موضوعها: 0
رتبه:
40
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز و سروران گرامی
اگر امکان داشته باشه یه ذره جمع جور تر بشینین ما هم تو جمع هیوستونی ها جا بشیم ما هم ویزامون اومده بریم بگیریم بیاییم هیوستون.
برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
رتبه:
13
2 تشکر در 1 ارسال
2016-03-11 ساعت 19:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-12 ساعت 03:27 توسط Danoosh.)
سلام، دوستان برنامه نویس، دپارتمان ریسرچ ام دی اندرسن نیاز به برنامه نویس در زمینه جاوا یا پایتون دارد، اگر رزومه خوبی در این زمینه دارید خیلی زود برایم ایمیل کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوست عزیز من کارشناس برق با بیست سال سابقه در فیلدهای مختلف به خصوص نفت و گاز هستم و به تازگی وارد هیوستن شده ام خواهشمندم در صورت وجود موقعیت شغلی لطف نموده اینجانب را مطلع فرمایید.
با تشکر - بابک
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان هیوستونی
از دوستان تا بحال از طریقEB3 UNSKILLED WORKکسی هست که ویزا گرفته باشه واومده باشه هیوستن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
شنیدم بخاطر اینکه اسپانیایی زبان تو ایالت تگزاس زیاده شانس پیدا کردن کار برای اونا بیشتر از ایرانی هاست.من چند سال آمریکای جنوبی بودم و به زبان اسپانیایی تسلط دارم میخواستم ببینم تاثیری تو پیدا کردن کار داره یا نه؟ ممنون از راهنمایی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من از نیمه ماه May میام هیوستون. یک نفر آقای مجرد هستم. اگر کسی همخونه میخواد خبر بده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدومت تمام دوستان ایرانی.......
من و همسرم تا اواخر آگوست بایستی وارد یکی از شهر آمریکا بشویم و چون یکی از دوستان خوبم در هیوستون زندگی میکند انتخاب ما هم هیوستون میباشد.لیسانس حسابداری هستم و از دوستان که بیشتر تجربه دارند میخواستم وضعیت کار حسابداری(اوایل هر کاری انجام میدیم) و وضعیت پیشرفت و ارتقاء (تحصیل در رشته حسابداری یا رشته های کاربردی جهت همسرم یا مدارک فنی و دوره های آموزشی جهت بهبود کیفیت شغلی) و وضعیت تقویت زبان جهت هر دو را بپرسم(کلاس زبان و هزینه های مربوطه). متشکرم از دوستان عزیز ایرانی که دانش و تجربیات خودشون را به اشتراک میگذارند.