کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
دوستان عزیز ساکن هیوستون من اواسط مارچ عازم دالاس هستم. تهران دوحه - هیوستون - دالاس ...و از طریق فرودگاه هیوستون پرواز دارم مشکل اینه که 2 ساعت وقت دارم از ترمینال D فرودگاه هیوستون بروم به ترمینال A و با پرواز امریکن به دالاس بروم . با توجه به اینکه ممکنه وسایلمون را هم بخواهند بگردند میترسم به پرواز امریکن نرسم از دوستان که اطلاع دارند راهنمایی کنه چطوری می تونم سریع ترمینالو عوض کنم و ایا پرواز داخلی امریکن را چقدر وقت قبلش باید توی ترمینال حضور داشت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee
(2013-12-12 ساعت 12:44)nedafarsi نوشته:  توی این مدت که دارم پست ها رو دنبال می کردم متوجه شدم هیوستون نظر کاری برای فلید نفت و گاز مناسبه ولی من رشته ام کشاورزیه و سابقه کار تحقیقاتی و کار اداری دارم، با این شرایط فکر میکنم توی هیوستون شانسی برای پیدا کرن کار مناسب ندارم Sad
فقط می تونم بگم اینطور نیست باز هم بیشتر تحقیق کنید
2013AS00006$9$
(Orlando , FL , USA - Entery Date:10.20.2013)
سفرنامه نکات کلیدی پیدا کردن کار در آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: nedafarsi
(2013-12-13 ساعت 22:50)ali039 نوشته:  دوستان عزیز ساکن هیوستون من اواسط مارچ عازم دالاس هستم. تهران دوحه - هیوستون - دالاس ...و از طریق فرودگاه هیوستون پرواز دارم مشکل اینه که 2 ساعت وقت دارم از ترمینال D فرودگاه هیوستون بروم به ترمینال A و با پرواز امریکن به دالاس بروم . با توجه به اینکه ممکنه وسایلمون را هم بخواهند بگردند میترسم به پرواز امریکن نرسم از دوستان که اطلاع دارند راهنمایی کنه چطوری می تونم سریع ترمینالو عوض کنم و ایا پرواز داخلی امریکن را چقدر وقت قبلش باید توی ترمینال حضور داشت؟
سلام 2 ساعت اگه بار اولی هست که وارد آمریکا میشید زمان کمی هست فکر کنم کارای ورودتون تو هیوستون انجام شه اگه اینطور باشه (باز هم تحقیق کنید) عملاً ممکن نیست چون فقط 1 ساعت باید تو صف باشید البته می تونید به صورت رسمی از همه بخواهید که به دلیل داشتن پرواز دوم به شما اجازه بدهند برید جلو که باید از تک تک کسانی که تو صف ویزا چک هستند بخواهید و هنگامی که وارد اتاف مربوط به ورود بار اول مهاجرین می شدید این موضوع رو گوش زد کنید در هر صورت کلاً امریکایی ها ریلکس هستند پس توصیه میشه اختلاف حداقل 4 ساعت باشه.
2013AS00006$9$
پاسخ
تشکر کنندگان: ali039 ، mdna ، Ehsan1358 ، ojee
مهاجر محترم
از ایران دنبال کار نگردید و رزومه نفرستید با این کار اطلاعات اسمی و رزومه شما در دیتا بیس بسیاری از کاریاب ها دخیره خواهد شد و چون اطلاعات تماس ندارید و یا مربوط به ایران رو گذاشتید شانشتان در اون شرکت کاریاب 0 می شود. عجله نکنید رزومه بسازید ولی اپلای نکنید نه تنها تاثیر + نخواهد داشت بلکه ....
2013AS00006$9$
پاسخ
(2013-12-13 ساعت 07:11)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 09:57)ParsTrader نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 07:13)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 01:23)khder نوشته:  [quote='Ali DV-2013' pid='448679' dateline='1386637695']
سلام دوستان. مدتی خبری ازم نبود چون سرم خیلی شلوغ بود و درگیر کار و ماشین و خونه و کلا جا افتادن در اینجا بودم. اپریل 2013 اومدم و ابتدای آگوست کار پیدا کردم. در صنعت نفت و گاز هیوستون مشغولم و عنوان شغلیم Project Planner/Schedule Engineer هست و در ایران هم صنایع خونده بودم. فکر میکنم الان دیگه در وضعیت مناسبی از جا افتادن هستم و نسبت به محیط تقریبا آگاهم. اگر کسی سوالی در زمینه پیدا کردن خونه و یا Planning/Scheduling در هیوستون داره در خدمتم. اگر هم کسی هست در این زمینه مشغول باشه خوشحال میشم باهاش آشنا بشم تا شاید بتونیم از تجارب هم استفاده کنیم.
ااااااRolleyes چقد دنبال شما گشتم من! آب در لوله و تشت من خالیBig Grin
منم صنایع خوندم و تازه فارغ شدم البته از تحصیل! یه یه سالیم سابقه کاری تو کنترل پروژه دارم اما بهم نچسبید ولش کردمBig Grin (شرایط کاریم مزخرف بود)
ممنون میشم اگه کلن روشنم کنید، طبق چیزایی که اینتو خوندم می خواستم رشتمو بیخیال شم و برم دنبال تابلوبرق و تابلو روان یا نجاری. اما اگه بشه کار مرتبط به رشته پیدا کرد که عالی میشه. کمکم کنین please help me!
البته هنوز نه به داره نه به باره اصن ببینم عمه ریکا رام میدن، هرچند کار از محکم کاری دچار ایراد نمیشهSmile
خواهشن خواهشن تورو خدا مبسوط مفصل کامل روشنم کنید که چیکارا کنم بهترترهBig Grin ممنونم

سلام

هیوستون یه جورایی خوراک پروژه کارهاست و اینجا براتون بهشت خواهد بود اگر
1) سابقه کار مرتبط داشته باشید
2)زبانتون بد نباشه (نه عالی ولی Communicative باشه)
3) نرم افزار P6 رو خورده باشید (نه فقط خونده باشید، جدی میگم)
4)اعتماد به نفس داشته باشید و قابلیت هاتون رو بتونبد خوب پرزنت کنید

دیگه تمام! پریدید!

من در مورد دیسیپلین های مختلف پروژه میدونم که زمینه کاری خیلی خوبی در هیوستون دارن. مثل Piping یا Electrical یا Instrumentation و غیره

دوستان سوالات خوبی پرسیدند ولی متاسفانه پیام خصوصی بود و جوابها اینجا منعکس نشد. خوب بود اینجا نوشته میشد چون می تونست سوال دیگر دوستان هم باشه.

موفق باشید
با سلام مجدد و تشکر فراوان از شما
بسیار سپاسگذار خواهم شد ان سوالات پیغام های خصوصی و جوابهای ان را اینجا کپی پیست کنید .در صورت لزوم می توانید نام فرستنده سوال را حذف کنید .
با ارزوی موفقیت برای همه

دوستان حالا که صحبت از کار و کاریابی هست بد نیست منم تجربه ام رو برای پیدا کردن کار توضیح بدم. من قبل از آمدن به هیوستون یه رزومه خوب آماده کرده بودم و با وارد شدن به هیوستون یه خط موبایل گرفتم و شماره رو توی رزومه اضافه کردم و از همون روز اول شروع کردم به ارسال رزومه. توی سایت های job search مثل indeed, rigzone, monster, careerbuilder, dnv ثبت نام و رزومه ام رو سابمیت کردم. البته من یه توصیه نامه (recomendation) از شرکت قبلی ام داشتم که اونو هم به رزومه ام اتچ کرده بودم. در مرحله بعد یه سری رزومه خوب از همین سایت ها درآوردم (رزومه ها در زمینه کاری خودم و مال افراد با سابقه کار بالا بودند که از این جور رزومه ها زیاده) و شرکت های نفتی رو از این رزومه ها در آوردم و سایت هاشون رو از گوگل پیدا کردم و رزومه ام رو توی سایت شرکت ها سابمیت کردم. توی همون ده روز اول چندین تماس داشتم که البته اکثرا جاب یاب ها بودند و اطلاعات می خواستند. بعد از اون دیگه هیچ خبری نشد و منم درگیر خونه گرفتن و بقیه کارا شدم و کم کم داشتم نگران می شدم که از یکی از اون شرکت ها بهم زنگ زدن که شما یه ماه پیش رزومه ات رو توی سایت ما سابمیت کردی و بیا برا مصاحبه که بعد دو مصاحبه تخصصی کاری جاب آفر رو برام فرستادن و منم اوکی. کار من در زمینه طراحی فیکس اکویپمنت های پالایشگاهی هست و خوشحال می شم بتونم کمترین کمکی به بقیه بکنم.

به نظر شما کسی اگر زبان در حد متوسط بلد باشه از پس مصاحبه تخصصی بر میاد؟؟ شوهرم زبانش خیلی خوب نیست به نظر شما باید چه جوری زبان بخونه که در وقت کم زبانش خوب بشه ؟؟ الان فقط داریم رو مکالمه کار می کنیم . ولی مکالمه روز مره . باید واسه مصاحبه تخصصی در زمینه رشته برق ( فوق لیسانس ) چیکار کنه و چه نرم افزارهایی بلد باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون لطفا من و راهنمایی کنید یا کسی و معرفی کنید که برق خونده و الان در شرکت نفت اونجا مشغول به کاره ....
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، Ehsan1358 ، mechanicalengineer
با سلام
دوستان عزیز من برای 20 دسامبر داریم میایم هیوستون نمدونیم چه هتل خوب و ارزون کجا گیر میاید و از فرودگاه وسیله حمل ونقل هست تورو خدا راهنمایی کنید چون بچه کوچک دارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-14 ساعت 16:35)sfh نوشته:  با سلام
دوستان عزیز من برای 20 دسامبر داریم میایم هیوستون نمدونیم چه هتل خوب و ارزون کجا گیر میاید و از فرودگاه وسیله حمل ونقل هست تورو خدا راهنمایی کنید چون بچه کوچک دارم
سلام دوست عزیز
اصلاً نگران نباش ، من شماره تماسمو واست پیام خصوصی می کنم می تونی تماس بگیری کامل راهنماییت می کنم.، نه استرس داسته باش نه نگرانی ، داری پا به یه دنیای کاملاً بدون استرس با زندگی راحت می زاری.
خوش باشی
2013AS00006$9$
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، khder ، مانترا ، mdna ، behzadb57 ، ojee ، pari pariaaa
(2013-12-14 ساعت 03:45)Mr.Javan نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 22:50)ali039 نوشته:  دوستان عزیز ساکن هیوستون من اواسط مارچ عازم دالاس هستم. تهران دوحه - هیوستون - دالاس ...و از طریق فرودگاه هیوستون پرواز دارم مشکل اینه که 2 ساعت وقت دارم از ترمینال D فرودگاه هیوستون بروم به ترمینال A و با پرواز امریکن به دالاس بروم . با توجه به اینکه ممکنه وسایلمون را هم بخواهند بگردند میترسم به پرواز امریکن نرسم از دوستان که اطلاع دارند راهنمایی کنه چطوری می تونم سریع ترمینالو عوض کنم و ایا پرواز داخلی امریکن را چقدر وقت قبلش باید توی ترمینال حضور داشت؟
سلام 2 ساعت اگه بار اولی هست که وارد آمریکا میشید زمان کمی هست فکر کنم کارای ورودتون تو هیوستون انجام شه اگه اینطور باشه (باز هم تحقیق کنید) عملاً ممکن نیست چون فقط 1 ساعت باید تو صف باشید البته می تونید به صورت رسمی از همه بخواهید که به دلیل داشتن پرواز دوم به شما اجازه بدهند برید جلو که باید از تک تک کسانی که تو صف ویزا چک هستند بخواهید و هنگامی که وارد اتاف مربوط به ورود بار اول مهاجرین می شدید این موضوع رو گوش زد کنید در هر صورت کلاً آمریکایی ها ریلکس هستند پس توصیه میشه اختلاف حداقل 4 ساعت باشه.

دوست عزیز دفعه اول ما نیست ما گرین کارت داریم. یکبار دیگه از هیوستون ترانزیت داشتم که خیلی وسایلمون را گشتند. ظاهرا دو نوع قطار هست که بین ترمینالها مسافرین را جابجا می کنه اگه با این شرایط اطلاعاتی دارید ممنون می شم راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: MEHDIREZAEI ، Mr.Javan ، Ehsan1358
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﮐﺴﯽ ﺍﮔﺮ ﺯﺑﺎﻥ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺑﻠﺪ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺯ ﭘﺲ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺑﺮ ﻣﯿﺎﺩ؟؟ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﺯﺑﺎﻧﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺯﺑﺎﻥ ﺑﺨﻮﻧﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻭﻗﺖ ﮐﻢ ﺯﺑﺎﻧﺶ ﺧﻮﺏ ﺑﺸﻪ ؟؟ ﺍﻻ‌ﻥ ﻓﻘﻂ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺭﻭ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ . ﻭﻟﯽ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﻣﺮﻩ . ﺑﺎﯾﺪ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺭﺷﺘﻪ ﺑﺮﻕ ( ﻓﻮﻕ ﻟﯿﺴﺎﻧﺲ ) ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻪ ﻭ ﭼﻪ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭﻫﺎﯾﯽ ﺑﻠﺪ ﺑﺎﺷﻪ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻟﻄﻔﺎ ﻣﻦ ﻭ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﺎ ﮐﺴﯽ ﻭ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺮﻕ ﺧﻮﻧﺪﻩ ﻭ ﺍﻻ‌ﻥ ﺩﺭ ﺷﺮﮐﺖ ﻧﻔﺖ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﻩ ....
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
پاسخ
تشکر کنندگان: m.mina ، Ehsan1358 ، ojee
دوستان من دانشگاه هیوستون که پذیرش گرفتم به این آدرس هست
5000Gulf Fwy #226, Houston, TX 77023
نزدیک به این آدرس مناطق و محله های مناسب سکونت رو میشه معرفی کنید. البته من هنوز ایرانم و دو هفته دیگه میام. البته این رو هم بگم که خیلی از نظرات رو خوندم در مورد اجاره آپارتمان که توسط دوستان ارائه شده بود. ولی بیشتر جاهای پیشنهادی با اینجا فاصله داره.
دنبال آپارتمان یک خوابه و حدود 700 تا 800 $ در ماه هستم. اگر بتونم جایی خونه بگیرم که بشه با یک مسیر اتوبوس هم به دانشگاه رفت خیلی خوب میشه.
من اکثر کلاس هام بعدازظهر هست و در تلاشم تا صبح ها کار پیدا کنم. رزومه ام رو چند جا فرستادم ولی اینطور که دوستان گفتن ظاهرا کوپن رو سوزوندم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، مانترا ، Ehsan1358
(2013-12-14 ساعت 03:45)Mr.Javan نوشته:  
سلام 2 ساعت اگه بار اولی هست که وارد آمریکا میشید زمان کمی هست فکر کنم کارای ورودتون تو هیوستون انجام شه اگه اینطور باشه (باز هم تحقیق کنید) عملاً ممکن نیست چون فقط 1 ساعت باید تو صف باشید البته می تونید به صورت رسمی از همه بخواهید که به دلیل داشتن پرواز دوم به شما اجازه بدهند برید جلو که باید از تک تک کسانی که تو صف ویزا چک هستند بخواهید و هنگامی که وارد اتاف مربوط به ورود بار اول مهاجرین می شدید این موضوع رو گوش زد کنید در هر صورت کلاً آمریکایی ها ریلکس هستند پس توصیه میشه اختلاف حداقل 4 ساعت باشه.
دوست عزیز عزیز
ما وقتی رسیدم کلا کارمون یه ساعت بیشتر طول نکشید البته ما اولین نفر به صف چک پاسپورت رسیدیم و در ورود اول یه مرحله چک مدارک و ثبت برای صدور گرین کارت هم داشتیم که ظاهرا این مرحله یه کم زمان بر هست و اگه زود وارد بشید و جز نفرات اول باشید کارتون سریعتر میشه ما توی این مرحله نفر دوم بودیم و حدود 20 دقیقه معطل شدیم مرحله آخر گرفتن بار و چک کردن بار که اگه مثل ما شانس بیارید و بارتون رو باز نکنند 10 دقیقه هم اینجا معطل میشید ما کلا یه ساعته رسیدیم درب خروجی. البته شما یه مرحله تحویل بار برای دالاس هم دارید که تجربه ی اونو ندارم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، khder ، ali039 ، Ehsan1358 ، amin arefi
(2013-12-15 ساعت 00:47)shiraz_neda نوشته:  ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﮐﺴﯽ ﺍﮔﺮ ﺯﺑﺎﻥ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺑﻠﺪ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺯ ﭘﺲ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺑﺮ ﻣﯿﺎﺩ؟؟ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﺯﺑﺎﻧﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺯﺑﺎﻥ ﺑﺨﻮﻧﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻭﻗﺖ ﮐﻢ ﺯﺑﺎﻧﺶ ﺧﻮﺏ ﺑﺸﻪ ؟؟ ﺍﻻ‌ﻥ ﻓﻘﻂ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺭﻭ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ . ﻭﻟﯽ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﻣﺮﻩ . ﺑﺎﯾﺪ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺭﺷﺘﻪ ﺑﺮﻕ ( ﻓﻮﻕ ﻟﯿﺴﺎﻧﺲ ) ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻪ ﻭ ﭼﻪ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭﻫﺎﯾﯽ ﺑﻠﺪ ﺑﺎﺷﻪ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻟﻄﻔﺎ ﻣﻦ ﻭ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﺎ ﮐﺴﯽ ﻭ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺮﻕ ﺧﻮﻧﺪﻩ ﻭ ﺍﻻ‌ﻥ ﺩﺭ ﺷﺮﮐﺖ ﻧﻔﺖ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﻩ ....
دوست عزیز برا زبان باید لیسنینگ قوی داشته باشید تا بتونید منظورشون رو بفهمید البته اینجا توی هیوستون بلد نبودن زبان زیاد براشون مهم نیست و اگه ازشون بخواهید چندین بار توضیح میدن تا متوجه شید در کل کار بلد بودن خیلی مهمه و شاید توی مصاحبه این مهمتر باشه تا زبان.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، sce ، mdna ، shadi79 ، houston135 ، khder ، Ehsan1358 ، shiraz_neda ، ojee
(2013-12-15 ساعت 01:16)renausa نوشته:  دوستان من دانشگاه هیوستون که پذیرش گرفتم به این آدرس هست
5000Gulf Fwy #226, Houston, TX 77023
نزدیک به این آدرس مناطق و محله های مناسب سکونت رو میشه معرفی کنید. البته من هنوز ایرانم و دو هفته دیگه میام. البته این رو هم بگم که خیلی از نظرات رو خوندم در مورد اجاره آپارتمان که توسط دوستان ارائه شده بود. ولی بیشتر جاهای پیشنهادی با اینجا فاصله داره.
دنبال آپارتمان یک خوابه و حدود 700 تا 800 $ در ماه هستم. اگر بتونم جایی خونه بگیرم که بشه با یک مسیر اتوبوس هم به دانشگاه رفت خیلی خوب میشه.
من اکثر کلاس هام بعدازظهر هست و در تلاشم تا صبح ها کار پیدا کنم. رزومه ام رو چند جا فرستادم ولی اینطور که دوستان گفتن ظاهرا کوپن رو سوزوندم.

سلام دوست عزیز.
آدرس مورد نظر شما توی لوپ 610 قرار داره که در واقع هسته مرکزی شهر بزرگ هیوستونه.البته دقیقا توی داون تاون نیست اما توی محدوده کاری هیوستونه و شاید رفت و آمد در بعضی ساعات کاری کمی سخت باشه.اما حداقل این مزیت رو داره که امکان گرفتن یک مسیر اتوبوس برای رفت و برگشت رو داره.توی این محدوده هم میشه آپارتمان با نرخ مناسب که گفتین پیدا کرد.نگران نباشین.
با این حال شاید کمی پیدا کردنش نسبت به مناطق دیگه سخت تر باشه.
بازم اگه توی این محدوده آپارتمانی مناسب ددیم شخصا بهتون اطلاع میدم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: MEHDIREZAEI ، renausa ، mhb161 ، Mr.Javan ، asher ، مانترا ، amin arefi ، khder ، Ehsan1358 ، اریوبرزن ، ojee
سلام دوستان
در فرودگاه ما هیچ آدرسی نداریم ارائه بدیم و تصمیم داریم اول بریم هتل وپس از پیدا کردن یه خانه خوب محل زندگیمان را عوض کنیم .برای ارائه ادرس در فرودگاه نظرتون چی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستاني كه ميخواهيد بيايين هيوستون و دنبال هتل هستيد من رفتم studio 6 صبح نشده اومدم بيرون اصلا خوب نبود و خيلي كوچيك اگه خانواده هستيد من هتل extended stay america توي westchase رو پيشنهاد ميكنم تميز و مرتب و جاداره آشپزخونه خوبي داره كه ميشه راحت آشپزي كرد اندازه اتاق هم به اندازه يه آپارتمان كوچيك ٤٥ متري طبقه اول washer drier هست و gym
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان