کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2013-11-22 ساعت 01:14)rahaa.ahm نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 23:02)IMMI نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 14:35)rahaa.ahm نوشته:  دوستایی که اینجان با هم آشنا بشیم هم بد نیستا از نزدیک
کسی تمایل داره ؟
قبلا چند بار برنامه های گروهی گذاشته شد. اما تو یکسال اخیر دیگه برنامه ای نبوده.
خب دیگه نمی ذارین ؟
راستش متولی خاصی نداره. یکی باید برنامه چینی! کنه. اما ظاهرا رقبت کافی نیست.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161 ، elihovi ، Ehsan1358
سلام بچه ها
من ماشین خریدم و هنوز امتحان ندادم یعنی 9 روز دیگه می تونم امتحان بدم
کسی هست اینجا در حد یکی دو ساعت وقت داشته باشه موقع رانندگی کنار من بشینه و راهنمایی کنه ؟
من چون واسه کار اپلای کردم و بهم زنگ می زنن برای مصاحبه ، بدون ماشین دیگه نمی تونم زندگی کنم
می خوام بار اول تنها نباشم یکی باشه موقع تمرین. کسی هست فرصت داشته باشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، IMMI ، ojee
سلام به همه دوستان گلم
منم از این بعد فالوور پر و پا قرص این تاپیکم
ایشالله 10 مارچ میام هیوستون
شدیداً هیجان زده ولی کمی استرسی هستم Tongue
من خیلی پست های این تاپیک رو خوندم و در مورد هزینه نظرات متفاوتی خوندم، برای من که میخوام یه زندگی اکونومیک داشته باشم هزینه یک ماه چقدر ممکنه باشه؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، shiraz mamali ، Ehsan1358 ، hgbeigi ، IMMI ، ojee
(2013-11-22 ساعت 11:26)nedafarsi نوشته:  سلام به همه دوستان گلم
من خیلی پست های این تاپیک رو خوندم و در مورد هزینه نظرات متفاوتی خوندم، برای من که میخوام یه زندگی اکونومیک داشته باشم هزینه یک ماه چقدر ممکنه باشه؟

سلام
خب ندا جان خیلی هزینه ها می تونه متفاوت باشه.
اینکه کجا خونه می گیری و آیا تنها می گیری یا با هم خونه شدن مشکلی نداری.
وسایل خونه رو در چه سطحی می گیری.
اهل آشپزی هستی یا نه.
واقعا نمیشه جواب مشخصی داد. اگه بیشتر بگی از خودت میشه توضیح دقیق تری داد راجع به هزینه های شروع زندگی و بعد هزینه های زندگی نرمالی که مد نظرته.
پاسخ
تشکر کنندگان: nedafarsi ، IMMI ، ojee
سلام خدمت همه دوستان گلم ببخشید که نبودم اومدم هیوستن گیر افتادم دنبال خونه و همخونه می گردم لطفا اگه می تونید به من کمکی بکنید تا پولای عزیزی که از ایران اوردم ته نکشیده ممنون می شم اگه بتونید کمکی به من بکنید تا هر چه زودتر راهم را پیدا بکنم اگه پیغام من را می گیرید حتی اگه کمکی از دستتون بر نمی یاد لطفا من را راهنمایی کنید . به امید دیدار دوستای گلم
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، Ehsan1358 ، ojee
(2013-11-22 ساعت 14:48)rahaa.ahm نوشته:  

سلام
اهل آشپزی هستی یا نه.
واقعا نمیشه جواب مشخصی داد. اگه بیشتر بگی از خودت میشه توضیح دقیق تری داد راجع به هزینه های شروع زندگی و بعد هزینه های زندگی نرمالی که مد نظرته.

دقیقا رها جان منم قیمت دادم بعد گفتم اشتباه کردم چون هر کسی بستگی به خودش داره ولی فقط یه سری خرج ها ثابتن بازم میشه توی اونا صرفه جویی کرد بازم دقیق نمی شه گفت چقدر در ماه خرج میشه یکی میتونه خونه ارزون اجاره کنه یا با کسی همخونه شه و کلی کارای دیگه که توی هزینه ها اثر داره
ندا جان اگه شما هم اکونومی زندگی کنه نگران نباش استرس هم نداشته باش امیدوارم اینجا زود کار پیدا کنی اصلا نگران نباش
پاسخ
تشکر کنندگان: nedafarsi ، ojee
(2013-11-22 ساعت 19:11)sh_60 نوشته:  

سلام
اهل آشپزی هستی یا نه.

دقیقا رها جان منم قیمت دادم بعد گفتم اشتباه کردم چون هر کسی بستگی به خودش داره ولی فقط یه سری خرج ها ثابتن بازم میشه توی اونا صرفه جویی کرد بازم دقیق نمی شه گفت چقدر در ماه خرج میشه یکی میتونه خونه ارزون اجاره کنه یا با کسی همخونه شه و کلی کارای دیگه که توی هزینه ها اثر داره
ندا جان اگه شما هم اکونومی زندگی کنه نگران نباش استرس هم نداشته باش امیدوارم اینجا زود کار پیدا کنی اصلا نگران نباش

رها جون و sh جون مرسی از هردوتون
راستش من میخوام 3 هفته هیوستون بمونم بعد برگردم ایران، تا پاییز که نتیجه اپلای دانشگاه ها مشخص بشه و بعد واسه شروع کلاس ها برگردم یو اس
توی این مدت کوتاه که هیوستون خواهم بود برای اسکانم به هر حداقلی قانع هستم. هم خونگی، مهمونی با شیر شدن در کلیه هزینه ها و هر امکان اکونومیکی که وجود داشته باشه
من آدم واقع بینی هستم و میدونم با شرایط سختی باید روبرو بشم پس با خودم قرار گذاشتم بریزو به پاش ممنوع Tongue
غذا هم که بسته به شرایط محل سکونتم ترجیحاً آشپزی خودم
از اونجایی که اومدنم فعلاً مقطعی هست ترجیحاً هزینه ایی برای فرنیچر نمیخوام بکنم، البته بازم به شرایط همخونه هام بستگی داره
کلاً اگر امکانش باشه میخوام واقعاً اقتصادی زندگی کنم و الکی پس انداز اندکم رو حیف و میل نکنم
میدونم که زندگی اکونومیک هم برای هرکسی یه تعریفی داره ولی میشه یه رنجی بهم بدین؟
یه سوال اساسی هم ذهنم رو درگیر کرده، بیشتر دوستان میگن زندگی بدون ماشین تقریباً امکان پذیر نیست، من میخوام بدونم واقعاً نمیشه روی حمل و نقل عمومی حساب کرد و حتماً باید ماشین داشته باشم؟؟
ببخشید اگه سوالهام یه کم سطحی هستن، تازه واردی و هزار دردسر Shy
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، ojee
سلام دوستان

لطفا راهنمایی کنید بعد از ورود به هیوستون باید در چه بانکی حساب باز کنیم . نوع حساب رو مشخص کنید . ممنونم
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
پاسخ
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، ojee
(2013-11-22 ساعت 09:42)rahaa.ahm نوشته:  سلام بچه ها
من ماشین خریدم و هنوز امتحان ندادم یعنی 9 روز دیگه می تونم امتحان بدم
کسی هست اینجا در حد یکی دو ساعت وقت داشته باشه موقع رانندگی کنار من بشینه و راهنمایی کنه ؟
من چون واسه کار اپلای کردم و بهم زنگ می زنن برای مصاحبه ، بدون ماشین دیگه نمی تونم زندگی کنم
می خوام بار اول تنها نباشم یکی باشه موقع تمرین. کسی هست فرصت داشته باشه ؟

ماشين جديد مبارك.شما كجا هستين،اينكه اكه تقريبا نزديك باشين زمانشو بكين كه ببينم ميتونم باهاتون بيام
پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan ، apoornaki
(2013-11-23 ساعت 00:01)shiraz_neda نوشته:  سلام دوستان

لطفا راهنمایی کنید بعد از ورود به هیوستون باید در چه بانکی حساب باز کنیم . نوع حساب رو مشخص کنید . ممنونم

سلام.توي خيلي از صفحه ها در اين مورد صحبت شده.اونا رو حتما بخون.من كه bank of america حساب باز كردم واسه اينكه تقريبا كزينه ديكه نداشتم.اول تصميم داشتم chase حساب باز كنم ولي اون به افراد جديدالورود كرديت كارت نميداد.واسه شروع bank of america خوبه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mdna ، Ehsan1358
(2013-11-22 ساعت 21:27)nedafarsi نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 19:11)sh_60 نوشته:  

سلام
اهل آشپزی هستی یا نه.

رها جون و sh جون مرسی از هردوتون
راستش من میخوام 3 هفته هیوستون بمونم بعد برگردم ایران، تا پاییز که نتیجه اپلای دانشگاه ها مشخص بشه و بعد واسه شروع کلاس ها برگردم یو اس
توی این مدت کوتاه که هیوستون خواهم بود برای اسکانم به هر حداقلی قانع هستم. هم خونگی، مهمونی با شیر شدن در کلیه هزینه ها و هر امکان اکونومیکی که وجود داشته باشه
من آدم واقع بینی هستم و میدونم با شرایط سختی باید روبرو بشم پس با خودم قرار گذاشتم بریزو به پاش ممنوع Tongue
غذا هم که بسته به شرایط محل سکونتم ترجیحاً آشپزی خودم
از اونجایی که اومدنم فعلاً مقطعی هست ترجیحاً هزینه ایی برای فرنیچر نمیخوام بکنم، البته بازم به شرایط همخونه هام بستگی داره
کلاً اگر امکانش باشه میخوام واقعاً اقتصادی زندگی کنم و الکی پس انداز اندکم رو حیف و میل نکنم
میدونم که زندگی اکونومیک هم برای هرکسی یه تعریفی داره ولی میشه یه رنجی بهم بدین؟
یه سوال اساسی هم ذهنم رو درگیر کرده، بیشتر دوستان میگن زندگی بدون ماشین تقریباً امکان پذیر نیست، من میخوام بدونم واقعاً نمیشه روی حمل و نقل عمومی حساب کرد و حتماً باید ماشین داشته باشم؟؟
ببخشید اگه سوالهام یه کم سطحی هستن، تازه واردی و هزار دردسر Shy

خواهش می کنم
عزیزم هم خونگی واسه سه هفته یه کم نا معقوله ؛ چون اولا کسی پیدا نمیشه که برنامه اش دقیقا مثل شما باشه و اگر هم پیدا شه کسی خونه برای یه ماه اجاره نمیده
بهتره که برین متل های مناسب
که من نرفتم ولی اینجوری که خووندم استودیو 6 می گن خوبه
بدون ماشین هم واقعا زندگی سخته ولی باز واسه سه هفته ماشین خریدن گمون نکنم کار عاقلانه ای باشه چون 300 تا مالیاتش میشه الکی
اگر دنبال کارو دردسرهای این طوری نیستین بهتره که به ماشین فکر نکنین به نظرم خیلی به ماشین احتیاج پیدا نخواهید کرد
متل حدودا شبی 40 دلا ره که اینو دوستانی که رفتن بهتر می تونن نظر بدن
خورد و خوراک هم اگه مثل من باشی ماهی 150 بسه برای یه نفر که بریز و بپاشو ممنوع کرده

من پیشنهاد می کنم از الان دنبال هم خونه باشی چون متل یه کم گرون در میاد برات
شاید کسی پیدا بشه که برای سه هفته اتاقشو با تو شر کنه
ضمن اینکه من شرایطشو ندارم وگرنه حتما سعی می کردم برای سه هفته میزبانت باشم
پاسخ
تشکر کنندگان: nedafarsi ، parsush ، ojee
با سلام،
از بین دوستان کسی هست که هم تجربه زندگی در امریکا رو داشته باشه هم کانادا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-23 ساعت 04:41)enigma. نوشته:  با سلام،
از بین دوستان کسی هست که هم تجربه زندگی در آمریکا رو داشته باشه هم کانادا؟

فکر کنم دوست عزیزی با نام کاربری rabbit یا همچین نامی بوده.فکر کنم ایشون الان ساکن آستین تگزاسه.3 ماه هم اگه اشتباه نکنم ساکن کانادا بود.
حالا چه ربطی به هیوستون داره ؟منو ببخشین اگه اینجا جواب دادم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: enigma. ، roeentan ، ojee
(2013-11-22 ساعت 16:33)shiraz mamali نوشته:  سلام خدمت همه دوستان گلم ببخشید که نبودم اومدم هیوستن گیر افتادم دنبال خونه و همخونه می گردم لطفا اگه می تونید به من کمکی بکنید تا پولای عزیزی که از ایران اوردم ته نکشیده ممنون می شم اگه بتونید کمکی به من بکنید تا هر چه زودتر راهم را پیدا بکنم اگه پیغام من را می گیرید حتی اگه کمکی از دستتون بر نمی یاد لطفا من را راهنمایی کنید . به امید دیدار دوستای گلم

سلام مملی جان.این پستت منو یاد اون وقتی انداخت که تو دوبی الاخون والاخون مونده بودی واسه ویزات.خوب یادمه و چقدر نگرانت بودیم.ولی خب اونم گذشت.اینم میگذره.واسه همخونه بودن تجربه ای ندارم اما اگه تو تاپیک خودش هم بگی شاید بهتر بشه کاری کرد.در مورد پولای نازنینت هم حرفی ندارم بزنم.چون واقعا اگه زود نری سر کار پولت به سرعت خرج میشه.چاره ای هم نداری.پیدا کردن راهت هم بیشتر منوط به اینه که بری سر کار.توصیه من به شما اینه که ترجیحا جایی رو برای زنگی و کار انتخاب کنی که یه مدت بتونی با اتوبوس بری و بیای.اینطوری درگیر مسائل ماشین و بیمه و..نمیشی.اگر هم بتونی با کسی همخونه بشی که هنوز بهتره.با این حال برات آرزوی موفقیت می کنم.توی این مملکت همه اینقدر گرفتار میشن که به سختی میشه از کسی توقع کار خاصی رو داشت.با این حال اگه کاری از دست حقیر بر میاد در حد داشته هام در خدمتم دوست عزیز.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، ffrfar ، roeentan ، farzad47 ، shiraz mamali ، nedaUSA ، behfaza
(2013-11-23 ساعت 07:23)sce نوشته:  
(2013-11-23 ساعت 04:41)enigma. نوشته:  با سلام،
از بین دوستان کسی هست که هم تجربه زندگی در آمریکا رو داشته باشه هم کانادا؟

فکر کنم دوست عزیزی با نام کاربری rabbit یا همچین نامی بوده.فکر کنم ایشون الان ساکن آستین تگزاسه.3 ماه هم اگه اشتباه نکنم ساکن کانادا بود.
حالا چه ربطی به هیوستون داره ؟منو ببخشین اگه اینجا جواب دادم.
موفق باشین.

خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییت،
راستش میخواستم بپرسم کسی تجربه زندگی در هیوستون و تورنتو رو داره دیدم اینجوری خیلی کلیه شاید نتونم کسی رو پیدا کنم! من ساکن کانادا هستم ولی مدتیه به فکر مهاجرت به امریکا،هیوستون افتادم.از خوندن نظرات دوستان به مقایسه حدودی بین ایران و امریکا رسیدم اما هنوز مطمئن نیستم مهاجرت از کانادا به آمریکا کار درستی میتونه باشه یا نه! واسه همین دنبال کسی میگردم که بتونم چندتا سوال ازش کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، farzad47

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان