کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
دوستان مهندس عمران یا کسانیکه که با عملیات site development آشنا هستند و دنبال کار میگردند لطفا به من پیام بدن. شرکت ما در حال حاضر رشد خوبی داره و دنبال افرادی هستیم که هم توانایی خوبی دارند و هم حاضرن با ما رشد کنن. پیش نیاز این شغل هم تسلط بر AutoCad هست و البته اگه سابقه development هم داشته باشید بسیار عالیه. مثل site grading, utility plans, detention calculation , ...
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، sad_sad ، behdadK ، reza12 ، Mahboy ، elmira behdad ، Sam2014 ، KIMIA2005 ، soheil1993
(2015-09-01 ساعت 21:54)hgbeigi نوشته:  دوستان مهندس عمران یا کسانیکه که با عملیات site development آشنا هستند و دنبال کار میگردند لطفا به من پیام بدن. شرکت ما در حال حاضر رشد خوبی داره و دنبال افرادی هستیم که هم توانایی خوبی دارند و هم حاضرن با ما رشد کنن. پیش نیاز این شغل هم تسلط بر AutoCad هست و البته اگه سابقه development هم داشته باشید بسیار عالیه. مثل site grading, utility plans, detention calculation , ...

سلام من مهندس عمران با سابقه كاره پيمانكاري منجمله عمليات site developement در عسلويه و خوزستان و متقاضيه اين پيشنهاد كاري كه نوشتبن هستم. ممنون ميشم بفرمايين چطوري رزومه رو ارسال كنم.
منتظر جوابتون هستم
ايميلم gzohreh@gmail.com و ساكنه تگزاسم
با سپاس فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان: Sam2014 ، KIMIA2005
سلام لطفا بفرمايين چطور ميشه با شما تماس گرفت و رزومه رو فرستاد. من متقاضيه اين پيشنهاده كاري هستم.
ممنون از محبتتون
غزاله
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005
سلام دوستان كساني كه در هيوستون هستندوگواهينامه تگزاس رو دارند و دنبال كار ميگردن و زبانشون خوب نيست و فعلا دنبال كار موقت هستندميتونن به من ايميل بزنن من خودم اينجا كار ميكنم مراحل استخدام دو روز بيشتر طول نميكشه
كار توي ولت پاركينگ بيمارستان پنج روز در هفته دوشنبه الي جمعه حقوق ماهينانه حدود 1500دلار به غير از تيپ مشتريها ميتونيدحدودا روزي دو ساعت هم اضافه كاري بمونيد خيابان Holcombe
Farshidabdi82@yahoo.com
8328532832
تماس شش عصر به بعد به وقت هيوستون
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، اریوبرزن ، Persischer ، Mahboy ، KIMIA2005
دوستان با توجه به قیمت نفت وضعبت کار حفاری (DRILLING SUPERVISOR یا DRILLING ENGINEERING) تو هیوستون چطور؟ میشه امید داشت که کار مرتیط پیدا کرد سابفه کار من 7 سال تو میادین نقت و گاز ایران. تحصیلاتم هم کارشناس ارشد حفاری و تا 3 ماه دیگه باید بیام
تعداد کیس: 2، برنده اصلی: خانم، سفارت: انکارا، کیس نامبر: ***2،
مصاحبه 2 مارس، کلیر: 10 جولای
پاسخ
وضع اصلا خوب نیست ولی تا اون موقع شاید فرجی شد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-03 ساعت 10:11)behdadK نوشته:  وضع اصلا خوب نیست ولی تا اون موقع شاید فرجی شد.

یعنی احتمال پیدا کردن کار حفاری صفر، الان ایران شرایط کار خوب. وضعیت پیدا کردن کار تو شرکتای امریکایی که تو کشورای اسیایی کار می کنند چطور؟
تعداد کیس: 2، برنده اصلی: خانم، سفارت: انکارا، کیس نامبر: ***2،
مصاحبه 2 مارس، کلیر: 10 جولای
پاسخ
(2015-09-03 ساعت 13:34)asizamoha نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 10:11)behdadK نوشته:  وضع اصلا خوب نیست ولی تا اون موقع شاید فرجی شد.

یعنی احتمال پیدا کردن کار حفاری صفر، الان ایران شرایط کار خوب. وضعیت پیدا کردن کار تو شرکتای آمریکایی که تو کشورای اسیایی کار می کنند چطور؟

صفر که نیست ولی نزدیک به صفرهBig Grin
خبر جدید اینکه شرکت کنکوفیلیپس که اگر بهترین شرکت نفتی تخصصی نباشه یکی از بهترین هاست و نصیب همتون بشه ! دفعه قبلی که قیمت نفت سقوط کرد 5% تعدیل کرد این دفعه 10 % تعدیل میکنه.
باز کسی که کارش رو خیلی خوب بلده و به حقوق پایین و شرکت پایین برای شروع راضیه شانسی شاید داشته باشه ما هم به همین امید میریم و نهایت تا بعد از این بحران یه خورده سختی میکشیم.

کار در شرکت های آمریکایی که تو کشورهای آسیایی کار میکنند نمیدونم چطوره. قاعدتا نبایستی بهتر باشه ! ولی به شما چه ربطی داره؟ یعنی میخوای بری آمریکا بعدش بری آسیا؟!
خوب نمیشه که گرین کارت بگیری بعد بری یه کشور دیگه زندگی کنی! خوب اینجوری گرین کارتت باطل میشه!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Mahboy ، KIMIA2005
سلام دوستان
من یکی از برندگان لاتاری هستم و تا ۱ماه دیگه میرم مصاحبه.
در فرم DS ۲۶۰ آدرسم رو Boston ,MA زدم. چون بستگانم انجا هستن. اما خودم Houston ,TX رو ترجیح میدم بخاطر شرایط کاری و تحصیلی خودم و البته هزینهای زندگی . (البته اگر ویزا بگیرم!!!)
من Marine Transportation (Navigation خوندم و در حال حاضر Chief Mate کشتی های تجاری هستم. با ۷ سال سابقه کار.
توانای کار در ضمینه بیمه و تجارت دریایی, اجاره و chartering کشتی, marine consultant ,عملیات بندری, marine Logistic و کلیه کارهای مربوط به دریا و کشتی رو دارم.
خیلی ممنون میشم از عزیزانی که ساکن این شهرهستن (و یا حتی شهرها و ایالات دیگه) که اطلاعتی در رابطه کار و تحصیلی من دارن و شهر یا ایالتی دیگه رو پیشنهاد میکنن برای این منظور.
من نیم نگاهی هم به ادامه تحصیل دارم که Texas A & M University of Galveston درون منطقه هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha ، KIMIA2005
(2015-09-03 ساعت 13:54)javadrstm نوشته:  سلام دوستان
در فرم DS ۲۶۰ آدرسم رو Boston ,MA زدم. چون بستگانم انجا هستن. اما خودم Houston ,TX رو ترجیح میدم بخاطر شرایط کاری و تحصیلی خودم و البته هزینهای زندگی . (البته اگر ویزا بگیرم!!!)
من Marine Transportation (Navigation خوندم و در حال حاضر Chief Mate کشتی های تجاری هستم. با ۷ سال سابقه کار.
توانای کار در ضمینه بیمه و تجارت دریایی, اجاره و chartering کشتی, marine consultant ,عملیات بندری, marine Logistic و کلیه کارهای مربوط به دریا و کشتی رو دارم.
خیلی ممنون میشم از عزیزانی که ساکن این شهرهستن (و یا حتی شهرها و ایالات دیگه) که اطلاعتی در رابطه کار و تحصیلی من دارن و شهر یا ایالتی دیگه رو پیشنهاد میکنن برای این منظور.
من نیم نگاهی هم به ادامه تحصیل دارم که Texas A & M University of Galveston درون منطقه هست.
آخ گفتی دوست عزیز Texas A&M واقعاً دوست داشتنیه.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
پاسخ
تشکر کنندگان: javadrstm ، KIMIA2005
(2015-09-03 ساعت 18:54)ho_tasha نوشته:  
به نظر شما هم از برندگان لاتاری ۲۰۱۶ هستین.
ممنون میشم اگه درباره سایر سوالاتم اگه نظری دارین بفرمایید
این دانشگاه رو تو سرچ پیدا کردم چون رشته مرتبط با کار من رو داره.
البته در مقطع لیسانس.
برای فوق و PHD هنوز چیزی ندیدم.
تو همین زمینه Massachusetts Maritime Academy هم در همون بوستون هست.
اما خودم نمیدونم چرا فکر میکنم هیوستون موقیت کاری بهتره.
البته پیشنهاد اقوام هم همین هیوستون هست.
indeed.com هم که چک میکنم الان موقیعت کاربیشترهست. اما چقدر واقیعت داره و درسته نمیدونم.!!!!!!
کلا هرچه بندر باشه بهتر و هرچه بندر بزرگتر بازم بهتر
پاسخ
(2015-09-03 ساعت 20:20)javadrstm نوشته:  
البته در مقطع لیسانس.
indeed.com هم که چک میکنم الان موقیعت کاربیشترهست. اما چقدر واقیعت داره و درسته نمیدونم.!!!!!!
سلام دوست عزیز در مورد کار تو هیوستون یه چند نفر اینجا نظرات خیلی خوبی گفتن کلاً همورو بخونید دستتون میاد.
من انتخاب اول و آخرم هیوستون بود.
آما A&M ما که نفتی هستیم عشقمون A&M هستش جز بهترین هاست تو زمینه نفتی من خیلی در مورد این دانشگاه تحقیق کردم اگر خواستین پیام بزارین با هم صحبت کنیم.
موفق باشین.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، KIMIA2005
(2015-09-03 ساعت 22:55)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 20:20)javadrstm نوشته:  
البته در مقطع لیسانس.
سلام دوست عزیز در مورد کار تو هیوستون یه چند نفر اینجا نظرات خیلی خوبی گفتن کلاً همورو بخونید دستتون میاد.
من انتخاب اول و آخرم هیوستون بود.
آما A&M ما که نفتی هستیم عشقمون A&M هستش جز بهترین هاست تو زمینه نفتی من خیلی در مورد این دانشگاه تحقیق کردم اگر خواستین پیام بزارین با هم صحبت کنیم.
موفق باشین.

سلام
وقتتون به خیر لطفآ ایمیل خودتون رو چک کنین
پاسخ
با توجه به وضعیت کارهای نفتی و سخت تر شدن کاریابی به نظرم بهترین کمک به همدیگه همین کاریه که بعضی از دوستان شروع کردن تو این پیج و دارن کارهای تخصصی و غیرتخصصی رو به اشتراک میذارن و فکر کنم کمک خوبی برای همه باشه
لطفا هر کسی اطلاعی از شغل به درد بخور در هر سطحی داره همینجا اطلاع رسانی کنه چه بسا که مشکلی از کسی حل کنه Smile
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، behdadK ، ho_tasha ، KIMIA2005 ، afrand ، lighthouse ، m.ghoreishi
سلام به دوستان عزیزی که با ما امسال وارد امریکا شدند .
دوستان در هیوستون تونستید کار مرتبط پیدا کنید ؟ ما هنوز در دالاس به جایی نرسیدیم اینجا اوضاع چطوره ؟ بیشتر کارهای نفتی توی هیوستون هست ولی تاحالا جوابی ازشون دریافت نکردم شماها که ساکن اونجا هستید موفق شدید؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان