟ ایا ممکنه اصلا بروسه گرین کارت انجام نشه و با همون ویزای موقتی اونجا بمونم؟ اگر گرین کارت بگیرم و کارمو از دست بدم گرین کارتم همچنان معتبره؟
- یک مهندس با حدود ۸-۱۰ سال سابقه کار در زمینه offshore و مدیریت پروژه حداقل حقوقش چقدر باید باشه و مالیات بردرامد چند درصد هست؟
- از دوستانی که بچه دارن ممکنه کسی توضیح بده سن ورود به مدرسه چند ساله؟ ایا مدارس رایگانه؟ ایا دوره های preschool وجود داره که رایگان یا ارزون باشه؟ هزینه های daycare چقدر هست؟ ایا دولت کمک میکنه بابت هزینه های daycare؟ اگر بله چه مقدار و چه شرایطی داره؟
من چون ۲ سال تو هلند بودم اگر ۳ سال دیگه بمونم میتونم برای سیتیزن شیپ اقدام کنم و واسه همین هم خیلی برام مهمه که الکی با مهاجرت به یک جای دیگه بدون پرمننت رزیدنس و گیرین کارت این ۲سال رو نابود نکنم و به اصطلاح از اینجا رونده از اونجا مونده نشیم.
دوستان با نظرات البته درستشون میتونن کمک خیلی خیلی بزرگی به بنده و خوانوادم بکنن و از همه پیشاپیش بابت نظراتشون تشکر و قدردانی میکنم
اقای مهندس اگه برای یه مهندس با 8 سال سابقه کار تو زمینه طراحی سازه های offshore کار سراغ دارید ما رو هم فراموش نکنید☺
شماره کیس: 2015AS 51xx
تعداد افراد کیس : 2 نفر
تاریخ مصاحبه:12 می ایروان
اپدیت ها: 13 می هر دو کیس روزانه- 15 می هر دو کیس شبانه- 18 می و 19 می کیس اصلی شبانه_7 جولای کیس اصلی روزانه_21 جولای کیس اصلی شبانه و 22 جولای کیس اصلی روزانه و اعلام شماره کیس در سایت سفارت برای کلیر شدن
مقصد: هیوستون