کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2013-12-18 ساعت 22:56)IMMI نوشته:  
(2013-12-18 ساعت 09:08)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-12-17 ساعت 13:03)shiraz_neda نوشته:  میشه بگید به چه صورت سرچ کردید؟؟ خودمون هم می تونیم سرچ کنیم ولی گفتم بپرسم که سریع تر به اون کتابها به صورت pdf دسترسی پیدا کنیم .
ممنون از راهنماییتون

سرچ کردنش چیز خاصی نیست. مثلا برای موضوع خودم سرچ ترمش مثل زیره:
Primavera P6 Oracle Based + PDF

اگر خودتون به سرچ مسلط نیستید بدید کسی که اطرافتون اینکاره است انجام بده. پیدا نکردید رشته و موضوع رو بگید من براتون پیدا میکنم میفرستم.

راستی دوستان پروژه کار ، اینجا P6 ها دیگه کلا Oracle Based هستن و دیگه SQL Based نیستن. رو SQL Based خیلی وقت نذارید.

راستش اینجا کم نیستن بچه های صنایعی که تو پروژه های نفت و گاز ایران بودن و حالا هم اینجا مشغول کارن. اکثرا هم تو Planning هستن. حالا نمی دونم شما کدوم پروژه بودین که این چنین P6 کار میکردن. اما من تو پروژه یکی از پتروشیمی های مگا الفین که بودم اصلا کنترل پروژه این چنینی ندیدم. حتی تو پروژه فجر 2 که خودم به عنوان ارزیاب جایزه تعالی رفته بودم در حد خیلی معمولی کنترل پروژه کار میکردن.
بعد من متوجه نشدم که منظور شما از وقت نگذاشتن روی P6 با دیتابیس SQL چی هست؟؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدین که من چیز جدیدی یاد بگیرم. تا جایی که من اطلاع دارم و کار کردم End User نرم افزار با Database نرم افزار کاری نداره و مسلما Interface نرم افزار برای کاربر نهایی فرقی نداره. حالا اون بک گراند چه دیتابیسی هست مهم نیست. شاید مهم ترین فرقش امکان پیوست کردن مستندات و فایل ها داخل اوراکل باشه که مهم نیست. فکرم نمی کنم که شرکت ها امکان دسترسی کاربران نرم افزار به دیتابیس رو بدن. نحوه اتصال p6 به دیتابیس هم که کار ساده ای هست و همه اینها به نظر من باعث این نمیشه که من که P6 تحت SQL کار کردم بخوام ناراحت باشم که شرکتی که میخام برم مصاحبه P6 تحت اوراکل داره. اگه میشه این موضوع رو بیشتر توضیح بدین که اگه اختلاف این قدر عمیق هست دوستانی که قراره بیان و برن تو این قسمت کار کنن چاره اندیشی کنن.

اینکه خوب خیلی ساده است دوست عزیز. از نسخه P6.7 به بعد شرکت اوراکل پریماورا رو خرید و داره P6 رو Oracle Based میده بیرون و دیگه از مایکروسافت بابت Database درخواست تجدید نسخه های SQL نمیکنه. فرقشون هم در منطق Calendar ، Import و Export هست که کلا متفاوتش کرده و من و شما خوب میدونیم منطق متفاوت Calendar همه شناوری شبکه زمانی رو عوض میکنه.

اینجا نیاز نمیبینم خیلی توضیح فنی بدم چون هم از حوصله من خارجه و هم دوستانی که رشته شون این نیست. الان هم وسط هفته است و فردا اول صبح باید برم سر کار. علت اینکه این وقت رو میذارم اینه که من فقط نکاتی که ممکنه به درد دوستان بخوره رو بازگو میکنم تا وقت روی چیزای بهتری بذارن قبل اومدن. اگر کسی به خود من این اطلاعات رو داده بود کمتر اذیت میشدم هرچند خداروشکر همه چی الان خوبه.
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان: IN.USA@2013 ، romance33 ، مانترا ، mhb161 ، ParsTrader ، shiraz2013 ، khder ، apoornaki
یکمی هم درباره بازرسی جوش یا همون welding inspector بگین که بازار کارش اونجا چطوری هستش ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shiraz2013
(2013-12-19 ساعت 09:35)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-12-18 ساعت 09:08)Ali DV-2013 نوشته:  [quote='shiraz_neda' pid='450817' dateline='1387269229']

راستش اینجا کم نیستن بچه های صنایعی که تو پروژه های نفت و گاز ایران بودن .

اینجا نیاز نمیبینم خیلی توضیح فنی بدم چون هم از حوصله من خارجه و هم دوستانی که رشته شون این نیست. الان هم وسط هفته است و فردا اول صبح باید برم سر کار. علت اینکه این وقت رو میذارم اینه که من فقط نکاتی که ممکنه به درد دوستان بخوره رو بازگو میکنم تا وقت روی چیزای بهتری بذارن قبل اومدن. اگر کسی به خود من این اطلاعات رو داده بود کمتر اذیت میشدم هرچند خداروشکر همه چی الان خوبه.

سلام
در اینجا لازم میدونم تشکر فراوان از شما داشته باشم که اطلاعات خودتون را بی منت در اختیار همه قرار میدهید .همواره از بین افراد زیادی که در امریکا کار تخصصی پیدا می کنند تنها تعداد انگشت شماری چون شما تجربیات خودشون را در اینجا بیان میکنند و بقیه تنها به فخر فروختن به اینکه کار تخصصی پیدا کرده اند اکتفا می کنند .من پستهای قبلی شما را به تاپیک انجمن مهندسین صنایع مهاجرسرا منتقل کردم تا دسترسی به انها راحتتر باشد و سوالات تخصصی که از حوصله این تاپیک خارج است در ان تاپیک مطرح شود .
با سپاس فراوان از شما و ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: IN.USA@2013 ، storagemeter ، shiraz2013 ، khder ، Mehdy-RN ، Ali DV-2013 ، مانترا ، Saeedv13 ، پدی ، mhb161 ، pv-n ، Reza20002
(2013-12-18 ساعت 22:56)IMMI نوشته:  راستش اینجا کم نیستن بچه های صنایعی که تو پروژه های نفت و گاز ایران بودن و حالا هم اینجا مشغول کارن. اکثرا هم تو Planning هستن....
...
اگر کسی به خود من این اطلاعات رو داده بود کمتر اذیت میشدم هرچند خداروشکر همه چی الان خوبه.

طبق نصیحت Pars Trader عزیز بهتره بحثو ببریم تو تایپیک انجمن مهندسین صنایع
و ممنون که وقت میزارید، بخاطر همون بحث تجربه کاری و مقایسه بین P6 ی که من میدونم و اونکی شما بحثشو می کنید تصمیم گرفتم که اولا بشینم قشنگ P6 بخورمBig Grin و دوم اگه خدا خواست و اومدم اونجا هدف اولم پیدا کردن یه کار برای بقا باشه! و بعد یه کورس تو دانشگاهی جایی بگذرونم بعد بفکر کار تخصصی باشم. نظر شما چیه؟ در مورد کورس میتونید کمکم کنید؟ یه اطلاعاتی بدید که اینقد کورمال نیام جلو؟!
بازم ممنون
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، pv-n ، rossward_1984
(2013-12-19 ساعت 15:41)ParsTrader نوشته:  
(2013-12-18 ساعت 09:08)Ali DV-2013 نوشته:  [quote='shiraz_neda' pid='450817' dateline='1387269229']

راستش اینجا کم نیستن بچه های صنایعی که تو پروژه های نفت و گاز ایران بودن .

سلام
در اینجا لازم میدونم تشکر فراوان از شما داشته باشم که اطلاعات خودتون را بی منت در اختیار همه قرار میدهید .همواره از بین افراد زیادی که در آمریکا کار تخصصی پیدا می کنند تنها تعداد انگشت شماری چون شما تجربیات خودشون را در اینجا بیان میکنند و بقیه تنها به فخر فروختن به اینکه کار تخصصی پیدا کرده اند اکتفا می کنند .من پستهای قبلی شما را به تاپیک انجمن مهندسین صنایع مهاجرسرا منتقل کردم تا دسترسی به انها راحتتر باشد و سوالات تخصصی که از حوصله این تاپیک خارج است در ان تاپیک مطرح شود .
با سپاس فراوان از شما و ارزوی موفقیت برای همه

ممنون از شما ParsTrader عزیز که دلسوز و همراه بچه ها هستید. حقیقتا تنها دلیلی که من دوست دارم بتونم به بچه ها کمک کنم اینه که در تمامی مراحل لاتاری انگار 10 بار از قبل انجام داده بودم کارها رو و اصلا گیج نزدم چون دوستان دلسوز و نازنینی قبلش همه مراحل رو خوب نوشته بودن و در سفرنامه ام در استانبول هم نوشتم که رفتن به مصاحبه برام انگار رفتن به محلمون بود از بس که خوب میشناختم اونجا رو. تنها Black Box این پروسه کار بود که متاسفانه هیچکس ازش هیچی نگفته بود و من واقعا اذیت شدم تا توی مسیر درست بیفتم.
اینه که واقعا دوست دارم اگر بتونم کمکی کنم تا دوستان دید بهتری از قبل داشته باشن تا سریع جذب کار بشن.
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، مانترا ، ParsTrader ، pv-n ، اریوبرزن ، romance33 ، khder ، sfh ، Saeedv13 ، Ehsan1358 ، mhb161 ، chakavakl
(2013-12-15 ساعت 20:19)mdna نوشته:  دوستاني كه ميخواهيد بيايين هيوستون و دنبال هتل هستيد من رفتم studio 6 صبح نشده اومدم بيرون اصلا خوب نبود و خيلي كوچيك اگه خانواده هستيد من هتل extended stay america توي westchase رو پيشنهاد ميكنم تميز و مرتب و جاداره آشپزخونه خوبي داره كه ميشه راحت آشپزي كرد اندازه اتاق هم به اندازه يه آپارتمان كوچيك ٤٥ متري طبقه اول washer drier هست و gym

سلام میشه لطف کنید و بنویسید شبی چند ؟ونفری چند ؟چند تخته
ممنونSmile
Shyافسوس چقدر زود دیر میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Ehsan1358
(2013-12-16 ساعت 22:25)khder نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 19:01)Mr.Javan نوشته:  
(2013-12-14 ساعت 16:35)sfh نوشته:  با سلام
دوستان عزیز من برای 20 دسامبر داریم میایم هیوستون نمدونیم چه هتل خوب و ارزون کجا گیر میاید و از فرودگاه وسیله حمل ونقل هست تورو خدا راهنمایی کنید چون بچه کوچک دارم
سلام دوست عزیز
اصلاً نگران نباش ، من شماره تماسمو واست پیام خصوصی می کنم می تونی تماس بگیری کامل راهنماییت می کنم.، نه استرس داسته باش نه نگرانی ، داری پا به یه دنیای کاملاً بدون استرس با زندگی راحت می زاری.
خوش باشی

Mr Javan عزیز ضمن تشکر از پستای خوبتون میشه خواهش کنم امضاتونو بزارید تا یه اطلاعاتی در موردتون داشته باشیم؟ تا جایی که من استنباط کردمBig Grin شمام هیوستون تشریف دارین؟ خیلی وقته؟
من تو این تایپیک با این شهر آشنا شدم و دارم روش تحقیق می کنم، بنظرم جالب اومده تا جاییکه فهمیدم. میشه کمی اطلاعاتتون در مورد ورود اول به انجا رو بهمون بگید؟
مثلا اینکه کارای ساده ی قابل دسترس برای تازه واردا که زیاد پیدا بشه چیه؟
سلام دوست من
بله من هیوستون ساکنم و از بچه های لاتاری 2013 هستم و تو یه شرکت مهندسی به عنوان مهندس کنترل و ابزاردقیق مشغول کارم،یکی دوبار می خواستم امضا بزارم ولی فکر کنم هنوز به تعدا کافی پست نزاشتم که مجوزشو داشته باشم Big Grin در هر صورت در اسرع وقت اقدام خواهم نمود، من راجع به کارای ساده اطلاعاتی ندارم چون دنبالش نبودم ولی می دونم اینجا کسی فعال باشه کار پیدا می کنه ، خوب اطلاعات زیاده و نمی شه تایپ کرد و من نمی دونم شما سوالهای ذهنتون چیه در هر صورت شماره تماس می زارم واستون می تونید تماس بگیرید . خوش باشید
2013AS00006$9$
(Orlando , FL , USA - Entery Date:10.20.2013)
سفرنامه نکات کلیدی پیدا کردن کار در آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، KIMIA2005 ، pv-n ، IN.USA@2013 ، Ehsan1358 ، khder ، sce ، romance33 ، mhb161 ، eybaba ، amin arefi ، javadi436
Wink 
دوستاي عزيز من تا 2 يا 3 ماه ديگه ميخوام بيام توي هيوستون
ميخواستم بدونم هزينه زندگي براي يك خونواده 3 نفره در حد معمولي چقدره
آيا ميشه بجاي هتل يه خونه با وسايل براي 2 تا 3 ماه اجاره كرد؟
Big Grin
شماره کیس: 2014AS3xx
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ مصاحبه: 15 دسامبر 2013
دریافت ویزا: 17 دسامبر 2013
تاريخ اولين ورود: 10 آوريل 2014
مقصد اول : هيوستون تگزاس
مقصد دوم: لاس وگاس نوادا

مرد باش و پاي در راه بنه
راه خود گويدت چون بايد كرد
پاسخ
تشکر کنندگان: nasim ، پدی ، hamid_fs3
(2013-12-21 ساعت 02:18)shahin_1359 نوشته:  دوستاي عزيز من تا 2 يا 3 ماه ديگه ميخوام بيام توي هيوستون
ميخواستم بدونم هزينه زندگي براي يك خونواده 3 نفره در حد معمولي چقدره
آيا ميشه بجاي هتل يه خونه با وسايل براي 2 تا 3 ماه اجاره كرد؟
Big Grin
سلام دوست من
اول که تبریک می گم برای گرفتن ویزا
و می رم سر اصل مطلب
هزینه ها به این صورت که اجاره خونه معمولی با آب و برق و اینترنت و بیمه و... از 700 تا به بالاست ، خورد و خوراک ماهی حدود نفری 100 تا البته اگه خودتون آشپزی کنید و در حد هفته ای یه بار برید بیرون ، موبایل ماهی 50 هر نفر ، هزینه حمل و نقل واسه هر سه تاتون اگه ماشین بگیرید یا اتوبوس تفریباً ماهی بین 100 تا ...
اینها همه مینیمم هست و ضمناً خونه های اینجا همه موکت داره یخچال ، فریز ، لباس شویی ، ظرف شویی ، گاز داره و یه خونه بگیری راحت با یه دست رخت و خواب و ظروف آشپزخونه می تونی شروع کنی زندگیتو و کمترین فراردادها 6 ماه است اگه سوالی بود در خدمتم دوست من
2013AS00006$9$
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، tabim4 ، KIMIA2005 ، sce ، pv-n ، Ramin geologist ، IN.USA@2013 ، Ehsan1358 ، nasim ، shadi79 ، philter ، khder ، sfh ، پدی ، hamid_fs3 ، romance33 ، mhb161 ، amin arefi ، apoornaki ، p.arsa
سلام
دوستان كسي از فرم ٤٧٩٠ مربوط به ورود بيش از ١٠٠٠٠ دلار به يو اس خبري داره؟ جايي ميشه كپيشو پيدا كرد؟
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-21 ساعت 17:08)دني نوشته:  سلام
دوستان كسي از فرم ٤٧٩٠ مربوط به ورود بيش از ١٠٠٠٠ دلار به يو اس خبري داره؟ جايي ميشه كپيشو پيدا كرد؟
سلام
شما مفدار پولتو تو اون فرم آبی که تو هواپیما می دن می نویسی بعد محل چک شدن بار سما رو هدایت می کنن به سمت مامور مربوطه اون خودش اون فرم رو پر می کنه نه شما خوش باشید
2013AS00006$9$
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Ehsan1358 ، khder ، amin arefi ، javadi436
(2013-12-21 ساعت 17:08)دني نوشته:  سلام

[عکس: 95256501598931806860.jpg]

[عکس: 87019193460896329518.jpg]

[عکس: 10693763855550072124.png]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
آیا پر کردن فرم دومی (شماره ۱۰۵) برای ورود اول مهاجرین جدید هم الزامی است ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
این سوال من هم هست. آیا پر کردن فرم 105 برای مهاجرین جدید الزامیه؟
ورود اول ما از نیویورک بود. به آفیسر گفتیم که ما بیشتر از 10000 دلار پول همراهمونه و از ما نخواست که این فرم را پر کنیم.!!؟؟؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358
(2013-12-23 ساعت 12:28)fariba_a نوشته:  این سوال من هم هست. آیا پر کردن فرم 105 برای مهاجرین جدید الزامیه؟
ورود اول ما از نیویورک بود. به آفیسر گفتیم که ما بیشتر از 10000 دلار پول همراهمونه و از ما نخواست که این فرم را پر کنیم.!!؟؟؟
سلام دوستان
هر کس این سوال و جوابها رو بخونه خیلی واسش بزرگ جلوه می کنه
خیلی ساده است ، در بدو ورود همین فرم آبی که تو هواپیما بهتون می دن رو پر کنید و اگه بیشتر از 10000 تا همراهتونه ذکر کنید ، دیگه هر پروسه ای بخواد انجام بشه خود افسر های فرودگاه انجام می دن که یه فرمی خودشون پر می کنن و میزان پولی که همراهتونه رو توش ذکر می کنن و شما فقط امضا می کنید و اگر هم اینکارو نکردن هیچ مشکلی پیش نمی یاد چون شما تو اون فرم آبی ذکر کردید و مهر ورود هم ، هم رو اون فرم می خوره هم رو پاستون.صمناً اگر 2 نفر هستید و بیش از 20000 تا همراتونه ذکر کنید اگه 3 تا هستید و بیش از 30000 تا همرانونه ذکر کنید و... یعنی به ازای هر نفر 10000 تا به بالا باید ذکر بشه یعنی اگه 5 نفر هستید و 50000 تا دارید نیاز نیست ذکر بشه ولی اگه 5 تا هستید و 50001 دارید باید یه نفر ذکر کنه که 10001 دلار داره و دقیقاً 10001 دلار همراش باشه نه بیشتر و بقیه معاف اند از ذکر کردن این واسه هر کس که وارد خاک آمریکا می شه و خارج می شه اجباری یعنی به هنگام خروج هم باید ذکر کنید این دقیقاً توضیحاتی بود که افیسر تو فرودگاه به من داد.
2013AS00006$9$
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Ehsan1358 ، renausa ، azadeh2014 ، KIMIA2005 ، amin arefi ، mandana12

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان