موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ما بهشون ایمیل زدیم و از طریق ایمیل رزرو کردیم حتما قبلش رزرو کنید چون به خاطر اینکه قیمتش خوبه جای خالی معمولا نداره.سوشیال و کردیت هم نمی خواد ما کپی بلیط رو هم برای اطمینانشن فرستادیم و قبول کردند
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-24 ساعت 02:49)iust_software نوشته: سلام به تمامی دوستان مهاجرسرایی بخصوص ساکنین هیستون
قبل از همه به نوبه خودم به تازه واردین به شهر هیستون تبریک میگم و از سویی به دوستانی که دیگه روزگارانیو اینجا سپری کردن از جمله خودم تسلیت :دی
مهاجرسرا دوستان خوبیو برای من به ارمغان آورد دوستانی که لحظات شادی و غم و دور از وطن و با شرایطی که برای همه ما ملموس است در کنار هم سپری کردیم. حالا بعد از گذشت دو سال و ۱۹ روزی که از ورودم به آمریکا میگذره ایده ای به ذهنم رسید که امیدوارم دوستان مهاجرسرایی ساکن در هیستون ازون استقبال کنند
بیایید در کنارهم جمع شویم و هم با یکدیگر آشنا شویم دوستان جدیدی برای هم باشیم و ساعات خوشی را در کنارهم سپری کنیم شاید در کنارهمدیگر یارو یاور خوبی بودیم.
از دوستانی که مایل هستند خوشحال خواهم شد اعلام آمادگی بفرمایید تا روزی را برای آشنا شدن و شاید دوباره دیدن همدیگر مشخص کنیم
ارادتمند
سلام
ماتازه اومدیم منطقه شوگرلند هستیم خوشحال میشیم
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
به نظرتون Homestead یا Hotel 6 کدوم بهتره
اگه کسی تجربه داره بگه ممنون میشم
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من دو سال و نیمی هست که هیوستون زندگی می کنم و خیلی دوست دارم که با دوستان جدید آشنا بشم. لطفا منو هم در جریان بگذارین.
(2012-10-04 ساعت 12:20)mrr777 نوشته: (2012-10-04 ساعت 03:23)vm1974 نوشته: (2012-09-24 ساعت 02:49)iust_software نوشته: سلام به تمامی دوستان مهاجرسرایی بخصوص ساکنین هیستون
قبل از همه به نوبه خودم به تازه واردین به شهر هیستون تبریک میگم و از سویی به دوستانی که دیگه روزگارانیو اینجا سپری کردن از جمله خودم تسلیت :دی
مهاجرسرا دوستان خوبیو برای من به ارمغان آورد دوستانی که لحظات شادی و غم و دور از وطن و با شرایطی که برای همه ما ملموس است در کنار هم سپری کردیم. حالا بعد از گذشت دو سال و ۱۹ روزی که از ورودم به آمریکا میگذره ایده ای به ذهنم رسید که امیدوارم دوستان مهاجرسرایی ساکن در هیستون ازون استقبال کنند
بیایید در کنارهم جمع شویم و هم با یکدیگر آشنا شویم دوستان جدیدی برای هم باشیم و ساعات خوشی را در کنارهم سپری کنیم شاید در کنارهمدیگر یارو یاور خوبی بودیم.
از دوستانی که مایل هستند خوشحال خواهم شد اعلام آمادگی بفرمایید تا روزی را برای آشنا شدن و شاید دوباره دیدن همدیگر مشخص کنیم
ارادتمند
سلام
ماتازه اومدیم منطقه شوگرلند هستیم خوشحال میشیم
تبريك مبگم دوست عزيز، ممكنه لطفا سفر نامه ورودتون به هيوستن و وقايع رو از ورود به فرودگاه تا اجاره هتل يا منزل برامون بنويسيد. مطمئنا براي افرادي كه در اينده قصد امدن به اونجا رو دارن مفيد خواهد بود.
با سپاس
کیس نامبر: 2010AS00002xxx
دریافت ویزا: روز مصاحبه (17 نوامبر)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، من دنبال یک همسفر هستم از هیوستون به لوس آنجلس با ماشین شخصی خودم . تاریخش مهم نیست ولی دیگه تا ۲۵ نوامبر باید اونجا باشم ، اگر کسی علاقه مند بود بهم خبر بدید لطفا .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من و همسرم برای اواسط ژانویه میایم هیوستون
دفعه اول یک ماه می مونیم تا سوشال و اگر شد گرین کارتمون رو بگیریم و به امید خدا سال بعد ساکن میشیم
مسلما این سفر تو دید ما نسبت به سرزمین آرزوها خیلی تاثیر گذاره به همین علت می خوام یک دید کاملا روشن و در عین حال مثبت پیدا کنیم
ممنون میشم اگه مثل همیشه تجربیات خودتون رو از زندگی تو آمریکا و بخصوص هوستون در اختیار بقیه بگذارید و از خوبی ها بدی ها ی این شهر
باید ها و نبایدهای زندگی در این شهر و ..... بییشتر بگین
از طرفی ما تو این شهر دوست و یا آشنایی نداریم و از اونجا که ما تو همین ایران هم با دوستان زیادی رفت و آمد داریم قاعدتا تنهایی برامون خیلی سخت می گذره
خوشحال میشیم تا دوستان مجازی خودمون رو به دوستان واقعی تبدیل کنیم
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من يكسالي است كه هيوستون هستم و دوستان خوبي هم اينجا پيدا كردم و در مورد كار يا خونه و هر زمينه ديگه اطلاعات وكمكي نياز داشتيد پيغام خصوصي بديد در خدمتم
2011AS22000
کارنت : مه 2011
مصاحبه : 10 مه ابوظبی
انتظار: 41 روز
ساكن : هیوستون - تگزاس
چنانچه عازم هيوستون هستيد
پيغام خصوصي بدهيد در خدمتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-18 ساعت 06:58)farid نوشته: اگه در زمینه بالینی (پرستاری، پزشکی و ۰۰۰) کسی از دوستان توی هوستون دنبال کار می گرده ، به من پیغام بده۰ برای کاری که می گم باید زبانتون در حد معمول خوب باشه۰
در زمینه ژئوفیزیک اطلاعی ندارید؟
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش