موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-09 ساعت 11:19)IN.USA@2013 نوشته: دوستان هیوستونی یک هتل خوب برای سه شب با قیمت مناسب در محله ای خوب که بشه دنبال خونه گشت را معرفی کنید. لطفا جواب سوالهای منم بدین. هم اکنون نیازمندم یاری سبزتان هستم!
فک کنم با شبی 80 تا بشه کاری کرد
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-09 ساعت 23:48)yalda.irannejad نوشته: دوستان هیوستونی یک هتل خوب برای سه شب با قیمت مناسب در محله ای خوب که بشه دنبال خونه گشت را معرفی کنید. لطفا جواب سوالهای منم بدین. هم اکنون نیازمندم یاری سبزتان هستم!
تو منطقه westchase که اکثرا پیشنهاد میدن اونجا اقامت کنیم، اگه studio بگیرین شبی حدودا 37 دلار میشه (اگه 1 هفته حداقل اجاره کنین). sunsuite و studio 6 از جمله این ها هستند.
اگه داشتن اجاق غذاپزی براتون مهم نیست، میتونین quality inn با شبی حدودا 80 دلار یا redroof با شبی حدودا 60 تا برای یک هفته برین. خب مسلما این دو تا با توجه به قیمتشون، کیفیت بهتری دارن.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
از چه سایتی میشه لوازم خونه دست دوم خرید????
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-14 ساعت 22:58)yalda.irannejad نوشته: از چه سایتی میشه لوازم خونه دست دوم خرید????
ببینید بعضی لوازم هستند که به قولی refurbished شده هستند. اگه مثلا تو سایت آمازون سرچ کنید (نمونه refurbished drills) یکسری لوازم براتون میاره که به قولی توسط کارخانه سازنده بازسازی شدند و یا مرمت شدند. اینها رو اغلب مشتریان خریدند و بنا به هر دلیل پس دادن. کارخونه دوباره اونها رو تست کرده و بسته بندی کرده و به قیمت پایین تر میفروشه.
اگه تو آمازون سرچ کنید، برای اقلامی که سرچ کردین ممکنه دست دوم هم موجود داشته باشه که خودش گفته new یا used و میتونید رو لینکش کلیک کنید.
سایت craigslist هم هست که مردم اجناس خودشون رو برای فروش میذارن
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من و همسرم هیوستون رو برای زندگی انتخاب کردیم .ما خوشبختانه از برندگان 2013 هستیم و ایشالا تا یک ماه دیگه میایم اونجا. من فوق لیسانس مهندسی شیمی هستم از یک دانشگاه معبر مالزیایی (که حتی شرکت شورون هم مدرک این دانشگاه را معتبر میدونه- بر اساس وبسایت کاریابی شورون). با توجه به اینکه درسم را با زبان انگلیسی گذروندم فکر میکنم سطح زبان مناسبی داشته باشم.
حالا میخواستم بدونم از بچه های قدیمی کسی هم رشته ی من هست که الان مشغول کار باشه و بتونه من رو در پیدان کردن کار مناسب راهنمایی کنه؟
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
یه سوال دارم از دوستانی که تو هیوستون مشغول کار هستن، می خواستم بدونم با چه لباسی واسه مصاحبه کار باید رفت واسه Interview? کت شلوار کراوات ویا هرنوع لباسی؟ لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-19 ساعت 20:00)افشین خان ایران نوشته: دوستان سلام
یه سوال دارم از دوستانی که تو هیوستون مشغول کار هستن، می خواستم بدونم با چه لباسی واسه مصاحبه کار باید رفت واسه Interview? کت شلوار کراوات ویا هرنوع لباسی؟ لطفا راهنمایی کنید
ممنونم
فکر می کنم حداقل باید لباس رسمی (پیراهن و شلوار و کروات) داشته باشین. اما خب اینجا کلن خیلی casual هستن. تو شرکتی که من هستم خیلی کم پیش میاد کسی کت و شلوار بپوشه یا کروات بزنه. اما برای مصاحبه تیپ رسمی بزنید
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم توی هیوستون
در مورد آب و هوای اونجا میشه یه کم بگید؟ تابستونها چه جوریه؟ اینجا با یکی حرف میزدم میگفت نمیتونید اونجا دوام بیارید خیلی گرمه، لطفا اگه راست بهمون گفتن تایید کنید.
مرسی
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-20 ساعت 05:30)honey62 نوشته: سلام دوستای خوبم توی هیوستون
در مورد آب و هوای اونجا میشه یه کم بگید؟ تابستونها چه جوریه؟ اینجا با یکی حرف میزدم میگفت نمیتونید اونجا دوام بیارید خیلی گرمه، لطفا اگه راست بهمون گفتن تایید کنید.
مرسی
سلام
اول از همه نوروز مبارک، امیدوارم سالی نکو و زیبا داشته باشین
ما قبل از اینکه بیایم اینجا، مدتی جنوب ایران زندگی میکردیم و اگه نقشه رو دقت کنین میبینین که اینجا با جنوب ایران روی یک خط هست. پس شاید بشه گفت هواش مشابه باشه. گرمای جنوب که خیلی ما رو اذیت نمیکرد.
اما راستش ما هنوز تابستونی رو اینجا تجربه نکردیم.اما زیاد شنیدیم که تابستون گرم و شرجی داره. حدود یک ماه شرجی هست تو تابستون که فکر میکنم کلافه کننده باشه. اما دوستانی که جنوب ایران رو تجربه کردن، گفتن گرمای هوا بالاتر از جنوب ایران نیست و با توجه به وجود کولر، راحت میشه باهاش ساخت
ما هم منتظریم که ببینیم و تجربه کنیم
دیشب دوستی میگفت ارزونی هیوستون جوری هست که میشه همه چیزش رو تحمل کرد و از درون خوشحال بود
موضوعها: 1
رتبه:
103
0 تشکر در 0 ارسال
بچه های مهاجرسرا آدرس مطمئنی تو هیوستون دارید که برای ارسال مدارک و گرین کارت به من بدین ؟؟ فقط آدرس میخوام و زحمت دیگه ای براتون ندارم ...لطفا پیام خصوصی بدین ...ممنون
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...