کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2015-10-07 ساعت 10:52)Azer نوشته:  دوستان بازار نفت تتو هيوستون چه طوره؟؟؟ يک سايـت رسمي از تعداد Rig Count ، تعداد افراد مشغول تو Oil&Gas Sector و ساير اطلاعات بيزنس نفت سراغ داريد.

سایت rigzone بد نیست؛ و کلی سایت دیگه !!
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Azer
سلام دوستان ، من لیسانس مهندسی عمران - عمران از دانشگاه ازاد شهرستان دارم، با 7:سال سابقه کار (بیمه ) تو شرکتهای پیمانکاری اگه دوستان واسه پیدا کردن کار تو هیوستون میتونن راهنماییم کنن ممنون میشم ، تصمیم دارم اواخر فوریه بیام ولی اگه کار پیدا بشه زودتر میام .... ممنون از کمکتون ....
پاسخ
تشکر کنندگان: kasra
(2015-10-07 ساعت 12:53)behzadsh نوشته:  سلام دوستان ، من لیسانس مهندسی عمران - عمران از دانشگاه ازاد شهرستان دارم، با ۷:سال سابقه کار (بیمه ) تو شرکتهای پیمانکاری اگه دوستان واسه پیدا کردن کار تو هیوستون میتونن راهنماییم کنن ممنون میشم ، تصمیم دارم اواخر فوریه بیام ولی اگه کار پیدا بشه زودتر میام .... ممنون از کمکتون ....
تاپیک مهندسی عمران می تونه اطلاعات خوبی به شما بده.برنامه ریزی برای گرفتن PE رو تو اولویت بزارین.من خودم عمران خوندم و فعلا اوضاع کار توی هیوستون خوبه.
ضمنا اگر اون امضای خودتون رو هم کوتاه کنین خیلی خوب میشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy
(2015-10-06 ساعت 20:01)DDDDD نوشته:  دوستان عزیز
قیمت اجاره یک اپارتمان دو خوابه تمیز و دریک منطقه خوب و مناسب چند است ؟
با داشتن یک فرزند حتما باید اپارتمان دو خوابه گرفت یا یک خوابه هم می شود گرفت ؟
اگر دنبال جای نسبتا خوب و تمیز هستین برای دو خوابه به زیر هزار تا اصلا فکر نکنین.در مورد الزام دو خوابه برای افراد راب یه بچه هم من شنیدم.ولی فک کنم کمی سلیقه ای هم عمل می کنن ولی میدونم که به این موضوع اکثر آپارتمانها حساسن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
(2015-10-06 ساعت 11:32)golia نوشته:  دوستان اوضاع کار در هیوستون چطوره .منظورم اینه که باتوجه به اوضاع قیمت فعلی نفت تاثیری درمشاغل گذاشته یانه ؟
مشاغلی که مستقیما با نفت سر و کار دارن متاسفانه خیلی از این موضوع تاثیر گرفتن.سایر مشاغل هم با توجه به میزان ارتباطی که با این موضوع دارن تاثیر گرفتن.در مورد شرکت ما که کلا بی ارتباط با مشتری های نفتیه این قضیه خیلی فرقی نداشته.حداقل تا الان خوشبختانه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
(2015-09-27 ساعت 13:21)اميربنيامين نوشته:  سلام دوستان عزيز تصميم ماهم برامدن به شهر هيوستون شد . ميخواستم سوالاتي در مورد اوردن مقداري از وسايل ضروري و ابتدايي مثل قابلمه - قوري و كتري وبتو - قاشق و جنكال و قاليجه و............ از شما عزيزان ببرسم ممنون ميشم از دادان نظرات و راهنماييهاتون.
و يه سوال ديكه كه به ذهنم رسيد اينكه بدو ورود تا قبل از اينكه ماشين تهيه كنيم ميتوان با كواهينامه بين المللي رانندكي كرد . با تشكر فراوان
پاسخ بخش دوم سوالت رو فک کنم قبلا گرفتی.اما در جواب بخش اول سوالت بگم که به جای قابلمه قوری سعی کن یک یا چند آلبوم عکس خوشگل از عزیزان و اونایی که دوستشون داری تهیه کنی و با خودت بیاری که خیلی کمکت می کنه ارتباط عاطفی خودت رو هنوز حفظ کنی.من خیلی با قاب عکسایی که با خودم آوردم حال می کنم و حس و حال خونه ایران خودم رو بهم میده.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، ho_tasha ، lighthouse ، اميربنيامين
(2015-09-29 ساعت 16:01)shervin56 نوشته:  سلام.
يه سوال از دوستاني كه در تگزاس و مخصوصا هيستون هستند من رشته تحصيليم مكانيك حرارت و سيالاته . با توجه به گستردگي زمينه هاي كاري در رشته مكانيك تو ايران . ميخواستم بدونم در صورت آمدن به هيستون چه دوره هايي رو بايد در دانشگاه بگذرونيم تا بتونيم مدرك رو تطبيق بديم . در ضمن چه زمينه شغلي با توجه به اين رشته تو اونجا هست كه بشه با گذروندن دوره وارد اون شغل شد . با تشكر .
ببخشید که در پیام خصوصی فرصت نشد تا پاسخ شما رو بدم.
در مورد دوره های کاری چون تخصص من نیست نظری ندارم.اما شما برای ارزیابی مدرک تحصیلی نیازی به گذروندن دوره خاصی ندارین.اصل و ترجمه مدرک دانشگاهی و همینطور ریز نمرات رو فراموش نکنین.موسسه اسپنتران در هیوستون شعبه داره و از موسسات معتبر ارزیابی.با نزدیک به چهارصد دلار هزینه مدرک شما معادل یه لیسانس چهارساله مکانیک ارزیابی میشه و خلاص.توصیه اول و آخر من به شما آمادگی برای امتحان PE هست.بعد از مهندسین عمران برای بچه های مکانیک این موضوع خیلی مهمه.تاپیک مهندسی عمران رو در مورد این امتحان بخونین و در اسرع وقت شروع کنین.اگر هم قصد ادامه تحصیل در اینجا رو دارین GRE و تافل رو ایران از شرش راحت بشین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shervin56 ، lighthouse

1- حدود 1100 دلار در منطقه خوب
2- بستگی داره فرزندتون چند ساله باشه ولی بعضی مجتمع ها اپارتمان یک خوابه رو به خانواده 3 نفر هم اجاره میدن
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-09 ساعت 08:48)KIMIA2005 نوشته:  

۱- حدود 1100 دلار در منطقه خوب
۲- بستگی داره فرزندتون چند ساله باشه ولی بعضی مجتمع ها اپارتمان یک خوابه رو به خانواده ۳ نفر هم اجاره میدن
دوست عزيز سلام ميشه بفرمائيد 1100 دلار در منطقه خوب چقدر زير بنا دارد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان یک هفته وارد هیوستون شدم میخواستم سوال کنم برای بیمه باید به کجا مراجعه کرد ایا بیمه اوباما کر شامل ما که درآمدی نداریم میشود ممنون اگه راهنمایی کنید
Case 2015AS31##
Number of Persons in Case 2
Interview 08 DEC 2014
Visa Issued 29 APR 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-09 ساعت 13:11)shervin56 نوشته:  
(2015-10-09 ساعت 08:48)KIMIA2005 نوشته:  

۱- حدود 1100 دلار در منطقه خوب
۲- بستگی داره فرزندتون چند ساله باشه ولی بعضی مجتمع ها اپارتمان یک خوابه رو به خانواده ۳ نفر هم اجاره میدن
دوست عزيز سلام ميشه بفرمائيد 1100 دلار در منطقه خوب چقدر زير بنا دارد ؟

حدود 750 تا 800 sq.ft
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان:
750 تا 800 sq ft
پاسخ
تشکر کنندگان: shervin56 ، KIMIA2005
(2010-09-20 ساعت 21:39)samin نوشته:  سلام

من و همسرم می خواییم به هیوستون نقل مکان کنیم از دوستان عزیزی که انجا زندگی می کنند می خواستم اطلاعاتی در زمینه یافتن مکان مناسب برای زندگی
واطلاعاتی برای شناخت بیشتر شهر دریافت کنم .

بهترین مکان زندگی دوست من محلی است که به کار شما نزدیک باشد و این در صورتیست که شما فرزند محصل نداشته باشید. اما اگر بچه مدرسه ای دارید برای شما 3 تا پیشنهاد دارم. مدارس Spring Branch, Katy, Sugarland خوب هستند. Sugarland هندی زیاد داره و این هم امتیاز محسوب میشه هم نقطه ضعف که وارد جزییات نمیشه شد.Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
سلام Reza TX :
خیلی خوبه که شما تلاش دارین که اطلاعات خودتون رو در اختیار بقیه میزارین.اما نکته ای که باید کمی توجه داشت تاریخ ارسال پست ها هم هست.البته به صورت عمومی این اطلاعات خوبن اما وقتی نقل قولی به پستی از پنج سال پیش میشه فک نکنم صاحب اون سوال حداقل الان منتظر جواب باشه.
بازم ازت تشکر می کنم که فعالیت خوبی اینجا داریموفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: kasra ، Mahboy ، ho_tasha
سلام امیدوارم بتونم اینجا از شما اطلاعات و کمک بگیرم
کسی بین شما هست که وکیل صددرصد مطمئن برای تاسیس شرکت در هیوستن به ما معرفی کنه؟
یا اطلاعاتی از نحوه کار داشته باشه؟
ما شرکت کوجکی داریم که در زمینه نفت و گاز فعالیت داره 12 سال هست که ایران نیستیم و الان در کره جنوبی زندگی میکنیم
ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان