موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام واقعيت اينكه بسياري از كساني كه در شهر هيوستون در ماركت نفت و گاز كار ميكنن از آمريكا مدركي ندارن ولي معمولا در زماني استخدام شدن كه ماركت خوب بوده است. الان ماركت خوب نيست و بازار به شدت رقابتي هست و در اين بازار كار گرفتن بدون تجربه در آمريكا و مدرك مشكل هست. نشدني نيست ميشناسم كسيو كه در اين ماركت هم كار گرفته ولي كار بسيار سختي هست.
لاتاري ٢٠١٣
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-07 ساعت 18:50)amirhoseinc نوشته: سلام واقعيت اينكه بسياري از كساني كه در شهر هيوستون در ماركت نفت و گاز كار ميكنن از آمريكا مدركي ندارن ولي معمولا در زماني استخدام شدن كه ماركت خوب بوده است. الان ماركت خوب نيست و بازار به شدت رقابتي هست و در اين بازار كار گرفتن بدون تجربه در آمريكا و مدرك مشكل هست. نشدني نيست ميشناسم كسيو كه در اين ماركت هم كار گرفته ولي كار بسيار سختي هست.
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی . همون طور که حدس میزدم اوضاع خیلی ناامید کنندست
شماره کیس:2015AS32XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد کیس :1 نفر > مصاحبه: 21 ژانویه > وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا 28 اپریل
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اگه قصد موندن داريد ميتونيد براي PE اقدام كنيد كه زمانيكه به قول اينا ماركت پيك آپ كرد شما يه مدرك معتبر داشته باشين از همونجا هم ميتونين براي پوزيشن هاي اينجاي اقدام كنيد فقط اينكه خودتون رو به هيوستون محدود نكنيد و چون تخصص Petrochemical داريد براي manufacturing ميتونين اقدام كنيد يا اگه سابقه plant operator دارين اونم بد نيست هنوز ماركتش خيلي داغون نيست.
لاتاري ٢٠١٣
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اوضاع هیوستن واسه بقیه کارها مثل فارمسی دامپزشکی دارویی...چطوره؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-06 ساعت 06:52)atefeh60 نوشته: سلام دوستان. من دو ماهه اومدم و نزدیک سنفرنسیسکو هستم. فوق لیسانس مهندسی شیمی دارم و سابقه کار تو پتروشیمی. اگه بخوام اوایل ژانویه بیام اونجا به نظر دوستانی که تجربه دارن ایا امیدی به پیدا کردن کار هست. چطوری باید شروع کرد. و ایا اصلا مدرک تحصیلی ایران و سابقه کار اونجا ارزشی داده و قابل قبوله .ممنون میشم راهنماییم کنین
من فکر می کنم اگه تو قسمت عملیاتی (operation) تجربه داشته باشین هیوستون همچنان بد نباشه. من وضعیت کار برای مهندسی شیمی و پالایشگاهی رو چک نکردم. اما به نظرم (ممکنه اشتباه باشه) با افت قیمت نفت، وضعیت این بخش بهتر میشه چون نرخ خوراکشون پایین اومده و تولیدشون بیشتر شده. شما که الان تو آمریکا هستین. رزومه درست کنین و دنبال کار تو هیوستون باشین و رزومه بفرستین ببینین چقدر تماس خواهید داشت.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما ی آپارتمان یک خوابه بزرگ به قیمت ۷۱۵ دلار با زپ کد ۷۷۰۷۷ اجاره کرده ایم ولی به خاطر کار مجبور به تغییر ایالت هستیم اگه کسی خواست جایگزین ما بشه از طریق پیام خصوصی اطلاع بدهدضمنا مبلغ دپازیت به مبلغ۳۰۰ دلار برای خودش
Case 2015AS31##
Number of Persons in Case 2
Interview 08 DEC 2014
Visa Issued 29 APR 2015
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با یوتیلیتی حدود ۷۴۰ تا ۷۵۰ میشه ضمنا مجتمع تمیزی هست چون حق نگهداری حیوانات خانگی را ندارند
Case 2015AS31##
Number of Persons in Case 2
Interview 08 DEC 2014
Visa Issued 29 APR 2015
رتبه:
2
2 تشکر در 2 ارسال
2015-12-16 ساعت 10:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-16 ساعت 10:05 توسط sf_home81.)
ممنون دوستان از اطلاعات خوبتون
بله سئوال منم همینه خونه با Utility یا خالی؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهش مي كنم براي جمع اوري امضا بيشتر اطلاع رساني كنيد هنوز خيلي ها يا نشنيدن يا بي تفاوتند يا بي حوصله يا فكر مي كنند دارند خيلي ريسك مي كنند و يا پشت گوش مي ندازند.
لطفن همه امضا كنند من حتي بجاي بچه ي ٤ سالم هم امضا كردم بخاطر اينكه روي او و آينده اش ممكنه اثر بزاره، پس لطفن امضا كنيد هيچ اتفاق بدي براي شما و كيس تون نمي افته.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نظرتون در مورد هالینگن تگزازس چیه؟ خوبه برای زندگی؟ هدفم اینه که یه شهر با کمترین هزینه باشه البته نه به هر قیمتی یعنی اینکه بالاخره امنیت و رفاه هم داشته بشه. ممنون میشم دوستان پاسخ بدن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی هست که تو این شهر خونه داشته باشه یا بخاد خونه بگیره ؟ شاید قسمت شد همخونه شدیم . یا کسی خونه ای کوچیک و یه نفره سراغ داره ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخواستم اگه ممکنه نظرتن رو درباره زندگی توی سه تا شهر هیوستن استن و دالاس بدونم به نظرتون کدومشون بهتره برا زندگی؟
برا کسی که با انتخاب کار میره خب خیلی معنی نداره کدوم شهر ولی برا ما که فرقی نداره هر کدوم باشه به نظرتون کدوم بهتره برا زندگی خوب با دوتا بچه؟