2016-10-06 ساعت 04:31
(2016-10-01 ساعت 18:01)کورش تهران نوشته:(2016-09-29 ساعت 22:47)Rahro نوشته: [quote='کورش تهران' pid='725500' dateline='1474969759']
[quote='Soro0sh' pid='725246' dateline='1474741569']
سلام دوستان ، من و خانوادم تا يك ماهه دگه وارد هيوستون ميشيم ، ايا كسي جايي با قيمت مناسب سراغ داره براي حدود ١ هفته تا ١٠ روز كه خونه اجاره كنم ؟ ( چون بچه ٦ ماهه دارم لطفا جاي تميزي رو معرفي كنيد ) ?ً و اينكه كسي ميدونه يه خونه خوبه ١ خوابه توي محله شوگر لند حدودا ماهي چقدره؟
سلام من ایران هستم و تقریبا شرایط شما رو دارم و تا اونجا که من تحقیق کردم شما باید به مراکزی مثل Stay American Extend ( امیدوارم اسمش رو درست نوشته باشم) که همون هتل آپارتمان هست و قیمتاش مناسبه تقریبا مراجعه کنیو و از توی سایتش هم میتونید همه اطلاعات لازم رو بگیرید. آپارتمان اونجا زیر سه ماه اجاره نمیدهند.
سلام به هر دو،
Extended Stay براى يكى دو هفته انتخاب خوبى هست، تو Sugar Land هم هست. اگر آپارتمان مبله شيك جاى خوب Sugar Land بخواى زير يك ماه نميدن كرايه هم از $٢٥٠٠ شروع ميشه.
تو Sugar Land خونه يك خوابه پيدا نميشه! دو خوابه هم كمه، اما آپارتمان يك خوابه پيدا ميشه. قيمت اگه يك خوابه بخواى و بالاى ٦ ماه قرارداد ببندى $١٠٠٠ به بالا بسته به جا. جاهايى كه دور افتاده تر هستن ولى هنوز جزو Sugar Land حساب ميشن ارزونتر هم گير مياد. خونه از $١٥٠٠ به بالا، البته اونم جاهاى دورتر كمتر گير مياد.
شاد
سلام ممنون از راهنمایتون،
حالا که زحمت کشیدید واز انجا که بنظرم شما سابقه زیادی در هیوستون دارید و من یکی دوماه دیگه با خانواده جهت زندگی به هیوستون خواهم آمد یک راهنمایی دیگه ازتون میخواتم اینکه من در تهران منطقه زعفرانیه یک آژانس مسکن و جواز و.. دارم خواستم ببینم بنظر شما این کار در هیوستون ارزش سرمایه گذاری داره یا فکر میکنید خرید و فروش ملک یا بازسازی و نوسازی بهتر باشه.. در کل اگر کسی با این پیشینه شغلی بخواد اونجا کاری انجام بده شما چه کاری رو بهش پیشنهاد میکنید.
ارادتمند کورش]
سلام به دو دوست عزيز و مرسي از راهنمايتون
در مورد اون سوالي كه پرسيده بودم ،خدا رو شكر مشكل جا و مكان براي روزهاي اول به لطف يكي از بستگان حل شد ، وسوالي كه آقا كورش پرسيدن دقيقا سوال من هم هست چون تعريف بازسازيه ملك رو خيلي شنيدم ،و اينكه در كل كساني كه تجربه بيشتري در هيوستون دارن چه شغلي رو تويه بازار آزاد با سرمايه اوليه حدود ١٠٠٠٠٠$ پيشنهاد ميكنيد