2014-01-30 ساعت 22:01
دوستان عزیز
میشه لطفا ادرس چندتا سوئیت خوب و با قیمت مناسب توی هیوستون رو بزارید
ممنون
میشه لطفا ادرس چندتا سوئیت خوب و با قیمت مناسب توی هیوستون رو بزارید
ممنون
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
هیوستون، ایالت تگزاس
|
2014-01-30 ساعت 22:01
دوستان عزیز
میشه لطفا ادرس چندتا سوئیت خوب و با قیمت مناسب توی هیوستون رو بزارید ممنون
2014-01-31 ساعت 02:48
سلام دوستان
ما روز دوشنبه به هیوستن میایم. اما به مشکلی برخوردیم که شاید برای خیلی از ماها بوجود اومده باشه و اون هم سر کار رفتن توسط فامیل محترمه که از سه ماه پیش قرار بوده روز پرواز ما بیاد فرودگاه و یک هفته ای مهمونش باشیم و بعدش اون رو به خیر و مارو به سلامت.ولی ظاهرا از خاصیت پیچوندن اصیل ایرانی استفاده کرده و به روی مبارک هم نمیاره که ما به کمکش احتیاج داشتیم.(با توجه به همراه داشتن بچه یک ونیم ساله)و الان به مدت ده روز هست که تلفن و پیغام و وایبر و .... را جواب نمی ده. الان من این سوال رو دارم که اول نزدیک فرودگاه هیوستن هتلی جهت اقامت یک شبه هست؟ دوم من و خانوادم قصد داریم از هیوستن به آستین بریم منزل یکی از فامیل های خانم.میخواستم بدونم بهترین راه و با صرفه ترین روش برای رفتن به آستین چی هست.دوستان عزیزی که میتونن ما رو راهنمایی کنند،این لطف را در حق ما انجام بدن که من خونسرد دارم یواش یواش نگران می شم. ممنون از لطف دوستای گل.
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست / ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ
(2014-01-31 ساعت 02:48)peymanp76 نوشته: سلام دوستان سلام،ما در فرودكاه زنك زديم هتل ردروف red roof ،شاتل داشت امد دنبال مان،شبي 80دلار هزينه هتل هست. تشکر کنندگان: اریوبرزن ، ffrfar ، sce ، romance33 ، Mr.Javan ، peymanp76 ، azadeh2014 ، adonis2006 ، m.mina ، qeshmi
2014-02-01 ساعت 00:43
(2014-01-31 ساعت 02:48)peymanp76 نوشته: سلام دوستان سلام خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم ما ایرانی ها به جای اینکه پشت هم باشیم و کمک هم باشیم، برعکس سعی میکنیم فقط به همدیگه ضربه بزنیم. اگر من و همسرم ساکن هیوستون بودیم خوشحال میشدیم در خدمتتون بودیم هرچند وضعیت زندگی خودمون هم فعلا تعریفی نداره ، اما پیکاپ مسافر از فرودگاه و یک هفته خورد و خوراک مگه چقدر خرجش میشه؟ واقعا جای تاسف داره. این چشم بادومی ها اینقدر بهم کمک میکنن که حد نداره. 3 تا خانواده تو یک خونه زندگی میکنن برای کم کردن مخارج زندگی. براتون ارزوی موفقیت میکنم.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
2014-02-02 ساعت 13:23
(2014-02-01 ساعت 00:43)mozhgangh نوشته:ممنون از اینکه انقدر خالصانه و دل نشین جواب منو دادید.به هر حال اگر ما ایرانیها مثل چشم بادامی ها پشت هم بودیم الان دنیا رو فتح کرده بودیم.اما فقط دریغ و افسوس که ....(2014-01-31 ساعت 02:48)peymanp76 نوشته: سلام دوستان
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست / ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ
(2014-02-02 ساعت 13:23)peymanp76 نوشته:دوست عزیزمن هیستون نیستم اما قبل ازاینکه بیام لاس وگاس فرودگاه هیستون چندساعتی بودم خیلی اتفاقی زمانیکه داشتم ازمونوریل فرودگاه استفاده میکردم یک هتل دقیقا درخودفرودگاه دیدم که اسمش یادم نمیادچون قبلا قصدداشتم که هتلی نزدیک فرودگاه باشم که هزینه تاکسی دوبارپرداخت نکنم وبرنگردم به فرودگاه دنبال هتل میگشتم امابعدبرنامه عوض شدلذااین هتل توذهن من مونداگربرنامه داریدکه با هواپیماسفرکنیدبهترنزدیک فرودگاه یک شب بمونید(2014-02-01 ساعت 00:43)mozhgangh نوشته:ممنون از اینکه انقدر خالصانه و دل نشین جواب منو دادید.به هر حال اگر ما ایرانیها مثل چشم بادامی ها پشت هم بودیم الان دنیا رو فتح کرده بودیم.اما فقط دریغ و افسوس که ....(2014-01-31 ساعت 02:48)peymanp76 نوشته: سلام دوستان
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
سلام دوستان
من عضو جدید سایت هستم. متاهلم و 2 فرزند در مدرسه ابتدایی دارم و ان شاء الله چند ماه دیگر عازم هیوستون. با خواندن صفحات 70 الی 88 مهاجرسرا در خصوص هیوستون به اطلاعاتی راجع به شهر ، جمعیت ،آب و هوا (و متاسفانه آلودگی آن) ، امنیت شهر ، قیمت املاک و ... دست پیدا کردم اما در خصوص وضعیت مدارس ابتدایی عمومی و خصوصی و هزینه های مرتبط ، امکان استخدام و یا ایجاد business شخصی ، مسائل بانکی و پیچیدگی های آن در هیوستون ، مالیات و عوارض ، مشکلات خاص ایرانیان بواسطه وضعیت سیاسی کشور و ... نتوانستم اطلاعات بدست بیاورم که امیدواریم با بحث های مناسب به نتایجی برسیم. از دوستانی که متاهلند و فرزند/ان دبستانی هم دارند خواهش می کنم پیش قدم بشوند و مواد قابل تامل را بیان نمایند. من چند سال خارج از کشور اما اطراف ایران زندگی کرده ام و با برخی مشکلات آشنا هستم و با ایجاد همدلی با جامعه ایرانیان همیشه بحمدالله موفق (از نظر مالی و اجتماعی) بوده ایم و بنابر این می توانیم با استفاده از تجربیات شخصی و اطلاعات دوستان و توصیه های آنها وضعیت مشابهی را در هیوستون بوجود آوریم که همه منتفع بشویم ، ان شاء الله
2014-02-04 ساعت 14:08
(2014-01-12 ساعت 13:31)REZAM 2014 نوشته: سلام خدمت همه دوستان ساکن هیوستون ، من با توجه به اینکه تصمیم گرفتم برای سکونت بیام هیوستون نیاز به دادن ادرس هیوستون در فرمهام دارم و خواهشمندم دوستان ساکن اونجا کمک کنن تا بتونم این مشکل رو حل کنم. اگر ممکن هست براتون ، واسم پیام بزارید . پیشاپیش ممنون من هم دارم روی همین موضوع کار می کنم. امیدوارم به هم بتوانیم کمک کنیم. تشکر کنندگان: apoornaki ، adonis2006 ، Mr.Javan ، sce ، m.mina
2014-02-04 ساعت 21:41
[quote='mdna' pid='455657' dateline='1389189961']
ما آپارتمان تو gessnerبالاتر از westhimer گرفتيم شيك و نو سازه محل خوبيه و از نظر دسترسي هم خيلي خوبه سوپر ماركت و رستوران و... هنوز هم واحد خالي داره يك و دو خوابه با سايزهاي متفاوت قيمت از ١٠٠٠$ ماهي واسه ٥٠ متري شروع ميشه اگه خواستين پيام بديد آدرسشو بدم unquote لطفا آدرس بدین. قیمت آپارتمان 2 خوابه حدود 150 متر چقدر است؟
2014-02-04 ساعت 22:12
(2014-01-11 ساعت 04:30)Mr.Javan نوشته: با درود ممنون ، خوب می نویسی. کلی مطلب توش هست و بکار می آد. یه سوال دارم. شنیدم کاری که به این سختی بدست می آد را ممکنه خیلی راحت و فقط بدلخواه مقام مافوق از دست بدی! درسته؟؟ تشکر کنندگان: adonis2006 ، Mr.Javan ، sce ، m.mina ، soheila_chem ، ojee ، lottory
2014-02-04 ساعت 23:01
(2014-01-06 ساعت 02:39)masoud z نوشته:مسعود جان، از نظر سابقه زندگی و اهداف آینده کاملا به هم شبیه هستیم. من هم تا آگوست 2013 بهمراه خانواده در امارات بودم و ویزایم تمدید نشد. دارم هیوستون را امتحان می کنم برای اینکه ما در زمان کار در دبی با این شهر مرتبط بودیم.(2013-12-30 ساعت 03:46)Mr.Javan نوشته:(2013-12-27 ساعت 07:28)sce نوشته:سلام(2013-12-27 ساعت 07:08)Mr.Javan نوشته:سلام دوست عزیز.(2013-12-26 ساعت 14:22)duteh نوشته: Salam man ba khanevadeam rahyeh huston hastim mikhastam az dostany ke dar houston zendegy mikonan beporsam razy hastan ya na dokhtare ma dabirestany hast dar zem ma sakene dubai hastim nazarw shoma chye?سلام دوست من همانطور که می دانی اگر 30 سال هم در کشورهای عربی زندگی کنی هیچ حقی به تو تعلق نمی گیرد ولی در آمریکا اگر به همان صورت که در دبی تلاش می کردیم ، تلاش کنیم ، احتمالا در پایان موفق تر خواهیم بود و بخشی از آن جامعه خواهیم شد. البته براحتی نمی توانیم به درآمد های امارات برسیم. برایتان آرزوی موفقیت دارم.
2014-02-05 ساعت 00:32
(2013-12-24 ساعت 10:26)امير جو نوشته:(2013-12-24 ساعت 05:06)Mr.Javan نوشته:(2013-12-23 ساعت 12:28)fariba_a نوشته: این سوال من هم هست. آیا پر کردن فرم 105 برای مهاجرین جدید الزامیه؟سلام دوستان دوستان من واقعا متوجه نشدم! حداکثر میزان مجاز پولی که می توان بصورت نقد وارد آمریکا/ تکزاس کرد چقدر است؟ از چه راه دیگری می توان پول به آمریکا منتقل کرد اگر کم آوردیم؟
2014-02-05 ساعت 00:57
(2013-12-24 ساعت 05:06)Mr.Javan نوشته:(2013-12-23 ساعت 12:28)fariba_a نوشته: این سوال من هم هست. آیا پر کردن فرم 105 برای مهاجرین جدید الزامیه؟سلام دوستان دوستان: لطفا یه کم وقت بذارین و تکلیف این حداکثر مبلغی که می توان بصورت نقد وارد آمریکا کرد را روشن کنین. کامنت ها خیلی متضادن متاسفانه!!
2014-02-05 ساعت 10:41
(2014-02-05 ساعت 00:57)Reza20002 نوشته:(2013-12-24 ساعت 05:06)Mr.Javan نوشته:(2013-12-23 ساعت 12:28)fariba_a نوشته: این سوال من هم هست. آیا پر کردن فرم 105 برای مهاجرین جدید الزامیه؟سلام دوستان رضا جان.دوستان تنها تجربه های خودشون رو میزارن.اگر بخواین به صورت کاملا قطعی در این مورد بدونین می تونین یه سرچ ساده بکنین و به جواب برسین.اما تا اونجایی که ذهن بنده و اطلاعات دوستان مطلع تر از حقیر یاری می کنه از نظر دولت آمریکا و در مرحله اول مهم نیست که شما چقدر وارد می کنین و فقط اگر بیش از 10 هزارتا با خودتون میارین در زمان ورود اعلام کنین.اونا از خداشونم هست که شما پول بیشتری با خودتون بیارین.مشکل اصلی اما در مبدا یعنی ایرانه.من ندیدم دوستان تو مقصد مشکل پول همراه داشته باشین.اما دوستانی رو دیدم که از همین بچه های مهاجرسرا به خاطر اینکه طبق قانونی که من خودم هم هنوز کاملا درست نفهمیدم به خاطر به همراه داشتن بیشتر از 5 هزارتا در فرودگا های ایران مورد بازخواست قرار گرفتن.در زمان پرواز ما هم در فرودگاه شیراز خانمی همین مشکل رو داشت.روی این موضوع هم در فرودگاه های ایران به نظر من کاملا سلیقه ای برخورد میشه و به عنوان مثال بنده خودم نزدیک به 20 هزار تا آوردم.از بچه های مهاجرسرا بودن کسایی که تا 100 هزارتا هم آوردن.با این حال من تقریبا مطمئن هستم در زمان ورود در آمریکا با پول همراه شما به شرط اعلام میزان اون کاری ندارن.اما در مورد ایران این شانس و اقبال شماست که به پست اون سیریش ها نخورین.البته در مورد نحوه انتقال پول بعد از وارد شدن هم یه تاپیک مجزا تو همین مهاجرسرا هست که با خوندنش می تونی برای انتقال پول در آینده هم اطلاعات بگیری. موفق باین.
لاتاری 2013
2014-02-05 ساعت 11:01
(2014-02-04 ساعت 14:03)Reza20002 نوشته: سلام دوستان سلام دوست عزیز.آقای رضا. بنده البته فرزندی ندارم که بخوام در مورد وضعیت تحصیلی اینجا نظری بدم.اما مناطقی از شهر که ما زندگی می کنیم و همین طور مناطقی که در ابتدای ورودمون در متطقه سینکو رنچ تردد داشتیم واقعا از نظر اسکول دیستریکت عالی بود و اتفاقا یکی از پارامترهای تاثیر گذار در قیمت خونه و کرایه خونه هم همین وضعیت مدارس در منطقه ها هست.شما می تونین با وارد کردن زیپ کد منطقه مورد نظر خودتون به اطلاعات خوبی در این مورد برسین.به نظر من در مورد دوستانی مثل شما که با بچه های محصل به اینجا میان موضوع انتخاب یه مدرسه خوب بسیار تاثیر گذاره.من به شخصه مناطق غربی هیوستون و ترجیحا منطقه کیتی رو علی رغم دور بودن نسبی به مرکز شهر برای این موضوع بیشتر پسندیدم.البته بازم میگم دوستان دیگه در این مورد بهتر می تونن نظر بدن.در مورد آلودگی هوا لفظ متاسفانه به کار بردین.به جرات می تونم بگم سخت در اشتباهین.تشریف بیارین و از هوای تمیز لذت ببرین.البته دوستانی که مشکل آلودگی رو مطرح کردن احتمالا معیار مقایسه اونا شهر های دیگه آمریکا بوده.اگه فقط یه چند ماه تو بوشهر یا جنوب ایران مثل اهواز زندگی کنی می فهمین آلودگی یعنی چی.تهران که بماند.در مورد امکان ایجاد بیزینس شخصی هم در سال اول بعید می تونم بشه اقدامی کرد.مگر اینکه مقدمات اون قبل از اومدن شما انجام شده باشه و شما بخواین سرمایه خودتون رو وارد کنین.در غیر این صورت این موضوع نیاز به کمی کار کارشناسی داره و به نظر من تو مرحله اول به سادگی ایران نیست و پیچیدگی های حاص خودش رو داره.البته نشدنی نیست و بسته به توانایی افراد می تونه دیر یا زود عملی بشه.مسائل بانکی در ابتدا پیچیدگی خاصی نداره مگر آنکه شما بخواین خودتون رو درگیر مسایل بیزینس کنین.در غیر این صورت روال افتتاح حساب و این قبیل کارها بسیار ساده و قابل فهمه.در مورد مسائل c یا 30 هم همین اندازه بدونین که این دوستان اینقدر درگیر کار و در آخر هفته تفریح هستن که حال فکر کردن به این موضوعات رو ندارن.کلا آدم های سیاسی از اون نوعی که ما هستیم نیستن و من با خیلی ها برخورد داشتم که اصلا نمی دونستن ایران کجاست.در کل ایرانی ها از بابت این موضوع اینجا هیچ مشکلی ندارن.البته این که شما در آینده بخواین وارد بیزینس های کلان با احتمال مراودات مالی وسیع بین ایران و آمریکا بشین رو نمی دونم جی میشه.اما به شکل معمول کسی اصلا کاری به این موضوع نداره که شما اهل کجا هستین. بازم امری بود بفرمایین.هرچند ناقص اما در حد داشته ها در خدمتیم. موفق باشین.
لاتاری 2013
|