کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mooj ، sce ، roeentan ، amir82 ، Hedieh20 ، lilac ، parsush ، سمانه777 ، mhb161
سلام
از بچه ها کسی هستت که بخواد تازگی ها از ایران بیاد هیوستون من چند تا داروی کوچیک لازم داشتم مثل او آر اس برای بچم
آیا کسی هست زحمت بکشه ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: seperelia ، sce ، ASALI ، mhb161
(2013-05-30 ساعت 16:55)sh_60 نوشته:  سلام
از بچه ها کسی هستت که بخواد تازگی ها از ایران بیاد هیوستون من چند تا داروی کوچیک لازم داشتم مثل او آر اس برای بچم
آیا کسی هست زحمت بکشه ؟؟؟
سلام من میتونم بیارم 26 جون میایم
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، sce ، مانترا ، amir82 ، parsush ، mhb161
سلام دوستان.
اگه کسی تو محله ریچموند اقامت داره و یا اطلاعات کاملی از این منطقه داره ممنون میشه اینجا به اشتراک بزاره.
موضوعاتی مثل دسترسی به ادارات مخالف و بانک و ...
ممنون می شم.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161 ، siakhatar666
این قضیه برق گرفتن اینجا چه جوریه ؟ من برای خونه جدید گفته باید برقشو خودت بگیری جریان چیه ؟ از کجا ؟ پیشنهادتون چیه ؟ من یک یایت رفتم گفته smart meter برای یک پلنش میخواد چی هست این ؟ لطفا راهنمایی کنید
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161
(2013-05-30 ساعت 19:38)IN.USA@2013 نوشته:  این قضیه برق گرفتن اینجا چه جوریه ؟ من برای خونه جدید گفته باید برقشو خودت بگیری جریان چیه ؟ از کجا ؟ پیشنهادتون چیه ؟ من یک یایت رفتم گفته smart meter برای یک پلنش میخواد چی هست این ؟ لطفا راهنمایی کنید
سلام

انجا شرکتهای مختلفی هستند که سرویس برق ارائه میدهند که فقط قیمتهاشون با هم فرق میکنه. نکاتی که باید توجه کنی:
1- باید ببینی که نرخ کیلو وات بر ساعتشون چقدره
2- این نرخ معمولا برای مصرف بالا تر از 1800 یا 2000 کیلو وات است که باز این عدد برای شرکتهای مختلف فرق میکنه یعنی اگر زیر این مقدار مصرف کنید نرخ کیلو وات برق بیشتر میشه
3- باید توجه کنی که نرخی که به تو میدهند در طول زمانی که داری از سرویس استفاده میکنی ثابت است یا نه
با توجه به بحث کردیت ممکن است از شما مبلغی را به عنوان دپازیت بگیرند.
شما میتوانید از سایت
http://www.powertochoose.org/_content/_c...mpare.aspx
و وارد کردن زیپ کد قیمت شرکتهای مختلف را در منطقه خودتون ببینید و یکی را انتخاب کنید

شاد باشید
پاسخ
(2013-05-30 ساعت 19:38)IN.USA@2013 نوشته:  این قضیه برق گرفتن اینجا چه جوریه ؟ من برای خونه جدید گفته باید برقشو خودت بگیری جریان چیه ؟ از کجا ؟ پیشنهادتون چیه ؟ من یک یایت رفتم گفته smart meter برای یک پلنش میخواد چی هست این ؟ لطفا راهنمایی کنید

من از شرکت champion energy گرفتم . قیمتش از بقیه ارزونتر بود. ولی 350 تا دیپازیت ازم گرفت. تازه سوشال هم میخواست که وقتی باهاشون صحبت کردیم راضی شد.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

پاسخ

من سه ساله با Texpo Energy دارم
قیمتش بد نیست نیازی به دپازیت نداره
از reliant energy هم میتونید بگیرید اونم قیمتش مناسبه. بدون دپازیت.

(2013-05-30 ساعت 19:21)sce نوشته:  سلام دوستان.
اگه کسی تو محله ریچموند اقامت داره و یا اطلاعات کاملی از این منطقه داره ممنون میشه اینجا به اشتراک بزاره.
ممنون می شم.

اگر منظورتون شهر ریچموند هست که بحثش یه چیز دیگه هست.
اگر منظورتون Richmond ave هست مثل پرسیدن زندگی تو خیابان ولیعصر تهران چطوره! دوست عزیز خیابان ریچموند از غرب هیستون شروع میشه تا down town یکمی بازه محل مورد نظرتونو محدودتر کنید تا بشه دوستان اگر در اون مناظق اقامت دارند بهتر راهنماییتون کنند.

پاسخ
تشکر کنندگان: IN.USA@2013 ، Danoosh ، sce ، iman83 ، lilac ، مانترا ، Soap McTavish ، ASALI ، s.s.h ، mhb161 ، amin arefi
از دوستان اگه کسی مهندس برق هست پیغام خصوصی بده
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
بدون شرح
Texas is killing it.

It dominated the recession, crushed the recovery, and in a new analysis of jobs recovered since the downturn, its largest city stands apart as the most powerful job engine in the country -- by far.

The ten largest metros have recovered 98 percent of the jobs lost during the recession, on average. But Houston, the first major city to regain all the jobs lost in the downturn, has now added more than two jobs for every one it lost after the crash. That's incredible.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، amir82 ، valencia ، mdna ، mooj ، lilac ، Soap McTavish ، ASALI ، arash_r15 ، mhb161
دوستان عزیز هیوستونی
اگه تصمیم به خرید ماشین داشتید، فکر میکنم من بتونم کمکتون کنم.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، sce ، IN.USA@2013 ، tabim4 ، parsush ، Soap McTavish ، nedaUSA ، Ehsan1358 ، mhb161
اگر کسی دنبال خونه و ماشین می گردد من می تونم کمکش کنم پیغام بذاره
پاسخ
تشکر کنندگان: seperelia ، sce ، Ehsan1358 ، mhb161
(2013-05-30 ساعت 19:21)sce نوشته:  سلام دوستان.
ممنون می شم.

سلام ما ریچموندیم
اینجا به همه چی دسترسی دارید بانک و اداره پست و مراکز خرید بهرحال اینا کنار منزلتون نخواهد بود اما همه چی اینجا هست بستگی داره کجای ریچموند باشید ما 10881 هستیم سر کوچه ماا chase bank هست و bank of amrikan یه مقداری دورتر هست تمام فروشکاها و فست فودا .... بازم البته بستگی داره کجای ریچموند باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، itsmasoud ، sce ، tabim4 ، Ehsan1358 ، mhb161
(2013-05-18 ساعت 14:40)itsmasoud نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 10:01)حمیدرضا مرتضوی نوشته:  سلام من و خانواده هم ساکن اصفهان هستیم و میخوایم از اینجا به هیوستون بریم من خودم نزدیک 50 سال و همسرم 40 سال و بچه هام یکیشون 15 و یکی دیگشون9 هست من یک دندونپزشک خوبی هستم با 25 سال سابقه کار و در امتحان عملی عالیم ولی در امتحان های کتبی خوب نیستم رانندگی هم خوبه نزدیک به 30 سال هست که رانندگی میکنم حالا میخواستم ببینم برای من کجا کار هست و گواهینامه هم چطور باید گرفت؟؟
اگه بهم کمک کنید متشکر میشم.

سلام
دکتر شما برای فعالیت فانونی در رشته دندانپزشکی باید مدرکتون و register کنید و برای این منظور در گام اول باید امتحانات NBDE part1and2 راقبول شوید.
این لینک و مطالعه بفرمایید.
http://www.ada.org/sections/educationAnd..._guide.pdf

خیلی ممنون دوست عزیز میخواستم بدونم خرید و اجاره خانه اونجا چطوره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161
من هر جا برای کلاس زبان می زنگم یا ندارن یا پولیه . کسی هست الان داره میره کلاس و مجانیه ؟ لطفا اطلاع بدید ممنون
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، itsmasoud ، shiraz mamali ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان