کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
شرکت های نفتی بعد از کاهش قیمت نفت طی یک سال گذشته وضعیت خوبی نداشتن. اما با تغییراتی که در ساختارهای خود دادن و کاهش هزینه ها و بهبود تکنولوژی تولیدی، قیمت تمام شده خودشون رو به خوبی کاهش دادن. به نظرم طی چندماه آینده اوضاع شرکت ها بهتر بشه
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Mahboy ، dream.land
(2015-09-08 ساعت 18:20)IMMI نوشته:  شرکت های نفتی بعد از کاهش قیمت نفت طی یک سال گذشته وضعیت خوبی نداشتن. اما با تغییراتی که در ساختارهای خود دادن و کاهش هزینه ها و بهبود تکنولوژی تولیدی، قیمت تمام شده خودشون رو به خوبی کاهش دادن. به نظرم طی چندماه آینده اوضاع شرکت ها بهتر بشه
دوست عزیز خدا از دهنت بشنوه من که خیلی نگرانم چون میخوام بخاطر نفت بیام هیوستون
و واقعاً از بابت کارم نگرانم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy
یه سوال از دوستانی که هیوستون ساکنند
نظرتون راجع به استودیو 6 شمال غرب هیوستون چیه؟ دارم اونجا رو یکهفته رزرو میکنم
Studio 6
14255 Northwest Fwy
Houston, TX 77040
United States
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-12 ساعت 09:02)behdadK نوشته:  یه سوال از دوستانی که هیوستون ساکنند
نظرتون راجع به استودیو ۶ شمال غرب هیوستون چیه؟ دارم اونجا رو یکهفته رزرو میکنم
Studio ۶
14255 Northwest Fwy
Houston, TX 77040
United States

من اونجا رو توصیه نمی کنم.به دو دلیل که دلیل اول اینه که الان 290 به شدت کارای ساختمانی توش در جریانه و رفت و آمد تو ساعت های پیک واقعا فاجعه باره.دلیل دیگه هم اینه که برای یه تازه وارد کمی از جاهایی که معمولا یه تازه مهاجر لازم داره دوره.
من اینجا رو بیشتر توصیه می کنم.البته اگر قصد موندن تو متل 6 رو داشته باشین.
2900 West sam houston Pkwy s
البته من در مورد خود هتل نظری ندارم.اما در مورد دسترسی به مراتب بهتره.
موفق باشین
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، ho_tasha ، Mahboy
شاپور جان این جایی که گفتی خیلی خیلی ریویو هاش بده

اینجا هم هست که میشه رفت:
Studio 6 Houston West
1255 TX-6
Houston, TX 77084
United States

ما از بین این و اون مورد شمال غرب انتخاب کردیم.

علت انتخاب استودیو 6 هم قیمت مناسبش در مقابل امکانات بود . اینجا با شبی 42 دلار به ما یه استودیو میده که اگر هتل بخوای بگیری زیر 92 دلار جایی گیر نمیاری که امکانات پخت و پز هم نداره. کیفیتش هم به نسبت متل 6 بیشتره اینجور که از ریویو ها معلومه.
فقط یه خورده بیشتر به امنیتش حساسم که چه وضعیه.

حالا بین این دو گزینه کدوم رو پیشنهاد میدی و چیزی هست حالا یه خورده گرون تر که به نظرت بهتر باشه بریم؟ زیاد علاقه ای به گرفتن اتاق هم ندارم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mahboy
بهداد جان این دومی که یه جورایی همسایه خود مایی و اگه یه روزی هم بخوای تو نفت و گاز اینجا کار کنی که تقریبا تمام شرکت ها تو همین منطقه مستقرن.این هم خوبه.البته من بیشتر از این نظر میگم بیا تو محدوده لوپ هشت با 610 که بتونی اون اوایل یه سری کارا رو راحتتر انجام بدی و دسترسی بهتری به نقاط مختلف شهر داشته باشی.اینجا رانندگی برای هر کاری یه امر کاملا طبیعی به حساب میاد.ولی اگه بتونی یه مقدار داخل لوپ بیای شاید بتونی یه سری جاها رو پیاده یا با اتوبوس بری و ضمنا با شهر و شرایط موجود زودتر جوش بخوری.اما برای این دومی هرچند جاش به نظرم بهتره اما ماشین رو قطعا خیلی زود نیاز داری.
ضمنا در مورد اون مورد اول هم من می دونم که ریویوهای خوبی اصلا نداره.من صرفا دسترسی رو گفتم.فراموش نکن که اکثر این جاها بدباگ زیادی دارن.پس حتما حواست به این موضوع باشه.ضمنا از بچه های هیوستون بودن کسایی که یه مدت تو همین استودیو ها بودن.می تونی ازش کمک بگیری.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، behdadK ، Mahboy ، KIMIA2005
دمت گرم شاپور جان.
اونقدر جایی که پیشنهاد دادی ریویوهاش بد بود که نتونستم خودم رو راضی کنم. من راضی بشم از ما بهتران که عمرا Big Grin
پس نقدا کلی هزینه ی تاکسی اون اوایل رفت تو پاچه ما.
البته دو روز بعد از رسیدن یه امتحان PMP دارم نزدیک همون استودیو 6 هست که گفتم. مهبوی هم که نزدیکه قراره یه خورده بهش زحمت بدیم نیومده Big Grin
رضا هم زیاد دور نیست. خلاصه نیومده زحمتامون افتاده گردن دوستان خوب مهاجرسرایی.
چیزی که مشخصه اینه که خونه اجاره کردن و ماشین گرفتن در اولویتن ولی کدوم اولویتش بیشتره من هنوزم پی نبردمBig Grin
خونه بخوام بگیرم ماشین میخوام دنبالش بگردم.
ماشین بگیرم پولم کم میشه واسه اجاره بهشون نشون بدم.
دیلر خوب میشناختین و مورد مناسب دوستان هیوستونی ما رو فراموش نکنید.
دنبال یه ماشین حدود 5000 تا هستم حالا یه خورده بیشتر کمتر که یکسالی کارمون رو حداقل راه بندازه
خونه هم که یکخوابه همون حدودای غرب حالا یه خورده شمال جنوب فکر کنم بشه با 900 تا کمتر بیشتر پیدا کرد.
پاسخ
(2015-09-13 ساعت 07:46)behdadK نوشته:  دمت گرم شاپور جان.
اونقدر جایی که پیشنهاد دادی ریویوهاش بد بود که نتونستم خودم رو راضی کنم. من راضی بشم از ما بهتران که عمرا Big Grin
البته دو روز بعد از رسیدن یه امتحان PMP دارم نزدیک همون استودیو ۶ هست که گفتم. مهبوی هم که نزدیکه قراره یه خورده بهش زحمت بدیم نیومده Big Grin
چیزی که مشخصه اینه که خونه اجاره کردن و ماشین گرفتن در اولویتن ولی کدوم اولویتش بیشتره من هنوزم پی نبردمBig Grin
دنبال یه ماشین حدود 5000 تا هستم حالا یه خورده بیشتر کمتر که یکسالی کارمون رو حداقل راه بندازه
خونه هم که یکخوابه همون حدودای غرب حالا یه خورده شمال جنوب فکر کنم بشه با 900 تا کمتر بیشتر پیدا کرد.
تاکسی خواستین بگیرین، گزینه اقتصادی تر uber هست. برای ماشین هم تو صفحه فیسبوک ایرانیان هیوستون خیلی ها ماشین میگذارن برای فروش.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، sce ، Mahboy
اره اما حداقل روز اول رو نمیشه تا برم بانک و حساب باز کنم و سیم کارت بگیرم که مشخصات رو بزنم تو اوبر
پاسخ
البته دو روز بعد از رسیدن یه امتحان PMP دارم نزدیک همون استودیو ۶ هست که گفتم. مهبوی هم که نزدیکه قراره یه خورده بهش زحمت بدیم نیومده Big Grin
درود بر شما و با آرزوی سلامتی و موققیت
دو سه تا نکته در باره پست شما : من ساکن دالاس هستم .
اولویت ها به نظر من که این راهو پشت سر گذاشتم :
1- اول برو سراغ آپارتمان ... دقیقاً درسته اگر ماشین بخری حساب بانکیت کم میشه ... عم ما بدون ماشین هم اصلاً نمیشه تکون خورد .( حداقل برای پیدا کردن خونه و بقیه قضایا خیلی بهش نیازه ... بد جور نیازه ) من ماشین رنت کردم( هفته ای حدود 140 دلار ) و در عرض ده روز خونه را گرفتم .
2- بعد برو سراغ ماشین .... والا من خیلی گشتم >>> ماشین زیر 5000 تا که واقعاً خریدن نداره مگر اینکه مجبور بشی . ( همشون داخلشون کثیف و افتضاح ) ... ماشین بین 5000 تا 7000 تا خیلی بگردی و زیاد سختگیر نباشی پیدا می کنی... تا 10000 تا حتماً تمیز و پاکیزه و مناسب هستند .
در مورد ماشین یادت باشه که از کی می خری ... سال مدلش ، مایلیجش ،مصرفش واز همه محترم سلامت و درست بودنش. ماشین های مشکل دار را مراقب باش مثل باز سازی شده یا بدتر از اون " سالویج ". من یک هوندا اکورد 2012 دیدم بسیار تمیز ( ظاهری و داخلی ) 9000 تا ، اصن انگار از تو زرورق درش آورده بودن ولی دیلرش هر چی گفتم گواهی Car Fox و غیره می خوام گفت ندارم همینه که هست ... بعد معلوم شد مشکل داشته اساسی . بنابراین گول ظاهر را نخور.در ضمن در مورد ماشین بهتره بلند مدت تر فکر کنی ( یکسال کمه ) تا جا بیفتی و دست و بالت باز بشه .
در مورد خونه هم قیمت 900 تا برای یک خوابه خوبه ( باید نوساز بهت بدن ) در ضمن امکانات و موقعیت هم در نظر داشته باش .
ارادتمند
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: MEHDIREZAEI ، lighthouse ، sce ، Mahboy ، behdadK ، Arshia2000 ، soheil1993
هیوستون قیمت اجاره علی رغم کاهش قیمت نفت کاهش که نداشته نسبت به سال گذشته به طور میانگین 9 درصد هم رشد داشته. ابتدا من از طریق اخبار رادیو شنیدم. توجیهی هم میارن این هست که هنوز قیمت مسکن و اجاره در این شهر جای رشد داره. حالا ممکنه به خاطر نفت این رشد slow بشه.
خلاصه اینکه جای خوب حدود 70 متری بتونی 900 تا پیدا کنی باید لاکی باشی. البته جایی که دسترسی خوبی داشته باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mahboy ، Sam2014 ، ho_tasha ، behdadK ، Arshia2000
پس نقد
ما مخلصیم مدیر جان، شما تشریف بیارید ما تا جائیکه از دستمون بر بیاد سعی میکنیم همراهی کنیم. برای خونه معمولا برابر کل مبلغ اجاره (بسته به مدت قراردادت) ازت موجودی بانکی میخوان که البته بانک هم همون روز اول بهت استیتمنت رسمی نمیده و این هم خودش داستانیه!! Wink البته حل شدنی
برای ماشین هم به نظرم اگه بتونی با 6000 تا پیدا کنی واقعا هنر کردی؛ تو همون صفحه ایرانیان هیوستون تو فیس بوک هم میتونی هم ماشین پیدا کنی و هم دیلر!! ولی به نظر من واقعا اینجا ماشین خیلی ضروریه حتی از خونه هم واجبتره به شرطی که موجودیت خیلی کم نباشه که به مشکل بخوریWinkWink به هر حال نگران نباش، شما برس اینجا بقیه اش خود بخود جلو میره و حل میشه Smile
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha ، behdadK ، sce
(2015-09-14 ساعت 06:30)Mahboy نوشته:  
پس نقد
ما مخلصیم مدیر جان، شما تشریف بیارید ما تا جائیکه از دستمون بر بیاد سعی میکنیم همراهی کنیم. برای خونه معمولا برابر کل مبلغ اجاره (بسته به مدت قراردادت) ازت موجودی بانکی میخوان که البته بانک هم همون روز اول بهت استیتمنت رسمی نمیده و این هم خودش داستانیه!! Wink البته حل شدنی
برای ماشین هم به نظرم اگه بتونی با 6000 تا پیدا کنی واقعا هنر کردی؛ تو همون صفحه ایرانیان هیوستون تو FB هم میتونی هم ماشین پیدا کنی و هم دیلر!! ولی به نظر من واقعا اینجا ماشین خیلی ضروریه حتی از خونه هم واجبتره به شرطی که موجودیت خیلی کم نباشه که به مشکل بخوریWinkWink به هر حال نگران نباش، شما برس اینجا بقیه اش خود بخود جلو میره و حل میشه Smile
با سلام mahboy عزیز میگم خوشبحال مدیر این از مزایای مدیر بودن.
کاش یکی هم به ما میگفت تو بیا ما کمکت میکنم.
امیدوارم همگی دوستان هیوستون موفق و پیروز باشن.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
پاسخ
قربان شما که اول راهید مصاحبه برید تشریف بیارید خود من هر کاری از دستم بر میومد در خدمتم
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha ، sce ، Arshia2000 ، azra.amin
(2015-09-14 ساعت 09:45)behdadK نوشته:  قربان شما که اول راهید مصاحبه برید تشریف بیارید خود من هر کاری از دستم بر میومد در خدمتم
با سلام مدیر عزیز ارادتمندم متشکر از شما و از همه دوستان.
والا الان مشکل جدید که درست کردن این سایت جدید CSC هستش که همه رو منتظر خودش گذاشته و اصلاً حتی کسانی که قبلاً هم ثبت نام کردن رو نمیشناسه نمیدونیم با این یکی چیکار کنیم.
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان