موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ۳ سوال دارم که ممنون میشم کمکم کنید.
۱.برای پرواز به هیوستون ترکیش را انتخاب کنم یا قطر. ترکیش در حل حاضر ارزونتر و ۳ ساعت طول پرواز کمتر است اما قطر بهترین ایرلاین است و فاصله بین صندلیها بیشتر،شما که تجربه سفر داشتید کدوم را پیشنهاد میکنید
۲. یک مدرسه خوب (های اسکول) در یک منطقه خوب را میشه معرفی کنید ؟ شنیدم یک مدرسه در Cypress است که خیلی خوب است، کسی اطلاعاتی راجب ان داره؟
۳. اوضاع کاری برای reserach و کامپیوتر در هیوستون چگونه است؟
پیشاپیش ممنونم
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-15 ساعت 11:18)Arshia2000 نوشته: دوستان عزیز ۳ سوال دارم که ممنون میشم کمکم کنید.
۱.برای پرواز به هیوستون ترکیش را انتخاب کنم یا قطر. ترکیش در حل حاضر ارزونتر و ۳ ساعت طول پرواز کمتر است اما قطر بهترین ایرلاین است و فاصله بین صندلیها بیشتر،شما که تجربه سفر داشتید کدوم را پیشنهاد میکنید
۲. یک مدرسه خوب (های اسکول) در یک منطقه خوب را میشه معرفی کنید ؟ شنیدم یک مدرسه در Cypress است که خیلی خوب است، کسی اطلاعاتی راجب ان داره؟
۳. اوضاع کاری برای reserach و کامپیوتر در هیوستون چگونه است؟
پیشاپیش ممنونم
من به شخصه ترکیش رو ترجیح میدم. 3 ساعت میری تا استانبول. اونجا میری تو فرودگاه کمی قدم میزنین و استراحت می کنین. بعد 11-12 ساعت هست تا هیوستون. درست که فاصله صندلی هاش کمی کمتره. اما تو 11-12ساعت خیلی اذیت نمیشین. این برای من بهتر از اینه که بخام 16 ساعت پرواز عربی رو تحمل کنم. فرودگاه داغون قطر رو تحمل کنم. مسافرهای داغون تر پروازهای عربی رو هم تحمل کنم. من تجربه پرواز با قطر، امارات و ترکیش رو داشتم.
در مورد کار کامپیوتر هم هیوستون میشه کار کامپیوتری پیدا کرد. اما آستین خیلی بهتره. آستین از لحاظ کیفیت زندگی و شهرنشینی هم بهتره از هیوستون.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی. تو هیستون همخونه ای نمیخواد یا کار سراغ نداره
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-16 ساعت 00:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-16 ساعت 07:14 توسط Arshia2000.)
آقای behdadK ممنون از پاسختون، من در کلّ هم در سن خوزه و هم هیوستون ساپورتهای خوبی را دارم. اما مسئله این است که فکر میکنم مدت بیکاری اولیه در کالیفرنیا بیشتر است بعلاوه اینکه نرخ اجاره خانه در سن خوزه بالاست. با مقایسه زندگی اقوام در این دو شهر، کسی که در هیوستون بوده زودتر استیبل شده و ایرانیهای آنجا خیلی آنها را ساپورت کرده اند. در مورد پرواز هم واقعا پرواز ۸ ساعته مالزی در این چند سال که بعضی وقتها با تاخیر حدود ۱۷-۱۸ ساعت در راه بودیم کمی منو ترسونده، البته که ترکیش حدود ۴۴% پروازش با تاخیر است. در کنار اینها سرو صدای بچهها برای ۱۶ ساعت!!!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-16 ساعت 00:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-16 ساعت 07:15 توسط Arshia2000.)
دوستان ممنون از پاسختون، در مورد انتخاب مدرسه اطلأعاتی ندارید؟ میخواهم مدارس پیشنهادی را با هم مقایسه کنم تا بتوانم برای انتخاب محل سکونت آن را مدّ نظر داشته باشم .
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی که در بحث شرکت می کنن خواهش دارم در پاسخ به هر پستی نقل قول های قبلی رو حتی المقدور کوتاه کنن یا اصلا پاک کنن.اینجوری صفحات بی خود شلوغ نمیشه.
موفق باشین.