کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
عمو سعيد اين چه اعلاميه ايه نوشتي خداييش ترسيدم
يعني چي آخه؟؟؟؟؟؟
مگه ميشه؟؟؟؟؟؟
من كه باور نميكنم!!!
آخه چجوري؟
عمو جون يا نگو يا اگه ميگي كامل بگو خوب اين هشدارت چه فايده داشت جز بي اعتماد كردن افراد به سايتي كه با اين زحمت سر پا نگه داشته شده. SadSad
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sce ، mrr777 ، adambarfi ، mehdi110 ، rezajoon ، arash_r15 ، mhb161 ، Reza20002 ، ojee
دوستان نگران نباشید ، جو بی اعتمادی بوجود نمیاد ، از این دست هشدارها قبلاً هم صادر شده و دوستان باید بدونند که توی محیط مجازی به افراد به راحتی نمیشه اعتماد کرد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، el333 ، roeentan ، پروا ، Saiban ، rezagh ، sce ، mrr777 ، mehdi110 ، rezajoon ، storagemeter ، afshinghwink ، مانترا ، mhb161 ، Reza20002 ، ojee
همه اینجوری نستن من باهمین سایت وبه وسیله یک خانواده ایرانی که اصلا نمیشناختمشون موفق شدم که اینجا سروسامان بگیرم یکم خودت هم باید حواست جمع باشه دیگه ملت ما هم چایی نخورده میخوان با هم فامیل بشن سربزنگاه یکی میرسه تیغشون میزنه حالا با این بیانیه دیگه همه کپ میکنند دیگه به هیچ کس اعتمادنمیکنند .این یه امرطبیعیه ودیگه کاریش هم نمیشه کرد .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mehdi110 ، arash_r15 ، storagemeter ، مانترا ، ojee
سلام
خوب شاید اینجا محل مناسبی برای درج این سوال نباشد. اما حالا با توجه به اتفاقی که افتاده . شما پیشنهاد میکنید چه موارد احتیاطی رو در نظر بگیریم . مثلا خوانده بودم که بهیچوحه ssn رو در اختیاز کسی قرار ندهیم. حتما موارد دیگه ای هم وجود دارد که با توجه به تفاوتهای زندگی در کشور آمریکا برای ما ایرانیان کاملا پوشیده مانده است.
با تشکر

(2013-09-03 ساعت 11:38)elima1980 نوشته:  همه اینجوری نستن من باهمین سایت وبه وسیله یک خانواده ایرانی که اصلا نمیشناختمشون موفق شدم که اینجا سروسامان بگیرم یکم خودت هم باید حواست جمع باشه دیگه ملت ما هم چایی نخورده میخوان با هم فامیل بشن سربزنگاه یکی میرسه تیغشون میزنه حالا با این بیانیه دیگه همه کپ میکنند دیگه به هیچ کس اعتمادنمیکنند .این یه امرطبیعیه ودیگه کاریش هم نمیشه کرد .
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، sce ، el333 ، mehdi110 ، adambarfi ، ojee
دوستان عزیزی که ساکن هیوستون هستن.میشه لطفا اطلاعاتی هم در مورد کلاس های زبان اسپانیایی در اختیار ما بزارین.
ممنون میشم در خصوص محل های برگزاری،ترجیحا به صورا رایگان و توسط موسسات داوطلب اطلاعای اگه هست به اشتراک بزارین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: adambarfi ، Ehsan1358 ، nedaUSA ، mehdi110 ، rezajoon ، mhb161 ، ojee
با سلام

من می‌خواستم یک نکتهٔ دیگه هم اضافه کنم و اونم اینه که این سؤ استفاده میتواند از طرف مقابل هم باشه یعنی‌ از طرف کسی‌ که بهش کمک می‌شه پس بهتره همه حواسشون به افراد سود جو باشه چه اونایی که کمک می‌کنن و چه اونایی‌ که کمک میخواهند

دیدم که میگما
پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan ، sce ، mehdi110 ، mhb161
(2013-09-02 ساعت 11:33)Saeedv13 نوشته:  هشدار درجه یک به خانم های مجرد عازم هیوستون
تیم مدیریت مهاجرسرا چندین گزارش از کاربرهای خانم و مجرد عزیمت کرده به هیوستون دریافت نموده است که نشان می دهد متاسفانه یکی از کاربران قدیمی مهاجرسرا که آقایی 22 ساله هستند در قالب کمک های انساندوستانه به این گروه از هموطنان آنها را مورد سوء استفاده و اذیت و آزار قرار داده است. نامبرده برای شکار خانم های مجرد از سایت ف.ی.س بوک و سرویس پیام خصوصی مهاجرسرا استفاده می کند. ادمین سایت برای حفظ ارزش های انسانی و اخلاقی که از اهداف تاسیس این فروم بوده و پاک نمودن این لکه ننگ از سایت خوشنام مهاجرسرا مشغول جمع آوری مدارک و شواهد و در صدد شکایت قانونی از نامبرده می باشد و تا مجازات کامل نامبرده از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد. بدین وسیله به کلیه کاربران به ویژه خانم های مجرد توصیه می گردد که برای اخذ هر گونه کمک، از کانال های رسمی و مورد تایید استفاده کنند و خود را به راحتی در معرض سوء استفاده افراد سودجو با ظاهر موجه قرار ندهند. در پایان از کلیه افرادی که به هر نحوی مورد سوء استفاده قرار گرفته اند تقاضا می شود تمام موارد را با جزییات کامل از طریق پیام خصوصی به مدیر ارشد سایت گزارش دهند و مطمئن باشند فرد متخلف به زودی و راحتی به سزای اعمال ننگین خود در این کشور خواهد رسید. با تشکر. سعید
عمو سعید می خوای از من بعنوان دام استفاده کنین تا به این کوچولو درسی بدم که عبرتی برای ایندگان باشه Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، ffrfar ، ali1982 ، nedaUSA ، behnam88 ، Ali Sepehr ، sce ، afshinghwink ، اریوبرزن ، a.behzadi ، ojee
با سلام و خسته نباشيد هشدارها و اطلاعات و اگهي ها همه بجا ولي اگر قرارباشه به هم اعتماد نكنيم و خود مختار باشيم چطور به همديگه كمك كنيم چطور دست هم بگيريم و به تو حل مشكلات كمك كنيم. بد و يا خوب همه جا هست پس بايد دقت بشه تا دچار اشتباه نشيم.
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: vahid.vp ، adambarfi ، mehdi110 ، storagemeter ، اریوبرزن ، mhb161 ، ojee
خوب همیشه احتمال سوء استفاده آدمهای بیمار در هر شرایطی هست. نه باید بی اعتماد بود و نه باید به راحتی اعتماد کرد.
به هر حال فک کنم بهتره که بحث رو عوض کنیم.
دوستان انجمنهای خوب و گردهمایی های دوستانه توی هیوستون سراغ ندارین؟
یه جایی که خوش بگذره و بشه با چند تا آدم جدید آشنا شد؟
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi110 ، adambarfi ، roeentan ، shadi79 ، storagemeter ، mhb161 ، Reza20002 ، ojee
(2013-09-05 ساعت 00:17)nedaUSA نوشته:  خوب همیشه احتمال سوء استفاده آدمهای بیمار در هر شرایطی هست. نه باید بی اعتماد بود و نه باید به راحتی اعتماد کرد.
به هر حال فک کنم بهتره که بحث رو عوض کنیم.
دوستان انجمنهای خوب و گردهمایی های دوستانه توی هیوستون سراغ ندارین؟
یه جایی که خوش بگذره و بشه با چند تا آدم جدید آشنا شد؟

1-کتابخوانی و بحث در کلوپ کتاب پندار
زمان:
اولین یکشنبه هر ماه, 5:00 PM - 6:30 PM
مکان:
Iranian Cultural Foundation (ICF)
9700 Richmond Ave, Ste 100
Houston, TX 77042-4604,
United States

2-مهمانی نهار ماهانه انجمن متخصصین ایرانی امریکایی در هیوستون

زمان:
اولین پنج شنبه هر ماه, 11:30 AM - 1:00 PM
مکان:
Garson Restaurant
2926 Hillcroft Ave
Houston, TX 77057-5802,
United States
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، roeentan ، shadi79 ، Ehsan1358 ، parsush ، nedaUSA ، amir82 ، sce ، مانترا ، hgbeigi ، mhb161
یکی‌ از راهی که می‌توانید با شرکتها و موقعیت‌های شغلی‌ اونا اشنا بشین شرکت در job fairهست برا پیدا کردن job fair توی شهر خودتون می‌تونین به این سایت مراجعه کنین،،،حتما یادتون باشه لباس رسمی‌ بپوشون و چند نسخه از رزومه خودتون را هم همراه داشته باشین،،،job fair بعدی تو هیوستون ۱ ماه دیگه ۱۸ اکتبر ساعت ۱۱ در Omni Hotel هست
http://www.targetedjobfairs.com

موفق باشین
پاسخ
تشکر کنندگان: mooj ، shadi79 ، nedaUSA ، roeentan ، amir82 ، sce ، m.ab ، مانترا ، mhb161 ، Reza20002
(2013-09-02 ساعت 12:30)HELIAA نوشته:  درود بر دوستان گرامي
من برنده 2014 هستم. دارم روي شهري ك برام بهتره تحقيق ميكنم , شهر هيوستون. بخاطر صنايع نفتيش. مدركم ليسانس مترجميه. شيش ساله تو كار كنترل پروژه و برنامه ريزي پروژه هاي نفت و گاز كارميكنم و اين كارو تجربي ياد گرفتم و مدركشو ندارم. خواستم بدونم اونجاهم مثل عسلويه پرو ژه زياده ? و واسه من ك مدرك كارم رو ندارم ولي هم تجربشو دارم و هم كارم خوبه , اميدي واسه پيدا كردن كار هست??? خانومم خيلي واسه كار نگرانه.
اگه يه سري كلاساي بين المللي مرتبط با كارم رو بگذرونم, لايسنسش رو اونجا قبول دارن?
اگه ببينم هيوستون بدردم نميخوره دالاس بهتر نيست?? اب و هواي هيوستون با دالاس چقدر فرق داره?.خاطر خانواده ميپرسم ك تجربه اون هوا رو ندارن.

از دوستان كسي اطلاع نداره??????
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
پاسخ
تشکر کنندگان: adambarfi
(2013-09-07 ساعت 00:45)HELIAA نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 12:30)HELIAA نوشته:  درود بر دوستان گرامي
من برنده 2014 هستم. دارم روي شهري ك برام بهتره تحقيق ميكنم , شهر هيوستون. بخاطر صنايع نفتيش. مدركم ليسانس مترجميه. شيش ساله تو كار كنترل پروژه و برنامه ريزي پروژه هاي نفت و گاز كارميكنم و اين كارو تجربي ياد گرفتم و مدركشو ندارم. خواستم بدونم اونجاهم مثل عسلويه پرو ژه زياده ? و واسه من ك مدرك كارم رو ندارم ولي هم تجربشو دارم و هم كارم خوبه , اميدي واسه پيدا كردن كار هست??? خانومم خيلي واسه كار نگرانه.
اگه يه سري كلاساي بين المللي مرتبط با كارم رو بگذرونم, لايسنسش رو اونجا قبول دارن?
اگه ببينم هيوستون بدردم نميخوره دالاس بهتر نيست?? اب و هواي هيوستون با دالاس چقدر فرق داره?.خاطر خانواده ميپرسم ك تجربه اون هوا رو ندارن.

از دوستان كسي اطلاع نداره??????

در مورد رشته شما من فقط میتونم اطلاعاتی که از دوستانم که تو این زمینه کار میکنند را بهتون بگم.
شما اگر با primavera کار کرده باشین و به این نرم افزار وارد باشین و همونجور هم که گفتید تجربه نفت و گاز داشته باشید به راحتی میتوانید کار پیدا کنید که معمولا به عنوان scheduler استخدام میشوید
همانطور هم که بقیه دوستان توضیح دادند مهمترین موضوع رزومه مناسب هست.
هیوستون از نظر کار در زمینه نفت و گاز از دالاس خیلی بهتر است و فعلا روز به روز هم بهتر میشود.بهتره علاوه بر سایت indeed تو سایت خود شرکتها هم سر بزنید و ببینید وضعیت کار تو زمینه شما چطور هست. از شرکتهای نفتی بزرگ میتونم به jacobs, bechtel, KBR, Technip, ConocoPhillips, FMC,fluor اشاره کنم البته تعدادشون خیلی بیشتر از اینهاست.
راجع به آب و هوای هیوستون دوستان به تفصیل صحبت کردند به نظر من این یک موضوعی هست که هر کسی با توجه به شرایط بدنی خودش یک نظر داره یکی مثل من آب و هوای گرم و دوست نداره ولی بنا به دلایل کاری مجبوره تحمل کنه ولی یکی آب و هوای گرم و دوست داره. ولی کلی بگم توی تابستون اگه اهل پیک نیک توی فضای باز نباشید اذیت نمیشید چون همه جا خنکه (خونه، ماشین، فروشگاه)

موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، parsush ، ffrfar ، HELIAA ، MEHDIREZAEI ، nedaUSA ، sce ، amir82 ، morvarid1364 ، soli asali ، مانترا ، mhb161 ، SabreAyob
(2013-09-05 ساعت 19:04)adambarfi نوشته:  یکی‌ از راهی که می‌توانید با شرکتها و موقعیت‌های شغلی‌ اونا اشنا بشین شرکت در job fairهست برا پیدا کردن job fair توی شهر خودتون می‌تونین به این سایت مراجعه کنین،،،حتما یادتون باشه لباس رسمی‌ بپوشون و چند نسخه از رزومه خودتون را هم همراه داشته باشین،،،job fair بعدی تو هیوستون ۱ ماه دیگه ۱۸ اکتبر ساعت ۱۱ در Omni Hotel هست
http://www.targetedjobfairs.com

موفق باشین
قابل توجه بعضیا که میگن اینجا کسی به بقیه کمک نمیکنه.
خیلی ممنونم ازتون. امیدوارم که سرمشق دیگران بشید که مثلن فقط میخوان اطلاعات بگیرن یا اینکه تنهایی و یواشکی میرن و صداش رو در نمیارن. Sad
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
پاسخ
با سلام
قبلا راجع به پارکهای اطراف هیوستون یک پست گذاشته بودم. در تکمیل لیست قبلی، چند وقت پیش رفتم یه پارک توی جاده دالاس (45) به اسم Huntsville state park که پارکی جنگلی با یک دریاچه بسیار زیباست. اگر کسی دوست داره اسب سواری کنه اونجا میتونه با 20 دلار یک ساعت توی جنگل اسب سواری کنه (البته با راهنما) و بعد از اسب سواری میتونید با 10 دلار یک قایق کرایه کنید و روی دریاچه زیبای پارک پارو بزنید و از طبیعت لذت ببرید و اگر اهل ماهی گیری هستید میتوانید اونجا قلابتون و به آب بندازید شاید بتونید چیزی صید کنید. اگر هم خواستید تنی به آب بزنید میتوانید توی دریاچه شنا کنید و بعد هم با یک کباب خوشمزه در کنار دوستانتون از خودتون پذیرایی کنید.

به همتون خوش بگذره جای بقیه را هم خالی کنید
شاد باشید
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان