موضوعها: 0
رتبه:
21
3 تشکر در 1 ارسال
دوستان مهندس عمران یا کسانیکه که با عملیات site development آشنا هستند و دنبال کار میگردند لطفا به من پیام بدن. شرکت ما در حال حاضر رشد خوبی داره و دنبال افرادی هستیم که هم توانایی خوبی دارند و هم حاضرن با ما رشد کنن. پیش نیاز این شغل هم تسلط بر AutoCad هست و البته اگه سابقه development هم داشته باشید بسیار عالیه. مثل site grading, utility plans, detention calculation , ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطفا بفرمايين چطور ميشه با شما تماس گرفت و رزومه رو فرستاد. من متقاضيه اين پيشنهاده كاري هستم.
ممنون از محبتتون
غزاله
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-02 ساعت 08:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-04 ساعت 08:45 توسط abdi.)
سلام دوستان كساني كه در هيوستون هستندوگواهينامه تگزاس رو دارند و دنبال كار ميگردن و زبانشون خوب نيست و فعلا دنبال كار موقت هستندميتونن به من ايميل بزنن من خودم اينجا كار ميكنم مراحل استخدام دو روز بيشتر طول نميكشه
كار توي ولت پاركينگ بيمارستان پنج روز در هفته دوشنبه الي جمعه حقوق ماهينانه حدود 1500دلار به غير از تيپ مشتريها ميتونيدحدودا روزي دو ساعت هم اضافه كاري بمونيد خيابان Holcombe
Farshidabdi82@yahoo.com
8328532832
تماس شش عصر به بعد به وقت هيوستون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با توجه به قیمت نفت وضعبت کار حفاری (DRILLING SUPERVISOR یا DRILLING ENGINEERING) تو هیوستون چطور؟ میشه امید داشت که کار مرتیط پیدا کرد سابفه کار من 7 سال تو میادین نقت و گاز ایران. تحصیلاتم هم کارشناس ارشد حفاری و تا 3 ماه دیگه باید بیام
تعداد کیس: 2، برنده اصلی: خانم، سفارت: انکارا، کیس نامبر: ***2،
مصاحبه 2 مارس، کلیر: 10 جولای
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
وضع اصلا خوب نیست ولی تا اون موقع شاید فرجی شد.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-03 ساعت 10:11)behdadK نوشته: وضع اصلا خوب نیست ولی تا اون موقع شاید فرجی شد.
یعنی احتمال پیدا کردن کار حفاری صفر، الان ایران شرایط کار خوب. وضعیت پیدا کردن کار تو شرکتای امریکایی که تو کشورای اسیایی کار می کنند چطور؟
تعداد کیس: 2، برنده اصلی: خانم، سفارت: انکارا، کیس نامبر: ***2،
مصاحبه 2 مارس، کلیر: 10 جولای
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یکی از برندگان لاتاری هستم و تا ۱ماه دیگه میرم مصاحبه.
در فرم DS ۲۶۰ آدرسم رو Boston ,MA زدم. چون بستگانم انجا هستن. اما خودم Houston ,TX رو ترجیح میدم بخاطر شرایط کاری و تحصیلی خودم و البته هزینهای زندگی . (البته اگر ویزا بگیرم!!!)
من Marine Transportation (Navigation خوندم و در حال حاضر Chief Mate کشتی های تجاری هستم. با ۷ سال سابقه کار.
توانای کار در ضمینه بیمه و تجارت دریایی, اجاره و chartering کشتی, marine consultant ,عملیات بندری, marine Logistic و کلیه کارهای مربوط به دریا و کشتی رو دارم.
خیلی ممنون میشم از عزیزانی که ساکن این شهرهستن (و یا حتی شهرها و ایالات دیگه) که اطلاعتی در رابطه کار و تحصیلی من دارن و شهر یا ایالتی دیگه رو پیشنهاد میکنن برای این منظور.
من نیم نگاهی هم به ادامه تحصیل دارم که Texas A & M University of Galveston درون منطقه هست.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیزی که با ما امسال وارد امریکا شدند .
دوستان در هیوستون تونستید کار مرتبط پیدا کنید ؟ ما هنوز در دالاس به جایی نرسیدیم اینجا اوضاع چطوره ؟ بیشتر کارهای نفتی توی هیوستون هست ولی تاحالا جوابی ازشون دریافت نکردم شماها که ساکن اونجا هستید موفق شدید؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد