موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من در مورد Studio 6 و Studio Plus سوال داشتم. میخواستم بدونم برای کسی که تنها داره سفر میکنه و میخواد برای حدودا یه ماه اونجا بمونه کدومش از نظر امنیت و امکانات مناسب تره؟
ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز هیوستن سلام
یه سوال درمورد ارزش یابی مدارک تحصیلی داشتم، قبلا دوستان یه سایت معرفی کرده بودن که دفترشون تو هیوستن بود هرچی میگردم پیدا نمی کنم می خواستم ببینم از دوستن ادرس سایت روداره؟
ممنون از لطفا شما دوستان عزیز
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-11 ساعت 15:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-11 ساعت 16:29 توسط mahdip.)
(2013-02-07 ساعت 02:15)مانترا نوشته: کسی میدونه شرایط اجاره ماشین در ابتدای امر چیه واسه کسایی که نمیتونن ماشین بخرن؟
-----------------------------------------
من خودم هم دنبال یه همچین چیزی هستم. یه وب سایت پیدا کردم که ظاهرا اگه از یک ماه پیش رزرو کنیم خیلی خوب در میاد قیمت برای هر هفته تفریبا 190 $ هم میشه گیر اورد.
www.hotwire.com
www.kayak.com
اگه نرخ هایی که میداد گران بود برای تاریخ های دیگه امتحان کنید ..... روزی 27$ را میاره.
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای گرفتن گواهینامه تگزاس،اصل و ترجمه گواهینامه ایران لازمه؟ اگر لازمه آیا ترجمه باید مهر دادگستری و وزارت خارجه باید داشته باشه؟
با تشکر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-24 ساعت 21:49)IMMI نوشته: (2013-01-24 ساعت 19:31)behnam88 نوشته: سلام دوستان، من اگه کارام خوب پیش بره تابستون آینده میام هیوستون دو تا سوال داشتم:
-ارزونترین ماشینی که برای شروع میشه گرفت چند هزارتاست؟
-با 500 دلار در ماه میشه یه جای خوب تو یه محله خوب پیدا کرد؟ بهتره تنها بگیرم یا با همخونه؟
با ١٥٠٠ تا هم ميتوني ماشين بگيري اما ديگه ماشينه خيلي كار كرده، اگه ميخاي چيزي بگيري كه دردسر كمي داشته باشه برات رو ٣٥٠٠-٤٠٠٠ تا حساب كن. اينجا هزينه تعميرات ماشين خيلي زياده، بري تعميرگاه چكش كنه ١٠٠ تا ميگيره. البته جا به جا داره.
براي اجاره خونه هم ميتوني همين حدود ٥٠٠ تا جاي متوسط اجاره كني، جايي كه امنيت و ارامش لازم رو برات بهمراه داشته باشه، اما خونه كوچيكه.
همخونه هم اگه آشنا باشه و باهاش راحت باشي، بد نيست، اما ترجيحا خودت خونه بگيري بهتره
با سلام
میخواستم بدونم صاحب خونه ها میذارن یه خونه رو یکی اجاره کنه بعد 2 خانواده توش بمونن؟مرسی
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها، ما الان تقریبا 3 ماهی میشه اومدیم آمریکا و ورودمون ایالت ویرجینیا بود، اینجا ارزون ترین جایی که تونستیم پیدا کنیم یه اتاق توی basement یه خونه بود که یه چیزایی با صاحبخونه مشترک داریم و داریم ماهی 1000 تا بابتش میدیم، اینجا تونستیم کار پیدا کنیم ولی متاسفانه هر چی درمیاریم میدیم به اجاره و خرج خورد و خوراک. طبق صحبت های بچه ها هیوستون اجاره خونه ارزون تره، ما یه صحبت هایی کردیم در مورد تغییر دادن محل زندگی مون به هیوستون، شما که تجربه زندگی اونجا رو دارید نظرتون چیه ما کار زندگی اینجا رو ول کنیم بیایم اونجا؟
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-22 ساعت 08:57)Dadbeh نوشته: (2013-02-07 ساعت 02:15)مانترا نوشته: کسی میدونه شرایط اجاره ماشین در ابتدای امر چیه واسه کسایی که نمیتونن ماشین بخرن؟
شرایط خاصی نداره ولی ترجمه گواهینامتون (گواهی نامه بین المللی) باید حتما همراهتون باشه البته وجود Debit یا Credit card هم که جز ملزوماته قیمتها را هم میتوانید به عنوان نمونه در سایتهایی نظیر این مقایسه کنید:
www.orbitz.com
و یا از این سایت برای bet گذاشتن استفاده کنید:
www.priceline.com
----------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز ممکن هست در مورد بیمه خودرو اجاره ایی هم اگه تجربه ایی دارید بفرمایید ؟ ظاهرا قیمت های در سایت بدون در نظر گرفتن بیمه هست . بیمه را روزانه 9 دلار زده که شامل سرقت و تصادف و اینها میشه ظاهرا و تا 40000 دلار خسارت را میده.
ضمنا در صورت همراه داشتن گواهینامه بین المللی نیازی به ترجمه که دیگه نیست ؟
مرسی
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-26 ساعت 10:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-26 ساعت 10:21 توسط IMMI.)
(2013-02-21 ساعت 07:29)honey62 نوشته: سلام بچه ها، ما الان تقریبا 3 ماهی میشه اومدیم آمریکا و ورودمون ایالت ویرجینیا بود، اینجا ارزون ترین جایی که تونستیم پیدا کنیم یه اتاق توی basement یه خونه بود که یه چیزایی با صاحبخونه مشترک داریم و داریم ماهی 1000 تا بابتش میدیم، اینجا تونستیم کار پیدا کنیم ولی متاسفانه هر چی درمیاریم میدیم به اجاره و خرج خورد و خوراک. طبق صحبت های بچه ها هیوستون اجاره خونه ارزون تره، ما یه صحبت هایی کردیم در مورد تغییر دادن محل زندگی مون به هیوستون، شما که تجربه زندگی اونجا رو دارید نظرتون چیه ما کار زندگی اینجا رو ول کنیم بیایم اونجا؟
سلام. فکر میکنم ما تقریبا با هم اومدیم آمریکا. ما هم 4 روز دیگه دقیقا میشه 3 ماه که اومدیم هیوستون.
اگه اطلاعاتی خواستین در خدمت هستیم.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...