کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2015-07-27 ساعت 22:49)farnaz100 نوشته:  سلام
دوستان میشه منو راهنمایی کنین؟ امکان پیدا کردن کار برای مهندس شیمی با سابقه کار با دستگاه انالیز حرارتی مثل DSC یا TGA و ... تو هیوستون وجود داره؟
کلا اشنایی به کار با دستگاه های انالیز شیمی بدرد کار تو هیوستون میخوره؟
ممنونم از لطفتون

سلام

یکی از بهترین مدارک که میشه با اون تو شرکتهای نفتی کار پیدا کرد رشته شیمی است. اگر زبان انگلیسی شما در سطح مطلوبی باشه کمتر از 2 هفته کار پیدا می کنید. البته حتما یک رزومه درست حسابی نیاز دارید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-09-29 ساعت 22:42)samin نوشته:  سلام دوستان مقیم هیوستون

یک سوال درمورد کلاس زبان و .... داشتم در لوس انجلس اموزشگاههایی بود به نام occupational centers که همه جور کلاس داشت با قیمت کم .ایا مشابه اون در هیوستون هم هست؟ممنون میشم من را راهنمایی کنید.

تو هیوستن دنبال این اسم ها بگرد.
Houston Community College که HCC هم بهش می گن
Loan Star College
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-09-17 ساعت 22:00)RezaTX نوشته:  
(2015-09-16 ساعت 16:45)boshra نوشته:  
(2015-09-16 ساعت 09:22)behdadK نوشته:  یه سوال تخصصی.
ترجمه گواهی های سابقه کار و کارمند نمونه و ... به درد میخوره؟ من صفحه ای باید 20 تومن بدم ترجمه اصلا میخوام ببینم ارزش داره بدم یا نه.

kheir. faghat agar madrake herfeyee az vaghean ye sazmane beynolmelali bashe va emzaye asli sazman roosh bashe ke agar bashe khodesh be english hast be dard mikhore. oonam na hame ja. dar gheire in soorat hich arzeshi nadare.
سلام
من از ۹ سال پیش آمریکا زندگی می کنم و تا حالا ندیدم و نشنیدم اینجور مدارک بدرد بخوره. من خودم که دنبال کار می گشتم سابقه کارم رو در ایران در نظر نمی گرفتند. به نظر من فقط مدرک تحصیلی، که اون هم وقتی اینجا آمدید باید بدید براتون یک مرکز معتبر ارزیابی (evaluate) کنه.
میشه لطفا مرکز معتبر برای ارزشیابی مدارک در هیوستون را معرفی‌ کنید و میدونید پروسه ارزشیابی حدوداً چقدر طول میکشه؟ مدرک من کامپیوتر هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
عرشیا جان:
ارزیابی مدرک تحصیلی بستگی به این داره که اونو برای چه کاری می خوای.یه عنوان مثال اگر برای ادامه تحصیل لازم داری باید بری ببینی دانشگاه مورد نظر شما کدوم مراکز ارزشیابی رو معتبر می دونه.من برای بورد مهندسی تگزاس می خواستم که اونا لیست مراکز معتبر مورد تایید خودشون رو دارن.موسسه اسپنتران یکی از اوناست که معمولا مورد تایید اکثر جاها هست.هم من و هم همسرم و هم خیلی ها از دوستام مدارک رو برای ارزیابی به این موسسه دادیم که اتفاقا تو هیوستون هم شعبه داره.هزینه ارزیابی هم بسته به نوع مدرک و نوع ارزیابی فرق داره و پروسه هم تا چهار هفته زمان میبره.البته اگه مثل من بدشانس باشی میشه دو ماه.
موفق باشین.

http://www.spantran.com
پاسخ
تشکر کنندگان: Arshia2000 ، Mahboy ، KIMIA2005 ، parsush
قبلا که محل کار من نزدیک شرکت بود و از هیچ اتوبانی هم استفاده نمیکردم، حدود ساعت 8 صبح میرسیدم محل کارم و میدیدم خیلی ها از صبح خیلی زود حدود ساعت 5 صبح اومدن سر کار. با خودم فکر میکردم اینا دیگه چه جور آدمهایی هستند.
الان که کمی از محل کارم دورتر شدم و مجبورم از I-10 و یا westpark toll way استفاده کنم ، فهمیدم که باید قبل از شش صبح از خونه بیام بیرون و گرنه ترافیک کشنده هیوستون دیوونه ام میکنه. و اینها حق دارن که صبح زود میان.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، IMMI ، Mahboy
(2015-09-18 ساعت 18:37)renausa نوشته:  قبلا که محل کار من نزدیک شرکت بود و از هیچ اتوبانی هم استفاده نمیکردم....
حق با شماست.البته جایی هم که شما کار می کنین جزو مناطقی هست که صبحا ترافیک بدی داره.البته بدی ترافیک به کند بودن حرکته که واقعا بعضی وقتها آزار دهنده هست.البته اونایی که صبح زود میان قطعا عصر هم زودتر میرن خونه.من آقایی رو میشناسم که صبح ساعت پنج از کیتی راه میوفته بیاد تقریبا سمت داون تاون.ایشون ساعت شش که استارت کار رو میزنه ساعت سه برمیگردم سمت کیتی و نهایتا چهار خونه هست.اینکار رو برای این می کنه که تو مسیر پیک نرافیکه تو آی تن.کلا آدم اگه بتونه کار و محل زندگی رو یه جوری تنظیم کنه که بر خلاف ترافیک باشه فوق العاده میشه.کار باشه غرب شهر زندگی باشه شرق.البته اینو با فرض استفاده از آی تن می گم.ضمنا استفاده از وستپارک تول رود رو هم برای صبح یه سمت شرق فراموش کن.واقعا پول حروم کردنه به نظر من.خود خیابان وستپارک ترافیک روونتری داره.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: renausa ، Mahboy
هر دانشگاهی یک لیست برای خودش داره و این کمپانی (http://gceus.com) همیشه تو سه تای اول همه است.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2015-09-17 ساعت 05:09)sce نوشته:  این روزا آسمون هیوستون خیلی قشنگه.ابرهای به هم فشرده و آسمون آبی تو شهری که سطح کاملا صافی داره خط افق خیلی قشنگی ایجاد می کنه که حیفه از دست بدین.مخصوصا اگر تو بزرگراه رانندگی می کنین حتما از این موضوع لذت می برین.من که خیلی حال می کنم با این منظره.
اینم گفتم تا یه کم بحث از اون حالت رسمی خارج بشه.
صرفا جهت اطلاع.
خوش باشین بر و بچ هیوستون.

اره شاپور جان این روزا اسمون هیوستون بسیار زیباست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، golia
(2015-09-19 ساعت 07:49)KIMIA2005 نوشته:  
(2015-09-17 ساعت 05:09)sce نوشته:  این روزا آسمون هیوستون خیلی قشنگه....

شما چرا خبری ازت نیست ؟رفتی حاجی حاجی مکه ها.Tongue
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2015-09-19 ساعت 08:01)sce نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 07:49)KIMIA2005 نوشته:  
(2015-09-17 ساعت 05:09)sce نوشته:  این روزا آسمون هیوستون خیلی قشنگه....

شما چرا خبری ازت نیست ؟رفتی حاجی حاجی مکه ها.Tongue

شاپور جان عزیز ما هم یک گوشه از این شهر بزرگ مشغولیم داداش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ميشه دوستان باسابقه و قديمي تجريبياتشون رو در مورد نحوه كار پيدا كردن و اينكه طي اين مدت چه كارهايي كردن تا به امروز رو در اختيار ما بزارن . باتشكر . البته فكر كنم اين يه بحث مفصل باشه شايد نياز به يه تاپيك جدا داشته باشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان هیوستونی اگر کسی در شرکتی کار میکنه که پلنر / اسکجولر و کنترل پروژه کار میخوان هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیمBig Grin
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mahboy
اینها شرکت های بزرگ در هیوستون هستند
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co...in_Houston

کسی نمیدونه از کجا میشه لیست شرکت های بزرگ نفتی رو در آورد؟ از چند تا سمینار در آوردم یه سری اسم ها رو ولی کامل نیست

ضمنا اینجا لیست 250 کنترکتور بزرگ دنیا و 500 کانترکتور بزرگ آمریکا آمده:
http://enr.construction.com/toplists/
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Mahboy
سلام
من به همسر و یه فرزند تا یک ماه دیگه میایم هیوستون دو تا سوال دارم کخ اگه دوستان تجاربشون رو بگن ممنون میشم:
1. ابتدای ورود کجا برای موندن مناسب تر هست به لحاظ مالی و امن بودن
2. من دکتری آموزش زبان دارم، و انگلیسی من از نقاط قوط من هست، 7 سابقه مدیریت دارم، تجربه ی شما با این خصوصیات چی میگه؟
ممنون
پاسخ
دوستان کسی هست که همخونه خانم بخواد؟؟ یعنی بخواد یک اتاق از خونه یا آپارتمانش رو شر کنه؟؟ ترجیحا تو محدوده 77077 یا زیپ کدهای اطرافش
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان