کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2012-12-13 ساعت 21:02)aadine نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 22:15)iust_software نوشته:  ﮔﻮﻳﺎ ﺗﺎ ﻣﻦ ﻫﻤﺖ ﻧﻜﻨﻤﺪﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﻼﻗﻪ اﻱ ﺑﻪ ﮔﺮﺩﻫﻤﺎﻳﻲ ﻣﺠﺪﺩ ﻧﺸﻮﻥ ﻧﻤﻴﺪﻥ اﺳﺎﺗﻴﺪ ﮔﺮاﻣﻲ ﺑﺮاﻱ ﺷﺐ ﻳﻠﺪا ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﮕﺬاﺭﻳﻢ?

حالا شب یلدا کی هست؟

قاعدتا شبه :دی

پاسخ
تشکر کنندگان: itsmasoud ، aadine ، behzadb57 ، shkhmo ، Tomas ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-12-14 ساعت 06:12)iust_software نوشته:  
(2012-12-13 ساعت 21:02)aadine نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 22:15)iust_software نوشته:  ﮔﻮﻳﺎ ﺗﺎ ﻣﻦ ﻫﻤﺖ ﻧﻜﻨﻤﺪﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﻼﻗﻪ اﻱ ﺑﻪ ﮔﺮﺩﻫﻤﺎﻳﻲ ﻣﺠﺪﺩ ﻧﺸﻮﻥ ﻧﻤﻴﺪﻥ اﺳﺎﺗﻴﺪ ﮔﺮاﻣﻲ ﺑﺮاﻱ ﺷﺐ ﻳﻠﺪا ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﮕﺬاﺭﻳﻢ?

حالا شب یلدا کی هست؟

قاعدتا شبه :دی
نمی شه این دفعه به جای شنبه برنامه رو برای پنج شنبه یا جمعه ی قبلش بذاریم؟ به شب یلدا هم نزدیک تره
به عبارتی اگه شنبه یا یک شنبه باشه من نمی تونم بیام
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، Tomas ، mhb161
سلام دوستان عزیز من 10 روز دیگه عازم هیوستون هستیم و از این بابت خیلی خوشحالم فقط یه نگرانی دارم اونم اینه که زبان انگلیسی من اصلا خوب نیست به نظر دوستانی که اونجا هستن حدودا چقدر طول می کشه که من راه بیفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس :2013AS00002013
کنسولگری: انکارا
ارسال فرم :25 می
تاریخ مصاحبه:6دسامبر
افراد کیس:2نفر
ویزا:یک ضرب Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، Tomas ، mhb161
دوستان نظرتون در رابطه با گردهمایی برای جمعه ۲۱ دسامبر چطوره؟ در مورد اینکه کجا باشه هم شما پیشنهاد بدید
روزگار به کام

پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، sam11 ، aadine ، Tomas ، mhb161 ، mehdi2014
سلام
ایا از فرودگاه هستن ایستگاه مترو هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، mhb161
سلام دوستان من میخوام 6 عدد گلیم 1در 1 بیارم امریکا البته واسه سوغاتی هست می خواستم بدونم که تو گمرک فرودگاه امریکا واسم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، achi686 ، Tomas ، mhb161
(2012-12-18 ساعت 03:58)blue.orchid نوشته:  سلام
ایا از فرودگاه هستن ایستگاه مترو هست؟

سلام
خیر متاسفانه!
اما اتوبوس فقط یکجا داره در ضلع جنوبی ترمینال C خط ۱۰۲ شما رو تا downtown میاره.

منبع: http://www.fly2houston.com/iah-ground-transportation

پاسخ
تشکر کنندگان: sare ، shkhmo ، Man ، مانترا ، Tomas ، blue.orchid ، Emad_L ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-12-19 ساعت 21:00)me-mo نوشته:  سلام دوستان من میخوام 6 عدد گلیم 1در 1 بیارم آمریکا البته واسه سوغاتی هست می خواستم بدونم که تو گمرک فرودگاه آمریکا واسم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان آورده بودند البته نه ۶ تا ! شما بزار تو چمدون تصور نمیکنم مشکلی پیش بیاد یکی از دوستان بنده برای بار اول ورود به امریکا همراه با همسرشون جهیزیه هم آورده بودند بدون هیچ مشکلی!
محض اطمینان بیشتر از دفاتر خدمات هوایی بپرسید

گلیم سوغاتی منم فراموش نشه :دی

پاسخ
تشکر کنندگان: sare ، parsush ، shkhmo ، achi686 ، frz61 ، mohajer13 ، مانترا ، roeentan ، Tomas ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-12-20 ساعت 04:27)iust_software نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 21:00)me-mo نوشته:  سلام دوستان من میخوام 6 عدد گلیم 1در 1 بیارم آمریکا البته واسه سوغاتی هست می خواستم بدونم که تو گمرک فرودگاه آمریکا واسم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان آورده بودند البته نه ۶ تا ! شما بزار تو چمدون تصور نمیکنم مشکلی پیش بیاد یکی از دوستان بنده برای بار اول ورود به آمریکا همراه با همسرشون جهیزیه هم آورده بودند بدون هیچ مشکلی!
محض اطمینان بیشتر از دفاتر خدمات هوایی بپرسید

گلیم سوغاتی منم فراموش نشه :دی
چچچچچچچچچچچچچچچچچچچشم سوغاتی شما هم فرامش نمی شه پس حالا که مشکلی نداره 7 تا میاریم
پاسخ
تشکر کنندگان: sare ، shkhmo ، Tomas ، mhb161 ، mehdi2014
سلام بچه های هیوستون
هوا الان اونجا چه جوریاست لباس گرمام رو بیارم یا نیارم؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، mhb161
(2012-12-21 ساعت 21:27)me-mo نوشته:  سلام بچه های هیوستون
هوا الان اونجا چه جوریاست لباس گرمام رو بیارم یا نیارم؟؟؟؟

دوست عزیز امروز (جمعه) هوای هیوستن 14 درجه است , بسیار سرد و سوز داره لباسهای گرمتون هم بیارید برخلاف تصور زمستانهای تگزاس هم سوزش گدا کش است !!
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine ، roeentan ، achi686 ، itsmasoud ، shkhmo ، kasra ، parsush ، el333 ، Tomas ، مانترا ، Emad_L ، ASALI ، mhb161 ، mehdi2014
ممنون از پاسختون...در فرودگاه زمان ورود با ویزای B1 چه سوالات و مدارکی خواسته میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، Emad_L ، mhb161
(2012-03-03 ساعت 04:52)اليزا نوشته:  
(2012-03-02 ساعت 10:58)mehdi3261 نوشته:  الیزا جان : سلام
میشه لطف کنین اسم چند تا از محله های خوب و امن رو بگین واسه اجاره خونه واسه من و خانمم . در ضمن واسه 1-2 ماه اول ورود میشه بگین STUDIO6 بهتره یا STUDIO PLUS ؟؟؟ از نظر قیمت و امکانات مخصوصا اینترنت ، آشپزخانه و امنیت ...
در ضمن میشه یکم از هوای اونجا واسمون بگی ؟ هواش به گرمی و شرجی دوبی هست یا بهتره ؟

از نظر امنیت چطوره ؟
Cool

ما انشالله اول میریم فلوریدا خونه یکی از اقواممون تا سوشیال رو بگیریم و بعدش میایم هیوستون واسه زندگی، یعنی اواخر May انشالله هیوستون هستیم .

مرسی از لطفتون . در ضمن منر هم تخصصم گاز هست و پایپینگ و به کمک همسرتون هم نیاز دارم Wink

سلام
والا در مورد محله خوب که بستگی به هزینه ای که میخواهید برای اجاره بدید داره ولی در کل memorial و eldrige و اطرافgaleria و ... جاهای خوبی هستند. فکر میکنم studio pluse بهتر باشه من داخلش رو دیدم چون یکی از دوستامون 2 ماه اونجا بود. خوب و تمیز و امن بود. آشپزخانه هم داره با اینترنت و تلویزیون و ... هفته ای یکبار هم میان تمیز میکنن سوئیت رو.STUDIO 6 رو از بیرون دیدم ولی به نظرم زیاد امن نیومد چون در سوئیت ها به فضای باز ، باز میشه اما اون یکی مثل هتله . وارد ساختمون میشه بعد با آسانسور به سوئیت میره.
در مورد هوای اینجااا. والا الان که خوبه اما از یه ماه دیگه گرم میشه مثل جنوب. البته ما که اذیت نشدیم چون که تو خونه خنکه تو ماشین هم کولر و خنکه مال و فروشگاهها هم که مثل یخچال هستند. فقط تا به ماشین برسی گرما رو حس میکنی.
همسر من هم پایپینگ کار میکنه. به هر حال وقتی که اومدین اگه کمکی خواستین ما هستیم .

الیزا جان : سلام
از راهنمایی هاتون خیلی ممنون. من تازه عضو سایت شدم. من و خانومم داریم 1 ماه دیگه از استرالیا میایم هیوستن. من مکانیک هستم و امیدوارم بتونم توی piping کار پیدا کنم. اگه اشکال نداره میتونم به کم از همسرتون راهنمایی بگیرم. ممنون میشم

(2012-12-05 ساعت 12:15)فرانک 2012 نوشته:  سلام من و همسرم دنبال یه زوج مناسب برا دوستی هستیم متاسفانه کسی را اینجا نداریم اگه مایلید به ما اطلاع بدید. ممنون

ُسلام.
من و همسرم تا 1 ماهه دیگه مییم هیوستن. ما کسی را نمیشناسیم اونجا. خوشحال میشیم بتونیم با هم اشنا بشیم
پاسخ
(2012-11-21 ساعت 03:46)Man نوشته:  
(2012-11-19 ساعت 22:22)مانترا نوشته:  
(2012-11-19 ساعت 21:02)Man نوشته:  
(2012-11-17 ساعت 23:21)mahdip نوشته:  
(2012-11-17 ساعت 20:21)aadine نوشته:  جالبه من فکر می کردم ........
--------------------------------------------------------------------------
این اماری هست که تو این سایت زده شده .....

همونطور که بقیه دوستان هم گفتند به نظر من هم مهمترین چیزی که در اینجا باید به اون توجه کرد پیدا کردن کار هست. بقیه این آمار و ارقام در اولویت بعدی هستند. البته دونستن این چیزها خوبه ولی‌ به نظر من دوستانی که در حل انتخاب شهر هستند باید بیشتر به موقعیت کاری اون شهر توجه کنند.

شما هم اگه رشته ت مرتبط با نفت هست شک نکن که بهترین جا برای شما هیوستونِ . من بچه‌های زیادی و میشناسم که تخصصشون در زمینه نفتو گاز بوده و اینجا خیلی‌ زود کار پیدا کردن و زندگی‌ و درامد خوبی‌ دارن. من خودم هم رشته و کارم مرتبط با نفت هست اگه سوالی دارید یا کاری از دست من بر میاد خوشحال میشم بتونم کمک کنم.
دوست عزیز! کسی که رشتش شیمی باشه ولی تجربه کاریش مرتبط با نفت و گاز نباشه - تو زمینه رنگ ماشین باشه - شرایط کارش خوبه اونجا؟

راستش من اطلاعات دقیق و کاملی در این زمینه ندارم. دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن بهتر می‌تونن کمک کنن.

البته تا جایی که من میدونم اگه فقط دنبال همون رنگ ماشین هستید شرکتهای خودروسازی تو هیوستون نیستن. ولی‌ اگه دنبال یه کار شبیه هستید به نظر من شما تمام تخصص‌های که دارید و نرم افزار‌های که بلدید رو لیست کنید بعد شروع به خوندن job description‌های مختلف از سایتهای indeed monster career builder . و ببینید تخصص شما با چه کارهایی میتون match باشه. اون‌موقع دید بهتری برای انتخاب خواهید داشت.

موفق باشید.

سلام
ممنوم از راهنماییهاتون. من رشتم مکانیک هستش و سابقه کارم در زمینه تاسیسات. دارم میام هیوستن. دوست دارم توی نفت و گاز کار پیدا کنم. فکر مبکنید راهی هست من بتونم وارد نفت و گاز بشم. ممنون
پاسخ
دوستان من تا 10 روز دیگه میام هیوستون و می خوام 20 روز بمونم به نظرتون لباس خیلی گرم بیارم ؟ اونجا هوا چطوره؟؟
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: maka2 ، shkhmo ، Tomas ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان