کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2015-12-23 ساعت 17:04)mehrak1 نوشته:  سلام
میخواستم اگه ممکنه نظرتن رو درباره زندگی توی سه تا شهر هیوستن استن و دالاس بدونم به نظرتون کدومشون بهتره برا زندگی؟
برا کسی که با انتخاب کار میره خب خیلی معنی نداره کدوم شهر ولی برا ما که فرقی نداره هر کدوم باشه به نظرتون کدوم بهتره برا زندگی خوب با دوتا بچه؟
هیوستون به نظر کسایی که من ازشون پرسیدم بهترین شهر برای شروع زندگی تو آمریکاست از نظر مخارج و تحصیل و کار .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-19 ساعت 10:10)Mahboy نوشته:  
(2015-10-18 ساعت 11:08)mehrak1 نوشته:  اقای مهبوی هیچکی اینجا منو نمیبینه شما لااقل پست منو میخونی یه راهنمایی میخوام لطفا

والله من پست شما رو دیدم (در مورد وکیل و ‌ثبت شرکت؛ اگر اشتباه نکنم!) ولی واقعا اطلاعاتی نداشتم و ترجیح دادم حرفی نزنم که اشتباه نباشه و مطمئنم اگه از دوستان کسی اطلاعات داشته باشه حتما بهتون کمک می‌کنه
پیشنهاد می‌کنم یه سر به صفحه FB به نام «انجمن ایرانیان مقیم هیوستون» بزنید و سوالتون رو اونجا مطرح کنید؛ اونجا از همه قشری که به روش‌های مختلف اومدن هیوستون و بعضا از خدمات وکلای مهاجرتی و شغلی استفاده کردن پیدا میشن و حتما راهنمایی می‌کنن
ضمن اینکه اینترنتی هم سرچ بکنید کلی وکیل مرتیط در داخل ایران و اینجا پیدا می‌کنید که قطعا برای مشاوره اولیه هزینه‌ای از شما دریافت نخواهند کرد
ولی به شخصه پیشنهاد خاصی ندارم براتون متاسفانه
در موارد دیگه اگر کمکی از من ساخته است بفرمایید در خدمتم
صفحه FB از کجا میشه رفت ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-15 ساعت 03:56)kasra نوشته:  یک واحد اپارتمان یکخوابه در منطقه وست هایمر & هیل کرافت از 15 اکتبر تا اخر نوامبر جهت همخوانه منظم موجود میباشد. تماس 8322791775 . هزینه ماهی 450
سلام اگه بازم دنبال یه همخونه میگردی یا در اجاره کردن خونه میتونی بهم کمک کنی لطفا بهم پیام بده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-10-06 ساعت 05:22)اریوبرزن نوشته:  سلام دوستان عزیز
کسی هست که بخواد ظرف مدت یک ماه آینده بیاد هیوستون من یه بسته کوچک ایران دارم که میخوام زحمت آوردنشو برام بکشه
ممنون
من فروردین ماه میام اگه میتونی تا اون موقع صبر کنی وسایلم ندارم به جز یه ساک کوچیک در خدمتم اگه کمکی خواستی
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن
(2015-12-23 ساعت 17:47)farzadakshi1 نوشته:  
میخواستم اگه ممکنه نظرتن رو درباره زندگی توی سه تا شهر هیوستن استن و دالاس بدونم به نظرتون کدومشون بهتره برا زندگی؟
برا کسی که با انتخاب کار میره خب خیلی معنی نداره کدوم شهر ولی برا ما که فرقی نداره هر کدوم باشه به نظرتون کدوم بهتره برا زندگی خوب با دوتا بچه؟
هیوستون به نظر کسایی که من ازشون پرسیدم بهترین شهر برای شروع زندگی تو آمریکاست از نظر مخارج و تحصیل و کار .
ممنون از راهنماییتون
حالا اگه مخارج رو در نطر نگیریم و کار رو هم در نطر نگیریم بیشتر کیفیت زندگی و امنیت و راحتی با دو تا بچه در نطر باشه بازم نظرتون همینه؟
موقعیت ما طوریه که هر جای تگزاس میشه سکونت کنیم و بهتر اینه که همون اول یه جای خوب برا زندگی بریم ممنون میشم راهنمایی کنید
البته همسرم ژانویه میان و.لی نمیتونه تو همون فرصت همه جا بره نظر کسانی که اونجا هستن خیلی مهمه برامون
ممنونم ازتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-23 ساعت 18:43)farzadakshi1 نوشته:  
(2015-10-19 ساعت 10:10)Mahboy نوشته:  
(2015-10-18 ساعت 11:08)mehrak1 نوشته:  اقای مهبوی هیچکی اینجا منو نمیبینه شما لااقل پست منو میخونی یه راهنمایی میخوام لطفا

والله من پست شما رو دیدم (در مورد وکیل و ‌ثبت شرکت؛ اگر اشتباه نکنم!) ولی واقعا اطلاعاتی نداشتم و ترجیح دادم حرفی نزنم که اشتباه نباشه و مطمئنم اگه از دوستان کسی اطلاعات داشته باشه حتما بهتون کمک می‌کنه
پیشنهاد می‌کنم یه سر به صفحه FB به نام «انجمن ایرانیان مقیم هیوستون» بزنید و سوالتون رو اونجا مطرح کنید؛ اونجا از همه قشری که به روش‌های مختلف اومدن هیوستون و بعضا از خدمات وکلای مهاجرتی و شغلی استفاده کردن پیدا میشن و حتما راهنمایی می‌کنن
ضمن اینکه اینترنتی هم سرچ بکنید کلی وکیل مرتیط در داخل ایران و اینجا پیدا می‌کنید که قطعا برای مشاوره اولیه هزینه‌ای از شما دریافت نخواهند کرد
ولی به شخصه پیشنهاد خاصی ندارم براتون متاسفانه
در موارد دیگه اگر کمکی از من ساخته است بفرمایید در خدمتم
صفحه FB از کجا میشه رفت ؟
منظور از FB همون فیس بوق خودمونه
انجمن ایرانیان مقیم هیوستون

پاسخ
تشکر کنندگان: farzadakshi1 ، Mahboy
(2015-12-24 ساعت 13:34)mehrak1 نوشته:  
ممنون از راهنماییتون
حالا اگه مخارج رو در نطر نگیریم و کار رو هم در نطر نگیریم بیشتر کیفیت زندگی و امنیت و راحتی با دو تا بچه در نطر باشه بازم نظرتون همینه؟
موقعیت ما طوریه که هر جای تگزاس میشه سکونت کنیم و بهتر اینه که همون اول یه جای خوب برا زندگی بریم ممنون میشم راهنمایی کنید
البته همسرم ژانویه میان و.لی نمیتونه تو همون فرصت همه جا بره نظر کسانی که اونجا هستن خیلی مهمه برامون
ممنونم ازتون

هر شهري مناطق بسيار خوب مخصوص خودش را داره، و نمي شه مطلقاً نظر داد. مثلاً تهران، مشهد، اصفهان کدام بهتره، واقعاً قضاوت مشکله.
برا من اگه کار مهم نباشه، سن آنتونيو بهترين شهر تگزاز هست، واسه خودش ونيز کوچکي هست.
بعد سن انتونيو، من آستين که شهر تر و تميز مرتب و مرکز ايالت تگزاز هست اولويت پيدا مي کنه، بعدش دالاس فورت ورث و در نهايت هيوستون.
ولي فکر مي کنم تعداد ايراني هيوستون از همه بيشتر باشه.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mehrak1 ، غنچه ، behjan ، chakavakl ، soheil1993
(2015-12-27 ساعت 18:56)Azer نوشته:  
(2015-12-24 ساعت 13:34)mehrak1 نوشته:  
ممنون از راهنماییتون
ممنونم ازتون

هر شهري مناطق بسيار خوب مخصوص خودش را داره، و نمي شه مطلقاً نظر داد. مثلاً تهران، مشهد، اصفهان کدام بهتره، واقعاً قضاوت مشکله.
برا من اگه کار مهم نباشه، سن آنتونيو بهترين شهر تگزاز هست، واسه خودش ونيز کوچکي هست.
بعد سن انتونيو، من آستين که شهر تر و تميز مرتب و مرکز ايالت تگزاز هست اولويت پيدا مي کنه، بعدش دالاس فورت ورث و در نهايت هيوستون.
ولي فکر مي کنم تعداد ايراني هيوستون از همه بيشتر باشه.
ممنونم ازتون واقعا راهنمایی عالی بود حالا با همین ایده لااقل همسرم بر اساس الویت میتونه یه سری جا رو ببینه
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan
(2015-12-12 ساعت 02:01)houston135 نوشته:  
(2015-12-11 ساعت 08:48)darkmatter نوشته:  سلام دوستان ما ی آپارتمان یک خوابه بزرگ به قیمت ۷۱۵ دلار با زپ کد ۷۷۰۷۷ اجاره کرده ایم ولی به خاطر کار مجبور به تغییر ایالت هستیم اگه کسی خواست جایگزین ما بشه از طریق پیام خصوصی اطلاع بدهدضمنا مبلغ دپازیت به مبلغ۳۰۰ دلار برای خودش

ببخشيد دوست عزيز با utility ٧٥٠ دلاره ؟ يا خير .

سلام ممکنه اسم کمپلکس و سایز خونه و مدت زمان قراردادتون رو بفرمایید؟
2013، کنسولگری: مونترال، دریافت ویزا: یک ضرب Smile

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه
دوستان من قصد دارم از 11 مارچ تا 25 مارچ برم هیوستون .کسی اطلاع داره از چه طریقی می تونم ی اتاق با قیمت مناسب واسه این دو هفته اجاره کنم؟SadSad
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان هیوستونی. ما هم تصمیم گرفتیم همشهری تون بشیم ?
یه سوال درباره گواهینامه دارم . یکی از دوستان مقیم هیوستون به من گفتن برای امتحان رانندگی حتما باید یکماه از ورودتون به هیوستوت گذشته باشه. اینجوری خیلی بد میشه و برنامه های ما کمی بهم میریزه کسی اطلاع داره حقیقت داره و اگه لینکی هم از قانونش برام بزارین ممنون میشم.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان آیا با گواهینامه بین المللی در هیوستن امکان رانندگی هست ؟
لطفا راجع به هزینه های گرفتن گواهینامه نیز اگر اطلاعات دارید به اشتراک بگدارید ممنون می شوم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-01 ساعت 22:00)usatravel نوشته:  سلام دوستان هیوستونی. ما هم تصمیم گرفتیم همشهری تون بشیم ?
یه سوال درباره گواهینامه دارم . یکی از دوستان مقیم هیوستون به من گفتن برای امتحان رانندگی حتما باید یکماه از ورودتون به هیوستوت گذشته باشه. اینجوری خیلی بد میشه و برنامه های ما کمی بهم میریزه کسی اطلاع داره حقیقت داره و اگه لینکی هم از قانونش برام بزارین ممنون میشم.
بله. دوستتون درست گفته. باید از اقامتتون در تگزاس 30 روز گذشته باشه و با مدرکی مثل قرارداد اجاره خانه یا صورتحساب برق یا چیزهایی شبیه این که به نام خودتون باشه اینو ثابت کنید. این هم لینکش :

https://www.txdps.state.tx.us/DriverLice...NonCDL.htm
پاسخ
تشکر کنندگان: usatravel
سلام دوستان.اگر كسي در هيوستون مايل هست كه خانه خودشو با كسي شريك بشه واسه مدت حدود دو ماه لطفا اطلاع بده.من و همسرم اوايل Feb ميايم هيوستون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-02 ساعت 01:38)ghazal72 نوشته:  
(2016-01-01 ساعت 22:00)usatravel نوشته:  سلام دوستان هیوستونی. ما هم تصمیم گرفتیم همشهری تون بشیم ?
بله. دوستتون درست گفته. باید از اقامتتون در تگزاس 30 روز گذشته باشه و با مدرکی مثل قرارداد اجاره خانه یا صورتحساب برق یا چیزهایی شبیه این که به نام خودتون باشه اینو ثابت کنید. این هم لینکش :

https://www.txdps.state.tx.us/DriverLice...NonCDL.htm

دوست عزيز، اگه رانندگي ماشين واسه تون در بدو ورود واجبه، گواهينامه بين المللي بگيري فکر کنم يک مدت کارت را راه مي اندازه. موفق باشي.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان