کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
دوستان هيوستوني يك لطفي به من ميكنيد يك آدرس به من بديد. ما هفته ديگه مصاحبه داريم و قبلا آدرس ميامي داديم اما چون مقصدمون هيوستونه ترجيحا ميخوايم آدرس همونجا رو بديم.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، sce ، amir82 ، mhb161 ، ojee
و اولین پست هیوستونیه من در هیوستون ;-)
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، امير جو ، nora ، Saeedv13 ، el333 ، itsmasoud ، behnam88 ، sce ، amir82 ، Hedieh20 ، iman83 ، parsush ، lilac ، roeentan ، سمانه777 ، IMMI ، مهتاب - 2251 ، barmak ، mdna ، usa lover ، usamilad ، nedaUSA ، ali1982 ، mhb161 ، ojee
(2013-05-26 ساعت 12:46)مانترا نوشته:  و اولین پست هیوستونیه من در هیوستون ;-)

سلام.
آب و هوای این فصل هیوستون چطوره ؟
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: iman83 ، mhb161 ، ojee
(2013-05-26 ساعت 18:46)sce نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 12:46)مانترا نوشته:  و اولین پست هیوستونیه من در هیوستون ;-)

سلام.
آب و هوای این فصل هیوستون چطوره ؟

هوا گرم و شرجیه. از شمال گرمتر و از جنوب یه کم خنکتر و شرجییییییییییییییییییییییییییییییییییییBig Grin البته 7-8 شب به بعد باد خنکی میوزه و هوا بهتر میشه کلا
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، parsush ، Hedieh20 ، itsmasoud ، seperelia ، lilac ، roeentan ، el333 ، amir82 ، سمانه777 ، Saeedv13 ، nora ، barmak ، mdna ، Soap McTavish ، ali1982 ، mhb161 ، ojee ، max.smith
سلام به دوستان هیوستونی؟
ما آخر ماه جون میایم هیوستون دو ماه اونجا میمونیم برمیگردیم، دو ماهه میشه یک خونه گرفت؟ کسی از دوستان هست که بخواد هزینه هارو باهاش تقسیم کنیم؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، ojee
(2013-05-21 ساعت 12:53)sce نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 09:38)mahdip نوشته:  نکته دیگه اینکه حتما باید روزی که برای تست میرید دو تا مدرک دال بر حضور یکماهه خودتون در ایالت تگزاس همراه داشته باشید .
این مدارک یکیش میشه نامه بانک شما باشه و دیگری قرارداد آپارتمان.قبوض اینترنت و برق هم قبول است . فقط اینکه هرچی نشون میدین یک ادرس باشه و آن هم آدرس حال حاضر شما باشه.
سوشال سکیوریتی و گرین کارت همم باید همراه داشته باشید.
اگه ماشین هم داردید باید برگه پلیت ریجستریشن و بیمه را همراه داشته باشید .

دوست عزيز سلام.
مرسي از اطلاعاتي كه دادين.فقط يه نكته.با اين اوصاف ما بايد بعد از گرفتن سوشال و گرين كارت بريم واسه گواهي نامه.درسته ؟ضمنا مي تونيم با ماشين كس ديگه بريم واسه امتحان يا نه ؟
موفق باشين.
-------------------------------------------------
بعد از سوشال و گرین کارت (یا با همان ویزا) میتونید تشریف ببرید واسا تست ولی اون قرار داد خانه و مدرکی که آدرس شما را ثابت کنه را در نظر داشته باشید . اون مدرک باید 1 ماه ازش گذشته باشه . میتونه نامه بانک قبض اینترنت قبض کردیت و یا قبض برق باشه .
با ماشین دیگران میتونید امتحان بدید ولی باید یا بیمه بخرید و یا اینکه اسم شما وارد بیمه اون شخص بشه (این را مطمئن نیستم چون خودم این کار را نکردم)
موفق باشید
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، amir82 ، nora ، mhb161
سلام به دوستان
من و همسرم آخر ماه جون داريم ميايم هيوستون براي مدت دو ماه اونجاييم، مي خوايم خونه بگيريم، از سايت apartments چندتا ژيدا كردم ولي در مورد محله ها و وضعيت خونه هااطلاعاتي ندارم، اگر ممكنه كسي خونه اي سراغ داره به من اطلاع بده؟ ضمناً اين خونههاي توي سايت تو عكساش مبله هست آيا همين طور مبله بهمون ميدن شارجي بابت اين قضيه پرداخت نميشه؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mhb161
کلاس esl کجا میشناسید لطفا اطلاعاتشو بدین
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 02:34)IN.USA@2013 نوشته:  کلاس esl کجا میشناسید لطفا اطلاعاتشو بدین
تو خیلی از کلیساها برگزار میشه که دیگه الان آخر ترمشون هست و تموم میشه تا سپتامبر.
یک موسسه دیگه هم هست که برگزار میکنه. میتونید اطلاعاتش رو از سایت زیر بررسی کنید:
http://www.literacyadvance.org

تو این سایت هم میتونید علاوه بر اطلاعات کاملی که درباره هیوستون داده شده، اطلاعات مفیدی هم درباره مراکز برگزاری کلاس زبان رایگان بدست بیارین:

http://www.houstontx.gov/education/adult
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، mooj ، IN.USA@2013 ، Saeedv13 ، sce ، amir82 ، elihovi ، lilac ، Soap McTavish ، MasMM ، mhb161 ، amin arefi
سلام دوستان
من تصمیم به خرید یه ماشین دارم. دوستان اگه تو هیوستون جای خاصی رو میشناسن یا ماشین خوبی سراغ دارن راهنمایی کنن لطفا.
با تشکر
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mhb161
منم میخوام ماشین بگیرم تو این شهر بی ماشین فلجی واقعا لطفا منم راهنمایی کنید
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، itsmasoud ، mooj ، mhb161
10 راه برای کنترل حشرات
معضلی که خیلی ها توی هیوستون دارند

http://homes.yahoo.com/photos/pests-gone...slideshow/
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Saeedv13 ، مانترا ، mooj ، amir82 ، parsush ، Soap McTavish ، mhb161 ، Reza20002 ، amin arefi
(2013-05-29 ساعت 08:18)mooj نوشته:  سلام دوستان
من تصمیم به خرید یه ماشین دارم. دوستان اگه تو هیوستون جای خاصی رو میشناسن یا ماشین خوبی سراغ دارن راهنمایی کنن لطفا.
با تشکر

دوستان عزیز سلام .....
امیدوارم بتونید هر چه سریعتر کارهای اولیه رو انجام بدید ....
بنده در خصوص خرید ماشین تجربه هایی بدست اوردم که فکر میکنم برای دوستان تازه وارد مفید باشد.....
در ابتدا اینکه من ماشین خودم رو از تعمیرگاه های اینجا گرفتم....اینجا dealer ship های ماشین هست که در کنار داشتن تعمیرگاه ، ماشین های مناسب دارند و میتونید برید ببینید و ماشین رو بخرید......
اولا اینجا تا اونجایی که من متوجه شدم به دو نوع کلی میتونید ماشین بگیرید اول اینکه از یه شخصی بگیرید که خودش صاحب ماشین و فروشنده هست و نوع دوم همون دیلر شیپ ها هستند.....
برای دسته اول میتونید از سایت هایی مثل criaglist و سایت های مشابه ماشین پیدا کنید که این مستلزم دونکته هست یکی اینکه زبان هیچ مشکلی نداشته باشید و دوم اینکه خبره برای گرفتن ماشین باشید ( با اینکه جلوتر توضیح میدم میتونید ببرید تعمیرگاه) . من به شخصه این گزینه رو انتخاب نکردم چون اول خبره اینکار نبوده و در این سایتها معلوم نیست ماشینی که پیدا میکنید معمولا کجای شهر هست و برای رفتن و دیدن ماشین کلی دردسر خواهید داشت........
اما در این دسته یک راه دیگه هست که من خودم خیلی استفاده کرده و حتی یه مورد داشتم که داشت ختم به خرید ماشین میشد و اون هم این هست که اینجا معمولا روی ماشین ها مینویسند بزرگ که فروشی و شماره تلفن میدن....معمولا اینجور ماشین ها توی کامپلکس هایی که هستید یا مراکز خرید که میرید در پارکنیگ آنها زیاد به چشم می خوره......

اما راه دوم اینجا دیلرشیپ هایی هستند کارشون همین هست و طبیعتا قیمتی که ارائه میدهند بالاتر از دسته اول هست.......دیلرشیپ های تویوتا و . . . وجود داره که معمولا ماشین های خیلی داغون و با قیمت بالا معرفی میکنند اما تعمیرگاه ها معمولا کلی ماشین دارند که اگه توی خیابون رد میشید دقت کنید میتونید ببینید......
در خیابان دیری اشفورد دو تعمیرگاه ایرانی هستند که من ماشین خودم رو از اونجا گرفتم دوستان اگه کسی شمارشون رو خواست پیغام بده تا بهتون بدم شمارشون رو......
نکات:
1- اینجا یه سایت هست به نام www.kbb.com که در این سایت نوع ماشین ، مدل و میزانی که راه رفته رو وارد میکنید و در دو دسته ای که توضیح دادم بهتون قیمت میده....در دسته ای یک شامل اونهایی که میخواهند ماشین رو از خود فروشنده بگیرند و دسته دوم که ماشین رو از دیلرشیپ میگیرید....
2- اینجا VIN ماشین مشخصات تمام و کمال ماشین رو نشون میده که تاحالا آیا تصادف جدی و تعویض و یا اوراقی بوده یا نه .....حتما چک کنید ماشین رو که salvage نباشه ، چون اگه سلویج باشه و تصادف سنگین داشته باشه و اتاق و یا موتور عوض کرده باشه قیمت ماشین نصف میشه و پیشنهاد میکنم این نوع ماشین ها نخرید چون یه طورایی مشتری اول و آخرشون خودتون هستید.
3- اینجا مرسوم هست که ماشین رو از هر کسی که گرفتید میرید و یه تست جاده ازش میگیریدو میبرید پیش هر تعمیرکاری که میخواید او یه پولی میگره و اینکاره انجام میده و حتی اون VIN رو براتون چک میکنه....حتما اینکار رو انجام بدید لازم هست تا بدونید ماشینی که میخرید از نظر فنی در چه وضعیتی هست.....
4- ماشینی بگیرید که حتما معاینه فنی رو رد کنه و بتونید باهاش گواهینامه بگیرید...از فروشنده بپرسید بهتون میگه که شرایطش چیه ، اگه نگفت رجوع به کتاب آیئن نامه کنید توضیح داده 11-12 مورد باید سالم باشه....چراغ و شیشه و . . .
5- تا زمانی که بیمه ندارید پشت ماشین نشینید چون جریمه و مجازات سنگینی داره...بیمه رو هم میتونید با یه تلفن بگیرید.....برای بیمه هم میتونید از حداقل بیمه که جز قوانین ایالتی تعیین شده بگیرید و کلی بیمه دارند مثلا ما rood side assistant گرفتیم برای موقعی که در جاده میمونید مثلا اگه ماشینتون خراب بشه و یا کلید توی ماشین بمونه و یا اینکه بنزین تموم شه، زنگ میزنید و میان ماشین رو براتون میبرند....که فکر کنم برای ماشین های قدیمی خیلی مناسب باشه ، چون احتمال خرابی هست و tow کردن ماشین شنیدم حدود 150-200 هردفعه هزینش هست.....اما بیمه برای این خدمات ماهی 4 $ میگیره......
6- به اتومات بودن ماشین دقت کنید اینجا ماشین های دنده ای خیلی روی بورس نیست ..... ماشین های دنده ای باز ارزون تر هستند.....
7- و اگه میخواهید ماشینی که یکی دو یا سه سال کرده و تمیز هست رو بگیرید و پرداخت های قسطی داشته باشید به سایت www.carmax.com مراجعه کنید ...فقط اینکه وقتی کریدیت ندارید سود قسط ها بعضا به 14 یا 18 درصد میرسه و اگه کردیت داشته باشید تا 4% میرسه....
8- بعد از خرید ماشین میتونید خیلی راحت برای کارهای بعدی اقدام کنید و یکی از اون کارها ثبت ماشینتون به نام شما در ایالت تگزاس هست و گرفتن پلاک به نام خودتون ......
اما با گشتن و استفاده از موارد بالا ، با قیمت مناسب میتونید به راحتی ماشین مورد نظرتون رو پیدا کنید. .... یه ماشین متوسط که کارتون رو 6 ماه تا 1 سال راه بندازه و تمیز باشه ، یکم با سعی و تلاش برای پیدا کردن از 3000 تا به بالا میتونید گیر بیارید.... و همین حدود قیمت و یا کمی پایین تر بفروشید....
9- ماشین های اینجا توی رده قیمت پایین میتونند ژاپنی یا امریکایی باشند ژاپنی ها قیمتشون برای خرید و فروش بالاتر هست ولی هزینه های تعمیراتشون 10-15% پایین تر هست...اما ماشین های امریکا قیمت خرید و فروششون نسبت به ژاپنی ها پایین تر ولی هزینه تعمیراتشون بالاتر هست.....

امیدوارم موفق و موید باشید.....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
پاسخ
تو هیوستون و تگزاس:
مالیات برای خرید خونه :0%
مالیات برای خرید مواد غذایی: 0 %
مالیات برای خرید ماشین: حدود 6%
مالیات برای خرید سایر اقلام : حدود 8%
پاسخ
ممنون آچی عزیز

من امروز بعد از کلی این در و اون در زدن وماشین دیدن و تست کردن یه سوزوکی فورنزا مدل 2005 خریدم. کلی چونه زدم و با همه تکس و رجیستر و اینسپکشن شد 3800 تا. فقط بیمش موند واسه فردا.

دوستان اگر بخوان میتونم آدرسشو بدم.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

پاسخ
تشکر کنندگان: itsmasoud ، IMMI ، dana ، mdna ، Saeedv13 ، sce ، adambarfi ، achi686 ، behnam88 ، roeentan ، amir82 ، Hedieh20 ، lilac ، مانترا ، parsush ، tabim4 ، Shohreh_b1987 ، سمانه777 ، mhb161 ، siakhatar666

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان