کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
موسسه ای هست که تحت حمایت کلیسا کلاس های زبان برگزار میکنه. خودشون که میگن تو مدرسه کلاس ها برگزار میشه و مدرس ها هم حرفه ای هستن. من هنوز امتحان نکردم چون فاصله خونه تا کلاس کمی زیاده. با این وجود گفتم ایمیلی که به من زدن رو براتون share میکنم که اگه دوستی خواست استفاده کنه.

[عکس: ESL.jpg]
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
(2010-03-07 ساعت 08:03)M!LAD نوشته:  سلام به همه دوستان
من خودم الان حدود 4 ماهی میشه که هوستون هستم . من که اینجارو دوست دارم فقط یکم آب و هواش مشنگه یعنی یه روز سرد یه روز گرم یه روز بارونی ولی در کل از نظر هزینه زندگی خیلی به صرفه هست و فروشگاهی مثل وال مارت و 99 سنت هست که خرید کردن از اونا خیلی صرفه اقتصادی داره . اینجا خیلی ایرانی داره و همشونم نسبتاً وضع مالی خوبی دارن و مردم اینجا هم مثل مردم خوزستان خودمون خون گرم هستند و از نظر مراکز علمی میشه هوستون کامینیتی کالج و یونیور سیتی هوستون رو نام برد . در کل اینجا خوبه و من دوستش دارم اگه سوالی بود من با کمال میل جواب میدم

سلام دوست عزیز من لاتاری برنده شدم تا 4 ماهه دیگه باید با خانواده ام بیام آمریکا هنوز درانتخاب ایالت محل زندگی تردید دارم لطفا در مورد درآمد و موقعت شغلی در هیوستون مقداری برام توضیح بده ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mooj ، adambarfi ، arezoo bj ، mhb161
سلام دوستان
ما تا یک ماه دیگه میایم هوستون
من شغلم طراح گرافیک و چاپ هست یه بچه 19 ماهه دارم از دوستانی که می تونن منو راهنمایی کنن در هر زمینه مثل مکان برای بدو ورودمون گرفته تا محل دانمی برای زندگی و کار و مهد برای بچه و کلاس زبان.... ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه
منتظر هستم تا از راهنمایی دوستان خوب مخصوصا اونایی که بچه دارن از تجربیاتشون استفاده کنم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: adambarfi ، arezoo bj ، mhb161
چقدر اینجا سوت و کوره هههههههه چرا کسی نیست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: adambarfi
من یک ساله توی شرکت پیمانکار خط لوله تو قسمت کنترل پروژه کار میکنم . به نظرتون سابقه کارمو قبول میکنن ??.من با نرم افزار پریماورا و ماکروسافت پروژکت کار میکنم نیازی هست مدارک گذروندن دوره هامو بیارم ???
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
پاسخ
تشکر کنندگان: adambarfi ، mooj ، sadeghi897 ، mhb161
(2013-03-04 ساعت 23:54)yalda.irannejad نوشته:  من یک ساله توی شرکت پیمانکار خط لوله تو قسمت کنترل پروژه کار میکنم . به نظرتون سابقه کارمو قبول میکنن ??.من با نرم افزار پریماورا و ماکروسافت پروژکت کار میکنم نیازی هست مدارک گذروندن دوره هامو بیارم ???
با سلام
بهتره همه مدارکی که دارید را با خودتون بیارید. ممکن هست چک نکنند ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه. بهتره فبل از اومدن رزومه خودتون را بر اساس فرمت رزومه ها در اینجا درست کنید تا اینجا بتونید در بدو ورود برای کار اقدام کنید. مهمترین چیز داستن روزمه با فرمت مناسب هست.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: mooj ، parsush ، roeentan ، mhb161
(2013-03-05 ساعت 04:11)adambarfi نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 23:54)yalda.irannejad نوشته:  من یک ساله توی شرکت پیمانکار خط لوله تو قسمت کنترل پروژه کار میکنم . به نظرتون سابقه کارمو قبول میکنن ??.من با نرم افزار پریماورا و ماکروسافت پروژکت کار میکنم نیازی هست مدارک گذروندن دوره هامو بیارم ???
با سلام
بهتره همه مدارکی که دارید را با خودتون بیارید. ممکن هست چک نکنند ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه. بهتره فبل از اومدن رزومه خودتون را بر اساس فرمت رزومه ها در اینجا درست کنید تا اینجا بتونید در بدو ورود برای کار اقدام کنید. مهمترین چیز داستن روزمه با فرمت مناسب هست.
موفق باشید
فرمتش را از کجا باید پیدا کرد?
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161
(2013-03-05 ساعت 23:15)yalda.irannejad نوشته:  فرمتش را از کجا باید پیدا کرد?
تو سایت http://www.indeed.com/ در قسمت رزومه ها میتونید رزومه های مشابه با زمینه فعالیت خودتون رو جستجو کنید. یک رزومه خوب از تو سایت پیدا کنید و مثل اون فرمت درست کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mooj ، achi686 ، adambarfi ، parsush ، مانترا ، roeentan ، girl-y ، mahdip ، MasMM ، ASALI ، sadeghi897 ، rezagh ، mhb161
دوستان بازار کار نرم افزار در هیوستون به چه صورته ؟ مخصوصا برنامه نویسی کامپیوتر؟ من شنیدم هیوستون بازار کار خوبی در این مورد داره؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161
(2013-03-05 ساعت 23:15)yalda.irannejad نوشته:  
با سلام
موفق باشید
شما میتوانید از سایت indeed استفاده کنید و بر اساس تجربه کاری خودتون دنبال رزومه های مناسب بگردین
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، مانترا ، girl-y ، sce ، mhb161
(2013-03-06 ساعت 10:08)IN.USA@2013 نوشته:  دوستان بازار کار نرم افزار در هیوستون به چه صورته ؟ مخصوصا برنامه نویسی کامپیوتر؟ من شنیدم هیوستون بازار کار خوبی در این مورد داره؟
فکر کنم بازار بدی نداشته باشه. من آگهی های زیادی دیدم درباره programming ، developer و ... . اما خب اینم گسترده است. باید ببینین چه نرم افزار برنامه نویسی نیاز دارند و ... .
بهتره سری به آگهی های سایت های مختلف بزنید و مطمئن بشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، IN.USA@2013 ، mooj ، MasMM ، mhb161
دوستان خوبم که در هیوستون هستند من برای ماه می به امید خدا دارم میام اونجا. اولن اینکه من بعد تحقبقاتم به هیوستون برای شروع رسیدم آیا شما این شهر را برای شروع مناسب میدونید؟ به نظرتون برای یک نفر چقدر دلار باید آورد تا جا افتادن کم نیاورد ؟ می خواستم کسانی که در رشته های برنامه نویسی فعالن لطفا اگر میتونند رزومه منرا بگیرن ببینن میتونن کاری در محلی که فعالن برام پیدا کنند و به نوعی معرفم بشن . مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: mooj ، arezoo bj ، mhb161
(2013-03-06 ساعت 17:26)adambarfi نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 23:15)yalda.irannejad نوشته:  
با سلام
موفق باشید
شما میتوانید از سایت indeed استفاده کنید و بر اساس تجربه کاری خودتون دنبال رزومه های مناسب بگردین
کنترل پروژه توی لیست نیست?
---------
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-03-09 ساعت 00:42)yalda.irannejad نوشته:  کنترل پروژه توی لیست نیست?

شما می تونید project scheduler یا planner رو جستجو کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mooj ، parsush ، MasMM ، mhb161
دوستان هیوستونی یک هتل خوب برای سه شب با قیمت مناسب در محله ای خوب که بشه دنبال خونه گشت را معرفی کنید. لطفا جواب سوالهای منم بدین. هم اکنون نیازمندم یاری سبزتان هستم!
پاسخ
تشکر کنندگان: itsmasoud ، Soap McTavish ، صوفیا صوری ، roeentan ، arezoo bj ، ASALI ، Houstonian ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان