کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
دوستان شما اطلاعاتی درباره این بیمه جدید که اوباما پیشنهاد داده دارید؟ اونجور که من متوجه شدم مثل اینکه باید اپلیکیشن براش پر کرد، کسی اطلاعاتی از وب سایتش برای هیوستن داره؟
قایقی باید ساخت
پاسخ
تشکر کنندگان:
Oil & Gas Career Fair

Thursday, December 5th, from 11:00 AM to3:00 PM

Omni Houston Hotel Westside

13210 Katy Freeway

Houston, TX 77079

Free Admission/Free Parking

Directions: 281-558-8338

-------------------------------------------------------------------------------

Meet face-to-face with recruiters and hiring managers form local, regional and national companies, including:

C&J Energy Services

Chevron Phillips Chemical Company

Clements Fluids

Dril-Quip

FMC Technologies

Fugro

Linde Engineering North America

Lloyd's Register Energy-Drilling

Lutech Resources

National Oilwell Varco

Patterson-UTI Drilling Company, LLC

Performance Search Group

PPI Technology Services

R360 Environmental Solutions

Sourcing Tech, LLC

SUPERIOR ENERGY SERVICES

Technip USA Inc

VersaTech Automation Services
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، itsmasoud ، امير جو ، mdna ، مانترا ، gulu ، s.s.h ، talayeh2013 ، Ehsan1358 ، maxima2012 ، amir82
(2013-11-22 ساعت 09:42)rahaa.ahm نوشته:  سلام بچه ها
من ماشین خریدم و هنوز امتحان ندادم یعنی 9 روز دیگه می تونم امتحان بدم
کسی هست اینجا در حد یکی دو ساعت وقت داشته باشه موقع رانندگی کنار من بشینه و راهنمایی کنه ؟
من چون واسه کار اپلای کردم و بهم زنگ می زنن برای مصاحبه ، بدون ماشین دیگه نمی تونم زندگی کنم
می خوام بار اول تنها نباشم یکی باشه موقع تمرین. کسی هست فرصت داشته باشه ؟

کاری نداره که از ایران رانندگی راحت تره
2013AS00006$9$
(Orlando , FL , USA - Entery Date:10.20.2013)
سفرنامه نکات کلیدی پیدا کردن کار در آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358
سلام دوستان عزیزی که از الان یعنی اوایل دسامبر می خوان بیان هیوستون اگه ویزاشون هنوز اعتبار داره بهتره نیمه دوم ژانویه بیان چون الان تقریباً پروسه جذب نیرو کمی کند شده.
2013AS00006$9$
پاسخ
تشکر کنندگان: mdna ، gbtm ، Ehsan1358
(2013-11-22 ساعت 11:26)nedafarsi نوشته:  سلام به همه دوستان گلم
منم از این بعد فالوور پر و پا قرص این تاپیکم
ایشالله 10 مارچ میام هیوستون
شدیداً هیجان زده ولی کمی استرسی هستم Tongue
من خیلی پست های این تاپیک رو خوندم و در مورد هزینه نظرات متفاوتی خوندم، برای من که میخوام یه زندگی اکونومیک داشته باشم هزینه یک ماه چقدر ممکنه باشه؟
سلام ندا جان
ببین من 20 اکتبر 2013 اومدم هیوستون ، الان تقریباً بعد 40 روز استیبل شدم و یه کار خوب با درامد متوسط تو شرکت مهندسی در زمینه کاری خودم ابزاردقیق گرفتم ببین اینجا یه سری نکات ریز هست که باید بدونی اگه خواستی می تونم جزئیاتو بگم راجع به خرید ماشین -ssn -حساب بانکی- کردیت -و ... فقط کلی بگم اگه با کسی هم خونه بشی کلاً ماهیانه 300 تا اجاره می دی - 50 تا موبایل - 100 تا خورد و خوراک البته اگه خودت درست کنی- 50 تا حمل ونقل با اتوبوس که هر مسیر 1.25$ هست البته این واسه مجرد هاست متاهل همینو 2 برابر کن و در صورت توقع زیاد 3 برابر
اومیدوارم مفید بوده واست خواستی می تونم جزئیاتم بگم
2013AS00006$9$
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، mhb161 ، shadi79 ، khder ، gbtm ، amin arefi ، javadi436 ، nedafarsi ، mdna ، Ehsan1358 ، elihovi ، amir82
(2013-11-22 ساعت 21:27)nedafarsi نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 19:11)sh_60 نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 14:48)rahaa.ahm نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 11:26)nedafarsi نوشته:  سلام به همه دوستان گلم
منم از این بعد فالوور پر و پا قرص این تاپیکم
ایشالله 10 مارچ میام هیوستون
شدیداً هیجان زده ولی کمی استرسی هستم Tongue
من خیلی پست های این تاپیک رو خوندم و در مورد هزینه نظرات متفاوتی خوندم، برای من که میخوام یه زندگی اکونومیک داشته باشم هزینه یک ماه چقدر ممکنه باشه؟

سلام
خب ندا جان خیلی هزینه ها می تونه متفاوت باشه.
اینکه کجا خونه می گیری و آیا تنها می گیری یا با هم خونه شدن مشکلی نداری.
وسایل خونه رو در چه سطحی می گیری.
اهل آشپزی هستی یا نه.
واقعا نمیشه جواب مشخصی داد. اگه بیشتر بگی از خودت میشه توضیح دقیق تری داد راجع به هزینه های شروع زندگی و بعد هزینه های زندگی نرمالی که مد نظرته.

دقیقا رها جان منم قیمت دادم بعد گفتم اشتباه کردم چون هر کسی بستگی به خودش داره ولی فقط یه سری خرج ها ثابتن بازم میشه توی اونا صرفه جویی کرد بازم دقیق نمی شه گفت چقدر در ماه خرج میشه یکی میتونه خونه ارزون اجاره کنه یا با کسی همخونه شه و کلی کارای دیگه که توی هزینه ها اثر داره
ندا جان اگه شما هم اکونومی زندگی کنه نگران نباش استرس هم نداشته باش امیدوارم اینجا زود کار پیدا کنی اصلا نگران نباش

رها جون و sh جون مرسی از هردوتون
راستش من میخوام 3 هفته هیوستون بمونم بعد برگردم ایران، تا پاییز که نتیجه اپلای دانشگاه ها مشخص بشه و بعد واسه شروع کلاس ها برگردم یو اس
توی این مدت کوتاه که هیوستون خواهم بود برای اسکانم به هر حداقلی قانع هستم. هم خونگی، مهمونی با شیر شدن در کلیه هزینه ها و هر امکان اکونومیکی که وجود داشته باشه
من آدم واقع بینی هستم و میدونم با شرایط سختی باید روبرو بشم پس با خودم قرار گذاشتم بریزو به پاش ممنوع Tongue
غذا هم که بسته به شرایط محل سکونتم ترجیحاً آشپزی خودم
از اونجایی که اومدنم فعلاً مقطعی هست ترجیحاً هزینه ایی برای فرنیچر نمیخوام بکنم، البته بازم به شرایط همخونه هام بستگی داره
کلاً اگر امکانش باشه میخوام واقعاً اقتصادی زندگی کنم و الکی پس انداز اندکم رو حیف و میل نکنم
میدونم که زندگی اکونومیک هم برای هرکسی یه تعریفی داره ولی میشه یه رنجی بهم بدین؟
یه سوال اساسی هم ذهنم رو درگیر کرده، بیشتر دوستان میگن زندگی بدون ماشین تقریباً امکان پذیر نیست، من میخوام بدونم واقعاً نمیشه روی حمل و نقل عمومی حساب کرد و حتماً باید ماشین داشته باشم؟؟
ببخشید اگه سوالهام یه کم سطحی هستن، تازه واردی و هزار دردسر Shy
ندا هیچ جای نگرانی نداره ببین من ماه اولو با 1500 تا گذروندم خیلی اکانومی زندگی کردم البته من خیلی خارج ایران زندگی کردم تقریباً مارکوپلو شدم اولش چون پ و ل زیاد همرام بود رفتم متل 6 شبی 60 تا ببین همو از فرودگاه تا متل 100 تا شارژ شدم من هفته اول 500 تا از دست دادم ولی بعدش گفتم اینجوری نمی شه و راه ها رو پیدا کردم البته من الان شرایط شو ندارم ولی مارچ یا اپریل خودم خونه می گیرم اگه تو شرایطش بودم واسه 1 ماه می تونم کمکت کنم.
2013AS00006$9$
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، shadi79 ، gbtm ، nedafarsi ، Ehsan1358
(2013-11-26 ساعت 19:13)renausa نوشته:  
(2013-11-25 ساعت 23:25)IMMI نوشته:  دوستانی که دنبال کلاس زبان می گردند:
یک موسسه دولتی هست به نام HCDE، یا Harris County Department of Education که بطور منظم و متمرکز در کتابخانه ها، مدارس و موسسات آموزشی اقدام به برگزاری کلاس زبان ESL و GED میکنه.

شاید به درد کسانی که احتیاج دارند بخوره. من خودم یک بار برای ثبت نام به یکی از مراکز مراجعه کردم اما زمان ثبت نام تمام شده بود. اما چیزی که جلب توجه می کنه برگزاری کلاس ها در محیط های آموزشی (برخلاف کلیساها) و برنامه ریزی منظم و تدریس از روی کتاب مشخص بود. میتونید برنامه زمان بندی رو از لینک زیر دانلود کنید.

http://www.hcde-texas.org/docs/221-Web%20Calendar.pdf

این کلاس ها برای مهاجرهای تازه وارد مجانی هست؟ من تافل و GRE دادم و نسبتا نمره های خوبی گرفتم ولی هنوز مکالمه ام ضعیفه. مخصوصا پشت تلفن طرف رو بیچاره می کنم تا تکرار کنه. من اوایل ژانویه میام هیوستون
بله کاملا رایگان هست. ولی کلا سطحش خیلی پیشرفته نیست.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، talayeh2013 ، Ehsan1358
(2013-11-27 ساعت 20:32)talayeh2013 نوشته:  دوستان شما اطلاعاتی درباره این بیمه جدید که اوباما پیشنهاد داده دارید؟ اونجور که من متوجه شدم مثل اینکه باید اپلیکیشن براش پر کرد، کسی اطلاعاتی از وب سایتش برای هیوستن داره؟

دوستان کسی نظری نداره؟
قایقی باید ساخت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-27 ساعت 20:32)talayeh2013 نوشته:  دوستان شما اطلاعاتی درباره این بیمه جدید که اوباما پیشنهاد داده دارید؟ اونجور که من متوجه شدم مثل اینکه باید اپلیکیشن براش پر کرد، کسی اطلاعاتی از وب سایتش برای هیوستن داره؟
شما باید تشریف ببری داخل سایت www.healthcare.gov و ایالتت رو مشخص کنی و مراحل ثبت نام رو انجام بدی.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، مانترا ، talayeh2013 ، amin arefi ، Mr.Javan ، Ehsan1358 ، amir82 ، behfaza
سلام به دوستان،

ممکنه یک نفر که هیوستون رو خوب میشناسه یه لیست از مغازه‌های که می‌شه اجناس ایرانی‌ خرید کرد رو اینجا بذاره؟ مثلا هر فروشگاه چی‌ داره. ما Phoenicia رو امتحان کردیم، ولی‌ مثلا گوشتش خیلی‌ خوب نیست!

با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358
(2013-12-02 ساعت 05:10)Rahro نوشته:  سلام به دوستان،

ممکنه یک نفر که هیوستون رو خوب میشناسه یه لیست از مغازه‌های که می‌شه اجناس ایرانی‌ خرید کرد رو اینجا بذاره؟ مثلا هر فروشگاه چی‌ داره. ما Phoenicia رو امتحان کردیم، ولی‌ مثلا گوشتش خیلی‌ خوب نیست!

با سپاس
فروشگاه ایرانی که نیست. بیشتر فروشگاه های عربی با ذائقه ما ها خوش میاد. روبروی phoenicia صلع شمالی westheimer یک فروشگاه عربی دیگه هست به نام محلات آدم. اما خودمون بیشتر گوشت رو از فروشگاه عربی jerusalem تو Hillcroft می گیریم.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ffrfar ، Danoosh ، امير جو ، Mr.Javan ، مانترا ، Ehsan1358 ، amir82 ، amin arefi
به گزارش خبرگزاری مؤسسه مطالعات آمریکا – از میان ۵۰ شهری که مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند، سالت لیک سیتی جایگاه 14 ام را به لحاظ سلامت به خود اختصاص داده است... این شهر به دلیل داشتن ساکنانی که به طور متوسط از لحاظ فیزیکی و جسمی فعال بوده و تمایل کمتری به استعمال دخانیات دارند و نیز نرخ پایین مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی مورد تقدیر قرار گرفته است. در این میان، شهر بوستون ایالت ماساچوست نیز در صدر سالمترین کلان شهر های ایالات متحده قرار دارد. در عوض، شهرهای کالیفرنیا از ایالت میسوری، هوستون از ایالت تگزاس و لوس آنجلس از ایالت کالیفرنیا در ردیف ناسالمترین شهرهای آمریکا قرار گرفتند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، mhb161 ، sce ، امير جو ، farzad47 ، ffrfar ، javadi436 ، بهناز91 ، بهناز91 ، Mr.Javan ، Ehsan1358 ، amir82 ، amin arefi
(2013-12-02 ساعت 01:01)Saeedv13 نوشته:  
شما باید تشریف ببری داخل سایت www.healthcare.gov و ایالتت رو مشخص کنی و مراحل ثبت نام رو انجام بدی.

ممنون از شما . اگر اطلاعات بیشتری به دست آوردم برای اطلاع دیگران اینجا میذارم
قایقی باید ساخت
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، Mr.Javan
سلام خدمت دوستای گلم.بالاخره من هم مستقر شدم اینجا.البته با سختی و مشقت فراوون.من توی یکی‌ ازمناطق خوبه هیوستون هستم.توی یه مجتمع مسکونی.یه خونهٔ ۲خواب گرفتم.کلی‌ جا داره و بزرگ ،اگه کسی‌ خواست با ما هم خونه بشه به شمارهٔ من زنگ بزنه ۸۳۲۸۰۷۰۳۲۱.

اینجا مشکل زیاد واسه کسی‌ که میخت تازه وارد بشه و کسی‌ رو نداره و میخات خونه اجاره بکنه.من شیرازی هستم و با یکی‌ از بچه‌های مهاجرسرا الان هم خونه شدم.کسی‌ خواست خرجش کمتر بشه من در خدمتم.دختر یا پسر فرقی‌ نداره.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، ffrfar ، amin arefi ، farzad47 ، sce ، javadi436 ، IRANDOKHT ، nedafarsi ، Mr.Javan ، Ehsan1358 ، parsush ، ojee ، behfaza
(2013-12-03 ساعت 23:56)talayeh2013 نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 01:01)Saeedv13 نوشته:  

ممنون از شما . اگر اطلاعات بیشتری به دست آوردم برای اطلاع دیگران اینجا میذارم

مجله عاشقانه‌ یه مطلب خوب در شماره آخرش درباره اوباما کر گذاشته خوندنش بد نیست . آدرس سایتش هم هست :

www.asheghaneh.com
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، amin arefi ، mhb161 ، sce ، gbtm ، nora ، talayeh2013 ، Mr.Javan ، مانترا ، بهناز91 ، Ehsan1358

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان