موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-09 ساعت 12:26)fm5206 نوشته: دوستان ایا ادرس گارسون اینه
2926 Hillcroft Street
Houston, TX 77057
(713) 781-0400
من اگه ماشین خریدم میام
اگه فقط به خاطر ماشین برنامه تون تغییر می کنه پیغام بدین هماهنگ می کنیم میایم دنبالتون با هم می ریم
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-10 ساعت 10:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-10 ساعت 10:47 توسط mohsen-usa.)
(2012-11-10 ساعت 09:13)iust_software نوشته: خانوم far62 سوال فرمودند در مورد اجاره خانه منتها پیغام خصوصیشون بسته بود من اینجا جواب میدم
سلام
من توی این دوسال دوتا آپارتمان عوض کردم اولیش palms بودم که اصلا راضی نبودم
دومیش الان توی Oxford هستم که توی خیابان greenridge هست
یکی از مزایایی که من سعی کردم تو همین محدوده ای که هستم بمونم یعنی نزدیک تقاطع fountain view و westheimer اینه به مراکز خرید والمارت و اچ ایی بی خیلی فاصلم نزدیکه در حد ۵ تا دقیقه! به کلیه بانکها بخصوص بانکهای خودم چیس و ولسفارگو نزدیکم در حد ۵ الی ۱۰ دقیقه. به گلریا نزدیکیم در حد ۱۰ دقیقه و الی آخر...
این مجتمعی که من هستم آپارتماناش تمیز هست هر درخواستی نسبت به تعمیرات داشتم در حد یکی دوروزه رسیدگی کردن چیزی که هیچوقت توی پالمز اتفاق نیافتاده بود برام! محیطش به نسبت خوب و ساکت هست. آپارتمانهاشم از قیمت ۵۵۰ تا ۸۵۰ در نواسان هست من ابتدا یک آپارتمان یک اتاق خوابه به قیمت ۵۶۰ اجاره کرده بودم الان تبدیل به دو اتاق خوابش کردم به قیمت ۶۸۰ در حالیکه گاهی اگر جویا باشید همینجا پیشنهاد های خوبی دارند همین واحدی که الان زندگی میکنم اول به قیمت ۵۹۰!! پیشنهاد شده بود که منتها من یک هفته دیراقدام کردم با این قیمت نصیبم شد. الان هم دنبال یک آپارتمان ۲ اتاق خوابه با دو توالت بهمراه بالکونی هستم به قیمت ۸۰۰ در همین کامپلکس.
اینها تجربیات من بود اگر علاقه مند بودید کامپلکس مارو ببینید میتونید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید
http://www.theoxfordongreenridge.com
در هر صورت فردا شب ساعت ۸ شب رستوران گارسون که اونهم تا اینجا ۵ تا ۱۰ دقیقه فاصله داره تشریف بیارید
آیدین
آيدين عزيز-فواصلي كه اشاره كرديد براي رفتن پياده است يا سواره؟؟ اگر منظورتان پياده است فكر ميكنيد بشه توي آن مجتمع بدون ماشين زندگي كرد؟
2013AS00000XXXقبولی: 2012 1 May،ايروان،3 نفر،ارسال فرم: 2012 30May با دی.اچ.ال،کارنتی:2012 August ،مصاحبه:W3 October تاريخ كليرنس: xxتاريخ عزيمت به آمريكا: xx مقصد احتمالي:هيوستن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-10 ساعت 10:58)iust_software نوشته: (2012-11-10 ساعت 10:46)mohsen-usa نوشته: آيدين عزيز-فواصلي كه اشاره كرديد براي رفتن پياده است يا سواره؟؟ اگر منظورتان پياده است فكر ميكنيد بشه توي آن مجتمع بدون ماشين زندگي كرد؟
بله من هفت هشت ماه اولم تو آمریکا اتومبیل نداشتم پیاده گز میکردم :دی
البته پیاده تا والمارت ستمه! ولی من هم تا والمارتش رفتم هم تا bestbuy سر تقاطغ ریچموند و Hwy6 !! البته همون اوایل اومدن به آمریکا بود که جو گرفته بود منو :دی اما الان از مجتمع ما تا اچ ای بی یه ۱۵ دقیقه ای فکر کنم پیاده بشه رفت خداییش سوالت سخت بود :دی بیا یه دفعه پیاده بریم ببینیم چقدره :دی
مرسي از پاسخ سريعت-من با خانواده ام حوالي مارس ميائيم هيوستن اگر براتون زحمتي نباشه من قبل از آمدنم از شما در مورد آپارتمان available و قيمتش با شما چك كنم تا همسايه بشيم-خيلي ممنون
2013AS00000XXXقبولی: 2012 1 May،ايروان،3 نفر،ارسال فرم: 2012 30May با دی.اچ.ال،کارنتی:2012 August ،مصاحبه:W3 October تاريخ كليرنس: xxتاريخ عزيمت به آمريكا: xx مقصد احتمالي:هيوستن
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-10 ساعت 18:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-10 ساعت 18:06 توسط sare.)
زنگ تفریح :
برای دیدن پارکهای هیوستن به سایت زیر سری بزنید.http://www.tpwd.state.tx.us/state-parks/nearby/houston
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
آقای iust_software عزیز بابت هماهنگی برنامه ی امشب یک عالمه سپاس. خیلی خوب بود و امیدوارم ادامه پیدا کنه
بعدم این که کشف کردم چرا همه بهت می گفتن just_software ! مشکل اون نقطه ی روی i است و تنبلی چشم. اگه I بزرگ می نوشتی هیچ کس اسمتو اشتباهی نمی خوند
2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-11 ساعت 17:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-11 ساعت 17:26 توسط fm5206.)
سلام به همه همشهری های گلم
شرمنده نشد بیایم به سر قرار البته من و خانمم خیلی دوست داشتیم بیایم چون اینجا کسی رو نداریم ولی چه کنم که اشتباه از من بود چون فکر می کردم قرار فرداست .
نمیدونم چرا اینطوری شد ولی از کم سعادتی وبد شانسی ما بود دیگه که نتونستیم بیایم
خوب بگذریم انشاالله قراره بعدی
اقا کار ما به اینجا رسید که بعد از کلی سرچ و کار شبانه روزی ماشین خریدیم یه kia 2006 کم کار که با مخارجش و بیمه و ... شد 5000. البته فامیلمون میگفت هوندا بخر چون بعد خوب میتونی ردش کنی ولی من دیدم اگه بخوام هوندا بگیرم با این پول ناچیز باید مدل 2001 بگیرم و... ولی این ماشین چون از نوادگان پراید خودمونه من توش فکر میکنم تو ایران رانندگی می کنم
بعدظهر هم مثل کسایی که از حبس خانگی میان بیرون رفتیم دور زدن و خرید. البته من گواهینامه بین المملی دارم حالا نمیدونم گیر میدن یا نه
رفتیم والمارت واسه خرید صندلی بچه و مواد غذایی و 2 ساعتی توش تاپ خوردیم بعد هم امدیم متل وخسته و کوفته
راستی من ماشین رو تو cragllist پیدا کردم
فردا هم اگه بشه می خواهیم بریم فینیشیا و پیدا کردن یه خونه خوب
راستی از دوستان کسی اپارتمان خوب سراغ داره یه خوابه واسه 6 ماه با کرایه زیر 650 بگه ممنون میشم
شب خوش
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-11 ساعت 18:12)sare نوشته: البته من گواهینامه بین المملی دارم حالا نمیدونم گیر میدن یا نه
با گواهینامه بین المللی در ایالت تگزاس تا یکسال مجاز به رانندگی هستید .
پیدا کردن یه خونه خوب
راستی از دوستان کسی اپارتمان خوب سراغ داره یه خوابه واسه 6 ماه با کرایه زیر 650 بگه ممنون میشم
در مورد پیدا کردن خونه به سایت زیرهم سری بزنید . از مزایای آن می توان به قیمت پایین , محله خوب , دسترسی به مراکز خرید , امنیت و... اشاره کرد.
http://www.liveatcambridgeplace.com/temp...apartments
ممنون از لطفت سارا خانوم
همین که به فکر بچه ها هستین یه دنیا ممنون
2012AS0056XXX
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هتل و بلیط 2100000
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-11 ساعت 11:36)iust_software نوشته: مرسی آدینه جان به من هم خیلی خوش گذشت و خوشحالم که با اومدن با فرهاد عزیز سورپرایزم کردید.
از همه دوستان بابت امشب تشکر میکنم و امیدوارم این دیدارها ادامه پیدا کنه.
و البته در کنار این دیدارها علاوه بر اسباب کشی شام هم مهمونتون باشم. ) به فرهاد عزیز سلام برسون
به امید دیدار های پایدار و دوستی های واقعی
ایشالا به زودی علاوه بر اسباب کشی شام هم در خدمتتون هستیم
2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-12 ساعت 05:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-12 ساعت 05:31 توسط fm5206.)
(2012-11-12 ساعت 01:08)iust_software نوشته: (2012-11-11 ساعت 17:04)fm5206 نوشته: سلام به همه همشهری های گلم
شرمنده نشد بیایم به سر قرار البته من و خانمم خیلی دوست داشتیم بیایم چون اینجا کسی رو نداریم ولی چه کنم که اشتباه از من بود چون فکر می کردم قرار فرداست .
نمیدونم چرا اینطوری شد ولی از کم سعادتی وبد شانسی ما بود دیگه که نتونستیم بیایم
خوب بگذریم انشاالله قراره بعدی
اقا کار ما به اینجا رسید که بعد از کلی سرچ و کار شبانه روزی ماشین خریدیم یه kia 2006 کم کار که با مخارجش و بیمه و ... شد 5000. البته فامیلمون میگفت هوندا بخر چون بعد خوب میتونی ردش کنی ولی من دیدم اگه بخوام هوندا بگیرم با این پول ناچیز باید مدل 2001 بگیرم و... ولی این ماشین چون از نوادگان پراید خودمونه من توش فکر میکنم تو ایران رانندگی می کنم
بعدظهر هم مثل کسایی که از حبس خانگی میان بیرون رفتیم دور زدن و خرید. البته من گواهینامه بین المملی دارم حالا نمیدونم گیر میدن یا نه
رفتیم والمارت واسه خرید صندلی بچه و مواد غذایی و 2 ساعتی توش تاپ خوردیم بعد هم امدیم متل وخسته و کوفته
راستی من ماشین رو تو cragllist پیدا کردم
فردا هم اگه بشه می خواهیم بریم فینیشیا و پیدا کردن یه خونه خوب
شب خوش
سلام
حیف شد شمارو هم در جمع خودمون نداشتیم و جایتون خالی بود
اما با دوستان بنا گذاشتیم اولین شنبه هر ماه دورهم جمع بشیم تا حداقل ساعاتی در ماه فارغ از مشکلات و دلتنگی ها دورهم به بزم و شادی بگذرانیم
در رابطه با گواهینامه بین المللی اگر اشتباه نکنم تا ۶ ماه اول موردی نداره البته مطمئن نیستم چون خودم نداشتم و فقط از دیگران دراین مورد شنیدم.
در رابطه با خرید از فونشیا. خب اجناسش به نسبت به بقیه جاها گرانتر هست. شما میتوانید از فروشگاه اورشلیم نیز خریداری کنید هرچند کیفیت بعضی از اجناس فونیشیا بهتر هست. اما خب به نسبت گرانتر
در رابطه با اجاره آپارتمان برای ۶ ماه با قیمت حدود ۶۵۰ میتوانید در محدوده westheimer و dairy ashford تا westheimer و chimney rock آپارتمان های به نسبت خوب و مناسبی تهیه کنید.
ممنون از راهنماییت
حقیقتا به ما گفتن فینیشیا ارزونه و چون ما بیس قیمت رو نداشتیم خوب میرفتیم اونجا
ولی اگه اورشلیم ارزونتره بهتر ولی من الان زدم تو مپ ادرسشو پیدا نکردم لطف میکنی ادرسشو برام بفرستی
اگه جای ارزونتر هم بود ما استقبال میکنیم
متشکرم
سلام مجدد
خوب از اونجایی که من بیکارم تجارب امروزمو برای دوستان میگم
اقا ما امروز رفتیم فروشگاه یه دلاری جای خوبی بود
از دوستانی که تازه دارن زندگیشونو تکمیل میکنن میخوام که قبل خرید خرت وپرتاشون یه سری برن اونجا
با
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هتل و بلیط 2100000