موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه مساله که تو این مدت اینجا زیاد دیدم اینه که خیلیها هستند که به امید فامیل و آشنا پا میشن میان اینجا و بعداز یه مدت تلف کردن وقت و پول ، تازه به صورت سرخورده بفکر تغییرِ شهرو تشکیل یه زندگی مستقل میافتند.
اینجا من به یه نتیجه کلی رسیدم اون هم اینه که دوست و فامیل اشنا هیچ کمکی به شما نمیتونن بکنن، جز جا دادن چند روزه شما تو خونشون و کمک در انجام یکسری کارهای ساده. و همین کمکهای ساده روزهای اول جز اینکه شما رو از شروع "زندگی موفقتون" عقب بیندازه، نتیجه دیگهای نخواهد داشت.
حتما داستان اون پروانه و تلاشش برای خارج شدن از پیله رو شنیدید. یک نفر وقتی این تلاش این پروانه رو میبینه تصمیم میگیره که بهش کمک کنه و پیله رو بقیچی باز میکنه. اون پروانه به راحتی بیرون اومد ولی تا آخر عمر نتونست پرواز کنه.چیزی که آن شخص با همه مهربانیش نمی دانست این بود که محدودیت پیله و تلاش لازم برای خروج از سوراخ آن، راهی بود که خدا برای ترشح مایعاتی از بدن پروانه به بالهایش قرار داده بود تا پروانه بعد از خروج از پیله بتواند پرواز کند.
داستان زندگی ما مهاجرها هم همینه. تمام اون سختی هائی که روزهای اول برای شروع زندگی میکشیم. از دنبال خونه گشتن تا باز کردن حساب بانکی و پولهای اضافی که این بردارهای مستکبر میکنند تو پاچه ما همه و همه راهیه که شما باید برای داشتن یک زندگی خوب طی کنید.
اینو بدونید وقتی وارد اینجا میشید هیچ کسی نیست که به شما کمک کنه. فقط خودتون هستید و خودتون. البته خدا هم هست ولی خدا به اندازه تلاشتون و اعتماد بنفستون به شما کمک میکنه.
بعضی از ماها برای چیدن میوه روی درخت دستمون رو دراز میکنیم ولی وقتی دستمون به اون میوه نمیرسه میشینیم دعا میکنیم که خدا اون شاخه رو به طرف ما خمّ کنه. بعد از یه مدت هم ناامید میشیم و میریم. در حالیکه خدا به همه ما عقل داده و برای چیدن میوه هم راههای خیلی زیادی هست که یه کم تلاش بیشتر نیاز داره. البته اگه با چشم بسته از درخت بالا رفتید و با کله خوردید زمین زیاد تعجب نکنید. البته در چنین موگهی هستند کسانی که بشما بگن : حتما حکمت خدا در این بوده.
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام حمید جان من در 13 می در ابو طبی وقت مصاحبه دارم و نزیک به 3000هزار دلار هم هزینه برای ورود به امریکا توانسته ام فرهم کنم خواستم از شما راهنمایی بخواهم که ایا می شود با این مبلغ به این شهر امد چون من 21 سال سن دارم و زبان در حد همان دیپلم بلدم و کسی را در امریکا ندارم ایا شما کسی را می شناسید با توجه به شرایط من توانسته وارد شهر هیوستون شود یا خیر چون برای من مسله کار خیلی مهم است اگر می شود لطفا و خواهشا مرا راهنمایی کنید
باتشکر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-15 ساعت 21:48)radman87 نوشته: ایا اون جنسهای دست دوم مورد تایید یا ضمانت سایت امازون هست یا نه؟
بله. اکثر اجناس حتی بین 14 تا 30 روز مهلت پس دادن دارند. یعنی بعد از تحویل اگه نخواستین، میتونید تو مهلت مقرر پس بدین و پولتون رو پس بگیرین
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من يه چندتا سوال دارم ممنون ميشم راهنمايم كنيد من به احتمال زيادايا لت تگزاس رو واسه زندگي انتخاب كردم به خاطر هزينه هاي اوليه وكار ولي هرچقدرتحقيق ميكنم يه كم دودل ميشم چون شنيدم مكزيكيهااونجازيادن وبخاطراينكه غير قانوني واردآمريكاشدن حتي حاضرن ساعتي2 دولار هم كار كنند به خاطر اينكه هركسيكه توامريكاازكارگرهايي كه غيرقانوني وارد امريكا شدن وكار ميكننداستفاده كنه دولت جريمشون ميكنه وجرم محسوب ميشه پس به احتمال زيادكارفرما يا همون به قول خودمون صاحب كار به اونا بهتر كار ميدن وبهشون ميگن كه چون شما غير قانوني وارد امريكاشديد واگر براي من كار كنيدجرم محسوب ميشه بنابراين من ساعتي 3دلار به شما ميدم ولي اگر پليس ياازطرف دولت كسي اومد شما يا بايدمخفي بشي يا ازاينجا بريد پس بخاطر همين مكزيكيها هم مجبورند وهم ازخداشونه كه با همين ساعتي 3يا4دلاركاركنند دوستاني كه قصدرفتن به تگزاس رودارن من فقط اينارو ازكسي شنيدم ته دلتونو با حرفاي من خالي نكنيدددددددددددددد حالا از دوستاني كه تو تگزاس هستند خواهشن در اين مورد راهنمايمون كنيددددددددمنم به احتمال زيادميخوام بيام تگزاس بازم دارم ميگم بچه ها ازحرفاي من دلخورنشيد نگيد كه من دارم فاز منفي مدمااااا
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-16 ساعت 15:02)mazerati نوشته: سلام دوستان من يه چندتا سوال دارم ممنون ميشم راهنمايم كنيد من به احتمال زيادايا لت تگزاس رو واسه زندگي انتخاب كردم به خاطر هزينه هاي اوليه وكار ولي هرچقدرتحقيق ميكنم يه كم دودل ميشم چون شنيدم مكزيكيهااونجازيادن وبخاطراينكه غير قانوني واردآمريكاشدن حتي حاضرن ساعتي2 دولار هم كار كنند به خاطر اينكه هركسيكه توامريكاازكارگرهايي كه غيرقانوني وارد امريكا شدن وكار ميكننداستفاده كنه دولت جريمشون ميكنه وجرم محسوب ميشه پس به احتمال زيادكارفرما يا همون به قول خودمون صاحب كار به اونا بهتر كار ميدن وبهشون ميگن كه چون شما غير قانوني وارد امريكاشديد واگر براي من كار كنيدجرم محسوب ميشه بنابراين من ساعتي 3دلار به شما ميدم ولي اگر پليس ياازطرف دولت كسي اومد شما يا بايدمخفي بشي يا ازاينجا بريد پس بخاطر همين مكزيكيها هم مجبورند وهم ازخداشونه كه با همين ساعتي 3يا4دلاركاركنند دوستاني كه قصدرفتن به تگزاس رودارن من فقط اينارو ازكسي شنيدم ته دلتونو با حرفاي من خالي نكنيدددددددددددددد حالا از دوستاني كه تو تگزاس هستند خواهشن در اين مورد راهنمايمون كنيددددددددمنم به احتمال زيادميخوام بيام تگزاس بازم دارم ميگم بچه ها ازحرفاي من دلخورنشيد نگيد كه من دارم فاز منفي مدمااااا
اولن مکزیکی ها فقط تگزاس نیستند و خیلی جاهای دیگه از جمله کالیفرنیا هم مکزیکی داره. چه بسا کالیفرنیا مکزیکی بیشتری داره. (منظور از مکزیکی اسپانیولی زبان ها هستند. چه بسا خیلی از السالوادور و ونزوئلا اینجا هستند که آدم های خیلی خوبی هستند). پس به این فکر نکنید که اسپنیش اینجا زیاده یا کجا کمه. الان اسپانیایی شده زبان دوم آمریکا. اگه میخاین جایی باشین که فقط آمریکایی اصیل داشته باشه، باید برین ایالت های شمالی.
دومن، مکزیکیایی که حاضر میشن با رقمهای پایین و بطور غیرقانونی کار کنن، هرجایی بهشون کار نمیده. مثلا شرکت ها و فروشگاه های معتبر نمیان سابقه چندین ساله خودشون رو همینجوری خراب کنن. شاید فقط بتونن کارهای خیلی سطح پایین انجام بدن. شما باید ببینید تو چه زمینه ای تخصص دارین و میخاین کار کنید. بعد با توجه به اون تخصص، کانون اصلی فعالیت های تخصصتون رو پیدا کنید. مثلا اگه متخصص کامپیوتر هستین، درسته که هیوستون بد نیست. اما آستین مرکزشه. اگه شیمی یا نفت تخصص دارین، شاید دنور خوب باشه، اما هیوستون عالیه.
موضوعها: 1
رتبه:
103
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-16 ساعت 20:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-16 ساعت 21:07 توسط ASALI.)
آیا واکسن مننژیت برای کسانی که میرن تگزاس ضروریه ؟؟؟؟
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-16 ساعت 20:37)ASALI نوشته: آیا واکسن مننژیت برای کسانی که میرن تگزاس ضروریه ؟؟؟؟
اولین باره میشنوم. اصلا مگه تو بیمارستان برای مدارک پزشکی واکسن مننژیت میخان؟؟؟