موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، من به دنبال یک هم خانه در هیوستون می گردم برای آبان ماه سال 95
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من برای اول اکتبر میام هیوستون یک سوال داشتم آیا قبل از گرفتن گرین کارت میشه برای سوشال نامبر اقدام کرد ؟ چون شنیده بودم تو تگزاس نمیشه
من دو هفته بیشتر آمریکا نیستم و برمیگردم ایران میخواستم بدونم میشه برای سوشال نامبر اقدام کنم یا نه؟
یک سوال دیگه هم دارم اینکه آیا از فرودگاه میتونم برای 2هفته ماشین اجاره کنم با گواهی نامه بین المللی؟
ممنون میشم پاسخ بدین
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
بلی می تونید قبل از گرفتن گرین کارت واسه سوشیال اقدام کنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-01 ساعت 18:37)Rahro نوشته: (2016-08-27 ساعت 22:53)aligiutin نوشته: (2016-08-26 ساعت 23:37)Rahro نوشته: سلام،
سال ۲۰۱۰ اوضاع نفت خوب بود و اینجا همه چی گًل و بلبل، حالا اوضاع نفت خرابه همه مینالن. اگر تو صنعت نفت نیستی به این بخشش توجه نکن. انتخاب شهر سلیقه ی هست، اینجا از همه شهرهای بزرگ ارزون تره. طبیعت قشنگی داره، کارم بدک نیست. اگه یه عالمه پول داری برو San Francisco یا New York ، اگه نه بیا بد نیست!
شاد باشی
یعنی چی بد نیست ؟ میشه یه مقایسه کوچک از سانفرانسیسکو و هیوستون و نیویورک و لس آنجلس بکنید ؟
سلام عزیز دل برادر!
مقایسه این شهرها خیلی آسون نیست، همنوجور که گفتم اگه کلی پول داری قضیه فرق میکنه اگه نه معمولا مهمترین نکته برای محل زندگی کار هست.
همه شهر هایی که اسم بردی گرون هستن و هیوستون ارزون.
سن فرانسیسکو و نیو یورک هردو از نظر شهر سازی از هیوستون و لوس انجلس زیبا تر هستن. بخشهای از لوس انجلس هم از بخشهای از هیوستون زیبا تر هست. البته، اگر کمتر از $۵۰۰۰۰۰ برای خرید یا $۲۰۰۰ ماهانه برای اجاره خونه میتونی خرج کنی، تو هیوستون محلههای قشنگ تری گیرت میاد تا تو شهرهای دیگه که حرفشو زدیم.
درباره بقیه هزینههای زندگی هم تقریبا به همین نسبت، اما خونه مهمترین بخش هست چون مثلا قیمت ماشین هرجا باشی یکی هست، اما قیمت بیمه و بنزین فرق میکنه!
درباره کار، کارهای اصلی که تو هیوستون گیر میاد تو صنعت نفت(تا یه سال دیگه روش حساب نکن!) ، پزشکی، و راه و ساختمان. برای همه این کارها هیوستون از بقیه شهرها بهتره. اما اگر دنبال کار کامپیوتر، برق و این رشتهها هستی کالیفرنیا بهتره. اگر هم میخوای کاسبی کنی بگو چه کاسبی تا بهت بگم کجا بهتره.
از نظر آب و هوا، نیو یورک تابستون قشنگ، زمستون سرد مثل اردبیل اما مرطوب تر. سانفرانسیسکو بیشتر سال نه سرد نه گرم، بارون نم نم زیاد میاد، همیشه دما ۱۰-۲۵، تو ایران جای این شکلی من نمیشناسم که مثال بزنم. لوس انجلس مثل شیراز، تابستون گرم و خشک، زمستون ملایم و نیمه خشک. هیوستون تابستون گرم و مرطوب در حد رشت، زمستون ملایم و مرطوب، کمتر از شمال ما سرد میشه، شاید فقط تو ژانویه دوروبر ۵ درجه.
اگه مورد خاص دیگهای برای مقایسه هست که برات مهمه بپرس اگه بدونم میگم.
اگه دوست داشتی پیام بعده با مشخصات زندگیت که اگه چیزی به فکرم رسید بگم.
شاد باشی
سلام
ممنون از راهنمایی های خوبت
برای کسی که داخل ایران مهندسی مکانیک و هوافضا خونده در مقطع ارشد چه پیشنهادی داری؟البته کارم تجربی نبوده و بیشتر تحقیق توسعه ای و اکادمیک بوده.با سن ۲۵ سال هم تجربه چندانی ندارم توی صنعت.....جاهایی که مناسبه برام شاید بخش های طراحی و تحقیق توسعه محصولات باشه
شانس اینو دارم که با فاند توی یکی از شهرای امریکا دکترا بخونم...
ممنون میشم برای کسی که تازه وارد گرین کارتی هست نظرت رو بدونم که بهتره اول دنبال کار باشه یا ادامه تحصیل(با هدف اشنا شدن با محیط و معتبرشدن مدرک و نه کسب علم!)
سوال بعدیم هم همون اولیه که کدوم شهرو برای کاری که من بلدم پیشنهاد میدی
متشکرم
حسرتـــ آزادیــــ وبالــــ بالمــــ شدـــــ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیز دل برادر!
مقایسه این شهرها خیلی آسون نیست، همنوجور که گفتم اگه کلی پول داری قضیه فرق میکنه اگه نه معمولا مهمترین نکته برای محل زندگی کار هست.
همه شهر هایی که اسم بردی گرون هستن و هیوستون ارزون.
سن فرانسیسکو و نیو یورک هردو از نظر شهر سازی از هیوستون و لوس انجلس زیبا تر هستن. بخشهای از لوس انجلس هم از بخشهای از هیوستون زیبا تر هست. البته، اگر کمتر از $۵۰۰۰۰۰ برای خرید یا $۲۰۰۰ ماهانه برای اجاره خونه میتونی خرج کنی، تو هیوستون محلههای قشنگ تری گیرت میاد تا تو شهرهای دیگه که حرفشو زدیم.
درباره بقیه هزینههای زندگی هم تقریبا به همین نسبت، اما خونه مهمترین بخش هست چون مثلا قیمت ماشین هرجا باشی یکی هست، اما قیمت بیمه و بنزین فرق میکنه!
درباره کار، کارهای اصلی که تو هیوستون گیر میاد تو صنعت نفت(تا یه سال دیگه روش حساب نکن!) ، پزشکی، و راه و ساختمان. برای همه این کارها هیوستون از بقیه شهرها بهتره. اما اگر دنبال کار کامپیوتر، برق و این رشتهها هستی کالیفرنیا بهتره. اگر هم میخوای کاسبی کنی بگو چه کاسبی تا بهت بگم کجا بهتره.
از نظر آب و هوا، نیو یورک تابستون قشنگ، زمستون سرد مثل اردبیل اما مرطوب تر. سانفرانسیسکو بیشتر سال نه سرد نه گرم، بارون نم نم زیاد میاد، همیشه دما ۱۰-۲۵، تو ایران جای این شکلی من نمیشناسم که مثال بزنم. لوس انجلس مثل شیراز، تابستون گرم و خشک، زمستون ملایم و نیمه خشک. هیوستون تابستون گرم و مرطوب در حد رشت، زمستون ملایم و مرطوب، کمتر از شمال ما سرد میشه، شاید فقط تو ژانویه دوروبر ۵ درجه.
اگه مورد خاص دیگهای برای مقایسه هست که برات مهمه بپرس اگه بدونم میگم.
اگه دوست داشتی پیام بعده با مشخصات زندگیت که اگه چیزی به فکرم رسید بگم.
شاد باشی
[/quote]
درود بر شما
اگه ممکنه از نظر کشاورزی هم ی مقایسه کنین...و اینکه وضعیت کشاورزی اونجا چطوره؟!
مچکرم
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
من شنیدم تگزاس مانند جنوب ایران هست هوا گرم و خشک ...
اما چون من در کار بازرگانی و تجارت بین المللی هستم و تخصص در حیطه قرارداد های نفت و گاز هستم نمی دونم شرکت های نفت و گاز در ایالتی مثل هیوستون
مناسب هست یا خبر ؟؟؟ البته من از لحاط حقوق دارم می گم چون ایالتهای دیگه دستمزد و حقوقاشون متفاوته من ازین می ترسم که برم اونجا حقوق من نسبت به
افرادی که در ایالتهای دیگه مشغول به کار هستند کم باشد .
البته من نمی دونم و ایرانیانی که در اونجا زندگی می کنند اگر اطلاعاتی در زمینه ی نفت و گاز و به خصوص تجارت بین الملل دارند بیان کنند که افراد متخصص و تحصیلکرده در مشاغلی چون مدیر بازرگانی و قراردادهای نفت و گاز حداقل میزان حقوقشون به چه صورت هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان هیوستونی
مکانیک آشنا ترجیحا ایرانی میشه معرفی کنید که برای چک کردن ماشین قبل از خرید بشه اونجا رفت !؟ و هزینه چک کردن چقدره معمولا ؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-12 ساعت 10:17)lighthouse نوشته: (2016-09-10 ساعت 11:33)tirdad89 نوشته: دوستان من برای اول اکتبر میام هیوستون یک سوال داشتم آیا قبل از گرفتن گرین کارت میشه برای سوشال نامبر اقدام کرد ؟ چون شنیده بودم تو تگزاس نمیشه
من دو هفته بیشتر آمریکا نیستم و برمیگردم ایران میخواستم بدونم میشه برای سوشال نامبر اقدام کنم یا نه؟
یک سوال دیگه هم دارم اینکه آیا از فرودگاه میتونم برای 2هفته ماشین اجاره کنم با گواهی نامه بین المللی؟
ممنون میشم پاسخ بدین
سلام.توی فرودگاه دوباره به افیسر مهاجرتی یاداوری کنید که میخواهید سوشیال وگرین کارتتون به ادرسی که دادین پست بشه.وقتی رسیدید نیازی به اقدامی نیست چون وقتی برین اداره سوشیال خواهندگفت که اگر بعدازسه هفته ازورودتون , سوشیالتون نیومد بعدش بیایید فرم پرکنید.درباره رنت ماشین هم متاسفانه درفرودگاه نمیشه,چون باید برای رنت ماشین کارت بانکی داشته باشیدکه اسمتون هم روش باشه.فردای ورودتون حساب بازکنید.کارت جوقت بهتون میدن که اسم نداره,بعداز چهار,پنج روز کارتی که اسمتون روشه براتون پست میکنند.البته این درباره بانک ولزفارگو است.موفق باشید.
خیلی ممنون از وقتی که میزارید و پاسخ میدید میخواستم یک سوال دیگه بپرسم انشاالله آخریش باشه ممنون میشم پاسخ بدین
چون من 2 هفته میام آمریکا میخواستم بدونم چه حسابی و در چه بانکی باز کنم بهتره چقدر باید توی حسابم حد اقل پول بزارم چون من 7 یا8 ماه خارج از آمریکا خواهم بود آیا مشکلی برای حساب بانکی من پیش نمیاد چون گردش حساب نداره ؟
شنیدم چندین مدل حساب دارن اونجا میشه نوع حساب رو بگید رفتم تو بانک گیج نزنم . برای این حساب باز کردن استرس گرفته منو خخخخ
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن