موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-24 ساعت 13:34)mehrak1 نوشته: (2015-12-23 ساعت 17:47)farzadakshi1 نوشته: (2015-12-23 ساعت 17:04)mehrak1 نوشته: سلام
میخواستم اگه ممکنه نظرتن رو درباره زندگی توی سه تا شهر هیوستن استن و دالاس بدونم به نظرتون کدومشون بهتره برا زندگی؟
برا کسی که با انتخاب کار میره خب خیلی معنی نداره کدوم شهر ولی برا ما که فرقی نداره هر کدوم باشه به نظرتون کدوم بهتره برا زندگی خوب با دوتا بچه؟
هیوستون به نظر کسایی که من ازشون پرسیدم بهترین شهر برای شروع زندگی تو آمریکاست از نظر مخارج و تحصیل و کار .
ممنون از راهنماییتون
حالا اگه مخارج رو در نطر نگیریم و کار رو هم در نطر نگیریم بیشتر کیفیت زندگی و امنیت و راحتی با دو تا بچه در نطر باشه بازم نظرتون همینه؟
موقعیت ما طوریه که هر جای تگزاس میشه سکونت کنیم و بهتر اینه که همون اول یه جای خوب برا زندگی بریم ممنون میشم راهنمایی کنید
البته همسرم ژانویه میان و.لی نمیتونه تو همون فرصت همه جا بره نظر کسانی که اونجا هستن خیلی مهمه برامون
ممنونم ازتون
هر شهري مناطق بسيار خوب مخصوص خودش را داره، و نمي شه مطلقاً نظر داد. مثلاً تهران، مشهد، اصفهان کدام بهتره، واقعاً قضاوت مشکله.
برا من اگه کار مهم نباشه، سن آنتونيو بهترين شهر تگزاز هست، واسه خودش ونيز کوچکي هست.
بعد سن انتونيو، من آستين که شهر تر و تميز مرتب و مرکز ايالت تگزاز هست اولويت پيدا مي کنه، بعدش دالاس فورت ورث و در نهايت هيوستون.
ولي فکر مي کنم تعداد ايراني هيوستون از همه بيشتر باشه.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
21
7 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان هیوستونی. ما هم تصمیم گرفتیم همشهری تون بشیم ?
یه سوال درباره گواهینامه دارم . یکی از دوستان مقیم هیوستون به من گفتن برای امتحان رانندگی حتما باید یکماه از ورودتون به هیوستوت گذشته باشه. اینجوری خیلی بد میشه و برنامه های ما کمی بهم میریزه کسی اطلاع داره حقیقت داره و اگه لینکی هم از قانونش برام بزارین ممنون میشم.
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-01 ساعت 22:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-01 ساعت 22:53 توسط DDDDD.)
دوستان آیا با گواهینامه بین المللی در هیوستن امکان رانندگی هست ؟
لطفا راجع به هزینه های گرفتن گواهینامه نیز اگر اطلاعات دارید به اشتراک بگدارید ممنون می شوم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.اگر كسي در هيوستون مايل هست كه خانه خودشو با كسي شريك بشه واسه مدت حدود دو ماه لطفا اطلاع بده.من و همسرم اوايل Feb ميايم هيوستون.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-02 ساعت 01:38)ghazal72 نوشته: (2016-01-01 ساعت 22:00)usatravel نوشته: سلام دوستان هیوستونی. ما هم تصمیم گرفتیم همشهری تون بشیم ?
یه سوال درباره گواهینامه دارم . یکی از دوستان مقیم هیوستون به من گفتن برای امتحان رانندگی حتما باید یکماه از ورودتون به هیوستوت گذشته باشه. اینجوری خیلی بد میشه و برنامه های ما کمی بهم میریزه کسی اطلاع داره حقیقت داره و اگه لینکی هم از قانونش برام بزارین ممنون میشم.
بله. دوستتون درست گفته. باید از اقامتتون در تگزاس 30 روز گذشته باشه و با مدرکی مثل قرارداد اجاره خانه یا صورتحساب برق یا چیزهایی شبیه این که به نام خودتون باشه اینو ثابت کنید. این هم لینکش :
https://www.txdps.state.tx.us/DriverLice...NonCDL.htm
دوست عزيز، اگه رانندگي ماشين واسه تون در بدو ورود واجبه، گواهينامه بين المللي بگيري فکر کنم يک مدت کارت را راه مي اندازه. موفق باشي.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016