کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2015-10-09 ساعت 07:38)sce نوشته:  
(2015-09-29 ساعت 16:01)shervin56 نوشته:  سلام.
يه سوال از دوستاني كه در تگزاس و مخصوصا هيستون هستند من رشته تحصيليم مكانيك حرارت و سيالاته . با توجه به گستردگي زمينه هاي كاري در رشته مكانيك تو ايران . ميخواستم بدونم در صورت آمدن به هيستون چه دوره هايي رو بايد در دانشگاه بگذرونيم تا بتونيم مدرك رو تطبيق بديم . در ضمن چه زمينه شغلي با توجه به اين رشته تو اونجا هست كه بشه با گذروندن دوره وارد اون شغل شد . با تشكر .
ببخشید که در پیام خصوصی فرصت نشد تا پاسخ شما رو بدم.
در مورد دوره های کاری چون تخصص من نیست نظری ندارم.اما شما برای ارزیابی مدرک تحصیلی نیازی به گذروندن دوره خاصی ندارین.اصل و ترجمه مدرک دانشگاهی و همینطور ریز نمرات رو فراموش نکنین.موسسه اسپنتران در هیوستون شعبه داره و از موسسات معتبر ارزیابی.با نزدیک به چهارصد دلار هزینه مدرک شما معادل یه لیسانس چهارساله مکانیک ارزیابی میشه و خلاص.توصیه اول و آخر من به شما آمادگی برای امتحان PE هست.بعد از مهندسین عمران برای بچه های مکانیک این موضوع خیلی مهمه.تاپیک مهندسی عمران رو در مورد این امتحان بخونین و در اسرع وقت شروع کنین.اگر هم قصد ادامه تحصیل در اینجا رو دارین GRE و تافل رو ایران از شرش راحت بشین.
موفق باشین.
سلام
من سابقه نفتی کانادا دارم
دوستان وضع کار الان اونجا چطوره!؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
اقا بی زحمت کسی اگه می تونه یه راهنمایی بکنه راجع به سوالم ممنون
KEEP CALM AND WIN THE LOTTERY
ALL THE BEST WISHES FOR YOU
P & R
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان هيوستوني
من که دارم آنلاين دنبال خونه مي گردم، آپارتمانها در منطقه Webster خيابان (El Dorado Blvd) قيمت مناسبی دارند. مي شه کسايي که اون دوره و برها را مي شناسند، مي شه بفرمايند، که اونجا وضعيـت امنيتيش و ساير امکانات زدگيش چطوره.
ممنون مي شم راهنمايي بفرماييد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha
سلام دوستان
من دوبرگ کاغذ جهت فرستادن از هیوستون به ایران دارم ,کسی هست این لطف را داشته باشد.
با سپاس
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-06 ساعت 23:36)shiraz2013 نوشته:  سلام دوستان
من دوبرگ کاغذ جهت فرستادن از هیوستون به ایران دارم ,کسی هست این لطف را داشته باشد.
با سپاس

اگه عجله‌ای هست من پیشنهاد می‌کنم ساعت و ترمینال پرواز ترکیش یا آمارات رو چک کن و برو فرودگاه. چون از شهرهای اطراف هم میان از هیوستون پرواز می‌کنن معمولاً نصف مسافرها ایرانی‌ هستند. اگه مدارک باشه و حجمش کم باشه اکثرا قبول می‌کنن ببرن برات.
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
پاسخ
تشکر کنندگان: shiraz2013
(2015-11-05 ساعت 14:30)Azer نوشته:  با سلام به دوستان هيوستوني
من که دارم آنلاين دنبال خونه مي گردم، آپارتمانها در منطقه Webster خيابان (El Dorado Blvd) قيمت مناسبی دارند. مي شه کسايي که اون دوره و برها را مي شناسند، مي شه بفرمايند، که اونجا وضعيـت امنيتيش و ساير امکانات زدگيش چطوره.
من توصیه میکنم این زیپ کد ها رو بگردین.
77077
77042
77079
77024
این جایی که خودتون پیدا کردین یه مقداری دور از شهره. البته من در مورد امنیتش خبر ندارم. بیشتر ایرانی ها سمت غرب هیوستون هستن. من خودم 77077 هستم و به نظرم خوبه.
اینم بگم که طبق تجربه من، ایرانیها در مورد منطقه خیلی اختلاف نظر دارن.
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، Azer ، ho_tasha
(2015-10-21 ساعت 23:52)ho_tasha نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز و مهربان
یه سئوال داشتم من میخواستم بدونم در کدام سایت میشه رنکینگ مدارس هیوستون رو مشاهده کرد و دید اگر امکان داشته باشه دوستان راهنمایی کنن.
میخوام بدونم مدارسی که با رنکینگ ۸- ۹-۱۰ هستند کجاها قرار دارن.
دوستان عزیز همچنین زیپ کد 77062 چطور هست؟
همچنین دوستان خوبم Southwest free way و جاده bellaire چطور هست؟
متشکرم دوستان عزیز.
بهترین منبع: HAR.com
وارد سایت که شدید از منوی بالایی مدرسه ها رو انتخاب کنید. این سایت مرجع ه.
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، ho_tasha
(2015-11-12 ساعت 04:12)nedaUSA نوشته:  
(2015-11-05 ساعت 14:30)Azer نوشته:  با سلام به دوستان هيوستوني
من توصیه میکنم این زیپ کد ها رو بگردین.
77077
77042
77079
77024
این جایی که خودتون پیدا کردین یه مقداری دور از شهره. البته من در مورد امنیتش خبر ندارم. بیشتر ایرانی ها سمت غرب هیوستون هستن. من خودم 77077 هستم و به نظرم خوبه.
اینم بگم که طبق تجربه من، ایرانیها در مورد منطقه خیلی اختلاف نظر دارن.

خيلي ممنون، من که داشتم نااميد مي شدم، کسی به سوال من جواب بده. من يک نگاهي به اجاره تو اين مناطق فوق به خصوص 77042 و 77049 انداختم. قيمت ها واقعاً نسبت به متوسط هیوستون بالاتره. (مثلاً آپارتمان يک خوابه 880 فوتي در 77049 زير 1100$ پيدا نمي شه ولي تو اطراف هيوستون با 700$ مي شه موردهاي خوب با امکانات ورزشي و استخر نزديک فروشگاه هاي بزرگ مثل مال ها، والمارت يا HEB پيدا کرد.)
من به محض ورود به هيوستون قصد خريد ماشين دارم، بنابراين اگه منطقه امني اطراف هيوستون باشه که امنيتش خوب باشه و قيمتش مناسب باشه، فکر ميکنم از مناطق مرکزي شهر بهتر باشه. چون انتظار ندارم که ترافيک سنگين مثل تهران يا شهرهاي بزرگ ايران را داشته باشه. آيا برداشت من از ترافيک درست هست؟
با توجه به اينکه من بايد دنبال کار بگردم، فکر ميکنم تا مي تونم بايد در هزينه ها صرفه جويي کنم. آيا برداشت من درست هست؟
(بعد پيدا کردن کار آدم مي تونه خونه اش را عوض کنه و بره نزديک کارش خونه اجاره کنه. اين تجارب را از دوستاني که اطراف لوس انجلس زندگي مي کنند کسب کردم.)
ممنون مي شم کساني که تجربه دارن راهنمايي کنند، مخصوصاً اگر نگاه من با توجه به تصويري که تو ذهنم ساختم نياز به تصحيح داره و اصل موضوع را اشتباه متوجه شدم.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، sahar2016 ، reza12 ، sce ، ho_tasha ، soheil1993
هیوستون تو آمار بدترین شهرهای آمریکا از لحاظ ترافیک هشتم هست. در ساعات اوج ترافیک به لحاظ بیشتر شدن زمان لازم برای رسیدن به مقصد کاملا با تهران قابل مقایسه هست.
وفتی خواستید خونه اجاره کنید بپرسید اگر بخواهید زودتر فسخ کنید چه خواهد شد. بعضی ها تا دو ماه اجاره رو ازتون میگیرند.
اگز کار تخصصی گرفتید که راحت میتونید جا به جا شید.
اگر در ابتدا دنبال کارهای با مینیمم حقوق هستید که فروشگاهها و .... همه جا هستند و فرقی نمیکنه داخل شهر باشید یا حومه.
بهتره نزدیکترین به محل سکونت باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ho_tasha ، Mahboy ، اریوبرزن ، soheil1993
دوستان عزیز
سلام ضمن عرض صبح بخیر به وقت هیوستون و عصر بخیر به وقت ایران.
ببنید من میخواستم ببنیم که بیشتر شرکت های نفتی سمت شرق و یا غرب هیوستون هست لطفاً راهنمایی کنید.
مسئله بعدی میخواستم ببنیم که محل جنوب هیوستون south houston به چه صورت هست برای زندگی و کدام زیپ کد ها بهتر هستش با تشکر.
منتظر پاسخ های با لطفتون هستم.
با تشکر.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-28 ساعت 21:57)sce نوشته:  از دوستان هیوستون اگر کسی امکان کمک و همراهی موقت با یه خانواده سه نفره در بدو ورود تا اسکان موقت و سر و سامان دادن به یه سری کارای اداری رو داره به من پیام خصوصی بده.متاسفانه در فاصله ای که این دوستمون می خوان وارد هیوستون بشن من اینجا نیستم در غیر این صورت خودم با کمال میل کارای روتین رو انجام میدادم.ضمنا هر نوع هزینه معقولی هم تو این زمینه پرداخت میشه.این دوستمون کسی رو آمریکا نداره و با دو تا بچه در بدو ورود شدیدا نیاز به کمک داره.کارای معمول هم به پیکاپ فرودگاهی و امکان رزرو و مستقر شدن در هتل و مراجعه به اداره سوشال و پیگیری موارد مربوط به گرین کارته.احتمالا بعد از انجام این مراحل مجددا به ایران برمیگردن.
موفق باشین.
سلام دوست عزيز
اين دوستاتون كي ميرسند به هيوستن ؟ اگر كمكي از دستمون بر بياد در خدمتيم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-28 ساعت 21:57)sce نوشته:  از دوستان هیوستون اگر کسی امکان کمک و همراهی موقت با یه خانواده سه نفره در بدو ورود تا اسکان موقت و سر و سامان دادن به یه سری کارای اداری رو داره به من پیام خصوصی بده.متاسفانه در فاصله ای که این دوستمون می خوان وارد هیوستون بشن من اینجا نیستم در غیر این صورت خودم با کمال میل کارای روتین رو انجام میدادم.ضمنا هر نوع هزینه معقولی هم تو این زمینه پرداخت میشه.این دوستمون کسی رو آمریکا نداره و با دو تا بچه در بدو ورود شدیدا نیاز به کمک داره.کارای معمول هم به پیکاپ فرودگاهی و امکان رزرو و مستقر شدن در هتل و مراجعه به اداره سوشال و پیگیری موارد مربوط به گرین کارته.احتمالا بعد از انجام این مراحل مجددا به ایران برمیگردن.
موفق باشین.
سلام دوست عزيز
اين دوستاتون كي ميرسند به هيوستن ؟ اگر كمكي از دستمون بر بياد در خدمتيم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
دوستاني كه تو هيستون هستند آيا كسي اطلاعاتي در زمينه كارهاي تو بندر اونجا داره ؟ در صورت امكان راهنمايي كنيد .؟ با تشكر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من دو ماهه اومدم و نزدیک سنفرنسیسکو هستم. فوق لیسانس مهندسی شیمی دارم و سابقه کار تو پتروشیمی. اگه بخوام اوایل ژانویه بیام اونجا به نظر دوستانی که تجربه دارن ایا امیدی به پیدا کردن کار هست. چطوری باید شروع کرد. و ایا اصلا مدرک تحصیلی ایران و سابقه کار اونجا ارزشی داده و قابل قبوله .ممنون میشم راهنماییم کنین
شماره کیس:2015AS32XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد کیس :1 نفر > مصاحبه: 21 ژانویه > وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا 28 اپریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
هیچکس نیست راهنمایی کنه
شماره کیس:2015AS32XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد کیس :1 نفر > مصاحبه: 21 ژانویه > وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا 28 اپریل
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان