موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برای ویزای h1b اقدام کرده بودم و به تازگی approval گرفتم و باید نوبت سفارت بگیرم برای خودم و همسرم. آیا کسی در اینجا هست که این ویزا رو گرفته باشه و من رو راهنمایی کنه . وکیل من اصلا خوب نبوده و به من اطلاعات نمی ده. تو رو خدا یکی به من کمک کنه و اگر این پروسه رو طی کرده بگه من چی کار باید بکنم؟ مدارک برای خودم و همسرم چی باید ببرم ؟ آیا برای همسرم هم approval h4 می خوان یا بعد بهش ویزای h4 میدن؟ توی سفارت از خودم و شوهرم و اسپانسرم چی باید ببرم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مي خوان سؤال كنم إز دوستاني كه فرمودند خونه اي بكيريم كه ماشين لباسشوي داشته باشه ايا اونجا ماشين لباسشوي غير اوتومات (منظورم سطلي است) نيستش كه كارمونو راه بندازه؟ با تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام ، من چند ماهی است که به هیوستون اومدم به صورت پناهندگی ، متاسفانه در این ۳ ماه نتونستم هیچ کاری پیدا کنم ، شاید نزدیک به ۵۰۰ تا اپلیکیشن آنلاین پر کردم ولی دریغ از پاسخ ! کسی از دوستان کاری سراغ داره ؟ هر کاری باشه فقط نیاز به کار فیزیکی نباشه ( چون مشکل در ستون فقرات و گردن دارم ) ممنون میشم اگر کسی کاری سراغ داره پیغام بده
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اینStudio 6 هم که برای رزرواسیون کردیت کارت میخواد. دوستانی که قبلا از آنجا استفاده کردند ممنون میشم اگر راهنمایی کنند برای رزرو کردن آنجا چگونه اقدام کردند؟
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
رتبه:
13
2 تشکر در 1 ارسال
سلام به تمامی دوستان مهاجرسرایی بخصوص ساکنین هیستون
قبل از همه به نوبه خودم به تازه واردین به شهر هیستون تبریک میگم و از سویی به دوستانی که دیگه روزگارانیو اینجا سپری کردن از جمله خودم تسلیت :دی
مهاجرسرا دوستان خوبیو برای من به ارمغان آورد دوستانی که لحظات شادی و غم و دور از وطن و با شرایطی که برای همه ما ملموس است در کنار هم سپری کردیم. حالا بعد از گذشت دو سال و ۱۹ روزی که از ورودم به امریکا میگذره ایده ای به ذهنم رسید که امیدوارم دوستان مهاجرسرایی ساکن در هیستون ازون استقبال کنند
بیایید در کنارهم جمع شویم و هم با یکدیگر آشنا شویم دوستان جدیدی برای هم باشیم و ساعات خوشی را در کنارهم سپری کنیم شاید در کنارهمدیگر یارو یاور خوبی بودیم.
از دوستانی که مایل هستند خوشحال خواهم شد اعلام آمادگی بفرمایید تا روزی را برای آشنا شدن و شاید دوباره دیدن همدیگر مشخص کنیم
ارادتمند