موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
قبلا که محل کار من نزدیک شرکت بود و از هیچ اتوبانی هم استفاده نمیکردم، حدود ساعت 8 صبح میرسیدم محل کارم و میدیدم خیلی ها از صبح خیلی زود حدود ساعت 5 صبح اومدن سر کار. با خودم فکر میکردم اینا دیگه چه جور آدمهایی هستند.
الان که کمی از محل کارم دورتر شدم و مجبورم از I-10 و یا westpark toll way استفاده کنم ، فهمیدم که باید قبل از شش صبح از خونه بیام بیرون و گرنه ترافیک کشنده هیوستون دیوونه ام میکنه. و اینها حق دارن که صبح زود میان.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ميشه دوستان باسابقه و قديمي تجريبياتشون رو در مورد نحوه كار پيدا كردن و اينكه طي اين مدت چه كارهايي كردن تا به امروز رو در اختيار ما بزارن . باتشكر . البته فكر كنم اين يه بحث مفصل باشه شايد نياز به يه تاپيك جدا داشته باشه ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من به همسر و یه فرزند تا یک ماه دیگه میایم هیوستون دو تا سوال دارم کخ اگه دوستان تجاربشون رو بگن ممنون میشم:
1. ابتدای ورود کجا برای موندن مناسب تر هست به لحاظ مالی و امن بودن
2. من دکتری آموزش زبان دارم، و انگلیسی من از نقاط قوط من هست، 7 سابقه مدیریت دارم، تجربه ی شما با این خصوصیات چی میگه؟
ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-21 ساعت 07:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-21 ساعت 08:16 توسط ghazal72.)
دوستان کسی هست که همخونه خانم بخواد؟؟ یعنی بخواد یک اتاق از خونه یا آپارتمانش رو شر کنه؟؟ ترجیحا تو محدوده 77077 یا زیپ کدهای اطرافش