کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2013-12-24 ساعت 05:06)Mr.Javan نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 12:28)fariba_a نوشته:  این سوال من هم هست. آیا پر کردن فرم 105 برای مهاجرین جدید الزامیه؟
ورود اول ما از نیویورک بود. به آفیسر گفتیم که ما بیشتر از 10000 دلار پول همراهمونه و از ما نخواست که این فرم را پر کنیم.!!؟؟؟
سلام دوستان
هر کس این سوال و جوابها رو بخونه خی

دوست عزیز تا اونجایکه من میدونم این 10000 تا مربوط به خانوادس نه نفر ما یک خانواده 3 نفری بودیم که وارد شدیم و زمانی که برگ ابی را من پر کردم زدم بیش از 10000 تا زمانی که افیسر دید اون فرم رو پر کرد و اینجوری نیست ک مثلا ما چون 3 نفر بودیم 30000 تا مجاز بودیم که وارد کنیم همون 10000 تا میزان مجاز پول همراه ما بوده.
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Ehsan1358 ، Mr.Javan ، amin arefi
سلام
دوستان من تا یک ماه دیگه عازمم، میخواستم بدونم رزومه کاری تو ایران رو به چه صورت باید برد. ایا ترجمش کنم یا بصورت انگلیسی از محل کارم بگیرمش؟
ممنون
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: hamid32 ، Mr.Javan
(2013-12-24 ساعت 10:26)امير جو نوشته:  
(2013-12-24 ساعت 05:06)Mr.Javan نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 12:28)fariba_a نوشته:  این سوال من هم هست. آیا پر کردن فرم 105 برای مهاجرین جدید الزامیه؟
ورود اول ما از نیویورک بود. به آفیسر گفتیم که ما بیشتر از 10000 دلار پول همراهمونه و از ما نخواست که این فرم را پر کنیم.!!؟؟؟
سلام دوستان
هر کس این سوال و جوابها رو بخونه خی

دوست عزیز تا اونجایکه من میدونم این 10000 تا مربوط به خانوادس نه نفر ما یک خانواده 3 نفری بودیم که وارد شدیم و زمانی که برگ ابی را من پر کردم زدم بیش از 10000 تا زمانی که افیسر دید اون فرم رو پر کرد و اینجوری نیست ک مثلا ما چون 3 نفر بودیم 30000 تا مجاز بودیم که وارد کنیم همون 10000 تا میزان مجاز پول همراه ما بوده.
How much money can I bring into the United States?
The transportation of currency or monetary instruments, REGARDLESS OF AMOUNT IS LEGAL; however, if you take out of or bring into the United States more than $10,000 (U.S. or foreign equivalent, or a combination of the two) in coin, currency, traveler's checks or bearer instruments such as money orders, personal or cashier's checks, stocks or bonds, you are required BY LAW to FILE a report on Form 4790 with the United States Customs Service. If you have someone else carry the currency or instruments for you, you must also file the report. FAILURE TO FILE THE REQUIRED REPORT OR FAILURE TO REPORT THE TOTAL AMOUNT YOU ARE CARRYING MAY LEAD TO THE SEIZURE OF ALL THE CURRENCY OR INSTRUMENTS, AND MAY SUBJECT YOU TO CIVIL PENALTIES AND/OR CRIMINAL PROSECUTION.
http://london.usembassy.gov/ukcustom.html
2013AS00006$9$
(Orlando , FL , USA - Entery Date:10.20.2013)
سفرنامه نکات کلیدی پیدا کردن کار در آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh2014
اين يك پست از بچه هاي با سابقه مهاجر سرا كه من فكر ميكنم كاملا درسته.
برای هر خانواده 10000 تاست ولی شما اگه 1000,000 تا هم ببرین طوری نمیشه . فقط اضافه بر فرم آبی ؛ یه فرم دیگه هم باید پر کنید . همین . و اگه دروغ بگین و بفهمن ؛ دادگاه داره ولی اگه حتی تو فرودگاه هم نفهمن و حتی بعدا ازتون توی بانک بپرسن ( همه چیز اونجا واضح و روشنه ؛ درآمد ، مالیات و ...) و اونجا بهتون گیر بدن خیلی براتون گرون تموم میشه چون حمل بر این میشه که شما این پول رو مخفی کردین باهاش عملیات تروریستی انجام بدین و یا اینکه تبهکارین و قصد پولشویی دارین .

خر که نیستن ( از بابت این ادبیات نوشتاری پوزش میطلبم ) ویزای مهاجرتی بدن تا من و شما زندگیمونو به آتیش بکشیم و پو لشو نیاریم اینجا و با 10000 تا بیایم اینجا وبالشون بشیم . هرچه دارین و فکر میکننین که میتوننین از گیت س.پ.ا.ه توی فرودگاه امام رد کنین و بیارین ، بیارین که اینا هم خوشحالتر میشن ؛ فقط تو این سرزمین سعی کنیم مث ایران دولت رو دودره نکنیم و صادق باشیم . اینجا اگه قصدت دودره بازی با دولت باشه ، در اصل داری خودت رو دودره میکنی .
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، Ramin geologist ، elihovi ، Mr.Javan ، amin arefi ، shahab2000 ، mdna ، MasMM
(2013-12-24 ساعت 19:33)shahramkh59 نوشته:  سلام
دوستان من تا یک ماه دیگه عازمم، میخواستم بدونم رزومه کاری تو ایران رو به چه صورت باید برد. ایا ترجمش کنم یا بصورت انگلیسی از محل کارم بگیرمش؟
ممنون
سلام
رزومه رو اینجا خودت می نویسی ولی اگه بتونی سوابق کاری تو به عنوان employment certificate به زبان انگلیسی با مهر و سربرگ شرکت بگیری خوبه
اگه ندادن می تونی فارسی بگیری و ترجمه کنی ولی من این کارارو کردم اما اینجا هیچ کدوم رو ازم نخواستن و الان تو یه شرکت مهندسی مشغول کارم
2013AS00006$9$
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، shahramkh59 ، azadeh2014 ، khder ، sce ، مانترا ، amin arefi
سلام به دوستان
ما 23 دسامبر وارد هیوستون شدیم(3 نفر). هرکسی بتواند در محل زندگی خود خانه خوب وامن جهت اجاره به
ما معرفی کند ، 24 ساعته دعاش می کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، khder ، Mr.Javan
(2013-12-25 ساعت 05:02)Mr.Javan نوشته:  
ممنون
سلام
رزومه رو اینجا خودت می نویسی ولی اگه بتونی سوابق کاری تو به عنوان employment certificate به زبان انگلیسی با مهر و سربرگ شرکت بگیری خوبه
اگه ندادن می تونی فارسی بگیری و ترجمه کنی ولی من این کارارو کردم اما اینجا هیچ کدوم رو ازم نخواستن و الان تو یه شرکت مهندسی مشغول کارم

بسیار ممنون.
من هم منظورم همون سوابق کاری بود که اشتباها رزومه ذکر کردم.
بنده فارسیش رو گرفتم و در این صورت برای اطمینان ترجمش می کنم
2013AS83xx / مصاحبه: June W4 ابوظبی / اپدیت: 6 اگوست و 12 آگوست/ کلیر 19 آگوست - 54 روز/ دریافت ویزا: 9 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، Ehsan1358
(2013-12-25 ساعت 09:21)shahramkh59 نوشته:  
ممنون
سلام

بسیار ممنون.

سابقه منظورتون اون چیزیه که از بیمه میگیرین یا یه نامه که میتونیم از شرکت بگیریم؟ اصلاً ترجمه بیمه برای کار به درد می خوره؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، ffrfar ، Mr.Javan ، Ehsan1358
(2013-12-25 ساعت 15:41)nedafarsi نوشته:  
ممنون
سلام

بسیار ممنون.

سابقه منظورتون اون چیزیه که از بیمه میگیرین یا یه نامه که میتونیم از شرکت بگیریم؟ اصلاً ترجمه بیمه برای کار به درد می خوره؟
سلام
نه نامه ای که از شرکت می گیریم البته من سابقه بیمه رو هم گرفتم و ترجمه کردم که بازم به دردم نخورد Big Grin
2013AS00006$9$
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358
(2013-12-25 ساعت 18:56)Mr.Javan نوشته:  
(2013-12-25 ساعت 15:41)nedafarsi نوشته:  
ممنون
سلام

بسیار ممنون.

سلام
نه نامه ای که از شرکت می گیریم البته من سابقه بیمه رو هم گرفتم و ترجمه کردم که بازم به دردم نخورد Big Grin

حدس میزدم اون سابقه بیمه به درد نخوره Tongue
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، ojee
(2013-12-25 ساعت 06:30)sfh نوشته:  سلام به دوستان
ما 23 دسامبر وارد هیوستون شدیم(3 نفر). هرکسی بتواند در محل زندگی خود خانه خوب وامن جهت اجاره به
ما معرفی کند ، 24 ساعته دعاش می کنم.

جایی که ما هستیم خوبه و امن.من که راضیم.
می تونی خودت بری و ببینی.
Arium Briar Forest
12951 Briar Forest Dr, Houston, TX 77077
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
سلام >از دوستان کسی در ایران هست که بخواد چهل تا پنجاه روز دیگه بره هیستون ودنبال یه هم اتاقی باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Mr.Javan
سلام
گرین کارد من بعد از 2 ماه هنوز نیومده ؛ از سایت چک کردم نوشته برگشته اداره پست ؛ کسی می تونه راهنمایی کنه چه جوری و از کجا پیگیری کنم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، ojee
سلام من با خانواده‌ام راهیه هیوستون هستیم. می‌خواستم از دوستانی که در هیوستون زندگی‌ می‌کنن بپرسم راضی‌ هستن یا نه؟ دختر ما دبیرستانی هست در ضمن ما ساکن دوبی‌ هستیم نظر شما چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan
(2013-12-26 ساعت 14:22)duteh نوشته:  Salam man ba khanevadeam rahyeh huston hastim mikhastam az dostany ke dar houston zendegy mikonan beporsam razy hastan ya na dokhtare ma dabirestany hast dar zem ma sakene dubai hastim nazarw shoma chye?

دوست عزیز شما تو اولین ارسالتون قوانین مهاجرسرا رو نادیده گرفتین.لطفاً فارسی تایپ کنید.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، Mr.Javan ، Saeedv13 ، shiraz mamali ، sce ، ojee ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان