موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ساکن هیوستون من اواسط مارچ عازم دالاس هستم. تهران دوحه - هیوستون - دالاس ...و از طریق فرودگاه هیوستون پرواز دارم مشکل اینه که 2 ساعت وقت دارم از ترمینال D فرودگاه هیوستون بروم به ترمینال A و با پرواز امریکن به دالاس بروم . با توجه به اینکه ممکنه وسایلمون را هم بخواهند بگردند میترسم به پرواز امریکن نرسم از دوستان که اطلاع دارند راهنمایی کنه چطوری می تونم سریع ترمینالو عوض کنم و ایا پرواز داخلی امریکن را چقدر وقت قبلش باید توی ترمینال حضور داشت؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مهاجر محترم
از ایران دنبال کار نگردید و رزومه نفرستید با این کار اطلاعات اسمی و رزومه شما در دیتا بیس بسیاری از کاریاب ها دخیره خواهد شد و چون اطلاعات تماس ندارید و یا مربوط به ایران رو گذاشتید شانشتان در اون شرکت کاریاب 0 می شود. عجله نکنید رزومه بسازید ولی اپلای نکنید نه تنها تاثیر + نخواهد داشت بلکه ....
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزیز من برای 20 دسامبر داریم میایم هیوستون نمدونیم چه هتل خوب و ارزون کجا گیر میاید و از فرودگاه وسیله حمل ونقل هست تورو خدا راهنمایی کنید چون بچه کوچک دارم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﮐﺴﯽ ﺍﮔﺮ ﺯﺑﺎﻥ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺑﻠﺪ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺯ ﭘﺲ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺑﺮ ﻣﯿﺎﺩ؟؟ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﺯﺑﺎﻧﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﭼﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺯﺑﺎﻥ ﺑﺨﻮﻧﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻭﻗﺖ ﮐﻢ ﺯﺑﺎﻧﺶ ﺧﻮﺏ ﺑﺸﻪ ؟؟ ﺍﻻﻥ ﻓﻘﻂ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺭﻭ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ . ﻭﻟﯽ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﻣﺮﻩ . ﺑﺎﯾﺪ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﺭﺷﺘﻪ ﺑﺮﻕ ( ﻓﻮﻕ ﻟﯿﺴﺎﻧﺲ ) ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻪ ﻭ ﭼﻪ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭﻫﺎﯾﯽ ﺑﻠﺪ ﺑﺎﺷﻪ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻟﻄﻔﺎ ﻣﻦ ﻭ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﯾﺎ ﮐﺴﯽ ﻭ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺮﻕ ﺧﻮﻧﺪﻩ ﻭ ﺍﻻﻥ ﺩﺭ ﺷﺮﮐﺖ ﻧﻔﺖ ﺍﻭﻧﺠﺎ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﻩ ....
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دانشگاه هیوستون که پذیرش گرفتم به این آدرس هست
5000Gulf Fwy #226, Houston, TX 77023
نزدیک به این آدرس مناطق و محله های مناسب سکونت رو میشه معرفی کنید. البته من هنوز ایرانم و دو هفته دیگه میام. البته این رو هم بگم که خیلی از نظرات رو خوندم در مورد اجاره آپارتمان که توسط دوستان ارائه شده بود. ولی بیشتر جاهای پیشنهادی با اینجا فاصله داره.
دنبال آپارتمان یک خوابه و حدود 700 تا 800 $ در ماه هستم. اگر بتونم جایی خونه بگیرم که بشه با یک مسیر اتوبوس هم به دانشگاه رفت خیلی خوب میشه.
من اکثر کلاس هام بعدازظهر هست و در تلاشم تا صبح ها کار پیدا کنم. رزومه ام رو چند جا فرستادم ولی اینطور که دوستان گفتن ظاهرا کوپن رو سوزوندم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در فرودگاه ما هیچ آدرسی نداریم ارائه بدیم و تصمیم داریم اول بریم هتل وپس از پیدا کردن یه خانه خوب محل زندگیمان را عوض کنیم .برای ارائه ادرس در فرودگاه نظرتون چی هست؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه ميخواهيد بيايين هيوستون و دنبال هتل هستيد من رفتم studio 6 صبح نشده اومدم بيرون اصلا خوب نبود و خيلي كوچيك اگه خانواده هستيد من هتل extended stay america توي westchase رو پيشنهاد ميكنم تميز و مرتب و جاداره آشپزخونه خوبي داره كه ميشه راحت آشپزي كرد اندازه اتاق هم به اندازه يه آپارتمان كوچيك ٤٥ متري طبقه اول washer drier هست و gym
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه