کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2016-01-24 ساعت 23:01)DDDDD نوشته:  سلام ببخشید شما کدام مدرسه و کدام منطقه را برای زندگی انتخاب کردید چون ما هم مانند شما یک فرزند ده ساله داریم .متشکرم
دوست عزیز ما  اینجا را انتخاب کردیم چون میخواستیم نزدیک اقواممون باشیم. براتون جزئیات را پیغام خصوصی دادم. سوالی داشتید در خدمتم.
 http://www.fallsatcopperlake.com/houston...opperlake/
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-03 ساعت 20:46)ghazal72 نوشته:  
(2016-01-03 ساعت 14:22)Azer نوشته:  
(2016-01-02 ساعت 01:38)ghazal72 نوشته:  بله. دوستتون درست گفته. باید از اقامتتون در تگزاس 30 روز گذشته باشه و با مدرکی مثل قرارداد اجاره خانه یا صورتحساب برق یا چیزهایی شبیه این که به نام خودتون باشه اینو ثابت کنید.  این هم لینکش :

https://www.txdps.state.tx.us/DriverLice...NonCDL.htm

دوست عزيز، اگه رانندگي ماشين واسه تون در بدو ورود واجبه، گواهينامه بين المللي بگيري فکر کنم يک مدت کارت را راه مي اندازه. موفق باشي.
من هفته پیش برای تست رانندگی DPS بودم ازشون سوال کردم گفتند تا ۱ سال گواهینامه بین‌المللی اعتبار دارد. برای تست هم بهتر است همون روز Road test را بدهید اگر نه نوبت برای ۲ ماه بعد میگذارند یا باید ۶ صبح برید اسم بنویسید و نوبت بگیرید
پاسخ
تشکر کنندگان: cupcake ، pishtaz611
سلام دوستان عزیزم
من سایت Craigslistرو چک میکردم علت این ارزونی زیاد خونه و ماشین به نسبت دالاس چیه تو هیوستون؟من تعجب کردم اصن
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
پاسخ
تشکر کنندگان: golia
با سلام

خواستم اگه امکانش هست دوستانی که در زمینه نفت و گاز مشغول به کار هستند یه راهنمایی‌ بفرمایند

من می‌خوام یه دوره piping designer برم خواستم اگه می‌شه یه کالج یا شرکت معتبر که مدرک هم میده معرفی‌ کنید البته من در دالاس میشینم
پاسخ
تشکر کنندگان: cupcake
تويوتا كورولا ٢٠٠٢ براي فروش.
از دوستان اگر كسي تمايل به خريد داره لطفا پيام خصوصي بده.
موفق باشين.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان هيوستوني،
اگر کسي اخيرا امتحان رانندگي جاده اي داده مي شه بفرمايين کدوم مرکز امتحان را امکان زودتر گرفتنش را داره؟؟
من کتبي را فبول شدم، واسه جاده اي گفت حداقل 31 مارچ مي تونه وقت بده. (مرکز هامبل). ممنون مي شم راهنمايي بفرماييد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-02 ساعت 23:41)Azer نوشته:  دوستان هيوستوني،
اگر کسي اخيرا امتحان رانندگي جاده اي داده مي شه بفرمايين کدوم مرکز امتحان را امکان زودتر گرفتنش را داره؟؟
من کتبي را فبول شدم، واسه جاده اي گفت حداقل 31 مارچ مي تونه وقت بده. (مرکز هامبل). ممنون مي شم راهنمايي بفرماييد.

سلام ببخشید میتونم مزاحمتون بشم و اطلاعاتی راجع به هیوستن از شما بگیرم
با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
من دو سال پیش conroe امتحان دادم که خیلی خلوت بود. تو مرکز گسنر برادر خانومم صبح خیلی زود رفت برای امتحان کتبی که خودشون گفتن اگر الان میخوای میتونی شهر رو هم امتحان بدی. فقط 15 دقیقه تمرین کرد و گرفت گواهینامه رو.
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611
(2016-02-03 ساعت 01:59)renausa نوشته:  من دو سال پیش conroe امتحان دادم که خیلی خلوت بود. تو مرکز گسنر برادر خانومم صبح خیلی زود رفت برای امتحان کتبی که خودشون گفتن اگر الان میخوای میتونی شهر رو هم امتحان بدی. فقط 15 دقیقه تمرین کرد و گرفت گواهینامه رو.

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-02 ساعت 23:51)DDDDD نوشته:  

با سپاس
پيغام خصوصي بدين، و يآ همين جا بفرمايين. من و يا ساير دوستان مي تونند جواب بدن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-02-04 ساعت 18:39)Azer نوشته:  
(2016-02-02 ساعت 23:51)DDDDD نوشته:  

با سپاس
پيغام خصوصي بدين، و يآ همين جا بفرمايين. من و يا ساير دوستان مي تونند جواب بدن.

روزنبرگ رو امتحان کن احتمالا زودتر وقت میده
Interview: October ---- Embassy: Ankara -----Status: Issued (After 7 month)
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر محدوده غرب یا جنوب غرب هستین روزنبورگ رو چک کنین.مرکز بزرگ و خلوتیه.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-24 ساعت 12:01)atefeh60 نوشته:  سلام دوستان. کسی هست که تونسته باشه تو این اوضاع خراب بازار نفت کاری پیدا کرده باشه تو این زمینه
اخيراً weatherford هم که تا الان دوام آورده بود، اعلام کرده که 6000 نفر را اخراج مي کنه. بعيد مي دونم، کسي در قسمت بالا دستي نفت امکان استخدام داشته باشه. شما به سرچ انجين هاي کار هم مراجعه کنيد، مي بينيد، که تعداد کارهاي تبليغ شده برا تمام صنايع خيلي بيشتر از صنعت نفت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2016-02-04 ساعت 22:23)sce نوشته:  اگر محدوده غرب یا جنوب غرب هستین روزنبورگ رو چک کنین.مرکز بزرگ و خلوتیم
ممنون، ولي اون هم از اواسط مارچ به بعد جا مي ده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
از روز جمعه گذشته 99 از غرب به سمت شمال به 45 وصل شد و رسما راه افتاد.
خیلی جالبه.واقعا اگر پروژه 99 تمام بشه بزرگتر از این لوپ دور شهر هیوستون جای دیگه هم داریم ؟واقعا این شهر به شکل باورنکردنی داره وسیع میشه به نظر من.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: golia ، chakavakl ، Texas1365 ، Mahboy ، pishtaz611

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان