موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-26 ساعت 18:00)افشین خان ایران نوشته: دوست عزیز سلام وممنون بابت این انرژی بسیارخوبت
راستش من مهندس عمرانم وحدود 15 سال سابقه دارم تو عسلویه ایران تو نفت وگاز ومارس هم میام هیوستن میتونید راهنمایی بفرمایید البته رزومه هم درست کردم ولی چون اونجا نیستم نمیتونه کسی با من تماس بگیره
اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم واسه کار
به نظر من كساني كه دنبال كار ميگردن بهتره اول تو سايت indeed.com رزومه هاي مرتبط با تخصصشون رو سرچ كنن و نمونه هاي مرتبط رو ببينن و چه بسا از اونها استفاده كنند. سعي كنيد تو رزومه بيشتر روي يك تخصص زوم كنيد. اگه كارهاي متفاوت انجام دادين، با توجه به شغلي كه ميخاين براش apply. كنيد ، فقط روي همون شغل رزومه بنويسين
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم من و همسرم تو هیوستون زندگی میکنیم و بهترین جا برای شروع هست اگر سوال دارید و میخواید راهنمایی بگیرید به من پیغام شخصی بدین تا شماره تلفن بدم بهم زنگ بزنین
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تقریبا 4 ماه است اومدم هیوستون. و دقیقا ظرف 30 روز (از زمانی که برای کار پیدا کردن اقدام کردم) کار مطابق با سلیقه و معیارهای مناسب خودم پیدا کردم. روش کار پیدا کردن من هم اینچنین بود:
1- ابتدا از یکی از دوستانی که در امریکا و کانادا در زمینه کاریوقیقا مطابق کار من مشغول است خواستم مهارتهای مهم کار در این کشور رو برام توضیح داد.
2- در سایتهای Indeed و career builder عضو شدم.
3- رزومه های مشابه شغل خودم رو که صاحبان آنها اولا امریکایی بودن دوما در اینجا تحصیل کرده بودن سوما سابقه کار در شرکتهای معتبر داشتند رو از این سایتها دانلود کردم.
4- اسامی شرکتهای معتبر نفت و گاز را از سایت http://enr.construction.com/toplists گرفتم.
5- با توجه به اطلاعات بند 4 به وب سایت 10-15 شرکت برتر اینجا رفتم و شرح شغل مرتبط با کارم را از قسمت مربوط به استخدام در وب سایتشون گرفتم.
6- جملات / مهارتها / لغات کلیدی مشترک بین موارد 5 و 3 رو درآوردم.
7- رزومه خودم را با استفاده از موارد بند 6 بازنویسی کردم.
8- رزومه ام را در تمامی 10-15 شرکت برتر آپلود کردم.
9- به 2 نفر ایرانی هم که در 2 شرکت نفتی بزرگ کار میکردند رزومه ام را دادم تا به منابع انسانی شرکتشون بدهند.
کارهای فوق 10 روز طول کشید ( از صبح تا شب تو کتابخونه یا منزل)
ظرف 2 هفته بعد از ارسال رزومه ها تقریبا تمام جاهایی که اپلای کردم جواب دادند (رد یا قبول) که نشون میده رزومه خوب تنظیم شده بود که تونست از نرم افزارهای بررسی رزومه جواب بگیره. بعدش با 4 تا از شرکتها قرار مصاحبه گذاشتم و هر 4 تا یک هفته پس از مصاحبه پیشنهادهای خودشون رو ارسال کردند و منهم اونی که برام مناسب تر بود رو انتخاب کردم.
اینها رو نوشتم که ادای دین به سایت کرده باشم. امیدوارم مفید باشه.
یا حق!
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-29 ساعت 08:48)sare نوشته: (2012-12-28 ساعت 09:06)vm1974 نوشته: سلام
من تقریبا 4 ماه است اومدم هیوستون. و دقیقا ظرف 30 روز (از زمانی که برای کار پیدا کردن اقدام کردم)
قبل از اینکه بنویسم باید عرض کنم که vm1974 از بزرگان نیک روزگار هستن و بنده شخصاً کلی مطلب از ایشون یاد گرفتم. راستش زندگی توی آمریکا و از همه مهمتر کار پیدا کردن یه موضوعیه که معمولاً شخصیه و هر کیس با کیس دیگه فرق می کنه. تمامی مراحلی که دوست بزرگوارم vm1974 نوشتن ، مراحلی هستن که ایشون طی کردن و بقیه هم میتونن از تجربشون استفاده کنن ، اما نکته ای که مهمه اینه که ایشون 2 تا 3 ماه جستجو کردن و با گرفتن ارتباط با افراد و رد و بدل کردن و تصحیح رزومه و ...
علی
ممنون علی آقا، شما لطف داری، البته این 2-3 ماه که فرمودی را باید به این صورت اصلاح کنم که کلا کارهای مربوط به رزومه و استفاده از تجربیات دیگران برای تکمیل رزومه 10 روز بیشتر طول نکشید. و همانطورکه عرض شد 30 روز بعد از اولین اپلای، پرونده کاریابی من بسته شدهر چند خودم تو این 30 روز خیلی بیتابی میکردم و احساس میکردم یک سال به من گذشته.
راستی اینجا معمولا بعد از نهایی شدن استخدام در یک شرکت و توافق مالی، 2 هفته طول میکشه تا آزمایش اعتیاد ، بک گراند چک و ... رو انجام بدن و بعد از اون به سلامتی میری سر کار.
درمورد پارتی بازی هم موارد زیر که تجربه 100 درصد واقعی من هست رو مطالعه کنید بعد قضاوت در مورد اسمی که براش میشه گذاشت با خواننده محترم است:
در نخستین روز استخدام به شما آموزشهای اصلی درباره قوانین شرکت و کار داده میشود یکی از فصلهای آن کمک به شرکت در جذب نیرو است. به من گفته شد ( شرکت به شرکت ممکنه تفاوت جزیی داشته باشد) که درصورت معرفی رزومه مناسب و موفقیت صاحب رزومه در مصاحبه ها 2 تا 4 هزار دلار نقدی جایزه میگیرید و از شما رسما هم بابت این موضوع تشکر میکنند. با توجه به اینکه افراد از همان روز اول کاری میتوانند رزومه دوستان خود را برای استخدام معرفی کنند به نظر من نمیشود اسم آن را پارتی بازی گذاشت چرا که مثلا خود من هنوز جای میز و پرینتر و گلاب دونی رو نمیدونم چه برسه به اینکه بخوام پارتی کسی هم بشم. شاید همون واژه معرف یا کانکشن مناسب تر باشه. البته کسانی که معرف داشته باشند هم باید رزومه خودشون رو در وب سایت یا بخش منابع انسانی شرکتها آپلود کنند تا پروسه اداری طی بشه ولی کارشون خیلی سریعتر از بقیه انجام میشه من هر دو روش رو امتحان کردم و دیدم که جواب میده.
نکته مهم دیگری که لازم میدونم بگم این است که هیوستون قلب مهندسی نفت و گاز امریکا وبه عبارتی دنیا است پس طبیعی است که برای فعالان این رشته که اولویت ورودشون به امریکا، کارخوب هست جای خوبی باشه. اما نمیشه گفت برای همه خوبه .
من جسارت میکنم و به خودم این اجازه را میدم که توصیه کنم ، قبل از ورود به امریکا مطالعه کاملی درباره آنچه در محل ورودتان به امریکا خواهید داشت ( هزینه زندگی، متوسط درامد، نرخ بیکاری، آب و هوا، روند اشتغال، کسب و کار اصلی ایالت، امنیت، امکانات تحصیلی و...) انجام دهید و آنها را با ایده آل مورد نظرتان مقایسه کنید و به امید خدا بهترین شروع را برای خودتان انتخاب کنید و بسازید.
یا حق
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-28 ساعت 12:24)parsush نوشته: (2012-12-28 ساعت 09:06)vm1974 نوشته: 1- ابتدا از یکی از دوستانی که در آمریکا و کانادا در زمینه کاریوقیقا مطابق کار من مشغول است خواستم مهارتهای مهم کار در این کشور رو برام توضیح داد.
خيلي ممنون بابت راهنماييتون ، ميشه لطفا در مورد بند يك يكم بيشتر توضيح بديد ؟ در مورد مهارتهاي لازم در زمينه كار در نفت و گاز؟
خواهش میکنم امیدوارم بدرد بخوره! میدونید که زمینه های کاری در نفت و گاز بسیار وسیع و متفاوت است ( طراحی - مهندسی - ساخت - بازرسی - کنترل پروژه و ...) و برای هرکدوم هم ابزار و مهارتهای مختلفی وجود داره مثلا پایپینگ کارها نرم افزارهای متفاوت دارند، بازرس ها مهارتهای متفاوت دارند مثل بازرسی جوش، رنگ، خوردگی و ...) یا کنترل پروژه ای ها مهارتهای مختلفی دارند ( زمانبندی، کنترل هزینه، کنترل منابع، انالیز ارزش کسب شده / یا نرم افزارهای مختلف مثل پریماورا، مایکروسافت پراچکت، اکسپدیشن و...) باید از پیشکسوتان هم رشته ات در اینجا بپرسی کدوم مهارت رو امریکایی ها بیشتر ازش استفاده میکنند ( از Linkedin استفاده کن به چند تا ایرونی تو امریکا که کار مشابه شما دارن وصل شو) مثلا اینجا PDMS برای پایپینگ کارها خوب است یا پریماورا برای برنامه ریزها واجب است به قول خودشون MUST است. بهت بگم که این موارد رو میتونی از یک گشت 5-6 ساعته تو Indeed یا قسمت استخدام شرکتها پیدا کنی.
یا حق