کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
هم خونه خانوم کی میخواد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، soli asali ، shadi79 ، parsush ، ojee
(2013-09-24 ساعت 10:08)Ramin geologist نوشته:  درود بر دوستان گرامي
من برنده 2014 هستم. دارم روي شهري ك برام بهتره تحقيق ميكنم , شهر هيوستون. بخاطر صنايع نفتيش. مدركم ليسانس مترجميه. شيش ساله تو كار كنترل پروژه و برنامه ريزي پروژه هاي نفت و گاز كارميكنم و اين كارو تجربي ياد گرفتم و مدركشو ندارم. خواستم بدونم اونجاهم مثل عسلويه پرو ژه زياده ? و واسه من ك مدرك كارم رو ندارم ولي هم تجربشو دارم و هم كارم خوبه , اميدي واسه پيدا كردن كار هست??? خانومم خيلي واسه كار نگرانه.
اگه يه سري كلاساي بين المللي مرتبط با كارم رو بگذرونم, لايسنسش رو اونجا قبول دارن?
اگه ببينم هيوستون بدردم نميخوره دالاس بهتر نيست?? اب و هواي هيوستون با دالاس چقدر فرق داره?.خاطر خانواده ميپرسم ك تجربه اون هوا رو ندارن.

من هم رشتم مثل شما مرتبط با صنعت نفته و برنده 2014 هستم
چیزی که من از تحقیق و خوندن تو سایت های مختلف فهمیدم اینه که اولاً کار توی هیوستون فراونه
چه مرتبط با نفت و چه غیر مرتبط و همچنین اگر یک خانواده دو نفره هر دوشون کار کنن ( مهم نیست چه کازی) با حداقل حقوق به راحتی میتونن زندگی کنن. دوتا از دوستان من در هیوستون هستن که با هم 1800 دلار در میآرن و تقریباً از شرایطشون راضین.
اما اینکه بشه بدون مدرک مرتبط یا با مدارک ایران اونجا وارد بخش تخصصی شد چیزیه که یکم برام مجهوله چون هنوز هیچ ایرانی رو توی بخش صنعتی صنعت نفت پیدا نکردم که بشه باهاش کانکت شد. اما می دونم یک سری دوره ها برگزار می شه که کارهای فنی سردکل رو آموزش میدن و مدرکش هم معتبره.
به هر حال شما اگر واقعاً قصد ادامه کار تو تخصصتون دارید فکر نمی کنم مانعی وجود داشته باشه فقط پروسش یکم زمانبره.
امیدوارم تونسته باشم پاسخ روشنی بهتون بدم.
نظر این دوستمون هم احتمالاً به دلیل کوتاه تر شدن دوره کلیرنس هستش چون انگار آفیسر سفارت روی رشته نفت یکم حساسه
اما دروغ گفتن هم یکم ریسکش بالاستWink
موفق باشید
[/quote]

دوست عزیز منم تجربه خودمو بگم که طبق سرچی که کردم بدلیل اینکه اونجا هزینه دوره های آموزشی خیلی بالاست بهتره که شما هر دوره ای که میخوایدو اینجا برید ، اینم بگم که مردک دوره اینجارو قبول ندارن ولی چون با این شرایط شما این تخصص رو یاید گرفتید با یه امتحان درامریکا میتونید لایسنس اونجارو بگیرید وگرنه از نظر هزینه ای خیلی براتون درمیاد و یکم هم اونجا وقتتونون میگیره!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، amir82 ، adambarfi ، HELIAA ، nedaUSA ، مانترا ، mhb161 ، REZAM 2014
(2013-09-28 ساعت 09:27)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 10:08)Ramin geologist نوشته:  درود بر دوستان گرامي
من برنده 2014 هستم. دارم روي شهري ك برام بهتره تحقيق ميكنم , شهر هيوستون. بخاطر صنايع نفتيش. مدركم ليسانس مترجميه. شيش ساله تو كار كنترل پروژه و برنامه ريزي پروژه هاي نفت و گاز كارميكنم و اين كارو تجربي ياد گرفتم و مدركشو ندارم. خواستم بدونم اونجاهم مثل عسلويه پرو ژه زياده ? و واسه من ك مدرك كارم رو ندارم ولي هم تجربشو دارم و هم كارم خوبه , اميدي واسه پيدا كردن كار هست??? خانومم خيلي واسه كار نگرانه.
اگه يه سري كلاساي بين المللي مرتبط با كارم رو بگذرونم, لايسنسش رو اونجا قبول دارن?
اگه ببينم هيوستون بدردم نميخوره دالاس بهتر نيست?? اب و هواي هيوستون با دالاس چقدر فرق داره?.خاطر خانواده ميپرسم ك تجربه اون هوا رو ندارن.

من هم رشتم مثل شما مرتبط با صنعت نفته و برنده 2014 هستم
چیزی که من از تحقیق و خوندن تو سایت های مختلف فهمیدم اینه که اولاً کار توی هیوستون فراونه
چه مرتبط با نفت و چه غیر مرتبط و همچنین اگر یک خانواده دو نفره هر دوشون کار کنن ( مهم نیست چه کازی) با حداقل حقوق به راحتی میتونن زندگی کنن. دوتا از دوستان من در هیوستون هستن که با هم 1800 دلار در میآرن و تقریباً از شرایطشون راضین.
اما اینکه بشه بدون مدرک مرتبط یا با مدارک ایران اونجا وارد بخش تخصصی شد چیزیه که یکم برام مجهوله چون هنوز هیچ ایرانی رو توی بخش صنعتی صنعت نفت پیدا نکردم که بشه باهاش کانکت شد. اما می دونم یک سری دوره ها برگزار می شه که کارهای فنی سردکل رو آموزش میدن و مدرکش هم معتبره.
به هر حال شما اگر واقعاً قصد ادامه کار تو تخصصتون دارید فکر نمی کنم مانعی وجود داشته باشه فقط پروسش یکم زمانبره.
امیدوارم تونسته باشم پاسخ روشنی بهتون بدم.
نظر این دوستمون هم احتمالاً به دلیل کوتاه تر شدن دوره کلیرنس هستش چون انگار آفیسر سفارت روی رشته نفت یکم حساسه
اما دروغ گفتن هم یکم ریسکش بالاستWink
موفق باشید

دوست عزیز منم تجربه خودمو بگم که طبق سرچی که کردم بدلیل اینکه اونجا هزینه دوره های آموزشی خیلی بالاست بهتره که شما هر دوره ای که میخوایدو اینجا برید ، اینم بگم که مردک دوره اینجارو قبول ندارن ولی چون با این شرایط شما این تخصص رو یاید گرفتید با یه امتحان درآمریکا میتونید لایسنس اونجارو بگیرید وگرنه از نظر هزینه ای خیلی براتون درمیاد و یکم هم اونجا وقتتونون میگیره!
[/quote]
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، amir82 ، saeedshafiee ، mehdiii ، s.s.h ، mdna ، amin arefi ، shadi79 ، ffrfar ، Man ، behnam88 ، itsmasoud ، Ramin geologist ، soli asali ، مانترا
سلام به دوستان عزیز!
یه سوال داشتم. من سوپروایزر حفاری چاههای نفتم و لیسانس مهندسی نفت دارم مهاجرت به آمریکا خیلی فکرم رو مشغول کرده زبانمم خیلی خوبه چون 5 ساله که دارم با چینیها کار میکنم به نظرتون تو هیستون کار راحت گیرم میاد؟ بازار کار حفاری اونجا چطوره؟ با تشکر.
پاسخ
تشکر کنندگان: itsmasoud ، sce
سلام به همه دوستان
من و خانواده ام سه ماهه که به هیوستون امدیم شهر خوبیه مردم مهربونی داره این شهر رادوست داریم اما متاسفانه چون نتونستیم خودمون رو با این شرایط وفق بدیم احتمالا اواخر اکتبر به ایران برمیگردیم نمی خوام از بدی اینجا چیزی بنویسم چون هرکس شرایط خودشو داره و نمیشه برای همه نظر داد ما چیزی نزدیک صد میلیون هزینه کردیم سرمایه یک عمر . اما ما تصمیم گرفتیم برگردیم جلو ضرر را از هر جا بگیری منفعته .
این نظر شخصیه و نمیتونم این توصیه رو به کسی بکنم . من که خودم رو عاقل میدونستم هرکسی که تجربه امریکا رو داشت به ما گفت نیایین قبول نکردیم وبرای کسب این تجربه باید این هزینه رو میکردیم متاسفانه . ومیدونم خیلی ها هم بعد از ما این هزینه واین تجربه را خواهند کرد
اینجا ما از کار ابا نداریم اما خودمون رو بکشیم ساعتی 7 دلار بیشتر حقوق نخواهند داد اینجا واسه کسی خوبه که اینجا بزرگ شده درس خونده ویا پول هنگفت باد اورده داره .خلاصه ما برمیگردیم و میدونم که این حرفها شاید واسه خیلی ها مسخره باشه همانطور که واسه ما بود اینجا کار ی پیدا نخواهی کرد که بدونی تا اخر عمر میتونه هزینه های ترو تضمین کنه قبل از اینکه بیشتر تحت تاثیر کسانی قراربگیرید که تجربه اینجا رو ندارند حتما حتما حتما با چند چند چند نفر که تجربه زندگی در امریکا رو دارند و صادق هم هستند مشورت کن و بدونید که جلو ضرر رو از هرجا که بگیری منفعته . باز هم میگم این یک تجربه شخصیه و شاید شاید به درد شما نخوره
اینجا برای ما که دنبال یک زندگی سالم برای بچه هامون بودیم سرابی بیش نبود
پاسخ
(2013-09-30 ساعت 02:34)rezadriller نوشته:  سلام به دوستان عزیز!
یه سوال داشتم. من سوپروایزر حفاری چاههای نفتم و لیسانس مهندسی نفت دارم مهاجرت به آمریکا خیلی فکرم رو مشغول کرده زبانمم خیلی خوبه چون 5 ساله که دارم با چینیها کار میکنم به نظرتون تو هیستون کار راحت گیرم میاد؟ بازار کار حفاری اونجا چطوره؟ با تشکر.

سلام رضا جان.
من هوز یک ماه نشده که اومدم اینجا.تو این مدت هنوز سوشالم نیومده و نتونستم جدی برم دنبال کار.ولی با اطلاعات و آماری که از اطرافیان می گیرم و خودم هم دارم می بینم اینجا مشاغل نفت و گاز و مخصوصا حفاری بازار بسیار خوبی داره.
اما مثل همیشه.........
رمز موفقیت ما و همه دوستان دیگه تازه مهاجر فقط اثبات توانایی خودمونه و بس.
شما تو هر زمینه باید متخصص حرفه ای و کار بلد باشی.به معنای واقعی.اینجا خروجی کار از هر چیز واسشون مهمتره و به نظر من بقیه موارد مهم نیست.فقط کارتو حرفه ای بلد باش.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
دوستای گله هیوستونی من هم بالاخره ویزا گرفتم ولی.... به شوهرم ویزا نرسید، گفتن تموم شده!!حالا من دارم میام، تنها . امیدوارم که بتونم زود بیارمش. اگه خانومی رو میشناختین که دنباله هم خونه میگرده یا یک خانواده مسن که من بتونم ازشون اتاق بگیرم ممنون میشم که به من معرفی کنین.
(2013-09-26 ساعت 19:29)nazanin_nik2012 نوشته:  هم خونه خانوم کی میخواد؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Saeedv13 ، s.s.h ، soli asali ، rezajoon ، amir82 ، نازنین 932 ، rezagh ، مانترا ، lilac ، mhb161 ، ojee
دوستان عزیز من در لیک جکسون نزدیک هیوستون ساکن شدم راهنمایی خواستید در خدمتم
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، s.s.h ، amir82 ، parsush ، mhb161 ، ojee
باسلام به دوستان
دوست عزیزی که در پیام خصوصی پرسیدین از چی هیوستن خوشتون نیومد ه .با عرض معذرت فکر میکنم برداشت درستی از صحبت های من نداشتین ...... برعکس هیوستن شهر خیلی خوبیه بامردم بسیار مهربون .
صحبت کل من در باره مهاجرت به امریکاست نه هیوستن ویا مردمش . در کل چیزی که ما از آن شاکی هستیم آینده کاری در اینجا برای ما ست با این حقوق به نظر من بخور ونمیر و بقول اکثر ایرانیهایی که ما دیدیم ""همه چیز داری ولی همه عمر باید قسط بپردازی ""
اینجا بازنشستگی از شغل معنا نداره البته برای ما که مشاغل موقت داریم و میترسم این ره که ما رفتیم به ترکستان باشد .....
شما مختارین بپذیرین و یا نپذیرین
لطفا یک بار دیگه کامنت قبلی منو بخونین
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، amir82 ، amin arefi ، afshinghwink ، mhb161 ، alireza62
درود دوستان
تقریبا یه هفته ای میشه هیوستون هستیم و در به در دنبال گرفتن یه جا برای اجاره. چون کسی رو در هیوستون نداریم و کردیت هم نداریم اکثر جاها قبول نمی کنند اجاره بدهند. دوستان کسی هست بتونه در این مورد کمکی کنه یا جایی مناسب رو معرفی کنه که با شرایط ما خونه اجاره بدهند؟
ممنون از همه
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، lilac ، rezagh ، mhb161
راستش من سعی میکنم وقتی با تازه وارد ها یا اونهایی که توی ایران هستن حرف میزنم خیلی خلاصه بگم. خصوصن اینکه خودم الان توی شرایط بدی هستم.
آره خوب سخته.
هی رزومه میفرستی و هیچ خبری نمیشه و برای امرار معاش باید بری یه کار مسخره انجام بدی با ساعتی هفت دلار و همونشم کلی سخته و باید بدویی تا گیر بیاری.
هرچند که بعضیام هستن که زود وارد کار مرتبط با رشته شون شدن، بعد تو میگی پس چرا من نمیتونم. مگه اونا چیکار کردن که من نکردم.
بعد بعضیا رو میبینی که با اینکه متخصصن و کلی تجربه حسابی دارن، چهار ماه گشتن و پیدا نکردن هنوز.
ولی خوب من که پوستم کلفته. نا امید نمیشم. همینجور ادامه میدم. شاید چون این شرایط سخت و افتضاح رو به شرایطی که توی ایران داشتم ترجیح میدم. شاید به آینده در این کشور بیشتر امیدوارم تا ایران.
بعضیا رو میبینم که میگن اینجا اصلن خوب نیست. وقتی میگم دلم میخواد خونواده ام اینجا بودن میگن ما حتی دلمون نمیخواد دشمنمون رو بیاریم توی این کشور.
خلاصه میگم، خیلی خیلی خیلی به خودت بستگی داره. خیلی. به انتظارت و به روحیه ات و توقعت.
با همه حرف بزنین اما آخرش تصمیم رو با توجه به شناختی که از خودتون دارین بگیرین.
همین.
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، sce ، lilac ، mehdiii ، Ramin geologist ، parsush ، amin arefi ، Saeedv13 ، kasrafo ، مانترا ، mhb161 ، REZAM 2014 ، p.arsa
(2013-09-12 ساعت 19:29)A.R.R نوشته:  سلام
اينجا كسى از وضعيت و هزينه زندگى در شوگرلند (sugarland) خبري داره؟

سلام به دوستان عزیز... ما حدود یک ماه Sugar Land بودیم حدود نیم ساعت با هیوستون فاصله داره و شهر بسیار زیبا با خانه های ویلایی ، پارک ها و دریاچه های مصنوعی فوق العاده زیبا هست که از امنیت نسبتاً بالایی برخورداره، Family Style هست و دارای مدارس پابلیک بسیار خوب با رنکینگ بالاست، یک شعبه کوچک از University of Houston Campus هم در اونجا قرار داره و به همین دلایل قیمت خونه ها در اینجا کمی بالاتر از بقیه شهرک های اطراف هست ولی در عوض مزایای بهتری رو شامل میشه.... در کنار Sugar Land یک شهر دیگه بنام Missoury City قرار داره که این دو به هم چسبیدند و اونجا هم جای بسیار خوبی برای زندگی هست و مخصوصاً برای شروع از نظر هزینه ها و قیمت خونه ها از Sugar Land پایین تر هست و میشه خونه های کوچک تری از لحاظ متراژ پیدا کرد. به جز مسئله هزینه محل سکونت که از هیوستون ارزانتره هزینه های دیگه زندگی مانند خورد و خوراک و پوشاک و رستوران تفاوت چندانی با خود هیوستون نداره چون معمولاً میشه مایحتاج زندگی از فروشگاه های زنجیره ای کاسکو و سمز که اجناس رو در حجم های بیشتری ارائه میدن و قیمت پایین تری نسبت به بقیه جاها دارند تهیه کرد که قیمت در تمامی شعب تقریباً یکسان هست و یا برای خریدهای کوچک تر که نیازی به خرید عمده نیست میتونید از Krouger و یا Walmart خرید کنید که باز قیمت یکسانی در شعبه های خودشون در یک شهر و اطراف اون دارند، فقط اگر کارتون هیوستون باشه و هر روز مجبور باشید این راه رو رانندگی کنید یه هزینه اضافی بنزین رو هم باید در نظر گرفت که بنظر من با توجه به کم بودن هزینه خونه قابل چشم پوشی هست، البته زندگی در suburb و شهرک های کوچک روحیه مخصوص خودش رو میطلبه اگر طالب سکوت و آرامش بدور از هیاهوی شهری و مناظر زیبا هستید اینجا براتون بهشته ولی اگر شلوغی و زندگی شهری و پر جنب و جوش رو دوست دارید قضیه فرق میکنه.
DV-2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shimoda ، amir82 ، sce ، parsush ، afshinghwink ، amin arefi ، rezagh ، Saeedv13 ، مانترا ، roeentan ، hgbeigi ، mhb161 ، elmira_fa ، ghazal banoo
(2013-10-05 ساعت 22:21)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
تقریبا یه هفته ای میشه هیوستون هستیم و در به در دنبال گرفتن یه جا برای اجاره. چون کسی رو در هیوستون نداریم و کردیت هم نداریم اکثر جاها قبول نمی کنند اجاره بدهند. دوستان کسی هست بتونه در این مورد کمکی کنه یا جایی مناسب رو معرفی کنه که با شرایط ما خونه اجاره بدهند؟
ممنون از همه

سلام دوست عزیز.
نگران نباش.به امید خدا جاگیر میشی.من هنوز به صورت جدی نتونستم برم دنبال اجاره خونه.در واقع این میزبان ما مهمان نوازیش دیگه داره مارو شرمنده خودش می کنه.با این حال یه روز به اصرار من رفتیم تو وست هایمر.بین 6 و 8.من چند تا آپارتمان رو دیدم که بعضیاش رو می شد تا 550 هم اجاره کرد.آدرس رو می دم اگه دوست داشتی سر بزن.
2475 Gray Falls Drive
Houston,TX,77077
خانم نانسی.اینو میداد 700 تا و یه خوبه بود.)
281-531-6200
یکی دیگه هم این بود :
2410 Sout Kirkwood
Houston,Tx 77077
تلفن:
281-496-0232
اینو حول و حوش 510 تا میداد.
البته ضمانت کسی رو می خواست یا نه مطمئن نیستم.
با این حال نگران نباش.به امید خدا زود همه چیز جور میشه.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، lilac ، MEHDIREZAEI ، parsush ، amin arefi ، rezagh ، Saeedv13 ، مانترا ، roeentan ، rezajoon ، mhb161
خوب خدا رو شکر تاپیک هیوستون هم داره یه جونی می گیره و امیدواریم بتونیم چراغشو همین طور روشن نگه داریم.
یه اشتباهی که حتی خود من هم تا قبل از ورود در مورد شهر هیوستون داشتم،تلقی شهر به معنای واحد بود.الان که اومدم میبینم که هیوستون در واقع به چندین شهر و شهرک های وابسته اطلاق میشه.از نظر ما.
هیوستون مرکز هریس کانتی،بزرگترین کانتی تگزاس و سومین کانتی بزرگ آمریکاست.جمعیت این کانتی فکر می کنم بالغ بر 4 میلیون نفر باشه.هیوستون به سرعت در حال رشده و در طول چند سال گذشته هم به قول میزبان ما تقریبا تمام شهرها و شهرک های حاشیه ای رو تو خودش بلعیده.با این تفاسیر این خیلی مهمه که کسانی که برای اولین بار به این شهر تشریف میارن بدونن که دقیقا وارد چه شهری می شن و قراره در کجا سکونت کنن.ما فعلا در ریچموند در فورت بند کانتی ساکن هستیم.البته موقت.فاصله اینجا تا بعضی از مراکز اداری و دانشگاهی نسبتا زیاده.طوری که برای رسیدن به نزدیک ترین اداره سوشال تقریبا باید نزدیک به نیم ساعت و یا بیشتر رانندگی کرد.پس دوستانی که می خوان خونه یا آپارتمان بگیرن باید به این مسایل که کجای هیوستون اقامت می کنن توجه ویژه ای داشته باشن.البته اتوبان و آزاد راه کار رو برای حمل و نقل راحت کرده اما به نظر من مدت زمان بسیار زیادی از وقت مردم این شهر توی ترافیک میگذره.بهتره بگم به رانندگی می گذره.چون ترافیکش آزار دهنده نیست.بازم به نظر من ما خیلی زود در این شهر تبدیل به یک سری روبات و ماشین کاری می شیم.البته من هیچ وقت تهران زندگی نکردم و واسه من که به زندگی در شهر کچیکی مثل بوشهر عادت داشتم شاید اومدن به اینجا در ابتدا یه کم سخت باشه که البته من این سختی رو به همون دلیلی که در ابتدا گفتم تا الان حس نکردم.وارد معقولاتی از جنس آمریکا از خیال تا واقعیت نمی شم اما به نظر من اگه بشه زندگی جدید رو در آمریکا از شهرهای کوچکتر شروع کرد می تونه تجربه بهنری باشه.البته این به معنای نارضایتی من نیست.به هیچ وجه.
هیوستون به چند تا لوپ عمده که شهر رو احاطه کردن تقسیم بندی میشه.610 که دان تاون رو تو خودش داره.بعد از اون 8 و بعد 6.به نظر من از نظر دسترسی به مرکز شهر و همین طور بخش های اداری و مراکز خرید قرار گرفتن بین 6 و 8 ترجیحا نزدیکتر به 8 در غرب می تونه گزینه خوبی باشه.البته دوستان قدیمی ساکن هیوستون خورده نگیرین که این چه وضع آدرس دادنه.بله.اینی که من می گم خودش شهریه.اینو به کسایی می گم که تازه واردن مثل خودم و می خوان آدرس هارو از روی گوگل مپ دربیارن و بعد برن دنبالش.من خودم وست هایمر رو واسه زندگی بیشتر پسندیدم.دسترسی خوب و فروشگاه های فراوان.این تمام برداشت من تو این مدت و اونم فقط از سفرای آخر هفته ما به بیرون از منزل بوده و امیدوارم هرچه زودتر بتونم اطلاعات مفیدتر و بهتری رو در اختیار دوستان بزارم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، MEHDIREZAEI ، lilac ، soli asali ، parsush ، amin arefi ، rezagh ، shadi79 ، Saeedv13 ، مانترا ، M.Hosseini ، roeentan ، s.s.h ، hgbeigi ، mhb161 ، elmira_fa ، K22 ، Reza20002 ، ojee ، mandana12
(2013-10-05 ساعت 23:47)nedaUSA نوشته:  راستش من سعی میکنم وقتی با تازه وارد ها یا اونهایی که توی ایران هستن حرف میزنم خیلی خلاصه بگم. خصوصن اینکه خودم الان توی شرایط بدی هستم.
آره خوب سخته.
هی رزومه میفرستی و هیچ خبری نمیشه و برای امرار معاش باید بری یه کار مسخره انجام بدی با ساعتی هفت دلار و همونشم کلی سخته و باید بدویی تا گیر بیاری.
هرچند که بعضیام هستن که زود وارد کار مرتبط با رشته شون شدن، بعد تو میگی پس چرا من نمیتونم. مگه اونا چیکار کردن که من نکردم.
بعد بعضیا رو میبینی که با اینکه متخصصن و کلی تجربه حسابی دارن، چهار ماه گشتن و پیدا نکردن هنوز.
ولی خوب من که پوستم کلفته. نا امید نمیشم. همینجور ادامه میدم. شاید چون این شرایط سخت و افتضاح رو به شرایطی که توی ایران داشتم ترجیح میدم. شاید به آینده در این کشور بیشتر امیدوارم تا ایران.
بعضیا رو میبینم که میگن اینجا اصلن خوب نیست. وقتی میگم دلم میخواد خونواده ام اینجا بودن میگن ما حتی دلمون نمیخواد دشمنمون رو بیاریم توی این کشور.
خلاصه میگم، خیلی خیلی خیلی به خودت بستگی داره. خیلی. به انتظارت و به روحیه ات و توقعت.
با همه حرف بزنین اما آخرش تصمیم رو با توجه به شناختی که از خودتون دارین بگیرین.
همین.

ممنون از توضیح خوبتون
من از خیلیا این جمله رو شنیدم که می گن " بابا اینجا ( آمریکا) عیییین ایران می مونه، فقط آمریکاست" Big Grin
با این توضیحی که شما دادید تقریباً این جمله رو درک کردم. چون نزدیک 2 سال تو ایران دنبال کار مرتبط گشتم و کار آزاد انجام دادم.
به هر حال فکر می کنم من که تصمیم نهایی رو گرفتم و میام تگزاس Cool
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، amin arefi ، sce ، nedaUSA ، بهناز91 ، mhb161 ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان