کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
دوستان هیوستونی ممنون میشم که بگید توی کلاس های زبان اونجا بیشتر چه کتاب هایی تدریس میشه
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161
(2013-06-06 ساعت 21:00)IN.USA@2013 نوشته:  من هر جا برای کلاس زبان می زنگم یا ندارن یا پولیه . کسی هست الان داره میره کلاس و مجانیه ؟ لطفا اطلاع بدید ممنون

کلیساها معمولا دارند اما فکر کنم وقت هدر دادنه! من رفته بودم کلیسا. بعد اون یک کالج که لعنت خدا هم نمی ارزید! والا با سطح ای بی سی دی اون موقع من همکلاسی هایی داشتیم که با وجود اقامت 15 ساله در امریکا حرف زدن ما بهتر بود.! من به شخصه توصیه میکنم برید HCC ازونجا شروع کنید!

پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، IN.USA@2013 ، Saeedv13 ، mdna ، sce ، مانترا ، سمانه777 ، mhb161
(2013-06-08 ساعت 06:24)iust_software نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 21:00)IN.USA@2013 نوشته:  من هر جا برای کلاس زبان می زنگم یا ندارن یا پولیه . کسی هست الان داره میره کلاس و مجانیه ؟ لطفا اطلاع بدید ممنون

کلیساها معمولا دارند اما فکر کنم وقت هدر دادنه! من رفته بودم کلیسا. بعد اون یک کالج که لعنت خدا هم نمی ارزید! والا با سطح ای بی سی دی اون موقع من همکلاسی هایی داشتیم که با وجود اقامت 15 ساله در آمریکا حرف زدن ما بهتر بود.! من به شخصه توصیه میکنم برید HCC ازونجا شروع کنید!

دو سه روز پیش رفتم interactive community collage ازم تست گرفتن شدم 78%!! بعد گفت میری level 3 و شهریت ماهی 90 دلار ولی باید کل 8 ماهو بیای وگرنه 2550 باید پیاده شی منم که زبانو برای هر وقت می خوام برم بدردم نمی خورد
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، tabim4 ، Soap McTavish ، مانترا ، ASALI ، زری وحدتی ، mhb161 ، Lemony
(2010-03-06 ساعت 22:03)Hamid55 نوشته:  خوشالم که میبینم بلاخره دو نفر به فکر هیوستون افتادن...نمیدونم چرا همه میخوان اول کاری برن LA و NW یا حتی واشنگتن دی سی. شاید به خاطر تاثیر تبلیغات تلوزیونی و فیلمهای هالیوودی باشه!
من مجموعا ۵-۶ ماهی هیوستون زندگی/کار کردم. به نظر من یکی از بهترین شهرها برای کار و زندگی برای تازه واردین میباشد. چرا؟ چون که هیوستون به عنوان چهارمین شهر بزرگ آمریکا از جاذبه های شهر های بزرگ برخوردار میباشد ولی در عین حال از لحاظ گرانی اصلا قابل مقایسه با دیگر شهرهای بزرگ مخصوصا LA و NW نیست. مالیات در تکزاس نسبت به ایالت های دیگه کمتر میباشد. به علت وجود ذخایر نفت و گاز و پالایشگاها در این ایالت هزینه بنزین کمتر میباشد. در کل از نظر0 یا C هم ایالت قدرتمندی هست بطوری که طبق قانون تنها ایالتی هست که هر زمانی میتواند اعلام استقلال و از ایالات متحده جدا شود...البته احتمال این اتفاق نزدیک به صفر هست و خود آمریکایی ها معتقد هستن این قانون تشریفاتی هست ولی باز نشان از قدرت0 یا C این ایالت داره. سیستم نقلیه عمومی در این شهر چندان پیشرفته و گسترده نیست برای همین هم داشتن ماشین ضروری هست. در کل کابو های شهر نشین تگزاس اسبا شون را با تراک های بزرگ عوض کردن و عاشق ماشین های بزرگ هستن و یه جمله معروف هست که میگنEverything is bigger in Texas
مردمان هیوستن نسبت به دیگر شهر های بزرگ آمریکا مهربان تر و صمیمی تر هستن. این شهر از نظر بهداشت و سلامت جزو بهترین شهرهای آمریکاست. تیم های ورزشی خوبی دارد و میزبان مسابقات ورزشی پر هیجانی در طول سال هست. با مکانهای گردشگری مثل سن آنتونیو، فلوریدا، و غیره فاصله کمی داره (۳-۴ ساعت رانندگی که تو آمریکا زمان کمی حساب میشه). رستوران های متنوع و خوبی داره، از جمله تعداد زیادی رستوران و مغازه ایرانی. نزدیک به ساحل مکزیک میباشد، ساحل گلوستون نیم ساعت با ماشین از هیوستون فاصله داره. وجود فرودگاه بزرگ IAH و یه فرودگاه داخلی دیگه دسترسی هوایی به دیگر شهرها را بسیار آسان نموده،
البته از نظر امنیتی باید یه مقدار مواظب بود و در بعضی از مکانهای مرکز شهر بعد از ساعت خاصی رفت و آمد را محدود نمود که این موضوع در مورد بیشتر جاهای آمریکا صادق هست. من اگه دوباره برگردم آمریکا هیوستون جزو ۲ گزینه اولم برای شروع خواهد بود.
سلام میشه بیشتر من رو راهنمایی کنید من دختری هستم مجرد اسمم توی لاتاری در اومده و میخوام وارد هوستون شم فکر میکنید چه کارهایی من برای ابتدا میتونم انجام بدم و حدود دستمزدشون چقدره و خیلی چیزای دیگه مثلا اگر بخوام زود مشغول تحصیل شم و غیره توانایی مالی را خواهم داشت اگر کار کنم اینم میل من هست

(2010-03-06 ساعت 22:03)Hamid55 نوشته:  خوشالم که میبینم بلاخره دو نفر به فکر هیوستون افتادن...نمیدونم چرا همه میخوان اول کاری برن LA و NW یا حتی واشنگتن دی سی. شاید به خاطر تاثیر تبلیغات تلوزیونی و فیلمهای هالیوودی باشه!
من مجموعا ۵-۶ ماهی هیوستون زندگی/کار کردم. به نظر من یکی از بهترین شهرها برای کار و زندگی برای تازه واردین میباشد. چرا؟ چون که هیوستون به عنوان چهارمین شهر بزرگ آمریکا از جاذبه های شهر های بزرگ برخوردار میباشد ولی در عین حال از لحاظ گرانی اصلا قابل مقایسه با دیگر شهرهای بزرگ مخصوصا LA و NW نیست. مالیات در تکزاس نسبت به ایالت های دیگه کمتر میباشد. به علت وجود ذخایر نفت و گاز و پالایشگاها در این ایالت هزینه بنزین کمتر میباشد. در کل از نظر0 یا C هم ایالت قدرتمندی هست بطوری که طبق قانون تنها ایالتی هست که هر زمانی میتواند اعلام استقلال و از ایالات متحده جدا شود...البته احتمال این اتفاق نزدیک به صفر هست و خود آمریکایی ها معتقد هستن این قانون تشریفاتی هست ولی باز نشان از قدرت0 یا C این ایالت داره. سیستم نقلیه عمومی در این شهر چندان پیشرفته و گسترده نیست برای همین هم داشتن ماشین ضروری هست. در کل کابو های شهر نشین تگزاس اسبا شون را با تراک های بزرگ عوض کردن و عاشق ماشین های بزرگ هستن و یه جمله معروف هست که میگنEverything is bigger in Texas
مردمان هیوستن نسبت به دیگر شهر های بزرگ آمریکا مهربان تر و صمیمی تر هستن. این شهر از نظر بهداشت و سلامت جزو بهترین شهرهای آمریکاست. تیم های ورزشی خوبی دارد و میزبان مسابقات ورزشی پر هیجانی در طول سال هست. با مکانهای گردشگری مثل سن آنتونیو، فلوریدا، و غیره فاصله کمی داره (۳-۴ ساعت رانندگی که تو آمریکا زمان کمی حساب میشه). رستوران های متنوع و خوبی داره، از جمله تعداد زیادی رستوران و مغازه ایرانی. نزدیک به ساحل مکزیک میباشد، ساحل گلوستون نیم ساعت با ماشین از هیوستون فاصله داره. وجود فرودگاه بزرگ IAH و یه فرودگاه داخلی دیگه دسترسی هوایی به دیگر شهرها را بسیار آسان نموده،
البته از نظر امنیتی باید یه مقدار مواظب بود و در بعضی از مکانهای مرکز شهر بعد از ساعت خاصی رفت و آمد را محدود نمود که این موضوع در مورد بیشتر جاهای آمریکا صادق هست. من اگه دوباره برگردم آمریکا هیوستون جزو ۲ گزینه اولم برای شروع خواهد بود.

این ایمیل من هست من امسال اسمم توی لاتاری در اومده و نیاز به راهنمایی بیشتر دارم فکر میکنید حدودا چقدر دستمزد میدن و چه کاری برای من برا شروع خوبه و همچنین شنیدم خیلی لهجه دارن جوری که اصلا متوجه نمیشی چه کار کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، sce ، mhb161
دوستان عزیز مقیم هیوستون ،لطفا بهترین مدارس را اینجا معرفی کنید و بگید علت انتخابتون چی بوده Shyو اگه کسی فهمید فرق magnet school و independent school چیه لطفا بگه و آیا gifted school هایی وجود دارند که پولی نباشند و از نظر شما چه چیز های دیگری در اولویت قرار دارند،پیشاپیش سپاسگزارم
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، مانترا ، ASALI ، sce ، parsush ، زری وحدتی ، سمانه777 ، mhb161
با درود فراوان به همه دوستان
من قصد اقامت در ایالت تگزاس ترجیحا هوستون و یا شهرهای نزدیک به اون رو دارم البته من بیشتر دنبال جایی هستم که جامعه ایرانی وجود داشته باشه کسی از دوستان هست که در کار ریل استیت باشه یا ایرانی رو بشناسه که در ایالت تگزاس کار ملک انجام بده ؟ممنون میشم شماره تماس برام بگذاره یا پیغام بده بتونم باهاش تماس بگیرم ، مدت 10 ماه هست که ساکن سن خوزه هستم اینجا خیلی گرون هست و تصمیم دارم به جاهای ارزون تر برم که بتونم ملکی رو تهیه کنم ممنون میشم از دوستانی که پیش کسوت هستند منو راهنمایی کنند
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، مانترا
سلام دوستان عزیز هیوستونی
ببخشید این پیام رو دوباره گذاشتم، کسی جواب نداد آخه
کسی میتونه در مورد مراکز تفریحی،ساحل نزدیک خوب و مراکز خرید هیوستون اطلاعاتی بده؟ ما برای دو ماه میایم اونجا یک جوری باید این مدت رو سپری کنیم، ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2013-06-10 ساعت 17:53)seperelia نوشته:  سلام دوستان عزیز هیوستونی
کسی میتونه در مورد مراکز تفریحی،ساحل نزدیک خوب و مراکز خرید هیوستون اطلاعاتی بده؟ ما برای دو ماه میایم اونجا یک جوری باید این مدت رو سپری کنیم، ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

http://www.houstonpress.com/bestOf/
کمک میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، seperelia ، Soap McTavish ، parsush ، مانترا ، mhb161
(2013-06-06 ساعت 19:44)حمیدرضا مرتضوی نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 14:40)itsmasoud نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 10:01)حمیدرضا مرتضوی نوشته:  سلام من و خانواده هم ساکن اصفهان هستیم و میخوایم از اینجا به هیوستون بریم من خودم نزدیک 50 سال و همسرم 40 سال و بچه هام یکیشون 15 و یکی دیگشون9 هست من یک دندونپزشک خوبی هستم با 25 سال سابقه کار و در امتحان عملی عالیم ولی در امتحان های کتبی خوب نیستم رانندگی هم خوبه نزدیک به 30 سال هست که رانندگی میکنم حالا میخواستم ببینم برای من کجا کار هست و گواهینامه هم چطور باید گرفت؟؟
اگه بهم کمک کنید متشکر میشم.

سلام
دکتر شما برای فعالیت فانونی در رشته دندانپزشکی باید مدرکتون و register کنید و برای این منظور در گام اول باید امتحانات NBDE part1and2 راقبول شوید.
این لینک و مطالعه بفرمایید.
http://www.ada.org/sections/educationAnd..._guide.pdf

خیلی ممنون دوست عزیز میخواستم بدونم خرید و اجاره خانه اونجا چطوره؟

سلام.اینکه بخواین کجای شهر خونه تهیه کنید معمولا بیشتر بستگی به محل کارشما داره ولی چون هنوز محل کارتون مشخص نیست میتونید هر جای شهر که امنیت و شهریت بیشتر داشته باشه خونه بگیرید.قیمت آپارتمانها خیلی متفاوته.یک آپارتمان 2 خوابه ممکنه حدودا از 900 تا 2500 دلارباشه.معمولا مرکز شهر گرونتره.نه الزاما به خاطر بهتر بودن بلکه به خاطر دسترسی به ادارات و شرکتها.از طریق سایت www.rent.com میتونید یک آشنایی با قیمتها و محل خونه ها داشته باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، مانترا ، parsush ، seperelia ، tabim4 ، sce ، mhb161
من هم با کمک mooj عزیز یک ماشین خریدم که از لحاظ قیمت و هزینه های جانبی خوب تخفیف گرفتم . به همه دوستان که دارند میاند توصیه میکنم حتما با mooj هماهنگ کنند که واقعا خودش و همکاراش هوای ایرانیها رو دارند و ماشین خوب با قیمت خوب براتون جور می کنند.
پروفایل mooj

آیا این باکس های کانورتر دیجیتال برای تلویزیون میشه مجانی جایی گیر آورد ؟
و دوستان اگر کسی صندلی مبل و یا سوفا داره که به کارش نمیاد ممنون میشم خبر بده .
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، parsush ، mehdiii ، amir82 ، itsmasoud ، مانترا ، marjani ، Ehsan1358 ، sce ، زری وحدتی ، mhb161 ، amin arefi
سلام به ایرانیهای هیوستون.
من تازه اومدم توی این شهر و فقط چند نفر رو میشناسم که هرکدوم به شدت درگیر کار و زندگی خودشون هستن.
دوستانی که اینجا جا افتادن میشه اگه برنامه ای یا گردهمایی یا مراسمی بود منو هم خبر کنین لطفن؟
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
پاسخ
تشکر کنندگان: itsmasoud ، parsush ، marjani ، زری وحدتی ، سمانه777 ، بهناز91 ، mhb161 ، Lemony
(2013-06-10 ساعت 17:53)seperelia نوشته:  سلام دوستان عزیز هیوستونی

کسانی که به طبیعت علاقه دارند و دوست دارند روز تعطیل خود را در پارکهای زیبای هیوستون بگذرونند میتوانند به این چند پارکی که بسیار زیبا هست سری بزنند دوستان عزیزی که پارکهای دیگری رو میشناسند میتوانند اینجا معرفی بکنند. کسانی که دوست دارند شب را در طبیعت بگذرونند میتوانند با پرداخت مبلغ کمی از امکانات این پارکها برای کمپینگ استفاده کنند
1- Brazos Bend State Park
2- Stephen F. Austin State Park
3-Sheldon Lake State Park
4-Bastrop State Park
5-Buescher State Park
6-Alexander Deussen Park
7-Lake Houston State Park

موردهای 1 و 4 و 6 و 7 را من خودم رفتم و برای بقیه هم برنامه دارم.
مورد 1 را حتما پیشنهاد میکنم ببینید به اون پارک تمساح هم میگویند. دوستان عزیز اگر کسی جای دیگه ای را میشناسه و رفته حتما تجربیاتش را با بقیه به اشتراک بگذاره
امیدوارم هر کسی که میره جای بقیه را هم خالی کنه و بهش خوش بگذره
شاد باشید
پاسخ
دوستان علاقه مند به شرکت در انتخابات ایران، ظاهرا در این آدرس امکان رای دادن شما وجود داره:

Ismalic Education Center Of Houston
2313 S. Voss Rd.
Houston, TX 77057
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، Ehsan1358 ، زری وحدتی ، MasMM ، mhb161
Wink 
Smileسلام به همه ساکنین هیوستون.
من برای اکتبر به هیوستون می ایم. مترجمی خواندم.ولی مدرک ارایشگری هم دارم. می خواستم بدانم کسی میداند برای معادل سازی این مدارک به خصوص ارایشگری به کجا در هیوستون باید مراجعه کنم؟
2/همسرم مهندس صنایع هست.ایا بازارکار این رشته انجا خوب هست؟
البته من حدوده 15 روز قبلا در این شهر بودم و کمی اطلاعات جمع کردم. ولی ممنون میشوم کسی اطلاعات بیشتری به من در مورد مکان خرید ماشین بدهد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، سمانه777 ، mhb161
(2013-06-15 ساعت 14:54)بهناز91 نوشته:  Smileسلام به همه ساکنین هیوستون.
من برای اکتبر به هیوستون می ایم. مترجمی خواندم.ولی مدرک ارایشگری هم دارم. می خواستم بدانم کسی میداند برای معادل سازی این مدارک به خصوص ارایشگری به کجا در هیوستون باید مراجعه کنم؟
2/همسرم مهندس صنایع هست.ایا بازارکار این رشته انجا خوب هست؟
البته من حدوده 15 روز قبلا در این شهر بودم و کمی اطلاعات جمع کردم. ولی ممنون میشوم کسی اطلاعات بیشتری به من در مورد مکان خرید ماشین بدهد؟

یکی از دوستان بنده که در ایران پیرایشگر بود و مدرک د اشت اینجا به موسسه Paul Mitchell که موسسه معتبر آرایشگری هست رفت برای معادل سازی! اما خب گویا قبول نکردند و مجبور شد دوسال دوباره دوره بگذرونه Smile

http://school.paulmitchell.edu/houston-tx/

پاسخ
تشکر کنندگان: بهناز91 ، naarestan ، مانترا ، زری وحدتی ، sce ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان