کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2013-04-19 ساعت 02:33)ASALI نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 01:25)amir82 نوشته:  [quote='ASALI' pid='311103' dateline='1366314208']

این لینک برای آیین نامه:
http://www.txdps.state.tx.us/InternetFor...s/DL-7.pdf

دانلود نمیشه Sad

از اینجا دانلود کنید
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdiii ، ASALI ، Saeedv13 ، amir82 ، sadeghi897 ، tabim4 ، parsush ، roeentan ، rezagh ، Hedieh20 ، sce ، yalda91 ، mhb161
(2013-04-19 ساعت 05:06)mrr777 نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 01:25)amir82 نوشته:  [quote='ASALI' pid='311103' dateline='1366314208']

این لینک برای آیین نامه:

دانلود نمیشه Sad

از اینجا دانلود کنید

دانلود نشد Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2013-04-20 ساعت 18:09)parandeh mohajer نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 05:06)mrr777 نوشته:  

این لینک برای آیین نامه:

دانلود نمیشه Sad

از اینجا دانلود کنید

دانلود نشد Sad

در سمت چپ فایل رو انتخاب کنید بعد دانلود رو بزنید. فایل مشکلی نداره،‌خودم اپ کردم
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، sce
(2013-04-19 ساعت 01:25)amir82 نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 00:13)ASALI نوشته:  گواهینامه بین المللی خود به خود معتبره یا باید ببریم جایی تاییدش کنیم ؟ یعنی میتونیم به محض رسیدن ماشین اجاره کنیم و برونیم Big Grin؟؟؟

و اینکه یک نفر بزرگواری کنه لینک دانلود دفترچه آیین نامه رانندگی تو تگزاس رو بذاره ....خدا خیرتون بده Wink

و آیا میتونیم با ماشین اجاره ای به ایالت های دیگه هم بریم ؟؟؟؟
این لینک برای آیین نامه:
در مورد گواهینامه بین المللی بعد از صدور نیازی به تأیید نداره، ولی طبق گفته های دوستان داشتن ترجمه از گواهینامه ایران و سابقه رانندگی بیشتر به کار میاد...

همان گواهینامه بین المللی کافی‌ است نیازی به ترجمه نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، sce
بچه ها؟ تو هیوستون ترجمه گواهینامه رو از ایران بیاریم قبول میکنن یا باید مترجم معتمد خودشون ترجمه کنه؟
اگه کسی گواهینامه بین المللی داشته باشه احتیاجی هست ترجمه گواهینامه رو هم بیاره یا همون گواهینامه بین المللی کفایت میکنه؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ASALI ، sce ، rezagh ، mhb161
Main Street Houston
[عکس: 800px-186998827_821b56f515_b.jpg]
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
پاسخ
(2013-04-22 ساعت 00:39)مانترا نوشته:  بچه ها؟ تو هیوستون ترجمه گواهینامه رو از ایران بیاریم قبول میکنن یا باید مترجم معتمد خودشون ترجمه کنه؟
اگه کسی گواهینامه بین المللی داشته باشه احتیاجی هست ترجمه گواهینامه رو هم بیاره یا همون گواهینامه بین المللی کفایت میکنه؟
براي من كه يك مورد پيش اومد پليس منو گرفت همون بين المللي رو نشون دادم و چيزي نگفت، اما ترجمه رو هم داشتم تو داشبورد، ضمنا اينجا يكسري مترجم هم ظاهرا هستند كه اگه خواستين مداركتون رو ترجمه رسمي ميكنند
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، ASALI ، parsush ، itsmasoud ، sce ، مانترا ، rezagh ، MasMM ، سمانه777 ، mhb161
سلام به دوستان خوبم در هيوستون

من تا چند روز دیگه عاززمم به شهر شما به امید خدا . فقط مشکل من نداشتن آدرس برای دادن گرین کارت دز بدو ورود هستش . از شما تقاضا دارم اگر کسی بتونه به من کمک کنه آدرس در اختیار من بگذاره تا بتونم مدارکمو بگیرم و این دغدغه هم برطرف بشه.
مرسی
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، sce ، rezagh ، yalda91 ، MasMM ، mhb161
(2013-04-22 ساعت 00:39)مانترا نوشته:  بچه ها؟ تو هیوستون ترجمه گواهینامه رو از ایران بیاریم قبول میکنن یا باید مترجم معتمد خودشون ترجمه کنه؟

همان گواهینامه بین المللی کافی‌ است نیازی به ترجمه نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، rezagh ، sce ، mhb161
سلام دوستان من تا 1 ماه دیگه به هیوستون میام کسی واسه هم خونه شدن اگه هست ممنون میشم خبر بدین
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، iman83 ، mhb161
(2013-04-22 ساعت 05:26)IMMI نوشته:  
براي من كه يك مورد پيش اومد پليس منو گرفت همون بين المللي رو نشون دادم و چيزي نگفت، اما ترجمه رو هم داشتم تو داشبورد، ضمنا اينجا يكسري مترجم هم ظاهرا هستند كه اگه خواستين مداركتون رو ترجمه رسمي ميكنند

مرسی. بیشتر برای این پرسیدم که اگه بخوایم گواهینامه بگیریم و امتحان بدیم برای اینکه نخوایم تو کلاساش شرکت کنیم و اونا بدونن ما قبلا این دوره ها رو تو ایران گذروندیم و گواهینامه گرفتیم قاعدتا سندی لازمه تا این ادعا رو ثابت کنه. میخواستم بدونم اون سند ترجمه گواهینامست؟ و آیا اونا مترجمای ایرانی رو قبول دارن؟ چون یکی از بچه ها نوشته بود که گواهینامه رو به مترجم معتمد اونا داد واسه ترجمه . البته ایالتش تگزاس نبود.
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، rezagh ، parsush ، sce ، سمانه777
(2013-04-22 ساعت 23:11)مانترا نوشته:  مرسی. بیشتر برای این پرسیدم که اگه بخوایم گواهینامه بگیریم و امتحان بدیم برای اینکه نخوایم تو کلاساش شرکت کنیم و اونا بدونن ما قبلا این دوره ها رو تو ایران گذروندیم و گواهینامه گرفتیم قاعدتا سندی لازمه تا این ادعا رو ثابت کنه. میخواستم بدونم اون سند ترجمه گواهینامست؟ و آیا اونا مترجمای ایرانی رو قبول دارن؟ چون یکی از بچه ها نوشته بود که گواهینامه رو به مترجم معتمد اونا داد واسه ترجمه . البته ایالتش تگزاس نبود.
نه. ترجمه رو قبول دارن. گواهی بین المللی هم قبول دارن. بهتره هر دوتاش رو داشته باشین که با اطمینان خاطر اقدام کنید. به نظر میاد با توجه به تجربه دیگر دوستان، ترجمه گواهی نامه معتبر تر باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، ASALI ، rezagh ، مانترا ، sce ، MasMM ، سمانه777 ، mhb161
به نظر شما پانسیونهایی که ماهیانه ۳۰۰$ تا ۵۰۰$ میگیرن اما مبله هستن به صرفه هست ؟ یا بهتره با یکی‌ هم خونه شد و خودمون وسیله تهیه کنیم ؟
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
پاسخ
تشکر کنندگان: seperelia ، sce ، iman83 ، mhb161
(2013-04-22 ساعت 23:57)yalda.irannejad نوشته:  به نظر شما پانسیونهایی که ماهیانه ۳۰۰$ تا ۵۰۰$ میگیرن اما مبله هستن به صرفه هست ؟ یا بهتره با یکی‌ هم خونه شد و خودمون وسیله تهیه کنیم ؟
به نظر من نه خیلی.
اولن من آشنایی چندانی با این پانسیون ها تو هیوستون ندارم و حداقل ندیدم.
دومن هم خونه خوب اگه پیدا کنی خیلی خوبه. هم تنها نخواهی بود و هم تو هزینه ها صرفه جویی خوبی میشه. اما اگه همچین کسی رو پیدا کنی.

اگرم بخوای خودت خونه اجاره کنی می تونی زیر 500 تا تو جای نه چندان دور یک آپارتمان studio مانند اجاره کنی.
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، amir82 ، rezagh ، sadeghi897 ، مانترا ، parsush ، behnam88 ، seperelia ، roeentan ، sce ، MasMM ، mhb161
دوستان کسی هست در هیوستون که دنبال هم خونه باشه ؟ من دنبال هم خونه ام اگه هست لطفا بگه که هماهنگ کنیم!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Hedieh20 ، sadeghi897 ، valencia ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان