کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
سلام
دوستان من دارم بزودی (هفته آینده) به مصاحبه می روم.
1- آدرسی برای ارایه در فرم ها به عنوان آدرس پستی در آمریکا (هیوستون) ندارم هرچه پیغام خصوصی گذاشته ام هیچ کس جواب نداده است آدرس یه هتل رو برای زندگی می خواهم بدهم ولی آدرس پستی ندارم اسپانسرم ندارم با 50 ملیون نامه تمکن.
2- مطابق با مدل کاروتز ( چانه زنی) برای اسکان، محلی را رزرو قطعی نکرده ام.
برای همه آرزوی موفقیت و سلامتی در هر جای جهان در کنار خانواده و انتظار دعا و آرزوی موفقیت از دوستان را دارم .
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

پاسخ
تشکر کنندگان: marjani ، shiraz mamali ، s.s.h ، mhb161
(2013-06-10 ساعت 17:53)seperelia نوشته:  سلام دوستان عزیز هیوستونی
ببخشید این پیام رو دوباره گذاشتم، کسی جواب نداد آخه
کسی میتونه در مورد مراکز تفریحی،ساحل نزدیک خوب و مراکز خرید هیوستون اطلاعاتی بده؟ ما برای دو ماه میایم اونجا یک جوری باید این مدت رو سپری کنیم، ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

با سلام در مورد ساحل خوب بگم که اگر ااز گلف فری وی به سمت گالوستون برین و به قبل پیچیدن به جاده گالوستون وست بیچ برید ساحل طولانی و رستورانها و شهر بازی روی اسکله و هتلهایی رو خواهید دید که در کل کناره ادامه پیدا کرده . جاتون خالی دیروز اونجا بودیم البته من مجبور بودم یک مصاحبه کاری برم در فرندز وود و از انجا به صورت ناگهانی تصمیم گرفتیم بریم که حدود 60 - 70 دقیقه از انجا راه بود. و مراکز خرید هیوستون خوب با یک یرچ ساده بهش میرسین بستگی داره کجا باشید کیدی و وست هایمر و مموریال مراکز خرید وسیعی دارندو گالریا هم همین طور .

دوستان عزیز دلم تنگ شده بود برای اینجا و این پست و از همه عذر میخوام یک مدت درگیر پیدا کردن کار و چندین مرحله مصاحبه بودیم نتونستم بیام و الان در خدمتم هر سوالی باشه سعی میکنم کمک کنم.البته اگر ما مجبور به ریلوکیت از هیوستون نشیمSad. ولی خوب هرچی خدا صلاح بداند.بعد روبراه شدن نسبی اوضاع و حل مسائل اولیه ریلوکیت کردن برام مشکل به نظر میاد.ولی خول احتمال 95% چاره ای نداریمShy
برنده 2012

پاسخ
(2013-06-18 ساعت 04:13)smu نوشته:  
کسی میتونه در مورد مراکز تفریحی،ساحل نزدیک خوب و مراکز خرید هیوستون اطلاعاتی بده؟ ما برای دو ماه میایم اونجا یک جوری باید این مدت رو سپری کنیم، ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

با سلام در مورد ساحل خوب بگم که اگر ااز گلف فری وی به سمت گالوستون برین و به قبل پیچیدن به جاده گالوستون وست بیچ برید ساحل طولانی و رستورانها و شهر بازی روی اسکله و هتلهایی رو خواهید دید که در کل کناره ادامه پیدا کرده . جاتون خالی دیروز اونجا بودیم البته من مجبور بودم یک مصاحبه کاری برم در فرندز وود و از انجا به صورت ناگهانی تصمیم گرفتیم بریم که حدود 60 - 70 دقیقه از انجا راه بود. و مراکز خرید هیوستون خوب با یک یرچ ساده بهش میرسین بستگی داره کجا باشید کیدی و وست هایمر و مموریال مراکز خرید وسیعی دارندو گالریا هم همین طور .

دوستان عزیز دلم تنگ شده بود برای اینجا و این پست و از همه عذر میخوام یک مدت درگیر پیدا کردن کار و چندین مرحله مصاحبه بودیم نتونستم بیام و الان در خدمتم هر سوالی باشه سعی میکنم کمک کنم.البته اگر ما مجبور به ریلوکیت از هیوستون نشیمSad. ولی خوب هرچی خدا صلاح بداند.بعد روبراه شدن نسبی اوضاع و حل مسائل اولیه ریلوکیت کردن برام مشکل به نظر میاد.ولی خول احتمال 95% چاره ای نداریمShy

با درود
دوست عزیز میتونی یک ریل استیت ایرانی یا کسی که تو کار ملک باشه اونجا به من معرفی کنید؟
باتشکرWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، sce
(2013-06-18 ساعت 04:24)kaveh7 نوشته:  

با درود
دوست عزیز میتونی یک ریل استیت ایرانی یا کسی که تو کار ملک باشه اونجا به من معرفی کنید؟
باتشکرWink
این یک مجله ایرانی که اینجا چاپ میشه و توش همه جور آگهی داره !!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam88 ، amir82 ، Soap McTavish ، kaveh7 ، seperelia ، roeentan ، مانترا ، sce ، mhb161
(2013-06-16 ساعت 17:03)Ehsan1358 نوشته:  سلام
دوستان من دارم بزودی (هفته آینده) به مصاحبه می روم.
1- آدرسی برای ارایه در فرم ها به عنوان آدرس پستی در آمریکا (هیوستون) ندارم هرچه پیغام خصوصی گذاشته ام هیچ کس جواب نداده است آدرس یه هتل رو برای زندگی می خواهم بدهم ولی آدرس پستی ندارم اسپانسرم ندارم با 50 ملیون نامه تمکن.
2- مطابق با مدل کاروتز ( چانه زنی) برای اسکان، محلی را رزرو قطعی نکرده ام.
برای همه آرزوی موفقیت و سلامتی در هر جای جهان در کنار خانواده و انتظار دعا و آرزوی موفقیت از دوستان را دارم .
با ایمیگر انجل مکاتبه کن شاید بتونن یه آدرس مطمئن بهت بدن ،اینجا رو هم برای اقامت موقت ببین ،میگن جای خوبیه،موفق باشی
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush ، tabim4 ، itsmasoud ، kaveh7 ، roeentan ، sce
هرکسی در مورد اجاره خونه و ماشین کمک خواست پیغام خصوصی بذاره تا انجای که بتونم راهنمایی می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: kaveh7 ، parsush ، fariba_a ، ojee ، مانترا ، behnam88 ، زری وحدتی ، lottory ، mhb161
ممنون میشم منو راهنمایی کنی،،،،،،،،،،،،، اگر بتونم میخوام توی ایالت تگزاس یک مزرعه کوچیک بگیرم و هم اونجا زندگی کنم هم کار کنم ولی در مورد تگزاس و شهرهاش هیچ اطلاعی ندارم خودم سن خوزه هستم اینجا خیلی قیمتها بالاست و از عهدش بر نمیام ،ممنون میشم اگر خودت اطلاعاتی داری یا کسی رو میشناسی که اونجا کار کشاورزی بکنه یا ریل استیتی که در مورد فارم فعالیت داشته باشه بهم معرفی کنی
باتشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، زری وحدتی ، sce ، سمانه777 ، mhb161 ، Reza20002
سلام

از دوستان کسی هست که بخواد با من هم خونه شه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، زری وحدتی ، mhb161
(2013-06-18 ساعت 04:24)kaveh7 نوشته:  

با درود
باتشکرWink

[quote='ghafari88']
سلام دوست عزیزم
وقت بخیر

يك ايراني هست اسمش كامران شماره اش ٧١٣٨٩٤٩٣٠٥ هست
لطفا بفرماييد كه شما از دوستان رضا( يعني من!) هستيد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، مانترا ، زری وحدتی ، mhb161
سلام به دوستان عزیز هیوستونی

من سوالاتی دارم که از دوستان با تجربه میخواستم بپرسم.
من برای فرزندم میخوام بیمه chip بگیرم. حدودا چقدر تو حسابم باید باشه که شامل حال ما بشه؟ و آیا اون پولی که بانک واسه سکیور کردیت بلاک کردن رو هم حساب میکنن یا نه؟

برای شروع سال تحصیلی در مدرسه پابلیک چه هزینه هایی رو باید در نظر گرفت؟
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، Ehsan1358 ، fariba_a ، sce ، mhb161
(2013-06-27 ساعت 09:57)mooj نوشته:  سلام به دوستان عزیز هیوستونی

من برای فرزندم میخوام بیمه chip بگیرم. حدودا چقدر تو حسابم باید باشه که شامل حال ما بشه؟ و آیا اون پولی که بانک واسه سکیور کردیت بلاک کردن رو هم حساب میکنن یا نه؟

براي بيمه چيپ از شما فقط مانده حساب و قيمت ماشينتان و اينكه شاغل هستيد يا نه ميپرسند كه بايد درست جواب بدهيد بر اساس تجربه اگر هنوز شاغل نباشيد معمولا همه چيز رايگان هست اگر باشيد بايد كو پي يا همان فرانشيز خودمونو بدهيد براي خودتون هم بيمه گولد كارت سرچ كنيد در هيوستون ميتوانيد بگيريد
براي مدرسه هم صفر دلار هزينه ميكنيد!!
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، el333 ، behnam88 ، بهناز91 ، sce ، parsush ، mooj ، mhb161 ، Reza20002
(2013-06-30 ساعت 21:49)armanbala نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 09:57)mooj نوشته:  سلام به دوستان عزیز هیوستونی

براي بيمه چيپ از شما فقط مانده حساب و قيمت ماشينتان و اينكه شاغل هستيد يا نه ميپرسند كه بايد درست جواب بدهيد بر اساس تجربه اگر هنوز شاغل نباشيد معمولا همه چيز رايگان هست اگر باشيد بايد كو پي يا همان فرانشيز خودمونو بدهيد براي خودتون هم بيمه گولد كارت سرچ كنيد در هيوستون ميتوانيد بگيريد
براي مدرسه هم صفر دلار هزينه ميكنيد!!
ممنون از پاسختون.
البته صفر صفر هم نیست. برای تهیه پوشاک اجباری مدرسه در طول سال حدود 100 دلار و همچنین هزینه های دیگه ای مثل هزینه غذا و ... دارن که البته اگه بعضی از بیمه ها رو داشته باشین یا نمیدین ویا کمتر میشه.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، Saeedv13 ، sce ، mhb161
سلام دوستان
من مهندس عمران با 15 سال سابقه اجرایی هستم ، کدام شهر ها را پیشنهاد می کنید ؟ اوضاع کار در هیستون بابت کار عمرانی چگونه است ؟ برای یک خانواده چهار نفری حدودا چقدر در ماه هزینه برآورد دارید؟
با تشکر از شما
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mhb161
با اجازه از مدیران بزرگوار
دوستان خوبم
من به علت یه سری کارا که پیش اومده هفته دیگه دارم برمی گردم ایران . منتها قرار داد آپارتمانم تموم نشده و دوستایی که دارن میان هیوستون و جا ندارن می تونن بیان در این آپارتمان که هم خیالشون از بابت جا راحت باشه هم هزینه های اولیه اجاره که 500 600 دلاره ندن . آپارتمان هم یک خوابه هست در یکی از بهترین مناطق هیوستون و نزدیک به تمام فروشگاه ها و مال های معروف . برای جزیات بیشتر لطفا پیام خصوصی بدهید.
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
سلام به دوستان ساکن هیوستون. ما هفته دیگه عازم هیوستون هستیم. خواستم بگم اگر کسی از دوستان چیز خاصی لازم دارن پیغام بدن ما براشون بیاریم. دوم اینکه ما 4نفریم با 8تا چمدان بزرگ و باید یه ون بگیریم. شماره تماس از ون میخواستم برای اینکه از اینجا هماهنگ کنم. و در مورد هزینه ون هم اینجا خونده بودم 75$ . درسته؟

(2013-07-04 ساعت 07:18)IN.USA@2013 نوشته:  با اجازه از مدیران بزرگوار
دوستان خوبم
من به علت یه سری کارا که پیش اومده هفته دیگه دارم برمی گردم ایران . منتها قرار داد آپارتمانم تموم نشده و دوستایی که دارن میان هیوستون و جا ندارن می تونن بیان در این آپارتمان که هم خیالشون از بابت جا راحت باشه هم هزینه های اولیه اجاره که 500 600 دلاره ندن . آپارتمان هم یک خوابه هست در یکی از بهترین مناطق هیوستون و نزدیک به تمام فروشگاه ها و مال های معروف . برای جزیات بیشتر لطفا پیام خصوصی بدهید.

با سلام و تشکر. من براتون پیغام خصوصی گذاشتم
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، مانترا ، زری وحدتی ، عشق رفتن ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان