موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-16 ساعت 09:19)pouya.jiji نوشته: سلام
وکیل مهاجرت ایرانی میشناسین تو هیوستون؟
چندین نفر آقای مویدی رو معرفی کردن. ظاهرا وکیل مناسبی هستند. اما من تجربه ای خودم نداشتم
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
کسی می دونه برای تغییر تایتل ماشین میشه به دفتر تکس کورت کانتی غیر از کانتی که خومون ساکن هستیم بریم ؟
من تو هریس کانتی هستم و نزدیک ترین دفتر تکس کورت که به محل کار خانمم خیلی نزدیکه تو فورت بند کانتیه.شدنیه آیا ؟
ضمنا سوال دیگه من اینه که البته شاید جاش اینجا نباشه اما در هر صورت شما اینو بزارین به حساب سوال اول که در مورد هیوستونه.من ماشین رو 4 دسامبر بیمه کردم.چند روز قبلش ماشین رو خریده بودم.پرداخت هم با چک بوده.
1-آیا می تونم تاریخ خرید رو بعد از بیمه کردن ماشین اعلام کنم که جریمه نشم ؟الان بیشتر از 1 ماه گذشته و من اقدامی واسه تغییر تایتل نکردم.
2-اگه قیمت ماشین رو کمتر از قیمت خرید اظهار کنم مشکلی پیش میاد ؟مدرکی دال بر پرداخت نمی خوان ؟
3-چقدر به موضوع تغییر 30 روزه تایتل ماشین حساسن ؟
در کل دوستان اگه تجربه مشابهی در این مورد دارن توی هیوستون راهنمایی کنن.این تنبلی ما داره یواش یواش اسباب نگرانی ما رو فراهم می کنه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-20 ساعت 07:53)sce نوشته: سلام دوستان.
کسی می دونه برای تغییر تایتل ماشین میشه به دفتر تکس کورت کانتی غیر از کانتی که خومون ساکن هستیم بریم ؟
من تو هریس کانتی هستم و نزدیک ترین دفتر تکس کورت که به محل کار خانمم خیلی نزدیکه تو فورت بند کانتیه.شدنیه آیا ؟
ضمنا سوال دیگه من اینه که البته شاید جاش اینجا نباشه اما در هر صورت شما اینو بزارین به حساب سوال اول که در مورد هیوستونه.من ماشین رو 4 دسامبر بیمه کردم.چند روز قبلش ماشین رو خریده بودم.پرداخت هم با چک بوده.
1-آیا می تونم تاریخ خرید رو بعد از بیمه کردن ماشین اعلام کنم که جریمه نشم ؟الان بیشتر از 1 ماه گذشته و من اقدامی واسه تغییر تایتل نکردم.
2-اگه قیمت ماشین رو کمتر از قیمت خرید اظهار کنم مشکلی پیش میاد ؟مدرکی دال بر پرداخت نمی خوان ؟
3-چقدر به موضوع تغییر 30 روزه تایتل ماشین حساسن ؟
در کل دوستان اگه تجربه مشابهی در این مورد دارن توی هیوستون راهنمایی کنن.این تنبلی ما داره یواش یواش اسباب نگرانی ما رو فراهم می کنه.
موفق باشین.
فقط این قسمتش رو من تجربه داشتم:
منم بیشتر از یک ماه شد و تایتل ماشین رو بردم که تغییر نام بدم و چیزی هم نگفتن. اما بیمه ام مشکلی نداشت. حالا شانس آوردم که چیزی نگفتن یا واقعا مشکلی نبوده رو نمی دونم.
من هم قیمت ماشین رو داخل همون فرم تایتل 600 دلار زدم. مدرکی هم نخواستن اون موقع. اما در هر صورت 250 دلار مالیات گرفت. این بگم که فقط نقد قبول می کنند و کارت بانکی قبول نیست. (اگر اشتباه نکنم چک هم قبول می کردن).
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما تقریبا 3 هفته هستش که اومدیم هیستون میخواستم بدونم بعد چند روز سوشالمون میاد و اگه نیومد چیکار کنیم؟
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روز
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-21 ساعت 11:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-21 ساعت 11:24 توسط مانترا.)
بچه ها جون؟بالاخره منم هیوستونی شدم :p ما آخر اینهفته ایشالله داریم میایم،میخواستم بدونم کسی هست یا کسی و میشناسین که حاضر باشه 1_2 هفته خونشو اجاره بده به ما که تو این فرصت بتونیم خونه اجاره کنیم؟؟ممنون میشم خبر بدین.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی می تونه یه شعبه بانک خوب معرفی کنه که حداقل دبیت کارت بهمون بده تو هیوستون؟ یه شعبه بانک او آمریکا و چس تو جرسی ویلج رفتیم با گواهینامه بین المللی باسبورت و ویزا برامون حساب باز نکردند. حالا کجا می تونیم حساب باز کنیم؟
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-01-22 ساعت 18:14)Ehsan1358 نوشته: سلام دوستان
کسی می تونه یه شعبه بانک خوب معرفی کنه که حداقل دبیت کارت بهمون بده تو هیوستون؟ یه شعبه بانک او آمریکا و چس تو جرسی ویلج رفتیم با گواهینامه بین المللی باسبورت و ویزا برامون حساب باز نکردند. حالا کجا می تونیم حساب باز کنیم؟
شماچندتاشعبه ازهمیندبانکهایی که رفتی برواگه حساب بازنکردندبروولزفارگو
(2013-12-26 ساعت 09:51)rahaa.ahm نوشته: سلام
گرین کارد من بعد از 2 ماه هنوز نیومده ؛ از سایت چک کردم نوشته برگشته اداره پست ؛ کسی می تونه راهنمایی کنه چه جوری و از کجا پیگیری کنم ؟
شمابایدپیگیرباشی این بلا سرمن هم اومداگه تغییرآدرس داشتی توسایت مهاجرت وتوسایت پست uspsاعلام کن تا گرین کارتت بیاداونها دنبال شما هستنداما آدرس دقیقی ندارندیاتماس بگیروتلفن بزن
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس