موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-20 ساعت 20:16)haskari301 نوشته: سلام
من به همسر و یه فرزند تا یک ماه دیگه میایم هیوستون دو تا سوال دارم کخ اگه دوستان تجاربشون رو بگن ممنون میشم:
۱. ابتدای ورود کجا برای موندن مناسب تر هست به لحاظ مالی و امن بودن
۲. من دکتری آموزش زبان دارم، و انگلیسی من از نقاط قوط من هست، ۷ سابقه مدیریت دارم، تجربه ی شما با این خصوصیات چی میگه؟
ممنون
اگه تحصیلات مرتبط به آموزش زبان دارین فکر کنم یکی از گزینه ها کالج هیوستون باشه. اونجا برای آموزش زبان دیدم که نیرو میخواستن قبلا.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، دوستان خوب. ما تا چند وقت دیگه میایم هیوستون، همسر جان بالاخره کارش جور شد.
بنظرتون اوضاع کار الان چقدر ناجوره؟ به نظرتون ما فعلا کانادا بمونیم یا بیعیم؟ کلا هر نظری پیشنهادی چیزی دارین ممنون میشم.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من يك ماهه كه امدم امريكا و امروز دارم ميام هيستون
كسى چيزى درمورد كالج هاى دولتى ميدونه كه كدومش بهتره؟ و كدوم محله امنيت بهترى داره ؟ ايا هنوز توى كمپس كالج ميشه اتاق گرفت يا بايد تا شروع ترم جديد صبر كنم
ممنون ميشم كمكم كنيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز تصميم ماهم برامدن به شهر هيوستون شد . ميخواستم سوالاتي در مورد اوردن مقداري از وسايل ضروري و ابتدايي مثل قابلمه - قوري و كتري وبتو - قاشق و جنكال و قاليجه و............ از شما عزيزان ببرسم ممنون ميشم از دادان نظرات و راهنماييهاتون.
و يه سوال ديكه كه به ذهنم رسيد اينكه بدو ورود تا قبل از اينكه ماشين تهيه كنيم ميتوان با كواهينامه بين المللي رانندكي كرد . با تشكر فراوان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
يه سوال از دوستاني كه در تگزاس و مخصوصا هيستون هستند من رشته تحصيليم مكانيك حرارت و سيالاته . با توجه به گستردگي زمينه هاي كاري در رشته مكانيك تو ايران . ميخواستم بدونم در صورت آمدن به هيستون چه دوره هايي رو بايد در دانشگاه بگذرونيم تا بتونيم مدرك رو تطبيق بديم . در ضمن چه زمينه شغلي با توجه به اين رشته تو اونجا هست كه بشه با گذروندن دوره وارد اون شغل شد . با تشكر .
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی بندر corpus christi رو میشناسه ؟
لطفا اگر کسی میشناسه یکسری اطلاعات بده ممنون میشم
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
کسی هست که بخواد ظرف مدت یک ماه آینده بیاد هیوستون من یه بسته کوچک ایران دارم که میخوام زحمت آوردنشو برام بکشه
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اوضاع کار در هیوستون چطوره .منظورم اینه که باتوجه به اوضاع قیمت فعلی نفت تاثیری درمشاغل گذاشته یانه ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
قیمت اجاره یک اپارتمان دو خوابه تمیز و دریک منطقه خوب و مناسب چند است ؟
با داشتن یک فرزند حتما باید اپارتمان دو خوابه گرفت یا یک خوابه هم می شود گرفت ؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بازار نفت تتو هيوستون چه طوره؟؟؟ يک سايـت رسمي از تعداد Rig Count ، تعداد افراد مشغول تو Oil&Gas Sector و ساير اطلاعات بيزنس نفت سراغ داريد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016