کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2013-12-26 ساعت 14:22)duteh نوشته:  Salam man ba khanevadeam rahyeh huston hastim mikhastam az dostany ke dar houston zendegy mikonan beporsam razy hastan ya na dokhtare ma dabirestany hast dar zem ma sakene dubai hastim nazarw shoma chye?
سلام دوست من
من شخصاً دبی رو به هیوستون ترجیح می دم ، آب و هوا تقریباً مشابهه اما زندگی تو دبی بهتر از هیوستونه
2013AS00006$9$
(Orlando , FL , USA - Entery Date:10.20.2013)
سفرنامه نکات کلیدی پیدا کردن کار در آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: sfh ، Ehsan1358 ، romance33 ، امير جو ، houston135 ، mohammadg846 ، sce
(2013-12-27 ساعت 07:08)Mr.Javan نوشته:  
(2013-12-26 ساعت 14:22)duteh نوشته:  Salam man ba khanevadeam rahyeh huston hastim mikhastam az dostany ke dar houston zendegy mikonan beporsam razy hastan ya na dokhtare ma dabirestany hast dar zem ma sakene dubai hastim nazarw shoma chye?
سلام دوست من
من شخصاً دبی رو به هیوستون ترجیح می دم ، آب و هوا تقریباً مشابهه اما زندگی تو دبی بهتر از هیوستونه
سلام دوست عزیز.
البته نمی دونم شما تحت چه شرایطی و تو چه موقعیتی آب و هوای دوبی صحرایی و بیایونی رو با هیوستون مقایسه می کنین.البته در اینکه در مقام مقایسه با سایر شهرهای آمریکا شاید اون طبیعت زیبا و آب و هوای مطلوب رو نداشته باشه اما قطع به یقین باور بفرمایین وقتی پای مقایسه در میون باشه من که تجربه زندگی در بوشهر و بندرعباس رو حداقل به مدت 20 سال داشتم می تونم بگم که آب و هوا و طبیعت این دو شهر بهتر از دوبی و هیوستون به مراتب از هر 3 تاشون بهتره.کدوم شهر جنوبی ایران اینقدر سرسبزه دوست عزیز ؟در گرما و شرجی اینجا هیچ شکی نیست.اما بی انصافیه که آب و هوا و طبیعت اینجا رو بخوایم با دوبی و یا شاید جنوب ایران مقایسه کنیم.مصنوعی بودن طبیعت دوبی بدجوری تو ذوق آدم میزنه.حداقل سرسبزی خیابون ها و مسیرهای تردد تو هیوستون کاملا طبیعیه.در مورد زندگی در دوبی هم همین قدر می تونم بگم که این شهر ضمن برخورداری از بهترین و پیشرفته ترین امکانات روز دنیا و به عنوان قطب توریستس و جهانگردی این روزهای دنیا برای خیلیها به عنوان یک جزیره کوچیک هیچ گاه نمی تونه اون حس زندگی و هیجان رو به آدم بده و بعد از مدتی کوچیک بودنش بدجوری آدم رو آزرده می کنه.کلا قیاس هیوستون به عنوان یه شهر بزرگ و کاری با مرکز توریستی و تفریحی دوبی قیاس درستی نیست.البته من هم فقط نظرات شخصی خودم رو مطرح کردم و قطعا اگر می تونستم انتخاب دیگه ای تو آمریکا داشته باشه به هیوستون نمی اومدم.اما الان هم به هیچ وجه پشیمون نیستم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
(2013-12-27 ساعت 07:28)sce نوشته:  
(2013-12-27 ساعت 07:08)Mr.Javan نوشته:  
سلام دوست من
سلام دوست عزیز.
البته نمی دونم شما تحت چه شرایطی و تو چه موقعیتی آب و هوای دوبی صحرایی و بیایونی رو با هیوستون مقایسه می کنین.البته در اینکه در مقام مقایسه با سایر شهرهای آمریکا شاید اون طبیعت زیبا و آب و هوای مطلوب رو نداشته باشه اما قطع به یقین باور بفرمایین وقتی پای مقایسه در میون باشه من که تجربه زندگی در بوشهر و بندرعباس رو حداقل به مدت 20 سال داشتم می تونم بگم که آب و هوا و طبیعت این دو شهر بهتر از دوبی و هیوستون به مراتب از هر 3 تاشون بهتره.کدوم شهر جنوبی ایران اینقدر سرسبزه دوست عزیز ؟در گرما و شرجی اینجا هیچ شکی نیست.اما بی انصافیه که آب و هوا و طبیعت اینجا رو بخوایم با دوبی و یا شاید جنوب ایران مقایسه کنیم.مصنوعی بودن طبیعت دوبی بدجوری تو ذوق آدم میزنه.حداقل سرسبزی خیابون ها و مسیرهای تردد تو هیوستون کاملا طبیعیه.در مورد زندگی در دوبی هم همین قدر می تونم بگم که این شهر ضمن برخورداری از بهترین و پیشرفته ترین امکانات روز دنیا و به عنوان قطب توریستس و جهانگردی این روزهای دنیا برای خیلیها به عنوان یک جزیره کوچیک هیچ گاه نمی تونه اون حس زندگی و هیجان رو به آدم بده و بعد از مدتی کوچیک بودنش بدجوری آدم رو آزرده می کنه.کلا قیاس هیوستون به عنوان یه شهر بزرگ و کاری با مرکز توریستی و تفریحی دوبی قیاس درستی نیست.البته من هم فقط نظرات شخصی خودم رو مطرح کردم و قطعا اگر می تونستم انتخاب دیگه ای تو آمریکا داشته باشه به هیوستون نمی اومدم.اما الان هم به هیچ وجه پشیمون نیستم.
موفق باشین.
سلام
در ادامه قیاس مع الفارق دبی و هیوستون متذکر می شم که من فقط صحبت از آب و هوا کردم و نه طبیعت و هر کس یه گوشه نگاهی به عکسهای گرفته شده از این 2 شهر در گوگل کنه به طبیعت هر دو واقف خواهد شد از طرفی من حس شخصی خودمو گفتم و وقتی تو یه نیروگاه بین دبی و ابوظبی مشغول بودم به مدت یکسال خیلی بیشتر لذت بردم از این 3 ماهی که اومدم هیوستون و تو شرکت مهندسی مشغولم و اونجا اصلاً حس غربت بهم دست نمی داد و هر لحظه اراده می کردم فردای اون روز ایران بودم بدون اینکه جت لک بشم و سیستم خوابم بهم بریزه در حقیقت اینگار تو یکی از جزایر جنوب ایران زندگی می کنی که آزادی و تنوع بیشتری داره و بی نهایت شلوغی و تفریحاهی حیرت آور و اگه مانند گذشته می شد افامت امارات رو گرفت 100% اونجا می ماندم و به USA نمی آمدم البته اینجا هم خوبی های خاص خودشو داره که خیلی ها رو شما ذکر کردید از جمله درامد های بالا ، سطخ فرهنگ ، تمدن ، تکنولوژی بالا ، زندگی بی استرس ، زندگی راحت و بی دغدغه ، و خیلی از برتری ها که ما رو به اینجا می کشونه از جمله خودم ،اما نزدیکی به وطن چشمگیر ترین حسنی هست که باعث می شه من بگم دبی رو به هیوستون ترجیح می دم که من می دونم اون دوست عزیزی که این سوال رو پرسید الان چه احساسی داره و سر دو راهی قرار گرفته برای همین موضوع رو باز کردم تا شاید کمک به دوست عزیزمون Duteh بشه.
2013AS00006$9$
پاسخ
سلام دوستان
کسی اطلاع دارد آتش بازی سال تحویل کچای هیوستون هست؟
متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan
(2014-01-01 ساعت 06:18)sfh نوشته:  سلام دوستان
کسی اطلاع دارد آتش بازی سال تحویل کچای هیوستون هست؟
متشکرم
یه زنگ می زدی می بردمت
City center or Town And County
من با یکی از رفقا رفتم
2013AS00006$9$
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sfh ، sce ، مانترا ، MEHDIREZAEI ، khder
سلام دوستان من دنبال یه کار خوب هستم اگه کسی کاری سراغ داره به من هم خبر بده. من الان تو هیستون نزدیکی های وست تایمر هستم. خودم هم خانوم هستم زبانم هم معمولی هستش یعنی زیاد خوب نیست. ممنون میشم از دوستان اگه کمکم کنند.
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، romance33 ، shiraz mamali ، sce ، ojee
(2014-01-03 ساعت 08:34)vahideh.jo نوشته:  سلام دوستان من دنبال یه کار خوب هستم اگه کسی کاری سراغ داره به من هم خبر بده. من الان تو هیستون نزدیکی های وست تایمر هستم. خودم هم خانوم هستم زبانم هم معمولی هستش یعنی زیاد خوب نیست. ممنون میشم از دوستان اگه کمکم کنند.
حتماً ولی چه آدرس دقیقی دادی نزدیک westheimer این خیابون از مرکز شهر میره تا غرب شهر و می چسبه به لوپ 3 ، 20 مایل طولشه یعنی 32 کیلومتر
(مزاح کردم)
دوست من راه دور نرو همین تبلیغ بالای مهاجرسرا ببین چطوره بدردت می خوره ظاهراً دالاس هم هست ولی هیچ ارتباطی به من نداره این تبلیغ Big Grin
خوش باشی
2013AS00006$9$
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، مانترا ، sce
سلام من یه خانم ایرانی هستم دنبال دوستای خوب میگردم اگر مایلید لطفا برای من پیغام بذارید ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shiraz mamali ، sce
سلام دوستای گلم.امیدوارم که خوب و خوش و سلامت باشین.و غیبت منو ببخشید.این مدت کمی‌ سختی کشیدم تا اینجا مستقر شدم.عرض شود خدمت شما که من الان هیوستون هستم و می‌تونم به دوستانی که میخوان اینجا بیان کمک کنم در حدی که ازم ساخته باشه و مطلب دیگر اینکه دوستانی که میخوان اینجا ماشین بخرن با قیمت‌های فوق‌العاده پایین با من تماس بگیرن تا راهنماییشون کنم.خلاصه که از دستم بیاد دریغ نمیکنم.

اینم شمارهٔ من هست

۸۳۲۸۰۷۰۳۲۱ من هیوستون هستم دوستان.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، KIMIA2005 ، eybaba ، sce ، romance33 ، ali 1346 ، nedafarsi ، amin arefi ، مانترا ، p.arsa
(2014-01-04 ساعت 00:02)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستای گلم.امیدوارم که خوب و خوش و سلامت باشین.و غیبت منو ببخشید.این مدت کمی‌ سختی کشیدم تا اینجا مستقر شدم.عرض شود خدمت شما که من الان هیوستون هستم و می‌تونم به دوستانی که میخوان اینجا بیان کمک کنم در حدی که ازم ساخته باشه و مطلب دیگر اینکه دوستانی که میخوان اینجا ماشین بخرن با قیمت‌های فوق‌العاده پایین با من تماس بگیرن تا راهنماییشون کنم.خلاصه که از دستم بیاد دریغ نمیکنم.

اینم شمارهٔ من هست

مملی جان خوبی همشهری عزیز خوشحال شدم پست گذاشتی و از حال و احوالت ما رو با خبر کردی
دوست عزیز بالاخره رسیدی ا م ر ی ک ا و امیدوارم که موفق و سلامت باشی احتمالا ما هم بایستی بیایم سمت شما و مطمئنا به راهنمایی و تجربیات و کمک های شما حسابی نیاز دارم . برا اجاره خانه و کار چه کردی ؟؟ تونستی جایی مشغول شی ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، sce ، romance33 ، amin arefi ، shiraz mamali ، ojee
(2014-01-04 ساعت 00:51)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 00:02)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستای گلم.امیدوارم که خوب و خوش و سلامت باشین.و غیبت منو ببخشید.این مدت کمی‌ سختی کشیدم تا اینجا مستقر شدم.عرض شود خدمت شما که من الان هیوستون هستم و می‌تونم به دوستانی که میخوان اینجا بیان کمک کنم در حدی که ازم ساخته باشه و مطلب دیگر اینکه دوستانی که میخوان اینجا ماشین بخرن با قیمت‌های فوق‌العاده پایین با من تماس بگیرن تا راهنماییشون کنم.خلاصه که از دستم بیاد دریغ نمیکنم.

اینم شمارهٔ من هست

مملی جان خوبی همشهری عزیز خوشحال شدم پست گذاشتی و از حال و احوالت ما رو با خبر کردی
دوست عزیز بالاخره رسیدی ا م ر ی ک ا و امیدوارم که موفق و سلامت باشی احتمالا ما هم بایستی بیایم سمت شما و مطمئنا به راهنمایی و تجربیات و کمک های شما حسابی نیاز دارم . برا اجاره خانه و کار چه کردی ؟؟ تونستی جایی مشغول شی ؟
سلام همشهری عزیز ما هم داریم میایم سمتت اوضاع کار تونجا چطوره برا مدرک مهندسی نفت با 2سال سابقه .
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، sce ، romance33 ، shiraz mamali ، ojee
سلام کسی هست که کمک کنه و بگه من با 2سال سابقه کار نفتی و مدرک فوق لیسانس نفت میتونم کار پیدا کنم تو هیستون و راهنماییم کنه که چی کار کنم . ممنون میشم پاسخ بدین
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، Mr.Javan ، ojee
(2014-01-04 ساعت 01:08)khosro.1985 نوشته:  سلام کسی هست که کمک کنه و بگه من با 2سال سابقه کار نفتی و مدرک فوق لیسانس نفت میتونم کار پیدا کنم تو هیستون و راهنماییم کنه که چی کار کنم . ممنون میشم پاسخ بدین
سلام دوست عزیز
آره چرا نتونی یه رزومه خوب بسازی و ماههای Jan , Feb , march اپلای کنی واسه کار 100% کار گیر می یاری البته به شرطی که اینجا باشی و از ایران اصلاً اپلای نکن دلیلش رو تو صفحات قبل همین تاپیک نوشتم و اینکه میگم تو این 3 ماه خوب کار گیر می یاد یکی از دوستان آمریکایی من بهم گفت چون اگه یه شرکت 4 موقعیت کاری باز داشته باشه 75% نیروشو تو این 3 ماه می گیره یعنی 3 نفر و 25% رو تو بقیه ماههای سال یعنی 1 نفر البته هیوستون به شهر کار معروفه و اینکه می گم این 3 ماه چون می تونی کار با حقوق بالا گیر بیاری چون فرصت شغلی زیاده و بعد از مارچ باز هم کار هست اما دیگه باید خیلی تلاش کنی و یه سری ترفند واسه کار پیدا کردن هست که خواستی می تونم بهت بگم
خوش باشی
2013AS00006$9$
پاسخ
سلام دوستان گلم بنده 2 عدد ماشین برای فروش دارم 1- تویوتا اسپایدر 4 سیلندر رنگ زرد 2 سیت دنده ای تمیز 2- فورد ون 8 سیلندر مدل92 که ماشین بستنی هست من خودم قبلا با این ماشین بستنی میفروختم. از دوستانی که میخوان با من تماس بگیرن.
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، KIMIA2005 ، sce
(2014-01-04 ساعت 04:38)Mr.Javan نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 01:08)khosro.1985 نوشته:  سلام کسی هست که کمک کنه و بگه من با 2سال سابقه کار نفتی و مدرک فوق لیسانس نفت میتونم کار پیدا کنم تو هیستون و راهنماییم کنه که چی کار کنم . ممنون میشم پاسخ بدین
سلام دوست عزیز
آره چرا نتونی یه رزومه خوب بسازی و ماههای Jan , Feb , march اپلای کنی واسه کار 100% کار گیر می یاری البته به شرطی که اینجا باشی و از ایران اصلاً اپلای نکن دلیلش رو تو صفحات قبل همین تاپیک نوشتم و اینکه میگم تو این 3 ماه خوب کار گیر می یاد یکی از دوستان آمریکایی من بهم گفت چون اگه یه شرکت 4 موقعیت کاری باز داشته باشه 75% نیروشو تو این 3 ماه می گیره یعنی 3 نفر و 25% رو تو بقیه ماههای سال یعنی 1 نفر البته هیوستون به شهر کار معروفه و اینکه می گم این 3 ماه چون می تونی کار با حقوق بالا گیر بیاری چون فرصت شغلی زیاده و بعد از مارچ باز هم کار هست اما دیگه باید خیلی تلاش کنی و یه سری ترفند واسه کار پیدا کردن هست که خواستی می تونم بهت بگم
خوش باشی

سلام ممنونم از پاسختون
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان