کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-01-16 ساعت 09:19)pouya.jiji نوشته:  سلام
وکیل مهاجرت ایرانی میشناسین تو هیوستون؟

چندین نفر آقای مویدی رو معرفی کردن. ظاهرا وکیل مناسبی هستند. اما من تجربه ای خودم نداشتم
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mr.Javan ، مانترا ، Ehsan1358
(2014-01-19 ساعت 20:59)IMMI نوشته:  

چندین نفر آقای مویدی رو معرفی کردن. ظاهرا وکیل مناسبی هستند. اما من تجربه ای خودم نداشتم

شماره تماسی دارین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan
(2014-01-20 ساعت 00:33)pouya.jiji نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 20:59)IMMI نوشته:  

شماره تماسی دارین؟
اگه شماره ایشون رو پیدا نکردید از خدمات این گروه هم میتونید استفاده کنید البته نمیدونم هزینه هاش چقدر میشه
http://mohajersara.com/thread-5813.html
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، مانترا ، adonis2006
(2013-09-26 ساعت 19:29)nazanin_nik2012 نوشته:  هم خونه خانوم کی میخواد؟

(2014-01-04 ساعت 04:38)Mr.Javan نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 01:08)khosro.1985 نوشته:  سلام کسی هست که کمک کنه و بگه من با 2سال سابقه کار نفتی و مدرک فوق لیسانس نفت میتونم کار پیدا کنم تو هیستون و راهنماییم کنه که چی کار کنم . ممنون میشم پاسخ بدین
سلام دوست عزیز
آره چرا نتونی یه رزومه خوب بسازی و ماههای Jan , Feb , march اپلای کنی واسه کار 100% کار گیر می یاری البته به شرطی که اینجا باشی و از ایران اصلاً اپلای نکن دلیلش رو تو صفحات قبل همین تاپیک نوشتم و اینکه میگم تو این 3 ماه خوب کار گیر می یاد یکی از دوستان آمریکایی من بهم گفت چون اگه یه شرکت 4 موقعیت کاری باز داشته باشه 75% نیروشو تو این 3 ماه می گیره یعنی 3 نفر و 25% رو تو بقیه ماههای سال یعنی 1 نفر البته هیوستون به شهر کار معروفه و اینکه می گم این 3 ماه چون می تونی کار با حقوق بالا گیر بیاری چون فرصت شغلی زیاده و بعد از مارچ باز هم کار هست اما دیگه باید خیلی تلاش کنی و یه سری ترفند واسه کار پیدا کردن هست که خواستی می تونم بهت بگم
خوش باشی

سلام دوستان
آقا این ترفندارو به من هم میگی , من لیسانس شیمی هستم با 7 سال سابقه کار 5 سال تو پالایشگاه قسمت تحقیق و توسعه محصول ,2 سال هم داروسازی بخش کنترل کیفیت , 10 ماهه اینجام , چند تا رزومه حرفه ای هم دارم و خیلی جاها هم اپلای کردم 3 تا مصاحبه هم گرفتم ولی هنوز بیکارم , نمیدونم والا بعضی از دوستان میگن 1 ماهه و 2 ماهه 3 ماهه کار گرفتیم واقعا داستان اصلی چیه , لطفا از این ترفندا و رابطه ضابطه های احتمالی که نقش اصلی و حیاتی داره هم بگن و سانسور نکنن که مسئله کاملا روشن بشه و واقعا کمک بشه به دوستانیکه دنبال کار هستن .
ممنوم
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، romance33 ، مانترا ، Ehsan1358 ، pv-n ، samansaba
سلام دوستان.
کسی می دونه برای تغییر تایتل ماشین میشه به دفتر تکس کورت کانتی غیر از کانتی که خومون ساکن هستیم بریم ؟
من تو هریس کانتی هستم و نزدیک ترین دفتر تکس کورت که به محل کار خانمم خیلی نزدیکه تو فورت بند کانتیه.شدنیه آیا ؟
ضمنا سوال دیگه من اینه که البته شاید جاش اینجا نباشه اما در هر صورت شما اینو بزارین به حساب سوال اول که در مورد هیوستونه.من ماشین رو 4 دسامبر بیمه کردم.چند روز قبلش ماشین رو خریده بودم.پرداخت هم با چک بوده.
1-آیا می تونم تاریخ خرید رو بعد از بیمه کردن ماشین اعلام کنم که جریمه نشم ؟الان بیشتر از 1 ماه گذشته و من اقدامی واسه تغییر تایتل نکردم.
2-اگه قیمت ماشین رو کمتر از قیمت خرید اظهار کنم مشکلی پیش میاد ؟مدرکی دال بر پرداخت نمی خوان ؟
3-چقدر به موضوع تغییر 30 روزه تایتل ماشین حساسن ؟
در کل دوستان اگه تجربه مشابهی در این مورد دارن توی هیوستون راهنمایی کنن.این تنبلی ما داره یواش یواش اسباب نگرانی ما رو فراهم می کنه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، romance33 ، Ehsan1358 ، adonis2006
(2014-01-20 ساعت 07:53)sce نوشته:  سلام دوستان.
کسی می دونه برای تغییر تایتل ماشین میشه به دفتر تکس کورت کانتی غیر از کانتی که خومون ساکن هستیم بریم ؟
من تو هریس کانتی هستم و نزدیک ترین دفتر تکس کورت که به محل کار خانمم خیلی نزدیکه تو فورت بند کانتیه.شدنیه آیا ؟
ضمنا سوال دیگه من اینه که البته شاید جاش اینجا نباشه اما در هر صورت شما اینو بزارین به حساب سوال اول که در مورد هیوستونه.من ماشین رو 4 دسامبر بیمه کردم.چند روز قبلش ماشین رو خریده بودم.پرداخت هم با چک بوده.
1-آیا می تونم تاریخ خرید رو بعد از بیمه کردن ماشین اعلام کنم که جریمه نشم ؟الان بیشتر از 1 ماه گذشته و من اقدامی واسه تغییر تایتل نکردم.
2-اگه قیمت ماشین رو کمتر از قیمت خرید اظهار کنم مشکلی پیش میاد ؟مدرکی دال بر پرداخت نمی خوان ؟
3-چقدر به موضوع تغییر 30 روزه تایتل ماشین حساسن ؟
در کل دوستان اگه تجربه مشابهی در این مورد دارن توی هیوستون راهنمایی کنن.این تنبلی ما داره یواش یواش اسباب نگرانی ما رو فراهم می کنه.
موفق باشین.
فقط این قسمتش رو من تجربه داشتم:
منم بیشتر از یک ماه شد و تایتل ماشین رو بردم که تغییر نام بدم و چیزی هم نگفتن. اما بیمه ام مشکلی نداشت. حالا شانس آوردم که چیزی نگفتن یا واقعا مشکلی نبوده رو نمی دونم.
من هم قیمت ماشین رو داخل همون فرم تایتل 600 دلار زدم. مدرکی هم نخواستن اون موقع. اما در هر صورت 250 دلار مالیات گرفت. این بگم که فقط نقد قبول می کنند و کارت بانکی قبول نیست. (اگر اشتباه نکنم چک هم قبول می کردن).
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Mr.Javan ، adonis2006 ، KIMIA2005
(2014-01-08 ساعت 18:36)mdna نوشته:  ما آپارتمان تو gessnerبالاتر از westhimer گرفتيم شيك و نو سازه محل خوبيه و از نظر دسترسي هم خيلي خوبه سوپر ماركت و رستوران و... هنوز هم واحد خالي داره يك و دو خوابه با سايزهاي متفاوت قيمت از ١٠٠٠$ ماهي واسه ٥٠ متري شروع ميشه
اگه خواستين پيام بديد آدرسشو بدم

سلام .ممنون ميشم اگر به من آدرسو بديد.
شماره کیس: 2014AS3xx
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ مصاحبه: 15 دسامبر 2013
دریافت ویزا: 17 دسامبر 2013
تاريخ اولين ورود: 10 آوريل 2014
مقصد اول : هيوستون تگزاس
مقصد دوم: لاس وگاس نوادا

مرد باش و پاي در راه بنه
راه خود گويدت چون بايد كرد
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، Ehsan1358
سلام دوستان ما تقریبا 3 هفته هستش که اومدیم هیستون میخواستم بدونم بعد چند روز سوشالمون میاد و اگه نیومد چیکار کنیم؟
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، adonis2006 ، KIMIA2005
(2014-01-21 ساعت 03:13)vahideh.jo نوشته:  سلام دوستان ما تقریبا 3 هفته هستش که اومدیم هیستون میخواستم بدونم بعد چند روز سوشالمون میاد و اگه نیومد چیکار کنیم؟

سه هفته باید میومد.اگه هنوز نیومده در اولین فرصت به نزدیک ترین اداره سوششال مراجعه کنین و درخواست بدین.بعد از 3 یا 4 روز میاد.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، tabim4 ، Mr.Javan ، vahideh.jo ، Ehsan1358 ، KIMIA2005
بچه ها جون؟بالاخره منم هیوستونی شدم :p ما آخر اینهفته ایشالله داریم میایم،میخواستم بدونم کسی هست یا کسی و میشناسین که حاضر باشه 1_2 هفته خونشو اجاره بده به ما که تو این فرصت بتونیم خونه اجاره کنیم؟؟ممنون میشم خبر بدین.
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: IMMI ، romance33 ، Saeedv13 ، tabim4 ، mdna ، sce ، Mr.Javan ، Ehsan1358 ، adonis2006 ، KIMIA2005
(2014-01-21 ساعت 11:23)مانترا نوشته:  بچه ها جون؟بالاخره منم هیوستونی شدم :p ما آخر اینهفته ایشالله داریم میایم،میخواستم بدونم کسی هست یا کسی و میشناسین که حاضر باشه 1_2 هفته خونشو اجاره بده به ما که تو این فرصت بتونیم خونه اجاره کنیم؟؟ممنون میشم خبر بدین.
اگه خونه پيدا كردي كه چه بهتر اگر نه hotel extended stay america توي westchase رو پيشنهاد ميكنم واسه يكي دو هفته راحته اشپزخونه داره سوييتش هم بد نيست بزرگه البته زياد ارزون نيست ما سعي كرديم يك هفتهاي خونه بگيريم پول هتل نديم
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، sce ، Mr.Javan ، Ehsan1358 ، romance33 ، KIMIA2005
(2014-01-20 ساعت 06:59)poyan نوشته:  
(2013-09-26 ساعت 19:29)nazanin_nik2012 نوشته:  هم خونه خانوم کی میخواد؟

(2014-01-04 ساعت 04:38)Mr.Javan نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 01:08)khosro.1985 نوشته:  سلام کسی هست که کمک کنه و بگه من با 2سال سابقه کار نفتی و مدرک فوق لیسانس نفت میتونم کار پیدا کنم تو هیستون و راهنماییم کنه که چی کار کنم . ممنون میشم پاسخ بدین
سلام دوست عزیز
آره چرا نتونی یه رزومه خوب بسازی و ماههای Jan , Feb , march اپلای کنی واسه کار 100% کار گیر می یاری البته به شرطی که اینجا باشی و از ایران اصلاً اپلای نکن دلیلش رو تو صفحات قبل همین تاپیک نوشتم و اینکه میگم تو این 3 ماه خوب کار گیر می یاد یکی از دوستان آمریکایی من بهم گفت چون اگه یه شرکت 4 موقعیت کاری باز داشته باشه 75% نیروشو تو این 3 ماه می گیره یعنی 3 نفر و 25% رو تو بقیه ماههای سال یعنی 1 نفر البته هیوستون به شهر کار معروفه و اینکه می گم این 3 ماه چون می تونی کار با حقوق بالا گیر بیاری چون فرصت شغلی زیاده و بعد از مارچ باز هم کار هست اما دیگه باید خیلی تلاش کنی و یه سری ترفند واسه کار پیدا کردن هست که خواستی می تونم بهت بگم
خوش باشی

سلام دوستان
آقا این ترفندارو به من هم میگی , من لیسانس شیمی هستم با 7 سال سابقه کار 5 سال تو پالایشگاه قسمت تحقیق و توسعه محصول ,2 سال هم داروسازی بخش کنترل کیفیت , 10 ماهه اینجام , چند تا رزومه حرفه ای هم دارم و خیلی جاها هم اپلای کردم 3 تا مصاحبه هم گرفتم ولی هنوز بیکارم , نمیدونم والا بعضی از دوستان میگن 1 ماهه و 2 ماهه 3 ماهه کار گرفتیم واقعا داستان اصلی چیه , لطفا از این ترفندا و رابطه ضابطه های احتمالی که نقش اصلی و حیاتی داره هم بگن و سانسور نکنن که مسئله کاملا روشن بشه و واقعا کمک بشه به دوستانیکه دنبال کار هستن .
ممنوم
سلام
همین صفحه قبل رو می خوندی نوشته بودم دوستم
بازم می تونی رو لینک امضام کلیک کنی
شاد باشی و موفق
2013AS00006$9$
(Orlando , FL , USA - Entery Date:10.20.2013)
سفرنامه نکات کلیدی پیدا کردن کار در آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، mdna ، romance33 ، farmad ، KIMIA2005
سلام دوستان
کسی می تونه یه شعبه بانک خوب معرفی کنه که حداقل دبیت کارت بهمون بده تو هیوستون؟ یه شعبه بانک او آمریکا و چس تو جرسی ویلج رفتیم با گواهینامه بین المللی باسبورت و ویزا برامون حساب باز نکردند. حالا کجا می تونیم حساب باز کنیم؟
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan
(2014-01-22 ساعت 18:14)Ehsan1358 نوشته:  سلام دوستان
کسی می تونه یه شعبه بانک خوب معرفی کنه که حداقل دبیت کارت بهمون بده تو هیوستون؟ یه شعبه بانک او آمریکا و چس تو جرسی ویلج رفتیم با گواهینامه بین المللی باسبورت و ویزا برامون حساب باز نکردند. حالا کجا می تونیم حساب باز کنیم؟

شماچندتاشعبه ازهمیندبانکهایی که رفتی برواگه حساب بازنکردندبروولزفارگو

(2013-12-26 ساعت 09:51)rahaa.ahm نوشته:  سلام
گرین کارد من بعد از 2 ماه هنوز نیومده ؛ از سایت چک کردم نوشته برگشته اداره پست ؛ کسی می تونه راهنمایی کنه چه جوری و از کجا پیگیری کنم ؟
شمابایدپیگیرباشی این بلا سرمن هم اومداگه تغییرآدرس داشتی توسایت مهاجرت وتوسایت پست uspsاعلام کن تا گرین کارتت بیاداونها دنبال شما هستنداما آدرس دقیقی ندارندیاتماس بگیروتلفن بزن
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mr.Javan ، romance33 ، Ehsan1358 ، adonis2006
(2014-01-22 ساعت 18:14)Ehsan1358 نوشته:  سلام دوستان
دوست عزیز یه شعبه بانک او آمریکا تقاطع واس و ای تن هستش که یه خانم فارسی زبون به نام آرزو حجاری اونجا کار می کنه و براتون حتما حساب باز خواهد کرد. برا ما هم باز کرد.فقط با پاسپورت برید اونجا هر حسابی بخواید براتون باز می کنه. کردیت ،چکینک یا سیوینگ
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، romance33 ، farmad ، ffrfar ، Ehsan1358 ، mdna ، sce ، Mr.Javan ، nedafarsi ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان