کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2016-03-03 ساعت 21:10)behzadsh نوشته:  
(2016-02-28 ساعت 23:13)behzadsh نوشته:  سلام، از دوستان اگر کسی احتیاج به همخونه داره لطفا اطلاع بده، من تازه واردم در هیوستون، ممنون

اگه کسی دنبال خونه هم میگرده من موردای خوبی پیدا کردم ولی قیمتش واسم یکم زیاده ... یعنی کسی نیست همخونه بخواد؟؟
سلام من میخام ولی خونه خودم اجاره نکردم سوشیالم هنوز نیومده اگه تونستی پیام خصوصی شمارتو بفرست ادد کنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان عزیز و سروران گرامی
اگر امکان داشته باشه یه ذره جمع جور تر بشینین ما هم تو جمع هیوستونی ها جا بشیم ما هم ویزامون اومده بریم بگیریم بیاییم هیوستون.
برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، usatravel ، shervin56 ، cupcake ، Siamak ، Mahboy ، soheil1993 ، camaro ، samirakn
سلام، دوستان برنامه نویس، دپارتمان ریسرچ ام دی اندرسن نیاز به برنامه نویس در زمینه جاوا یا پایتون دارد، اگر رزومه خوبی‌ در این زمینه دارید خیلی‌ زود برایم ایمیل کنید

پاسخ
تشکر کنندگان: Arshia2000 ، kasra ، copol
(2016-03-11 ساعت 19:48)iust_software نوشته:  سلام، دوستان برنامه نویس، دپارتمان ریسرچ ام دی اندرسن نیاز به برنامه نویس در زمینه جاوا یا پایتون دارد، اگر رزومه خوبی‌ در این زمینه دارید خیلی‌ زود برایم ایمیل کنید

دوست عزیز یک سوال داشتم، برای ورود به ام دی آندرسن احتیاج به معرفی کردن یک معرف از همان‌جا ضروری است یا نه؟ من برای ریسرچ اسیستنت یا فلوشیپ اپلای کردم اما بعد از ۲ ماه هنوز هیچ خبری نیست. شنیدم که بدون معرف کار پیدا کردن خیلی‌ سخت می‌باشد، این حقیقت داره یا نه؟ و اگه درست است چیکار باید کرد؟ می‌شه به صورت ولنتییر آنجا کار ریسرچ انجام داد تا یک معرف پیدا کرد؟ پیشاپیش ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-16 ساعت 11:26)Arshia2000 نوشته:  
(2016-03-11 ساعت 19:48)iust_software نوشته:  سلام، دوستان برنامه نویس، دپارتمان ریسرچ ام دی اندرسن نیاز به برنامه نویس در زمینه جاوا یا پایتون دارد، اگر رزومه خوبی‌ در این زمینه دارید خیلی‌ زود برایم ایمیل کنید

دوست عزیز یک سوال داشتم، برای ورود به ام دی آندرسن احتیاج به معرفی کردن یک معرف از همان‌جا ضروری است یا نه؟ من برای ریسرچ اسیستنت یا فلوشیپ اپلای کردم اما بعد از ۲ ماه هنوز هیچ خبری نیست. شنیدم که بدون معرف کار پیدا کردن خیلی‌ سخت می‌باشد، این حقیقت داره یا نه؟ و اگه درست است چیکار باید کرد؟ می‌شه به صورت ولنتییر آنجا کار ریسرچ انجام داد تا یک معرف پیدا کرد؟ پیشاپیش ممنونم

سلام،

متاسفانه بسیار سخت هست، چون میزان تقاضا به ماهی‌ بیش از ۱۵۰۰۰ رزومه میرسه
یکی‌ از مواردی که حتما می‌بایست بهش توجه کنید بخصوص برای شرکت‌ها یا ارگان‌های بزرگ، نحوه نوشتن رزومه هست چون با این میزان تقاضا مطمئناً فیلتر اولیو کامپیوتر انجام میده، پس نحوه نوشتنش مهم است،
یا اینکه از طریقه یک آشنا بتونید فیلتر اولیو دور بزنید و مستقیماً به منابع انسانی‌ دپارتمان مربوطه برسونید، باید توجه داشته باشید شخص مربوطه یا باید از نظر سازمانی موقعیت بالایی داشته باشه، یا اینکه تنها می‌تونه تو جذب به همون دپارتمان کمک کنه، البته باز هم تضمینی نیست فقط شانس دیده شدن رزومه تون بیشتر می‌شه.
در مورد والنتیر شدن اطلاعاتی‌ ندارم
من تنها می‌تونم در دپارتمان Research IS به عنوان Data Scientist یا Computational Scientist در حد دیده شدن رزومتون کمک کنم

P.S : for some reason I cannot type Filter in the context
سدغیر قابل عبور --> ف‌‌.ی.ل.ت.ر

پاسخ
تشکر کنندگان: soheil1993 ، soheilz ، behzadb57 ، pishtaz611
با سلام
دوست عزیز من کارشناس برق با بیست سال سابقه در فیلدهای مختلف به خصوص نفت و گاز هستم و به تازگی وارد هیوستن شده ام خواهشمندم در صورت وجود موقعیت شغلی لطف نموده اینجانب را مطلع فرمایید.
با تشکر - بابک
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان هیوستونی
از دوستان تا بحال از طریقEB3 UNSKILLED WORKکسی هست که ویزا گرفته باشه واومده باشه هیوستن
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام خدمت همه دوستان
من یه تقاضایی داشتم که اگر امکان داره وضعیت کار تو رشته معماری یا هرکاری که واسه یه تازه وارد مناسب باشه چجوریه و اینکه وضعیت اجاره خونه تو هیوستون واسه ینفر چجوریه؟ مبلغ اجاره و محله های مناسب یه دختر تنها؟
یعنی این 2تا رو میشه تو کمترین زمان پیدا کرد؟
ممنون میشم راهنماییم کنین و اینکه ایرانیای مقیم هیوستون معرفت کمک به هموطن تنهاشونو دارن یا رو این موضوع حساب نکنم؟ Smile)
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
شنیدم بخاطر اینکه اسپانیایی زبان تو ایالت تگزاس زیاده شانس پیدا کردن کار برای اونا بیشتر از ایرانی هاست.من چند سال آمریکای جنوبی بودم و به زبان اسپانیایی تسلط دارم میخواستم ببینم تاثیری تو پیدا کردن کار داره یا نه؟ ممنون از راهنمایی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام، من از نیمه ماه May میام هیوستون. یک نفر آقای مجرد هستم. اگر کسی همخونه میخواد خبر بده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-08 ساعت 23:56)farzadakshi1 نوشته:  
(2016-03-03 ساعت 21:10)behzadsh نوشته:  
(2016-02-28 ساعت 23:13)behzadsh نوشته:  سلام، از دوستان اگر کسی احتیاج به همخونه داره لطفا اطلاع بده، من تازه واردم در هیوستون، ممنون

اگه کسی دنبال خونه هم میگرده من موردای خوبی پیدا کردم ولی قیمتش واسم یکم زیاده ... یعنی کسی نیست همخونه بخواد؟؟
سلام من میخام ولی خونه خودم اجاره نکردم سوشیالم هنوز نیومده اگه تونستی پیام خصوصی شمارتو بفرست ادد کنم
سلام اگه میشه شماره تلفن بدین تماس بگیرم . واسه یک خانم میانسال میخوام . بسیار خانم وباشخصیت هستند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-04 ساعت 21:47)نلسون ماندلا نوشته:  سلام دوستان
شنیدم بخاطر اینکه اسپانیایی زبان تو ایالت تگزاس زیاده شانس پیدا کردن کار برای اونا بیشتر از ایرانی هاست.من چند سال آمریکای جنوبی بودم و به زبان اسپانیایی تسلط دارم میخواستم ببینم تاثیری تو پیدا کردن کار داره یا نه؟ ممنون از راهنمایی

اصلا شک نکنین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611
(2016-03-09 ساعت 01:27)ho_tasha نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز و سروران گرامی
اگر امکان داشته باشه یه ذره جمع جور تر بشینین ما هم تو جمع هیوستونی ها جا بشیم ما هم ویزامون اومده بریم بگیریم بیاییم هیوستون.
برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم.

سلام ببخشید یه سوالی دارم . البته میدونم جاش اینجا نیس خیلی عذر می خوام. شما چه مدت طول کشید تا ویزاتون اماده بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدومت تمام دوستان ایرانی.......
من و همسرم تا اواخر آگوست بایستی وارد یکی از شهر آمریکا بشویم و چون یکی از دوستان خوبم در هیوستون زندگی میکند انتخاب ما هم هیوستون میباشد.لیسانس حسابداری هستم و از دوستان که بیشتر تجربه دارند میخواستم وضعیت کار حسابداری(اوایل هر کاری انجام میدیم) و وضعیت پیشرفت و ارتقاء (تحصیل در رشته حسابداری یا رشته های کاربردی جهت همسرم یا مدارک فنی و دوره های آموزشی جهت بهبود کیفیت شغلی) و وضعیت تقویت زبان جهت هر دو را بپرسم(کلاس زبان و هزینه های مربوطه). متشکرم از دوستان عزیز ایرانی که دانش و تجربیات خودشون را به اشتراک میگذارند.
پاسخ
تشکر کنندگان: zeinab mehrali ، pishtaz611
(2016-04-03 ساعت 02:27)Maryamhsi نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
من یه تقاضایی داشتم که اگر امکان داره وضعیت کار تو رشته معماری یا هرکاری که واسه یه تازه وارد مناسب باشه چجوریه و اینکه وضعیت اجاره خونه تو هیوستون واسه ینفر چجوریه؟ مبلغ اجاره و محله های مناسب یه دختر تنها؟
یعنی این 2تا رو میشه تو کمترین زمان پیدا کرد؟
ممنون میشم راهنماییم کنین و اینکه ایرانیای مقیم هیوستون معرفت کمک به هموطن تنهاشونو دارن یا رو این موضوع حساب نکنم؟ Smile)

سلام
مطمئن باشید که آدم خوب همه جا هست
اگر هیوستن هستید و به هم خونه خانم نیاز دارید به من پیام بدهید. ممنون .
29 ساله دندانپزشک Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان