موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی اطلاع دارد آتش بازی سال تحویل کچای هیوستون هست؟
متشکرم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دنبال یه کار خوب هستم اگه کسی کاری سراغ داره به من هم خبر بده. من الان تو هیستون نزدیکی های وست تایمر هستم. خودم هم خانوم هستم زبانم هم معمولی هستش یعنی زیاد خوب نیست. ممنون میشم از دوستان اگه کمکم کنند.
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من یه خانم ایرانی هستم دنبال دوستای خوب میگردم اگر مایلید لطفا برای من پیغام بذارید ممنون
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای گلم.امیدوارم که خوب و خوش و سلامت باشین.و غیبت منو ببخشید.این مدت کمی سختی کشیدم تا اینجا مستقر شدم.عرض شود خدمت شما که من الان هیوستون هستم و میتونم به دوستانی که میخوان اینجا بیان کمک کنم در حدی که ازم ساخته باشه و مطلب دیگر اینکه دوستانی که میخوان اینجا ماشین بخرن با قیمتهای فوقالعاده پایین با من تماس بگیرن تا راهنماییشون کنم.خلاصه که از دستم بیاد دریغ نمیکنم.
اینم شمارهٔ من هست
۸۳۲۸۰۷۰۳۲۱ من هیوستون هستم دوستان.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی هست که کمک کنه و بگه من با 2سال سابقه کار نفتی و مدرک فوق لیسانس نفت میتونم کار پیدا کنم تو هیستون و راهنماییم کنه که چی کار کنم . ممنون میشم پاسخ بدین
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گلم بنده 2 عدد ماشین برای فروش دارم 1- تویوتا اسپایدر 4 سیلندر رنگ زرد 2 سیت دنده ای تمیز 2- فورد ون 8 سیلندر مدل92 که ماشین بستنی هست من خودم قبلا با این ماشین بستنی میفروختم. از دوستانی که میخوان با من تماس بگیرن.