موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوستان نگران نباشید ، جو بی اعتمادی بوجود نمیاد ، از این دست هشدارها قبلاً هم صادر شده و دوستان باید بدونند که توی محیط مجازی به افراد به راحتی نمیشه اعتماد کرد.
موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
همه اینجوری نستن من باهمین سایت وبه وسیله یک خانواده ایرانی که اصلا نمیشناختمشون موفق شدم که اینجا سروسامان بگیرم یکم خودت هم باید حواست جمع باشه دیگه ملت ما هم چایی نخورده میخوان با هم فامیل بشن سربزنگاه یکی میرسه تیغشون میزنه حالا با این بیانیه دیگه همه کپ میکنند دیگه به هیچ کس اعتمادنمیکنند .این یه امرطبیعیه ودیگه کاریش هم نمیشه کرد .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که ساکن هیوستون هستن.میشه لطفا اطلاعاتی هم در مورد کلاس های زبان اسپانیایی در اختیار ما بزارین.
ممنون میشم در خصوص محل های برگزاری،ترجیحا به صورا رایگان و توسط موسسات داوطلب اطلاعای اگه هست به اشتراک بزارین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من میخواستم یک نکتهٔ دیگه هم اضافه کنم و اونم اینه که این سؤ استفاده میتواند از طرف مقابل هم باشه یعنی از طرف کسی که بهش کمک میشه پس بهتره همه حواسشون به افراد سود جو باشه چه اونایی که کمک میکنن و چه اونایی که کمک میخواهند
دیدم که میگما
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشيد هشدارها و اطلاعات و اگهي ها همه بجا ولي اگر قرارباشه به هم اعتماد نكنيم و خود مختار باشيم چطور به همديگه كمك كنيم چطور دست هم بگيريم و به تو حل مشكلات كمك كنيم. بد و يا خوب همه جا هست پس بايد دقت بشه تا دچار اشتباه نشيم.
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روز
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خوب همیشه احتمال سوء استفاده آدمهای بیمار در هر شرایطی هست. نه باید بی اعتماد بود و نه باید به راحتی اعتماد کرد.
به هر حال فک کنم بهتره که بحث رو عوض کنیم.
دوستان انجمنهای خوب و گردهمایی های دوستانه توی هیوستون سراغ ندارین؟
یه جایی که خوش بگذره و بشه با چند تا آدم جدید آشنا شد؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
قبلا راجع به پارکهای اطراف هیوستون یک پست گذاشته بودم. در تکمیل لیست قبلی، چند وقت پیش رفتم یه پارک توی جاده دالاس (45) به اسم Huntsville state park که پارکی جنگلی با یک دریاچه بسیار زیباست. اگر کسی دوست داره اسب سواری کنه اونجا میتونه با 20 دلار یک ساعت توی جنگل اسب سواری کنه (البته با راهنما) و بعد از اسب سواری میتونید با 10 دلار یک قایق کرایه کنید و روی دریاچه زیبای پارک پارو بزنید و از طبیعت لذت ببرید و اگر اهل ماهی گیری هستید میتوانید اونجا قلابتون و به آب بندازید شاید بتونید چیزی صید کنید. اگر هم خواستید تنی به آب بزنید میتوانید توی دریاچه شنا کنید و بعد هم با یک کباب خوشمزه در کنار دوستانتون از خودتون پذیرایی کنید.
به همتون خوش بگذره جای بقیه را هم خالی کنید
شاد باشید