موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-21 ساعت 06:02)hgbeigi نوشته: (2016-07-15 ساعت 06:03)saed.asefi نوشته: سلام بر دوستان
من به همراه همسر و فرزندم حدود ۴روزاست که وارد هیستون شده ایم و به دنبال کار میگردم .
من حدود ۲۳ سال دبیر آموزش پرورش در ایران بودم در مقطع هنرستان در رشته های نقشه کشی صنعتی و ساخت و تولید
و متالورژی سابقه تدریس دارم و همچنین آشنا با نرم افزارهای اتوکد سالیدورک کتیا و پرو اینجینیر میباشم.
لذا از دوستانی که به اینجانب راهنمایی کنند نهایت تشکر را دارم.
آدرس ایمیل من:
saed.asefi@gmail.com
جناب آصفی من چند روزه منتظر تماس شما هستم و متاسفانه شماره تماسی از خودتون نه در ایمیلتون هست و نه اینجا. ممنون میشم با من تماس بگیرید. ما همچنان به دنبال نیروی خوب اتوکد کار برای شرکت مهندسی مان هستیم. ممنون
با سلام جناب بیگی من سالیدورک و اتوکد کار می کنم خوشخال می شم بتونم کمکتون کنم این ایمیل من هست شاید بتونیم همکاری کنیم
sasanfakhoori@yahoo.com
کیس نامبر:2017AS10XX
تعداد کیس : 2نفر
مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه: 2017/DEC/14
نتیجه :AP
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تعدادی لوازم منزل شامل مبل و میزو میز تلویزیونو ... برای فروش فوری با قیمت مناسب داریم اگه خواستین می تونین بیاین ببینید یا عکس براتون بفرستم. ما محدوده وست تایمر هستیم.هیوستون
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ صدور ویزا 25 AUG
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، من و خانوادم تا يك ماهه دگه وارد هيوستون ميشيم ، ايا كسي جايي با قيمت مناسب سراغ داره براي حدود ١ هفته تا ١٠ روز كه خونه اجاره كنم ؟ ( چون بچه ٦ ماهه دارم لطفا جاي تميزي رو معرفي كنيد ) ?ً و اينكه كسي ميدونه يه خونه خوبه ١ خوابه توي محله شوگر لند حدودا ماهي چقدره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مثل قديما جايي جمع نميشيد ما تازه اومديم و هيج دوستي نداريم
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستاه هیوستونی،دوستان اگه شرکتی برا فریت بار به ایران سراغ دارید ، ممنون می شم شماره شو يا ادرسش رو به ما ارسال کنید یا اینجا راهنمایی بفرمایید. شماره موبایل ما 0475-820-832 هست. باز هم ممنون از دوستانی که می تونند کمک کنند.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان... من احتمالا تا دو ماه آینده به آمریکا میام در حال حاضر بین دالاس و هیوستون مردد هستم خواستم از دوستانی که اطلاع دارند من رو راهنمایی کنند.
من ارشد مهندسی صنایع خوندم و در یک شرکت پیمانکاری در ایران 5 سال سابقه کار دارم... کار مناسب برای من پیدا میشه؟
2016AS74##
رویت قبولی: 2015 20 May
ارسال فرم :2015 15 July
تاريخ مصاحبه: june 30 2016
تعداد کیس : 2نفر
سفارت : انتقال از آنکارا به ایروان