کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
ممنون علی آقا، شما لطف داری، البته این 2-3 ماه که فرمودی را باید به این ...
[/quote]

احساس می کنم این پست بیش از حد داره طولانی می شه و علاقه ای به ادامه دادنش ندارم ، اما برای راهنمائی تازه مهاجرینی که از ایران می خوان تشریف بیارن مواردی رو می نویسم تا بیشتر با شرایط اینجا آشنا بشن. راستش آقا وحید اینکه چند وقت طول کشید که پرونده کاریابی شما بسته بشه رو خودتون می دونین ، اما بالاخره 2-3 ماهی طول کشید تا راه و چاه رو یاد بیگیرین و بر اوضاع مسلط بشین درسته ؟ خوب این خودش نکته مهمی هست که باید بهش توجه بشه ، همونطور که گفتم مدت کاریابی شما و کلاً کیس شما یه موضوع شخصی و کاملاً منحصر به فرد هست که فقط و فقط برای شما صدق می کنه و کسانی که می خوان تشریف بیارن ممکنه اتفاقات دیگه ای رو تجربه کنن. به همه دوستانی که این مطالب رو می خونن توصیه شخصی ام اینه که خودشون رو برای روزای سخت مهاجرت آماده کنن . یه مثال براتون بزنم ، یکی از بچه ها رشته اش کاملاً مرتبط و تجربه نفتی در ایران داشت ، اما چند ماهی بیکار بود و برای گذران زندگی مجبور شد به کارهای خیلی خیلی پائین تر از سطح تحصیلاتش رو بیاره ، چیزی که همه ما شاید اگر در شرایط ایشون قرار می گرفتیم انجام می دادیم. فردی که در موردش صحبت می کنم بعد از چند ماه جستجو و اپلای کردن تونست وارد یکی از بهترین شرکتهای نفتی بشه . بازم می گم ، ما که اینجا هستیم شرایطمون فرق می کنه با کسی که از ایران می خواد بیاد و به اصطلاح از دور دستی بر آتش داره ، تمام مواردی که می نویسم برای اینه که بچه ها با دید وسیع تری به مهاجرت نگاه کنن و خودشون رو بیش از پیش آماده کنن .
یه سئوالی ذهن منو مشغول کرده ، اگر فردی وارد کشور جدید بشه و کمتر از یک هفته وارد کاری بشه که به کار قبلی اش خیلی مرتبط نبوده و اصلاً برای اون کاراپلای اینترنتی هم نکرده باشه و با سفارش و ... وارد شده باشه ، اونوقت فکر می کنم یکم باید دیدگاهمون رو عوض کنیم ، منظور من معرفی کردن یا به قول اینجائی های Refer دادن نیست ، اینکه اینجا هم بی قانونی و پارتی بازی صادق هست و پسرخاله مدیر بودن تاثیر خیلی زیادی تو روند کاریابی داره مد نظرمه. منظور من اصلاً دونستن جای گلاب پاش و پرینتر و ... و بعنوان معرف بودن نبوده و نیست که البته ما ایرانیا اگر بخوایم حتی جای اونارو هم کمتر از یک هفته می تونیم یاد بگیریم ... ، همونطور که کمتر از یک هفته می تونیم رزومه مون رو مطابق میل اینا عوض کنیم و به روز کنیم. بذارین یه مثال دیگه بزنم ، من کسی رو می شناسم که شخصاً نرم افزاری رو همین جا یاد گرفته و بدون سابقه مرتبط با همون کار هم گرفته ، خوب این توان ایرانیا هست
در مورد اینکه فرمودین هیوستن قلب مهندسی نفت گاز دنیاست کاملاً درست می گین ، اما یه نکته ای رو باید به صحبتتون اضافه کنم که همین قلب نفت و گاز دنیا دقیقاً 2-3 سال پیش ، بیشتر فعالان این رشته رو که توی همین شرکتها کار خوب داشتن و حقوق های نجومی می گرفتن Lay Out کردن ، به قول خودمون بازخرید و خداحافظ. اینو بخاطر این گفتم که دوستان تازه مهاجر بدونن اینجا آخر دنیا نیست و خلاصه از این اتفاقا اینجا هم میفته و ممکنه همین فردا شرایط عوض بشه ، پس بیشتر آماده باشیم.
در خصوص مطالعه قبل از مهاجرت هم کاملاً با شما موافق هستم و توصیه ام به همه دوستان اینه که خوب شرایط رو بررسی کنن ، بعد تصمیم بگیرن ، چون فکر نمی کنم هیچ کسی همچین جسارتی داشته باشه که بدون مطالعه بخواد پر ریسک ترین کار زندگی اش رو انجام بده ، مگه اینکه شما نظر دیگه ای داشته باشین ، اما با وجود این هنوز هم به همه دوستان در خصوص شرایط اقتصادی و رونق کسب و کار ، تگزاس رو پیشنهاد می کنم که کمترین نرخ بیکاری و پر رونق ترین اقتصاد و کمترین هزینه زندگی رو داره.
در آخر بگم اینجا کسی خیلی نمی تونه کمکتون کنه و خیلی نباید به کسی امید داشته باشین ، تنها و تنها باید متکی به توانائی های خودتون باشین ، البته این موضوع استثنائاتی هم داره و البته بگم پروسه کاری توی آمریکا دیر و زود داره ، اما سوخت و سوز نداره
با آرزوی موفقیت همه
یا علی
پاسخ
(2012-12-29 ساعت 12:17)vm1974 نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 08:48)sare نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 09:06)vm1974 نوشته:  سلام
من تقریبا 4 ماه است اومدم هیوستون. و دقیقا ظرف 30 روز (از زمانی که برای کار پیدا کردن اقدام کردم)

قبل از اینکه بنویسم باید عرض کنم که vm1974 از بزرگان نیک روزگار هستن و بنده شخصاً کلی مطلب از ایشون یاد گرفتم. راستش زندگی توی آمریکا و از همه مهمتر کار پیدا کردن یه موضوعیه که معمولاً شخصیه و هر کیس با کیس دیگه فرق می کنه. تمامی مراحلی که دوست بزرگوارم vm1974 نوشتن ، مراحلی هستن که ایشون طی کردن و بقیه هم میتونن از تجربشون استفاده کنن ، اما نکته ای که مهمه اینه که ایشون 2 تا 3 ماه جستجو کردن و با گرفتن ارتباط با افراد و رد و بدل کردن و تصحیح رزومه و ...
علی

ممنون علی آقا، شما لطف داری، البته این 2-3 ماه که فرمودی را باید به این صورت اصلاح کنم که کلا کارهای مربوط به رزومه و استفاده از تجربیات دیگران برای تکمیل رزومه 10 روز بیشتر طول نکشید. و همانطورکه عرض شد 30 روز بعد از اولین اپلای، پرونده کاریابی من بسته شدهر چند خودم تو این 30 روز خیلی بیتابی میکردم و احساس میکردم یک سال به من گذشته.
راستی اینجا معمولا بعد از نهایی شدن استخدام در یک شرکت و توافق مالی، 2 هفته طول میکشه تا آزمایش اعتیاد ، بک گراند چک و ... رو انجام بدن و بعد از اون به سلامتی میری سر کار.
درمورد پارتی بازی هم موارد زیر که تجربه 100 درصد واقعی من هست رو مطالعه کنید بعد قضاوت در مورد اسمی که براش میشه گذاشت با خواننده محترم است:
در نخستین روز استخدام به شما آموزشهای اصلی درباره قوانین شرکت و کار داده میشود یکی از فصلهای آن کمک به شرکت در جذب نیرو است. به من گفته شد ( شرکت به شرکت ممکنه تفاوت جزیی داشته باشد) که درصورت معرفی رزومه مناسب و موفقیت صاحب رزومه در مصاحبه ها 2 تا 4 هزار دلار نقدی جایزه میگیرید و از شما رسما هم بابت این موضوع تشکر میکنند. با توجه به اینکه افراد از همان روز اول کاری میتوانند رزومه دوستان خود را برای استخدام معرفی کنند به نظر من نمیشود اسم آن را پارتی بازی گذاشت چرا که مثلا خود من هنوز جای میز و پرینتر و گلاب دونی رو نمیدونم چه برسه به اینکه بخوام پارتی کسی هم بشم. شاید همون واژه معرف یا کانکشن مناسب تر باشه. البته کسانی که معرف داشته باشند هم باید رزومه خودشون رو در وب سایت یا بخش منابع انسانی شرکتها آپلود کنند تا پروسه اداری طی بشه ولی کارشون خیلی سریعتر از بقیه انجام میشه من هر دو روش رو امتحان کردم و دیدم که جواب میده.
نکته مهم دیگری که لازم میدونم بگم این است که هیوستون قلب مهندسی نفت و گاز آمریکا وبه عبارتی دنیا است پس طبیعی است که برای فعالان این رشته که اولویت ورودشون به آمریکا، کارخوب هست جای خوبی باشه. اما نمیشه گفت برای همه خوبه .
من جسارت میکنم و به خودم این اجازه را میدم که توصیه کنم ، قبل از ورود به آمریکا مطالعه کاملی درباره آنچه در محل ورودتان به آمریکا خواهید داشت ( هزینه زندگی، متوسط درامد، نرخ بیکاری، آب و هوا، روند اشتغال، کسب و کار اصلی ایالت، امنیت، امکانات تحصیلی و...) انجام دهید و آنها را با ایده آل مورد نظرتان مقایسه کنید و به امید خدا بهترین شروع را برای خودتان انتخاب کنید و بسازید.

یا حق

باسلام به دوست خوبمون وتشکرواسه راهنمایی های ارزنده ایشون،
با توجه به مطالب بالا ایا شما میتونید مثلا رزومه مارو به شرکت بدین واسه بررسی و اسخدام
با تشکر از راهنمایی شما

دوستان خوبم که در هیوستن هستید ودرزمینه مهندسی کار میکنید یه سوال دارم درخصوص تشکیل شرکت های خصوصی ایا شرایط طوری هست که بهشه یه شرکت تاسیس کرد ووارد کار خصوصی شد مثلا بعنوان یه پیمانکار با تشکر از راهنمایی دوستان

همنطور من شنیدم امریکا داره بزرگترین تولید کننده نفت دنیا میشه پس بزودی بازار نفت امریکا پراز پیشنهاد کار خواهد شد ایا این مطلب بنظر دوستان درسته ایا بهتر نیست دوستان یه شرکت راهبندازن وشروع به مطالعه بازار کنند؟
با درود وارادت
پاسخ
تشکر کنندگان: sare ، shkhmo ، yaser60 ، Tomas ، golesang ، Emad_L ، mhb161
(2012-12-28 ساعت 09:06)vm1974 نوشته:  4- اسامی شرکتهای معتبر نفت و گاز را از سایت http://enr.construction.com/toplists گرفتم.

vm1974 جان ، آيا از اين سايت شرکت های معتبر رشته های ديگه مهندسی رو هم ميشه پيدا کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، Tomas ، Emad_L
(2012-12-30 ساعت 18:04)ehsan99 نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 09:06)vm1974 نوشته:  4- اسامی شرکتهای معتبر نفت و گاز را از سایت http://enr.construction.com/toplists گرفتم.

vm1974 جان ، آيا از اين سايت شرکت های معتبر رشته های ديگه مهندسی رو هم ميشه پيدا کرد؟

سلام
من تا اونجایی که کارم با این سایت بود فقط شرکتهای نفت و گاز و یا شرکتهای فعال در زمینه نیرو را دیدم االبته از این. سایتها زیاد است و حتها توی زمینه هاای دیگر مهندسی هم میشه سایتهای مشابه را پیدا کرد.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، ehsan99 ، مانترا ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L ، Soap McTavish
(2012-12-31 ساعت 10:30)vm1974 نوشته:  

سلام
من تا اونجایی که کارم با این سایت بود فقط شرکتهای نفت و گاز و یا شرکتهای فعال در زمینه نیرو را دیدم االبته از این. سایتها زیاد است و حتها توی زمینه هاای دیگر مهندسی هم میشه سایتهای مشابه را پیدا کرد.

ممنون vm1974 جان
دو تا سوال کوچولو ديگه هم داشتم. اينترويو چطور بود؟ ...آيا تکنيکال بود!
و اينکه آيا اين کاری که شما پيدا کرديد new entry بود يا experienced ...در واقع ميخوام بدونم اگه کاری experienced باشه آيا باز آموزشی ميدن يا مستقيما پروژه رو شروع ميکنيد ?
البته کلی مطمئنا نميشه گفت اما ممنون ميشم بدونم تجربه شما چطور بوده
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، IN.USA@2013 ، مانترا ، shkhmo ، Tomas ، Emad_L
(2012-12-31 ساعت 21:24)ehsan99 نوشته:  

سلام

ممنون vm1974 جان
دو تا سوال کوچولو ديگه هم داشتم. اينترويو چطور بود؟ ...آيا تکنيکال بود!
و اينکه آيا اين کاری که شما پيدا کرديد new entry بود يا experienced ...در واقع ميخوام بدونم اگه کاری experienced باشه آيا باز آموزشی ميدن يا مستقيما پروژه رو شروع ميکنيد ?
البته کلی مطمئنا نميشه گفت اما ممنون ميشم بدونم تجربه شما چطور بوده

من 4 تا مصاحبه داشتم که تقریبا همشون یک شکل بودند. بعد از اینکه رزومه مورد تایید شرکت واقع شد یکنفر از منابع انسانی شرکت تماس گرفت و بعد از معرفی خودش و تشکر از اینکه براشون رزومه فرستادم، موارد مندرج در رزومه را تلفنی با من چک کردند ( اسم/ فامیل/ شغل مورد درخواست و خصوصا اینکه آیا گرین کارت دارم یا خیر) البته من به اولین شرکت گفتم من که اینها رو تو رزومه نوشتم ولی فرمودند که طبق دستورالعملشون موظف هستند با خود من هم چک کنند. بعد یک قرار مصاحبه تنظیم کردند که البته من برای اینکه اشتباهی در متوجه شدن زمان و تاریخ مصاحبه نباشه ازشون میخواستم که ایمیل هم برام بزنند. روز مصاحبه هم در لابی شرکتها همون کسی که با من تلفنی صحبت کرده بود منتظرم بود و کارت شناسایی من رو میگرفت و مستقیم به سمت مصاحبه کننده ها هدایتم میکرد. هر کدوم از شرکتها 2-3 مرحله 30-45 دقیقه ای مصاحبه کردند 90 درصد مصاحبه از روی رزومه بود. از پروژه هایی که در رزومه من بود یکی یکی سوال مرتبط با تخصص من میپرسیدند و آخرین مصاحبه کننده (که معمولا مدیر ارشد هست) هم بیشتر درباره نظرشخصی من درباره کار سوال میکرد مثلا اینکه حساسترین مرحله در این شغل چیه یا چالش اساسی این شغل به نظر شما چیست و از این جور سوالها. البته من قبلا این نمونه سوالها را از اینترنت دانلود کرده بودم (فراوون پیدا میشه هم سوال و هم جوابش ) و خلاصه جواب آماده 10 بار تمرین شده را بهشون پس میدادم. آخرش هم میگفتند برو تا خبرت کنیم.
کاری که من پیدا کردم به تجربه نیازداره و تو مصاحبه هم سوال مرتبط با تجربه شما در پروژه ای که کار کرده اید میپرسند.
برنامه های آموزشی شرکتها بسیار متنوع است و هرشرکت با شرکت دیگر فرق میکند ولی در مورد من جز آموزش 5 ساعته روز اول که بیشتر درباره قوانین کار /بیمه / بازنشستگی و مزایا بود چیز دیگری آموزش داده نشد و بلافاصله بعد از جلسه آموزش هم من رو به مدیر پروژه معرفی کردند و ایشون هم یک راست من رو برد توی یک جلسه وبه بقیه معرفی کرد خیلی سریع کار شروع شد.
البته بعد از اینکه کارم رو شروع کردم مدیر مستقیم خیلی هوای من رو به عنوان یک تازه وارد داشت مثلا با من بسیار آرام و شمرده صحبت میکند. بعد از هر جلسه زمانی را برای مرور مطالب جلسه با من میگذارد و مطمئن میشود همه چیز را درست فهمیدم! ضمنا مدیر در اینجا تمامی تلاش خودش را میکند تا شما راحت تر و بهتر کارتان را انجام دهید و از نظر اینکه از عهده کاری که به شما میدهند برنیایید هیچ نگرانی به خودتان راه ندهید چرا که درصورت نیاز حتما آموزش لازم را به شما خواهند داد.
این نظر شخصی من است و شاید قابل تعمیم نباشد ولی کلا محیط کاری امریکا را در این 1 ماه که در آن مشغول کار هستم محیطی بر اساس احترام کامل به یکدیگر دیده ام شما به عنوان یک کارمند ساده از احترام یکسانی نسبت به یک مدیر برخوردار هستید .
ضمنا همه در اینجا با این مسئله کنار آمده اند که در جامعه سرمایه داری حفظ منافع سرمایه دار برای کارفرما اولویت اول کار است بنابراین طبیعی است که نرخ Lay off و استخدام بسیار بالا باشد چرا که به محض اینکه پروژه ای توجیه اقتصادی نداشته باشد تعطیل و افراد آن هم یا مرخص و یا به پروژه دیگر منتقل میشوند.

یا حق
پاسخ
ممنون توضيحاتتون بسيار کامل و عالی بود
پس اين جوريايی که من متوجه شدم ، شما تکنيکال اينترويو نداشتين. در واقع اينجوری نبوده که سناريو يک سوال تکنيکال رو جلوتون بزارن و ازتون جواب بخوان . همونطور که گفتيد همه چيز از رزومه بوده
اين خيلی عاليه . البته من قبلا بيشتر اينترويو هايی که شرکت کردم اپلای برای graduate job بوده و شايد بخاطر همين سوال تکنيکال ميپرسيدن و از شخصی مثل شما که سابقه داشته ديگه سوال تکنيکال نميکنن

سوال های مرحله آخر که مدير ارشد ازتون پرسيده بود رو بهش competency interview ميگن. فکر کنم در مورد خود اون کمپانيها، کارشون، محصولاتشون و ... هم خيلی تحقيق کرده بوديد.درسته؟

خلاصه تبريک ميگم بهتون

تو اون مراحلی که گفتيد من يه چند تا اينترويو اسکايپی تا الان داشتم.يعنی همون مرحله اول. البته همه کارها کانترکتی و پروژه اي بودن .معمولا از 6 ماه تا 18 ماه و چند تاشون بجای اينکه درامد رو سالانه بگن ساعتی ميگفتن
و بمن ميگفتن ما داريم يه تيم ميبينديم برای اين پروژه و ما شما رو برای اين پروژه ميخوايم و پروژه های بعدی هم در راهه.

. يکم ترسناک بنظر ميرسه. بقول شما همش لبه پرتگاهيم و همه چيز will contract خواهد بود
حتی جالب بود يکيشون حقوق ساعتی رو جای w2 رو فرم 1099 ميداد:D
پاسخ
تشکر کنندگان: shkhmo ، vm1974 ، itsmasoud ، amir82 ، parsush ، Saeedv13 ، frz61 ، مانترا ، roeentan ، Tomas ، sasbk ، Emad_L ، alis60 ، rezagh ، سمانه777 ، sce ، mhb161 ، saharbb

سلام

سلام دوست عزیز vm1974 خیلی تبریک میگم
ان شاا... که همیشه موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: sare ، shkhmo ، Tomas ، mhb161
(2013-01-01 ساعت 13:18)yaser60 نوشته:  

سلام

سلام دوست عزیز vm1974
میخواستم اگر ممکن است رزومه منو برای شرکتتون در صورت امکان معرفی کنید و به عبارتی معرف من باشید
سابقه کاری من در بخش پالایشگاهی است.
چطور میتونم با شما ارتباط برقرار کنم و رزومه ام رو براتون بفرستم .
من ماه دیگه عازمم و نگرانی عمده ام پیدا کردن کاره، خوشحال میشم اگه بتونید کمکی بکنید.

سلام
پاسخ شما را با ارسال پیام خصوصی دادم. البته من پیام خصوصی خودم را بسته ام تا حداقل موارد ممکنا مفیدی هم که ممکنه در نوشته های من باشه برای همه دوستان در دسترس باشد.
در مورد موارد مشابه شما فکر میکنم بهتر باشد ارسال رزومه برای شرکتها و یا سایتهای کاریابی را دقیقا از اولین روزی که به اینجا تشریف میاورید شروع کنید به دلایل زیر:
1- اگر نحوه تماس را فقط ایمیل بگذارید معمولا شانس تماس با شما بسیار کم خواهد شد. این موضوع را کارمند منابع انسانی شرکت جی ای (GE) به من گفت در عمل هم با من هیچ وقت در ابتدا با ایمیل تماس نگرفتند. البته به جز ایمیلی که اتوماتیک پس از آپلود شدن رزومه برای شما می آید.
2- از نظر این هم نوعان امریکایی شما تا وقتی داخل امریکا نیامده اید به درد ایشان نمیخورید پس همین که آدرس و یا تلفن خارج از امریکای شما را ببینند بی خیال شما میشوند.
3- تو تگزاس و خصوصا هیوستون تا دلت بخواد پالایشگاه هست ابعادش هم از کوچیک تا خیلی عظیم دیده میشه. البته چسبیده به هیوستون نیستند ولی به سمت Baytown و یا خلیج مکزیک که برونید همینطور بغل دست هم هستند. بنابراین کار برای شما حتما زیاده.
لیست پالایشگاه های عمده تگزاس: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_oil...ries#Texas

البته من سابقه پالایشگاه ندارم اما تو چند تا نمایشگاه استخدام (Job Fair) که رفته بودم دیدم تعداد زیادی شرکت پیمانکار بهره برداری/ تعمیر / بازرسی و.... هستند که به پالایشگاه ها خدمات میدهند. همیشه هم نیرو میخوان.

به جز تگزاس تو خیلی جاهای دیگه امریکا ( کالیفرنیا، نیوجرسی ، لویزیانا) هم پالایشگاه هست و شما میتونی برای همشون اقدام کنی.
موفق باشی
یا حق

(2013-01-01 ساعت 05:10)ehsan99 نوشته:  ممنون توضيحاتتون بسيار کامل و عالی بود
پس اين جوريايی که من متوجه شدم ، شما تکنيکال اينترويو نداشتين. در واقع اينجوری نبوده که سناريو يک سوال تکنيکال رو جلوتون بزارن و ازتون جواب بخوان . همونطور که گفتيد همه چيز از رزومه بوده
اين خيلی عاليه . البته من قبلا بيشتر اينترويو هايی که شرکت کردم اپلای برای graduate job بوده و شايد بخاطر همين سوال تکنيکال ميپرسيدن و از شخصی مثل شما که سابقه داشته ديگه سوال تکنيکال نميکنن

سوال های مرحله آخر که مدير ارشد ازتون پرسيده بود رو بهش competency interview ميگن. فکر کنم در مورد خود اون کمپانيها، کارشون، محصولاتشون و ... هم خيلی تحقيق کرده بوديد.درسته؟

خلاصه تبريک ميگم بهتون

تو اون مراحلی که گفتيد من يه چند تا اينترويو اسکايپی تا الان داشتم.يعنی همون مرحله اول. البته همه کارها کانترکتی و پروژه اي بودن .معمولا از 6 ماه تا 18 ماه و چند تاشون بجای اينکه درامد رو سالانه بگن ساعتی ميگفتن
و بمن ميگفتن ما داريم يه تيم ميبينديم برای اين پروژه و ما شما رو برای اين پروژه ميخوايم و پروژه های بعدی هم در راهه.

. يکم ترسناک بنظر ميرسه. بقول شما همش لبه پرتگاهيم و همه چيز will contract خواهد بود
حتی جالب بود يکيشون حقوق ساعتی رو جای w2 رو فرم 1099 ميدادBig Grin

فکر نمی کنم خیلی جای ترس باشه، بازار کارشون خوبه و اقتصادشون هم رو به بهبود است. برای امثال ما کار اول خیلی مهم است بعد از اون دیگه یک خمشون دستمونه و هروقت اراده کنیم کار خواهیم داشت.
یا حق
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، mehdiii ، ehsan99 ، Saeedv13 ، parsush ، مانترا ، Tomas ، mohajer13 ، roeentan ، MPU ، shkhmo ، IN.USA@2013 ، Emad_L ، rezagh ، سمانه777 ، mhb161 ، mandana12 ، saharbb
آقاي vm عزيز يكدنيا ممنون بابت اطلاعات مفيدتون. يك سوال دارم به نظر شما آيا كسي كه اينجا كارمنده دولت ( نفت) هست بهتره قبل از آمدن استعفا بده يا مرخصي بدون حقوق (‌اگه بدن) يا ترك كار؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، Tomas ، ASALI ، سمانه777 ، mhb161
آقاي vm عزيز خدا خیرت بده که کلی امیدوارمون کردین واسه اومدن به هیوستونSmile به نظرتون کسی که رشتش شیمی -کارشناسی ارشد - باشه و تخصصش در مورد رنگ باشه - کارشناس کاربری رنگ خودرو- هم امیدی هست تو پالایشگاهها یا ... کار پیدا کنه؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، parsush ، ASALI ، سمانه777 ، mhb161
سلام .
دوستانی که میخوان شماره آمریکا داشته باشن میتونن یک شماره را برای 3 ماه بخرن از طریق اسکایپ به قیمت 18 دلار. اینطوری اونهایی که رفتنش خیلی نزدیک هست و میخوان شماره امریکا در رزومه خودشون بزنن که مورد توجه کارفرمای امریکایی قرار بگیره میتونن از این راه استفاده کنن.
البته باید همیشه به اینترنت وصل باشید . اینترنت خوب میخواد.
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس

پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، achi686 ، مانترا ، Saeedv13 ، zahra7t ، behzadb57 ، Tomas ، talayeh2013 ، mhb161
سلام
من برای یه ماهی هیوستون هستم. ماشین هم نداریم. میشه یه متل 6 که اطرافش امکانات زندگی داشته باشه که نیازی به استفاده از ماشین شخصی نباشه یا با اتوبوس بشه رفت. را بگین.مرسی اگه خط تلفن ارزان هم می دونین بگین برای این مدت کوتاه بگین ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
سلام بچه ها در پست های قبلی اینها را پیشنهاد داده بودند.
Motol in HoustonSad36 $ per Night)
Studio 6 Houston - Westchase #6045
3030 W. Sam Houston Parkway South
Beltway 8 at Westheimer Road
Houston TX 77042
Phone: (713) 785-8550
FAX: (713) 785-7224

Quality Inn & Suites West Chasemore info‎
2930 West Sam Houston Pkwy S
Houston, TX 77042
785-3899(713)

حالا من خواستم که زودتر کارتون راه بیافته و بعدا بچه های با تجربه میان و توضیحات بیشتری میدن خدمتتون.
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس

پاسخ
تشکر کنندگان: sare ، amir82 ، sanay20 ، Tomas ، parsush ، Emad_L ، ASALI ، mhb161
(2013-01-02 ساعت 21:13)sanay20 نوشته:  سلام
من برای یه ماهی هیوستون هستم. ماشین هم نداریم. میشه یه متل 6 که اطرافش امکانات زندگی داشته باشه که نیازی به استفاده از ماشین شخصی نباشه یا با اتوبوس بشه رفت. را بگین.مرسی اگه خط تلفن ارزان هم می دونین بگین برای این مدت کوتاه بگین ممنون میشم

دوست عزیز آخرین قیمتی که از آدرس زیر داریم برای یه هفته با مالیات 260 بود. سوییت های تمیز دارای امکانات اولیه زندگی وهمچنین پخت و پز (قابلمه ...)
Quality Inn & Suites West Chasemore info‎
2930 West Sam Houston Pkwy S
Houston, TX 77042
785-3899(713)
به فروشگاه ها مراکز خرید , بانک , رستوران و ایستگاه اتوبوس نزدیک و خوش مسیر است .
ارزانترین پلن هم خط30 دلاری T-mobil است (1500 دقیقه مکالمه و 30 مگایت اینترنت در هر ماه)
پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan ، amir82 ، sanay20 ، itsmasoud ، mahdip ، مانترا ، mohajer13 ، Tomas ، mooj ، ASALI ، rezagh ، talayeh2013 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان