کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2012-10-18 ساعت 07:19)jahan_roone نوشته:  
(2012-10-18 ساعت 06:58)farid نوشته:  اگه در زمینه بالینی (پرستاری، پزشکی و ۰۰۰) کسی از دوستان توی هوستون دنبال کار می گرده ، به من پیغام بده۰ برای کاری که می گم باید زبانتون در حد معمول خوب باشه۰

در زمینه ژئوفیزیک اطلاعی ندارید؟

نه شرمنده۰ یک موقعیت کاری بالینی هست ولی احتمالا تا یک دو هفته دیگه پر می شه۰
پاسخ
تشکر کنندگان: Emad_L ، shkhmo ، sce ، mhb161
(2012-10-05 ساعت 10:29)iust_software نوشته:  
(2012-10-04 ساعت 03:23)vm1974 نوشته:  [quote='iust_software' pid='217244' dateline='1348438794']

از دوستانی که مایل هستند خوشحال خواهم شد اعلام آمادگی بفرمایید تا روزی را برای آشنا شدن و شاید دوباره دیدن همدیگر مشخص کنیم
ارادتمند

با اینحال غیراز دوستانی که از سالیان قبل باهاشون دوست شدیم و اتفاقا اکثرشان هم مهاجرسرایی هستند تا بدینجا سه نفر اعلام آمادگی کردند که یکی از دوستان ایران تشریف دارند یکی هم تازه پیامشون را خوندم یکی دیگه هم کلا دیگه جواب ندادند Smile
با این حال خوشحال خواهیم شد در کنارهم ساعاتی خوش را سپری کنیم
نمی دونم هنوز قرار سر جاش هست یا نه ولی خواستم خبر بدم که من برگشتم Smile
قبلنا باید جمع می شدیم که تجربه های کسایی که رفتن رو بشنویم- با دهان باز البته- حالا خیلی خوبه که از تجربه های زندگی این جا بشنویم و بتونیم برای بهتر کردن زندگی ازش کمک بگیریم. تجربه ی دوستی های تازه هم که به جای خود.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، ParsTrader ، Man ، sce ، mhb161 ، mehdi2014
دوستان ساکن هیوستون اگر تمایل دارند مثلاً یک آخر هفته دور هم در جایی مثل کافی شاپ جمع بشیم و با هم کمی آشنا بشیم لطفاً به من پیغام بدند تا هماهنگ کنیم.
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)

--------------------------------------------
‎ ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS ‎  
‎Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
‎وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، frz61 ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-11-01 ساعت 03:08)aadine نوشته:  نمی دونم هنوز قرار سر جاش هست یا نه ولی خواستم خبر بدم که من برگشتم Smile
قبلنا باید جمع می شدیم که تجربه های کسایی که رفتن رو بشنویم- با دهان باز البته- حالا خیلی خوبه که از تجربه های زندگی این جا بشنویم و بتونیم برای بهتر کردن زندگی ازش کمک بگیریم. تجربه ی دوستی های تازه هم که به جای خود.

سلام آدینه جان. رسیدن بخیر
دوستان لطف کردن بهم اطلاع دادن برای هماهنگی من یکم دست نگه داشتم تعداد متاهل ها و بچه ها بیشتر بشه تا دور هم جمع بشیم
تعدادی از دوستان شماره تماس دادن که من فردا هماهنگ میکنم باهاشون فقط آقا مهدی (MAN) تماس گرفته بودند من متاسفانه فراموش کردم شمارشونو ذخیره کنم.
بچه هایی که اعلام آمادگی کردن به شرح زیر:
ramin_ad
sdt_ali
Ziyarati_firoozeh
Shabnam286
aadine
Man
Sare
b2012
far62
یکی دو تا هم از دوستان غیرمهاجرسرایی هستند که احتمالا آنها هم تشریف داشته باشند.
لطفا برای تاریخ شنبه ۱۰ نوامبر ساعت ۷ یا ۸ شب مکان ؟؟؟ نظر خودتونو بفرمایید
اگر به صرف شام میخواهید دور هم جمع شویم من رستوران گارسون پبشنهاد میکنم. اگر به صرف چای و قلیون :دی بقول خودمون چایخانه موال mawal را بنده پیشنهاد میکنم اگر جای دیگه ای از نظر شما مناسبتر هست امر بفرمایید.
فقط در بیان مکانش لطفا در نظر داشته باشید در جمعمون خانواده حضور دارند Smile
با سپاس

پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، aadine ، sce ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-10-16 ساعت 16:54)frz61 نوشته:  دوستان من و همسرم برای اواسط ژانویه میایم هیوستون
دفعه اول یک ماه می مونیم تا سوشال و اگر شد گرین کارتمون رو بگیریم و به امید خدا سال بعد ساکن میشیم
مسلما این سفر تو دید ما نسبت به سرزمین آرزوها خیلی تاثیر گذاره به همین علت می خوام یک دید کاملا روشن و در عین حال مثبت پیدا کنیم
ممنون میشم اگه مثل همیشه تجربیات خودتون رو از زندگی تو آمریکا و بخصوص هوستون در اختیار بقیه بگذارید و از خوبی ها بدی ها ی این شهر
باید ها و نبایدهای زندگی در این شهر و ..... بییشتر بگین

از طرفی ما تو این شهر دوست و یا آشنایی نداریم و از اونجا که ما تو همین ایران هم با دوستان زیادی رفت و آمد داریم قاعدتا تنهایی برامون خیلی سخت می گذره
خوشحال میشیم تا دوستان مجازی خودمون رو به دوستان واقعی تبدیل کنیمBig GrinBig Grin

سلام خوش آمديد

http://Www.monster.com
Www. Indeed.com
Www. Rigzone.com
من خواستم پيامتون رو جواب بدم اما آلارم مىداد كه پيغام خصوصي تون بسته هست. اميدوارم جوابتون را اينجا ببينيد.اگه ايميلتون رو بديد شماره موبايلم رو برات ميفرستم

اگه كمكي خواستيد بگيد
موفق باشيد
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، roeentan ، frz61 ، shkhmo ، saljoogh ، far62 ، mhb161 ، mehdi2014
يكي از دوستان با نام كاربريfar62 براي من پيغام گذاشته منتها پيغام خصوصي اش بسته هست و هيچ اطلاعاتي براي تماس نگذاشته، اگه اينجا رو چك ميكنه به من ايميل بزنه
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، shkhmo ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-11-02 ساعت 11:54)iust_software نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 03:08)aadine نوشته:  نمی دونم هنوز قرار سر جاش هست یا نه ولی خواستم خبر بدم که من برگشتم Smile

دوستان لطف کردن بهم اطلاع دادن برای هماهنگی من یکم دست نگه داشتم تعداد متاهل ها و بچه ها بیشتر بشه تا دور هم جمع بشیم
تعدادی از دوستان شماره تماس دادن که من فردا هماهنگ میکنم باهاشون فقط آقا مهدی (MAN) تماس گرفته بودند من متاسفانه فراموش کردم شمارشونو ذخیره کنم.
من فکر کردم از خیرش گذشتید چون جواب پیغام منو ندادید.

NOA2 - 1 Oct
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، sare ، aadine ، sce ، mhb161
(2012-10-17 ساعت 23:09)mehran626 نوشته:  سلام دوستان
من يكسالي است كه هيوستون هستم و دوستان خوبي هم اينجا پيدا كردم و در مورد كار يا خونه و هر زمينه ديگه اطلاعات وكمكي نياز داشتيد پيغام خصوصي بديد در خدمتم

سلام راهنمایی بفرمایید که هوای هیوستون گرم وحشکه یا مرطوب؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، sce ، mhb161
(2012-11-04 ساعت 07:04)b2012 نوشته:  

الان جواب دادم فراموش کرده بودم جواب بدم :دی

سختترین کار ممکن هماهنگ کردنه منم که .... :دی
در هر حال منتظر جوابتون برای ۱۰ نوامبر هستم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، sce ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-11-05 ساعت 02:10)iust_software نوشته:  
(2012-11-04 ساعت 07:04)b2012 نوشته:  

الان جواب دادم فراموش کرده بودم جواب بدم :دی

سختترین کار ممکن هماهنگ کردنه منم که .... :دی
در هر حال منتظر جوابتون برای ۱۰ نوامبر هستم Smile

ساعت 8 شنبه خیلی خوبه. فکر کنم گارسن برای ملاقات دسته جمعی مناسب باشه. اگه کسی هم مثل من اهل شام سنگین شب نباشه چایی یا نون پنیر میخوریم.

.

NOA2 - 1 Oct
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، frz61 ، aadine ، mhb161 ، mehdi2014
سلام
از دوستانی که در هوستون هستن کسی اطلاع داره که وضعیت کار جوشکاری اونجا چطوری هست و حداقل دستمزد این کار ساعتی چقدر هست ؟
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، mhb161
سلام به دوستان - دوستانی که اونجا توی هیستون هستند ودر زمینه برق الکترونیک یا کنترل کار میکنن ، میخواستم ببینم اونجا کار برای یک جوان مهاجر تازه وارد که بخواد تازه شروع کنه چه جوریه اگه چیزی هست دوستان راهنمایی کنن مثلا در زمینه کنترل چه کارهایی هست یا سطح زبان باید در چه حدی باشه (خداییش اسم سطح زبان که میاد میترسم یک نفر فاز منفی بهم بده هرچند میدونم مهمترین چیزه) حقوق ها چطوره برای کسی که تجربه کاری نداره (فقط دوره های آموزشی در ایران گذرونده) آیا توی تگزاس در این زمینه میشه برای یک تازه وارد که میخواد کار پیدا کنه انتخاب خوبتری هم باشه .
ممنون میشم عزیزی راهنمایی کنه فدای همه بچه های:ShyShyShyShyShyShyShy

(البته نمیدونم چرا اینقدر فکر میکنم لاتاری امسال برنده میشوم توکل به خدا)
براى تو هيچ شهرى بهتر از شهر ديگر نيست،بهترين شهرها شهرى است كه تو را بپذيرد و در آن آسوده باشى
. امام علی(ع)حکمت434

پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، mhb161
اینروزا مدام دارن بهمون انرژی منفی میدن که وضعیت کار تو آمریکا خرابه، سیاتل کارتون خواب زیاد داره، اوضاع بحرانیه! ما خرداد سال دیگه میخوایم بیایم هیوستون، بچه هایی که اونجایید واقعیت اینه؟ هر چند که میدونم هر کسی روزی و قسمتی داره ولی حرفای اطرافیان کلافمون کرده Sad
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، shkhmo ، roeentan ، parsush ، itsmasoud ، سمانه777 ، mhb161
سلام دوستان...
از همگي تشكر ميكنم كه با دلسوزي بقيه رو راهنمايي ميكنن....
من هم تازه ثبت نام كردم...اما از الان ميخوام هر چي اطلاعات هست رو جمع آوري كردم...
تا اينجا كه من فهميدم واسه زندگي تو هوستون هزينه كمتري ميبره تا ايالت هاي ديگه
من با همسرم قصد مهاجرت داريم.... من ديپلم رياضي دارم...و شغلم آزاده
اما همسرم ليسانس مديريت دولتي داره...و قصد ادامه تحصيل داره....
ميخواستم بدونم شرايط هوستون واسه مدريت خوندن چطوره؟
آيا بازار كار هم داره اونجا...
اگه كسي اطلاعاتي داره ممنون ميشم در اختيارم بذاره
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، Emad_L ، mhb161
منم با شنبه ده نوامبر گارسون موافقم ساعتش هم هفت یا هشت فرقی نمی کنه
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، Emad_L ، mhb161 ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان