کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
سلام دوستان ,کسی هست در رابطه با کار در خصوص نقشه کشی صنعتی(auto cad 2d,3d)کار کرده باشه یا اطلاعاتی در خصوص اینکه کجا می تونم اینکار رو پیدا کنم راهنمایی کنه,تو این سایتها که ثبت نام کردم چیزی دستگیرم نشد,در واقع اکثرا سرکاری هستن
پاسخ
تشکر کنندگان:
هیوستون بیشترین نرخ ساخت و ساز رو در سال گذشته داشته در آمریکا.
ولی احتمالا به خاطر اوضاع اسفناک کم این رشد کاهش پیدا کنه.
تو رادیو هم شنیدم که خونه های خیلی بزرگ نوساز در اطراف شهر فروش نمیرن و سازندگان تصمیم به تغییر استراتژی برای ساخت خونه های کوچکتر دارند.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ho_tasha ، Mahboy ، pishtaz611
(2016-02-11 ساعت 15:27)Texas1365 نوشته:  سلام دوستان ,کسی هست در رابطه با کار در خصوص نقشه کشی صنعتی(auto cad 2d,3d)کار کرده باشه یا اطلاعاتی در خصوص اینکه کجا می تونم اینکار رو پیدا کنم راهنمایی کنه,تو این سایتها که ثبت نام کردم چیزی دستگیرم نشد,در واقع اکثرا سرکاری هستن

دوست عزیز شما میتوانید در craigslist درفترDrafter) را چک کنید.این هم یک نمونه
https://houston.craigslist.org/egr/5445158854.html
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، من برای 19 فوریه و به مدت یک هفته دارم میام هیوستون. با توجه به اینکه کردیت کارد ندارم نمیتونم ماشین اجاره کنم. اگر از دوستان کسی راه حلی برای این موضوع داره و یا جایی میشناسه که با دپوزیت ماشین بدن ممنون میشم که معرفی کنند. همچنین اگر کسی از دوستان می تونه ماشین خودشو با اجاره توافقی در اختیار بزاره و یا در این مدت خودش با ماشین مارو همراهی کنه ممنون میشم که پیام خصوصی بده.
با تشکر
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611
دوستان عزیز سلام
وضعیت آب و هوای هیوستون چطوره در فصلهای مختلف؟
ممنون
Alireza
2015 has not been selected
2016 has not been selected
2017 has not been selected
Waiting for 2018 Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-16 ساعت 12:25)Ccroperator نوشته:  دوستان عزیز سلام
وضعیت آب و هوای هیوستون چطوره در فصلهای مختلف؟
ممنون

Wink  Houston Weather  Wink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Ccroperator ، sce ، chakavakl ، behjan ، golia ، ho_tasha ، pishtaz611
سلام ، به صورت مختصر و مفید می‌شه گفت هوای کیش و طبیعت مازندران ولی‌ مسطح و بدون ارتفاع.
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، Ccroperator ، sce ، chakavakl ، golia
یک سوال از دوستانی که ساکن هیوستن هستند در صورتی که پرواز دیروقت باشد درفرودگاه شاتل برای حمل و نقل و جابجایی موجود است
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من تازه اومدم هیوستون کسی هم خونه نمی خواد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-31 ساعت 03:15)sce نوشته:  تويوتا كورولا ٢٠٠٢ براي فروش.
از دوستان اگر كسي تمايل به خريد داره لطفا پيام خصوصي بده.
موفق باشين.

سلام قیمتش چنده ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند پاسخ این سوال را بدهند.
آیا آب هیوستن قابل شرب است یاخیر؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-21 ساعت 00:55)DDDDD نوشته:  ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند پاسخ این سوال را بدهند.
آیا آب هیوستن قابل شرب است یاخیر؟

معمولاً مردم آب بسته بندي و يا آب تصفيه شده مي خورند. من اوايل که اومدم يکبار با آب شير چاي درست کردم، چاي شفاف و خوش رنگي نشد. بعد که آبش را عوض کردم ديدم، بهتر شد. براي آب جوشاندني بهتر است از تصفيه کنندگان خانگي و براي آب شرب بهتر است از آب بسته بندي شده استفاده کنيد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: پرسپولیس6 ، chakavakl ، cupcake ، pishtaz611
دوستان هیوستونی ایا کسی همخونه نمیخاد؟ یکی از دوستان بنده تا هفته اینده میرسه اونجا و هیچ کسی را نداره اگه کسی میتونه یهش کمک کنه ممنون میشم اطلاع بده. ایشون اقا هستن مجرد سی ساله اهل لرستان رشته شیمی (سیگار میکشه که میتونید در موردش توافق کنید) . بنده خدا کسی را امریکا نداره خوشحال میشم کمک کنید تا جا بیفته
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
سلام، از دوستان اگر کسی احتیاج به همخونه داره لطفا اطلاع بده، من تازه واردم در هیوستون، ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-28 ساعت 23:13)behzadsh نوشته:  سلام، از دوستان اگر کسی احتیاج به همخونه داره لطفا اطلاع بده، من تازه واردم در هیوستون، ممنون

اگه کسی دنبال خونه هم میگرده من موردای خوبی پیدا کردم ولی قیمتش واسم یکم زیاده ... یعنی کسی نیست همخونه بخواد؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان