کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2012-12-24 ساعت 19:32)frz61 نوشته:  دوستان من تا 10 روز دیگه میام هیوستون و می خوام 20 روز بمونم به نظرتون لباس خیلی گرم بیارم ؟ اونجا هوا چطوره؟؟

دوست عزیز معمولا پیش بینی یاهو برای هواشناسی قابل اعتماده و 7 روز آینده را پیش بینی می کنه در هر حال الان هوای هیوستن سرده مثلا فردا شب به -1 هم میرسه و شما نیاز به لباس گرم دارید اما برای اطمینان قبل از آمدن باز هم وضعیت هوا را چک کنید .
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، achi686 ، el333 ، parsush ، frz61 ، shkhmo ، Tomas ، mooj ، Emad_L ، rezagh ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-12-24 ساعت 17:40)syalanboy نوشته:  [quote='Man' pid='240240' dateline='1353453397']
[quote='مانترا' pid='239550' dateline='1353347538']
[quote='Man' pid='239531' dateline='1353342766']
[quote='mahdip' pid='238675' dateline='1353178306']
--------------------------------------------------------------------------
]

همونطور که بقیه دوستان هم گفتند به نظر من هم مهمترین چیزی که در اینجا باید به اون توجه کرد پیدا کردن کار هست. بقیه این آمار و ارقام در اولویت بعدی هستند. البته دونستن این چیزها خوبه ولی‌ به نظر من دوستانی که در حل انتخاب شهر هستند باید بیشتر به موقعیت کاری اون شهر توجه کنند.

شما هم اگه رشته ت مرتبط با نفت هست شک نکن که بهترین جا برای شما هیوستونِ . من بچه‌های زیادی و میشناسم که تخصصشون در زمینه نفتو گاز بوده و اینجا خیلی‌ زود کار پیدا کردن و زندگی‌ و درامد خوبی‌ دارن. من خودم هم رشته و کارم مرتبط با نفت هست اگه سوالی دارید یا کاری از دست من بر میاد خوشحال میشم بتونم کمک کنم.

دوست عزیز سلام وممنون بابت این انرژی بسیارخوبت
راستش من مهندس عمرانم وحدود 15 سال سابقه دارم تو عسلویه ایران تو نفت وگاز ومارس هم میام هیوستن میتونید راهنمایی بفرمایید البته رزومه هم درست کردم ولی چون اونجا نیستم نمیتونه کسی با من تماس بگیره
اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم واسه کار
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، Emad_L
(2012-12-26 ساعت 18:00)افشین خان ایران نوشته:  دوست عزیز سلام وممنون بابت این انرژی بسیارخوبت
راستش من مهندس عمرانم وحدود 15 سال سابقه دارم تو عسلویه ایران تو نفت وگاز ومارس هم میام هیوستن میتونید راهنمایی بفرمایید البته رزومه هم درست کردم ولی چون اونجا نیستم نمیتونه کسی با من تماس بگیره
به نظر من كساني كه دنبال كار ميگردن بهتره اول تو سايت indeed.com رزومه هاي مرتبط با تخصصشون رو سرچ كنن و نمونه هاي مرتبط رو ببينن و چه بسا از اونها استفاده كنند. سعي كنيد تو رزومه بيشتر روي يك تخصص زوم كنيد. اگه كارهاي متفاوت انجام دادين، با توجه به شغلي كه ميخاين براش apply. كنيد ، فقط روي همون شغل رزومه بنويسين
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan ، shkhmo ، مانترا ، Tomas ، Emad_L ، alis60 ، rezagh ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-12-27 ساعت 05:41)IMMI نوشته:  
(2012-12-26 ساعت 18:00)افشین خان ایران نوشته:  دوست عزیز سلام وممنون بابت این انرژی بسیارخوبت
به نظر من كساني كه دنبال كار ميگردن بهتره اول تو سايت indeed.com رزومه هاي مرتبط با تخصصشون رو سرچ كنن و نمونه هاي مرتبط رو ببينن و چه بسا از اونها استفاده كنند. سعي كنيد تو رزومه بيشتر روي يك تخصص زوم كنيد. اگه كارهاي متفاوت انجام دادين، با توجه به شغلي كه ميخاين براش apply. كنيد ، فقط روي همون شغل رزومه بنويسين

افشین خان سلام
در تائید صحبت های دوست خوبمون باید خدمتتون عرض کنم که اگرچه رزومه نوشتن و دیدن رزومه های مرتبط بسیار مهم و حیاتی هست ، اما مهم تر از اون رابطه ، پارتی بازی (به قول بعضی ها نت ورک و کانکشن) و سفارش هست که البته توی تگزاس جایگاه ویژه ای داره. جای دوری نریم ، من افرادی رو می شناسم که رزومه شون رو حتی دستگاه هم تائید نمی کنه ، چه برسه که کسی بخواد بخونه !!! اما هنوز نیومده رفتن سر کار و خلاصه معجزه پارتی بازی اینجاس که جواب می ده و البته این دوستان کاری هم اگر از دستشون بر بیاد ... ، امیدوارم که گرفته باشی مطب رو (توضیح : اینجا وقتی اپلی می کنی ، رزومه ات رو اول دستگاه می خونه و اگر تائید شد ، اونوقت ارجاع می دن به واحد منابع انسانی تا انسان بخونه و اگر تائید شد بقیه مراحل ...) اگر دوست داشتی برام پیام خصوصی بزن تا بیشتر راهنمائی ات کنم.
من خودم الان می تونم کلاس رزومه نویسی بذارم و نوشتن رزومه و نحوه اپلای کردن رو درس بدم ، اما چیزی که اینجا مهمه همونه که گفتم. انشاء الله موفق باشی . برای رشته شما یکم باید دقت بیشتری تو انتخاب داشته باشین و قبل از اومدنتون چند جا اپلای کنین ببینین جواب می دن یا نه ، برای اینکه ببینین بهتون جواب می دن یا نه ، نحوه ارتباط رو ایمیل ذکر کنین یا اینکه شماره کسی که اینجا مورد اعتمادتون هست رو بدین تا با اون تماس بگیرن ، اینجوری واقع بینانه تر می تونین تصمیم بگیرین
با آرزوی موفقیت ، یا علی ،
علی
پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan ، parsush ، IMMI ، afshin_m7 ، itsmasoud ، shkhmo ، nora ، mahdip ، Saeedv13 ، lilac ، el333 ، مانترا ، Tomas ، mooj ، Emad_L ، rezagh ، achi686 ، سمانه777 ، sce ، mhb161 ، mehdi2014
سلام دوستان خوبم من و همسرم تو هیوستون زندگی‌ می‌کنیم و بهترین جا برای شروع هست اگر سوال دارید و میخواید راهنمایی‌ بگیرید به من پیغام شخصی‌ بدین تا شماره تلفن بدم بهم زنگ بزنین
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shkhmo ، مانترا ، Tomas ، Emad_L ، mhb161 ، mehdi2014
(2010-09-03 ساعت 15:57)javan134 نوشته:  سلام
وضعیت کار در هیستون چطوره؟ من لیسانس الکترونیک دارم و 13 سال تجربه و کار در پالایشگاه های نفت و گاز، به من گفته شده که اگه برم هیستون شانس کار در پالایشگاه ها خیلی زیاده برام! واقعاً اینجوریه؟ هیوستن چند پالایشگاه داره و چه پالایشگاه هایی؟ دالاس چی؟ هیچ آشنایی ندارم و بین لوس آنجلس و دالاس و هیوستون موندم.بنظر شما چیکار کنم؟؟
سلام دوستان خوبم من و همسرم تو هیوستون زندگی‌ می‌کنیم و بهترین جا برای شروع هست اگر سوال دارید و میخواید راهنمایی‌ بگیرید به من پیغام شخصی‌ بدین تا شماره تلفن بدم بهم زنگ بزنین

پاسخ
تشکر کنندگان: mahdip ، parsush ، mohajer13 ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L ، hesam.inanloo ، mhb161 ، mehdi2014 ، alitab
سلام
من تقریبا 4 ماه است اومدم هیوستون. و دقیقا ظرف 30 روز (از زمانی که برای کار پیدا کردن اقدام کردم) کار مطابق با سلیقه و معیارهای مناسب خودم پیدا کردم. روش کار پیدا کردن من هم اینچنین بود:
1- ابتدا از یکی از دوستانی که در امریکا و کانادا در زمینه کاریوقیقا مطابق کار من مشغول است خواستم مهارتهای مهم کار در این کشور رو برام توضیح داد.
2- در سایتهای Indeed و career builder عضو شدم.
3- رزومه های مشابه شغل خودم رو که صاحبان آنها اولا امریکایی بودن دوما در اینجا تحصیل کرده بودن سوما سابقه کار در شرکتهای معتبر داشتند رو از این سایتها دانلود کردم.
4- اسامی شرکتهای معتبر نفت و گاز را از سایت http://enr.construction.com/toplists گرفتم.
5- با توجه به اطلاعات بند 4 به وب سایت 10-15 شرکت برتر اینجا رفتم و شرح شغل مرتبط با کارم را از قسمت مربوط به استخدام در وب سایتشون گرفتم.
6- جملات / مهارتها / لغات کلیدی مشترک بین موارد 5 و 3 رو درآوردم.
7- رزومه خودم را با استفاده از موارد بند 6 بازنویسی کردم.
8- رزومه ام را در تمامی 10-15 شرکت برتر آپلود کردم.
9- به 2 نفر ایرانی هم که در 2 شرکت نفتی بزرگ کار میکردند رزومه ام را دادم تا به منابع انسانی شرکتشون بدهند.
کارهای فوق 10 روز طول کشید ( از صبح تا شب تو کتابخونه یا منزل)
ظرف 2 هفته بعد از ارسال رزومه ها تقریبا تمام جاهایی که اپلای کردم جواب دادند (رد یا قبول) که نشون میده رزومه خوب تنظیم شده بود که تونست از نرم افزارهای بررسی رزومه جواب بگیره. بعدش با 4 تا از شرکتها قرار مصاحبه گذاشتم و هر 4 تا یک هفته پس از مصاحبه پیشنهادهای خودشون رو ارسال کردند و منهم اونی که برام مناسب تر بود رو انتخاب کردم.

اینها رو نوشتم که ادای دین به سایت کرده باشم. امیدوارم مفید باشه.

یا حق!
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
پاسخ
(2012-12-27 ساعت 08:20)sare نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 05:41)IMMI نوشته:  

افشین خان سلام
در تائید صحبت های دوست خوبمون باید خدمتتون عرض کنم که اگرچه رزومه نوشتن و دیدن رزومه های مرتبط بسیار مهم و حیاتی هست ، اما مهم تر از اون رابطه ......

رزومه ات رو اول دستگاه می خونه و اگر تائید شد ، اونوقت ارجاع می دن به واحد منابع انسانی تا انسان بخونه و اگر تائید شد بقیه مراحل ...) اگر دوست داشتی برام پیام خصوصی بزن تا بیشتر راهنمائی ات کنم.
من خودم الان می تونم کلاس رزومه نویسی بذارم و نوشتن رزومه و نحوه اپلای کردن رو درس بدم ..........
[/quote]

(2012-12-28 ساعت 09:06)vm1974 نوشته:  سلام
من تقریبا 4 ماه است اومدم هیوستون.......
با تشکر از اطلاعات مفید دوستان، که قاعدتا برای افرادی که به تازگی وارد امریکا شدند و یا در آینده ای بسیار نزدیک وارد خواهند شد، بسیار مفید خواهد بود....
دوستان عزیز امکانش هست لطف کنید و بگید که چه شرایطی رو باید رعایت کنیم تا روزمه ای که توسط دستگاه خونده میشه ، تایید بشه.....

و دوست عزیزم IMMI اگه امکانش هست به جای پیغام خصوصی برای یکی از دوستان در مورد نکات روزمه نویسی و یا هر نکته ای دیگر در این پروسه ، در همین تاپیک به صورت عمومی توضیحات خود رو بنویسید تا من و دیگر دوستان در آینده بتونن از نکات که شما میگید ، به نحو احسنت استفاده کنیم

با تشکر....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، r_ent ، mohajer13 ، mrr777 ، shkhmo ، مانترا ، Tomas ، Emad_L ، soruosh ، rezagh ، سمانه777 ، mhb161 ، a.behzadi ، mehdi2014 ، Ali.f
(2012-12-28 ساعت 09:06)vm1974 نوشته:  1- ابتدا از یکی از دوستانی که در آمریکا و کانادا در زمینه کاریوقیقا مطابق کار من مشغول است خواستم مهارتهای مهم کار در این کشور رو برام توضیح داد.

خيلي ممنون بابت راهنماييتون ، ميشه لطفا در مورد بند يك يكم بيشتر توضيح بديد ؟ در مورد مهارتهاي لازم در زمينه كار در نفت و گاز؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: mrr777 ، shkhmo ، مانترا ، Tomas ، Emad_L ، mhb161
(2012-12-28 ساعت 07:42)sinsina نوشته:  سلام دوستان خوبم من و همسرم تو هیوستون زندگی‌ می‌کنیم و بهترین جا برای شروع هست اگر سوال دارید و میخواید راهنمایی‌ بگیرید به من پیغام شخصی‌ بدین تا شماره تلفن بدم بهم زنگ بزنین

دلیلتون برای این که هیوستون بهترین مکان برای شروع هست ، چیه ؟
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، Emad_L ، سمانه777 ، mhb161
من تقریبا 4 ماه است اومدم هیوستون. و دقیقا ظرف 30 روز (از زمانی که برای کار پیدا کردن اقدام کردم) کار مطابق با سلیقه و معیارهای مناسب خودم پیدا کردم. روش کار پیدا کردن من هم اینچنین بود:...
رزومه خوب خيلی تاثيير داره در سريع کار پيدا کردن . جز اين چيز هايی که رفيقمون گفته من يه چيز ديگه هم بهش اضافه کنم

رزومه خوب رزومه ايست که کل تواناييهای شخصی طرف رو بفروشه. اون چيزی که برای کمپانيها و اجنسی ها مهمه اينه که در نتيجه تحصيل و کار ما چه تواناييها و قابليت هايی رو کسب کرديم و قادر به ارائه دادنشون هستيم . برای اونها زياد مهم نيست که مثلا پروژه های قبلی ما اهدافش چی بوده، چی شده، به کجا رسيده . برای اونها مهم نيست که تز و پايان نآمه ما اهدافش چی بوده، به کجا رسيده و ....

اونها بيشتر دوست دارن بدونن که در نتيجه اونکار و تحصيل ما الان چی برای ارائه داريم
مثلا يه هچين پارگرافی بدرد اونها نميخوره و الکی رزومه رو پر ميکنه :

The aim of this project was to design, implement and evaluate a prototype wireless sensor network targeted at operating in environments which experience severe multipath propagation, are electrically noisy, and where large numbers of other license-exempt users limit the available bandwidth.

بجاش ميشه نوشت The objective of this project was to characterize the limits of RF communication
تازه همينم آدم ننويسه بازم اشکال نداره

اما اين جمله در قسمت Skills دقيقا اون چيزيه که اونها دنبالش ميگردن

Hand on experience with National Intrsuments, Agilent and Anritsu RF test equipment such as oscillators, spectrum analyzers, network analyzers

اين جمله بالا نشون ميده که در نتيجه اونکار طرف الان ميتونه با اين ابزار از 3 کمپانی مختلف کار کنه و اين دقيقا اون چيزيست که در نگاه اول توجه اونها رو جلب ميکنه تا طرف رو برای اينترويو بخوان, نه متن های بلند که توانيهای ما رو نشون نميده
پاسخ
من تقریبا 4 ماه است اومدم هیوستون. و دقیقا ظرف 30 روز (از زمانی که برای کار پیدا کردن اقدام کردم) کار مطابق با سلیقه و معیارهای مناسب خودم پیدا کردم. روش کار پیدا کردن من هم اینچنین بود:
1- ابتدا از یکی از دوستانی که در آمریکا و کانادا در زمینه کاریوقیقا مطابق کار من مشغول است خواستم مهارتهای مهم کار در این کشور رو برام توضیح داد.
2- در سایتهای Indeed و career builder عضو شدم.
3- رزومه های مشابه شغل خودم رو که صاحبان آنها اولا آمریکایی بودن دوما در اینجا تحصیل کرده بودن سوما سابقه کار در شرکتهای معتبر داشتند رو از این سایتها دانلود کردم.
4- اسامی شرکتهای معتبر نفت و گاز را از سایت http://enr.construction.com/toplists گرفتم.
5- با توجه به اطلاعات بند 4 به وب سایت 10-15 شرکت برتر اینجا رفتم و شرح شغل مرتبط با کارم را از قسمت مربوط به استخدام در وب سایتشون گرفتم.
6- جملات / مهارتها / لغات کلیدی مشترک بین موارد 5 و 3 رو درآوردم.
7- رزومه خودم را با استفاده از موارد بند 6 بازنویسی کردم.
8- رزومه ام را در تمامی 10-15 شرکت برتر آپلود کردم.
9- به 2 نفر ایرانی هم که در 2 شرکت نفتی بزرگ کار میکردند رزومه ام را دادم تا به منابع انسانی شرکتشون بدهند.
کارهای فوق 10 روز طول کشید ( از صبح تا شب تو کتابخونه یا منزل)
ظرف 2 هفته بعد از ارسال رزومه ها تقریبا تمام جاهایی که اپلای کردم جواب دادند (رد یا قبول) که نشون میده رزومه خوب تنظیم شده بود که تونست از نرم افزارهای بررسی رزومه جواب بگیره. بعدش با 4 تا از شرکتها قرار مصاحبه گذاشتم و هر 4 تا یک هفته پس از مصاحبه پیشنهادهای خودشون رو ارسال کردند و منهم اونی که برام مناسب تر بود رو انتخاب کردم.

اینها رو نوشتم که ادای دین به سایت کرده باشم. امیدوارم مفید باشه.

یا حق!

قبل از اینکه بنویسم باید عرض کنم که vm1974 از بزرگان نیک روزگار هستن و بنده شخصاً کلی مطلب از ایشون یاد گرفتم. راستش زندگی توی آمریکا و از همه مهمتر کار پیدا کردن یه موضوعیه که معمولاً شخصیه و هر کیس با کیس دیگه فرق می کنه. تمامی مراحلی که دوست بزرگوارم vm1974 نوشتن ، مراحلی هستن که ایشون طی کردن و بقیه هم میتونن از تجربشون استفاده کنن ، اما نکته ای که مهمه اینه که ایشون 2 تا 3 ماه جستجو کردن و با گرفتن ارتباط با افراد و رد و بدل کردن و تصحیح رزومه و ... و از همه مهم تر گذران زمان به این تجربه رسیدن که باید از این طریق وارد بشن و از این تکنیک استفاده کنن ، دقت داشته باشین که کانکشن و به قولی همون رابطه بازی و ... هنوز هم حرف اول رو می زنه . (بند 1 و بند 9 ، vm1974 رو مجدداً ملاحظه بفرمائین)
نکته دوم اینکه شغلی که ایشون در ایران داشتن ، کاملاً مطابق با شغلی هست که اینجا در شهر هیوستن بهش نیاز هست و صد البته تجربه ایشون در کار قبلیشون هم صد درصد مرتبط با شغل فعلیشون هست . خوب پس در مورد کیس ایشون با توجه به اینکه شرکتهای معتبر هیوستن در حال گرفتن نیروی متخصص هستن و اقتصاد ایالات متحده رو به رشد و ترقی هست و از همه مهمتر تجربشون مرتبطه و در رزومه شون مواردی رو نوشتن که دقیقاً مطابق با Job Description شغلهای پست شده هست ، به ایشون زنگ می زنن برای مصاحبه. ((نکته ای که در این بین خدمتتون بگم اینه که کارکرد رزومه این هست که شما رو به میز مصاحبه بکشونه ، یعنی تنها و تنها بردن شما به مصاحبه . از اینجا به بعد نحوه انجام مصاحبه و تکنیکهای مصاحبه هست که تاثیر گذار در تصمیمات آتی شرکتها هست . )) خوب بعد از تماس و انجام مصاحبه در صورتیکه درخواست کننده دارای تخصص های مورد نیاز باشه براش جاب آفر می فرستند که در این مرحله فرد می تونه تصمیم بگیره و البته حتی وارد چانه زنی با شرکتها در مورد جایگاه شغلی و حقوق هم بشه !
من سعی کردم کل مراحل کاریابی رو توی این پاراف خدمت همه دوستان بنویسم ، همونطور که گفتم کیس با کیس فرق می کنه ، در خصوص دوست عزیزم vm1974 ، اگر تجربه ایشون کمی متفاوت بود و البته شغلی که داشتن مورد نیاز شرکتهای اینجا نبود و به اصطلاح رو بورس نبود ، اونوقت بهترین رزومه دنیا رو هم اگر می داشتن ، کاری از پیش نمی برد.
اگر واقع بینانه تر بخوام خدمتتون بگم ، یکی از دوستان خودم برای پیدا کردن کار 8 ماه تلاش کرد و در آخر هم مجبور شد به ایالتهای شمالی که سرمای وحشتناکی داره مهاجرت کنه ، در این موارد چاره ای جز این نیست!
نکته آخر هم اینکه مشاغل فنی نیاز خیلی زیادی به زبان نداره ، شما در حد ABCD هم زبان بدونین چون قراره با دستگاه کار کنین و کار نرم افزاری انجام بدین و با دیگران خیلی در ارتباط نیستین ، بر شتر مراد سوار شدین اما اگر خدای نکرده رشته و تجربتون نیاز به ارتباط گرفتن و جلسه گردونی و ... داشته باشه ، اونجاس که دیگه ...
دوستانی که رشته های مکانیک ، شیمی ، مدیریت پروژه ، نرم افزار های مرتبط با نفت و گاز و ... هر چی که توش نفت و گاز داشته باشه و همینطور سابقه کاری مرتبط با نفت و گاز داشته باشن (عسلویه ، پارس جنوبی ، ماهشهر و ... )، در هیوستن خیلی راحت تر و سریع تر از بقیه کار می گیرن ، حتی اگر خدای نکردن آبدارچی شرکت نفتی بوده باشن !!! (باور کنین این آمریکائی ها مثل نرم افزارهاشون خیلی ملا نقطی هستن).
با آرزوی موفقیت برای همه جویندگان کار در آمریکا بویژه شهر نفتی هیوستن.
علی
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، mrr777 ، achi686 ، amir82 ، el333 ، mahdip ، roeentan ، shkhmo ، مانترا ، Tomas ، sasbk ، Emad_L ، خانه ، alis60 ، Rouzbeh1976 ، ASALI ، soruosh ، rezagh ، سمانه777 ، sce ، mhb161 ، mehdi2014
(2012-12-29 ساعت 08:48)sare نوشته:  
من تقریبا 4 ماه است اومدم هیوستون. و دقیقا ظرف 30 روز (از زمانی که برای کار پیدا کردن اقدام کردم)

قبل از اینکه بنویسم باید عرض کنم که vm1974 از بزرگان نیک روزگار هستن و بنده شخصاً کلی مطلب از ایشون یاد گرفتم. راستش زندگی توی آمریکا و از همه مهمتر کار پیدا کردن یه موضوعیه که معمولاً شخصیه و هر کیس با کیس دیگه فرق می کنه. تمامی مراحلی که دوست بزرگوارم vm1974 نوشتن ، مراحلی هستن که ایشون طی کردن و بقیه هم میتونن از تجربشون استفاده کنن ، اما نکته ای که مهمه اینه که ایشون 2 تا 3 ماه جستجو کردن و با گرفتن ارتباط با افراد و رد و بدل کردن و تصحیح رزومه و ...
علی

ممنون علی آقا، شما لطف داری، البته این 2-3 ماه که فرمودی را باید به این صورت اصلاح کنم که کلا کارهای مربوط به رزومه و استفاده از تجربیات دیگران برای تکمیل رزومه 10 روز بیشتر طول نکشید. و همانطورکه عرض شد 30 روز بعد از اولین اپلای، پرونده کاریابی من بسته شدهر چند خودم تو این 30 روز خیلی بیتابی میکردم و احساس میکردم یک سال به من گذشته.
راستی اینجا معمولا بعد از نهایی شدن استخدام در یک شرکت و توافق مالی، 2 هفته طول میکشه تا آزمایش اعتیاد ، بک گراند چک و ... رو انجام بدن و بعد از اون به سلامتی میری سر کار.
درمورد پارتی بازی هم موارد زیر که تجربه 100 درصد واقعی من هست رو مطالعه کنید بعد قضاوت در مورد اسمی که براش میشه گذاشت با خواننده محترم است:
در نخستین روز استخدام به شما آموزشهای اصلی درباره قوانین شرکت و کار داده میشود یکی از فصلهای آن کمک به شرکت در جذب نیرو است. به من گفته شد ( شرکت به شرکت ممکنه تفاوت جزیی داشته باشد) که درصورت معرفی رزومه مناسب و موفقیت صاحب رزومه در مصاحبه ها 2 تا 4 هزار دلار نقدی جایزه میگیرید و از شما رسما هم بابت این موضوع تشکر میکنند. با توجه به اینکه افراد از همان روز اول کاری میتوانند رزومه دوستان خود را برای استخدام معرفی کنند به نظر من نمیشود اسم آن را پارتی بازی گذاشت چرا که مثلا خود من هنوز جای میز و پرینتر و گلاب دونی رو نمیدونم چه برسه به اینکه بخوام پارتی کسی هم بشم. شاید همون واژه معرف یا کانکشن مناسب تر باشه. البته کسانی که معرف داشته باشند هم باید رزومه خودشون رو در وب سایت یا بخش منابع انسانی شرکتها آپلود کنند تا پروسه اداری طی بشه ولی کارشون خیلی سریعتر از بقیه انجام میشه من هر دو روش رو امتحان کردم و دیدم که جواب میده.
نکته مهم دیگری که لازم میدونم بگم این است که هیوستون قلب مهندسی نفت و گاز امریکا وبه عبارتی دنیا است پس طبیعی است که برای فعالان این رشته که اولویت ورودشون به امریکا، کارخوب هست جای خوبی باشه. اما نمیشه گفت برای همه خوبه .
من جسارت میکنم و به خودم این اجازه را میدم که توصیه کنم ، قبل از ورود به امریکا مطالعه کاملی درباره آنچه در محل ورودتان به امریکا خواهید داشت ( هزینه زندگی، متوسط درامد، نرخ بیکاری، آب و هوا، روند اشتغال، کسب و کار اصلی ایالت، امنیت، امکانات تحصیلی و...) انجام دهید و آنها را با ایده آل مورد نظرتان مقایسه کنید و به امید خدا بهترین شروع را برای خودتان انتخاب کنید و بسازید.

یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، mrr777 ، parsush ، amir82 ، el333 ، mahdip ، mohsen-usa ، shkhmo ، مانترا ، Saeedv13 ، Tomas ، Emad_L ، alis60 ، ASALI ، rezagh ، سمانه777 ، پادتنش ، sce ، mhb161 ، mehdi2014 ، mandana12 ، Ali.f ، saharbb
vm1974 عزیز
خیلی ممنون از توضیحات مفید شما. اگر ممکنه به سوال سهیل عزیز در اینجا هم در حد امکان پاسخ بدید تا راهنمایِ من و بقیه عزیزان باشد.

ممنون از شما
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، roeentan ، shkhmo ، مانترا ، Tomas ، ASALI ، mhb161
(2012-12-28 ساعت 12:24)parsush نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 09:06)vm1974 نوشته:  1- ابتدا از یکی از دوستانی که در آمریکا و کانادا در زمینه کاریوقیقا مطابق کار من مشغول است خواستم مهارتهای مهم کار در این کشور رو برام توضیح داد.

خيلي ممنون بابت راهنماييتون ، ميشه لطفا در مورد بند يك يكم بيشتر توضيح بديد ؟ در مورد مهارتهاي لازم در زمينه كار در نفت و گاز؟

خواهش میکنم امیدوارم بدرد بخوره! میدونید که زمینه های کاری در نفت و گاز بسیار وسیع و متفاوت است ( طراحی - مهندسی - ساخت - بازرسی - کنترل پروژه و ...) و برای هرکدوم هم ابزار و مهارتهای مختلفی وجود داره مثلا پایپینگ کارها نرم افزارهای متفاوت دارند، بازرس ها مهارتهای متفاوت دارند مثل بازرسی جوش، رنگ، خوردگی و ...) یا کنترل پروژه ای ها مهارتهای مختلفی دارند ( زمانبندی، کنترل هزینه، کنترل منابع، انالیز ارزش کسب شده / یا نرم افزارهای مختلف مثل پریماورا، مایکروسافت پراچکت، اکسپدیشن و...) باید از پیشکسوتان هم رشته ات در اینجا بپرسی کدوم مهارت رو امریکایی ها بیشتر ازش استفاده میکنند ( از Linkedin استفاده کن به چند تا ایرونی تو امریکا که کار مشابه شما دارن وصل شو) مثلا اینجا PDMS برای پایپینگ کارها خوب است یا پریماورا برای برنامه ریزها واجب است به قول خودشون MUST است. بهت بگم که این موارد رو میتونی از یک گشت 5-6 ساعته تو Indeed یا قسمت استخدام شرکتها پیدا کنی.
یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، صوفیا صوری ، parsush ، achi686 ، amir82 ، el333 ، itsmasoud ، mahdip ، shkhmo ، مانترا ، Saeedv13 ، Tomas ، Emad_L ، rezagh ، sce ، mhb161 ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان