کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-01-24 ساعت 10:00)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 18:14)Ehsan1358 نوشته:  سلام دوستان
کسی می تونه یه شعبه بانک خوب معرفی کنه که حداقل دبیت کارت بهمون بده تو هیوستون؟ یه شعبه بانک او آمریکا و چس تو جرسی ویلج رفتیم با گواهینامه بین المللی باسبورت و ویزا برامون حساب باز نکردند. حالا کجا می تونیم حساب باز کنیم؟
دوست عزیز یه شعبه بانک او آمریکا تقاطع واس و ای تن هستش که یه خانم فارسی زبون به نام آرزو حجاری اونجا کار می کنه و براتون حتما حساب باز خواهد کرد. برا ما هم باز کرد.فقط با پاسپورت برید اونجا هر حسابی بخواید براتون باز می کنه. کردیت ،چکینک یا سیوینگ
میشه اسپل انگلیسی این دو تا خیابونو بنویسید؟ ما همین الان داریم میریم حساب باز کنیم Smile ممنون از لطفتون
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، Mr.Javan ، sce ، adonis2006 ، m.mina
(2014-01-25 ساعت 00:35)mandana12 نوشته:  
کسی می تونه یه شعبه بانک خوب معرفی کنه که حداقل دبیت کارت بهمون بده تو هیوستون؟ یه شعبه بانک او آمریکا و چس تو جرسی ویلج رفتیم با گواهینامه بین المللی باسبورت و ویزا برامون حساب باز نکردند. حالا کجا می تونیم حساب باز کنیم؟
دوست عزیز یه شعبه بانک او آمریکا تقاطع واس و ای تن هستش که یه خانم فارسی زبون به نام آرزو حجاری اونجا کار می کنه و براتون حتما حساب باز خواهد کرد. برا ما هم باز کرد.فقط با پاسپورت برید اونجا هر حسابی بخواید براتون باز می کنه. کردیت ،چکینک یا سیوینگ
میشه اسپل انگلیسی این دو تا خیابونو بنویسید؟ ما همین الان داریم میریم حساب باز کنیم Smile ممنون از لطفتون

تقاطع Voss با I-10 یا همون Katy Freeway....اگه درست متوجه شده باشم

ما رفتیم به این شعبه در Westheimer نزدیک Sam Houston و خیلی راحت با پاسپورت برامون حساب باز کرد. نمیدونم الان کجا مستقر هستین، ولی شاید به شما هم نزدیک باشه:
10101 Westheimer Rd

موفق باشین
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، mdna ، romance33 ، Mr.Javan ، farmad ، sce ، adonis2006 ، m.mina ، ojee ، amin arefi
سلام
مارفتیم توی بانک کی دنس CADENCE حساب وا کردیم.یه خانم ایرانی کارمند هم داره که تا چند ساعت همه چیزو با محبت براتون توضیح میده. ممنون از جوابتون
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، sce ، romance33 ، ffrfar ، Mr.Javan ، adonis2006 ، farmad ، m.mina ، KIMIA2005 ، amin arefi
(2014-01-25 ساعت 01:09)Ehsan1358 نوشته:  
سلام
مارفتیم توی بانک کی دنس CADENCE حساب وا کردیم.یه خانم ایرانی کارمند هم داره که تا چند ساعت همه چیزو با محبت براتون توضیح میده. ممنون از جوابتون
سلام
می تونید آدرس دقیق بدهید تا ما هم پیش ایشون بریم برای باز کردن حساب و آیا به شما کارت اعتباری هم دادند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، sce ، m.mina
سلام دوستان
یکی از ارزانترین مجموعه بوفه های آمریکا با 8 دلار هرچی می خواهی بردار و بخور
اسمش Golden Carrol است تو اینترنت سرچ کنی کامل اطلاعات و آدرسشو می ریزه بیرون.
فایل یکی از افراد به نام آقای حاجی بیگی که کل اطلاعات هیوستن توشه رو براتون می گذارم و اطلاعات محله های امن ترو تو سایت های زیر می تونین پیدا کنید
http://www.neighborhoodscout.com/tx/houston/crime/
https://www.crimereports.com/

.pdf   BEIGI_HSTN_RW_v.20131131.pdf (اندازه 736.69 KB / تعداد دانلود: 425) -->
.pdf   BEIGI_HSTN_RW_v.20131131.pdf (اندازه 736.69 KB / تعداد دانلود: 425)
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، nedafarsi ، eybaba ، Mr.Javan ، مانترا ، romance33 ، adonis2006 ، m.mina ، hgbeigi ، amin arefi ، ho_tasha
سلام به بچه های هیوستون
من و همسرم ساکن کالیفرنیا هستیم و قصد اومدن به هیوستون یا کلا ایالت تگزاس را داریم در صورت پیدا کردن کار مرتبط با رشته مهندسی مکانیک.
از یکی دوستان ایرانیمون که بیست سال پیش هیوستون زندگی میکردن شنیدم که اونجا خیلی شلوغه . یعنی شلوغیش مثل تهران اعصاب خورد کنه یا در اون حد نیست.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، sce ، m.mina
(2014-01-27 ساعت 00:46)mozhgangh نوشته:  سلام به بچه های هیوستون
...قصد اومدن به هیوستون یا کلا ایالت تگزاس را داریم در صورت پیدا کردن کار مرتبط با رشته مهندسی مکانیک.....

این بخش از پست شما که گفتین در صورت پیدا کردن کار یه مقدار راهنمایی کردن رو سخت می کنه.نمی دونم شما کدوم شهر ایالت کالیفرنیا هستین و به چه شغلی مشغولین.در کل من شخصا اگر گزینه دیگه ای داشتم قطعا به هیوستون نمیومدم.نه اینکه جای بدی باشه.به هیچ وجه.اما به نظر من نمی تونه قطعا بهترین باشه.تمامی دوستان من متفق القول اظهار می کنن که اینجا فقط شهر کاره.البته چهارمین شهر بزرگ آمریکا قطعا اونقدرها هم نمی تونه بد باشه.اما به نظر من ابتدا از قطعی شدن کار در اینجا مطمئن بشین بعد تشریف بیارین.به نظر من اگر قرار بر انجام هر کاری و با هر قیمتی باشه می شه رو گزینه های دیگه غیر از هیوستون فکر کرد.در مورد ترافیک هم من نه تهران بودم و نه شهر های بزرگ دیگه.ولی ترافیک اینجا تو ساعات پیک رفت و آمد اگه آزاردهنده نباشه قطعا وقت گیر تره و این برای شهر بزرگی مثل هیوستون کاملا طبیعیه.البته اینها تمام نظرات شخصی بنده بوده و دوستان قدیمی تر بهتر می تونن شما رو راهنمایی کنن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، Ehsan1358 ، gbtm ، Mr.Javan ، مانترا ، mozhgangh ، romance33 ، mdna ، moqadam ، azadeh2014 ، m.mina ، hgbeigi ، KIMIA2005 ، amin arefi ، behfaza
Big Grin 
وضعيت كار تو هيوستون براي انهايي كه سابقه نفت و گاز دارند فكر نكنم قايل مقايسه با سايرنقاط امريكا باشه ، از اونجا كه كار و امنيت شغلي نقش قابل توجهي براي اغلب ما داره من فكر ميكنم شما اينجا وضعيت بهتري خواهيد داشت ، از نظر امكانات شهري شامل اموزشي و بهداشتي هم من فكر نمكنم اگر بالاتر نباشه كمتر باشه ، اصولا شهر بين شهريت مدرن و سنتي به سمت سنتي نزديك تر هست يعني اگر از استايل شهرهاي مدرن و بوتيك و خيابان هاي شلوغ و زندگي تو برج ها لذت ميبريد اينجا كمتر از اين چيزا ميبينيد، شهر از طبيعت زيبايي برخورداره واما در مورد اب و هوا براي ما گرماي تابستونش و شرجي يك تا دو ماه بيشتر از حد طاقب بود ، برف نديدن تو. زمستون هم باعث شد ما يك سفر شيكاگو بريم .
(2014-01-27 ساعت 03:11)sce نوشته:  
...قصد اومدن به هیوستون یا کلا ایالت تگزاس را داریم در صورت پیدا کردن کار مرتبط با رشته مهندسی مکانیک.....

این بخش از پست شما که گفتین در صورت پیدا کردن کار یه مقدار راهنمایی کردن رو سخت می کنه.نمی دونم شما کدوم شهر ایالت کالیفرنیا هستین و به چه شغلی مشغولین.در کل من شخصا اگر گزینه دیگه ای داشتم قطعا به هیوستون نمیومدم.نه اینکه جای بدی باشه.به هیچ وجه.اما به نظر من نمی تونه قطعا بهترین باشه.تمامی دوستان من متفق القول اظهار می کنن که اینجا فقط شهر کاره.البته چهارمین شهر بزرگ آمریکا قطعا اونقدرها هم نمی تونه بد باشه.اما به نظر من ابتدا از قطعی شدن کار در اینجا مطمئن بشین بعد تشریف بیارین.به نظر من اگر قرار بر انجام هر کاری و با هر قیمتی باشه می شه رو گزینه های دیگه غیر از هیوستون فکر کرد.در مورد ترافیک هم من نه تهران بودم و نه شهر های بزرگ دیگه.ولی ترافیک اینجا تو ساعات پیک رفت و آمد اگه آزاردهنده نباشه قطعا وقت گیر تره و این برای شهر بزرگی مثل هیوستون کاملا طبیعیه.البته اینها تمام نظرات شخصی بنده بوده و دوستان قدیمی تر بهتر می تونن شما رو راهنمایی کنن.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: IMMI ، IN.USA@2013 ، Ehsan1358 ، eybaba ، sce ، Mr.Javan ، مانترا ، mozhgangh ، romance33 ، mdna ، apoornaki ، m.mina
یکی از فامیلای دوست دخترم تو تگزاس هستش و از همین طریق لاتاری برنده شد و الان اونجا زندگی میکنه

و از لحاظ قیمت میگفتن که خیلی ارزون تر و بهتر هستش

و هنوز هم همونجا زندگی میکنن
خودش و همسرش
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mr.Javan ، m.mina
[font=Times New Roman]
با سلام

[font=Times New Roman]استخدام فوری مهندس برق[/font]

شرکت ما مهندس برق استخدام می کنه مهندسین برق بیکار ساکن هیوستون با این شماره تماس بگیرند 2817855165
[/font]
2013AS00006$9$
(Orlando , FL , USA - Entery Date:10.20.2013)
سفرنامه نکات کلیدی پیدا کردن کار در آمریکا
پاسخ

موفق باشین.

سلام دوست عزیز
ما در سن دیگو زندگی میکنیم و در حال حاظر در کارخانه عمویم مشغول به کار هستیم تا کار مرتبط با رشته تحصیلیمان گیرمان بیاید.
گزینه های دیگه ما که با رشته تحصیلی شوهرم کاملا هماهنگی داره اوهایو و میشگان هست اما گفتیم اگه سعی کنیم همین دورو برها باشیم که هوا گرم تر هست بهتره.
ممنون از توضیحاتتون
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Mr.Javan ، shadi79 ، مانترا ، sce ، m.mina
سلام دوستان عزیز ما یک ماهه اومدیم هیوستون سوشیالمون که نیومد تو سه هفته رفتیم درخواست دادیم اقدام کردن گفتن عرض 2هفته میاد . سوالم در مورد گرین کارت بود اونم یک ماهه تو سایت تو همون حالت accepted and pending مونده خواستم ببینم ماله دوستان اینجا چقدر طول کشیده و اینکه چقدر صبر کنیم واسه گرین کارت و بعد نیومد چطور پیگیر رش بشیم ممنون
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، Ehsan1358 ، sce ، adonis2006 ، m.mina ، ojee
(2014-01-28 ساعت 12:18)mozhgangh نوشته:  

...

سلام دوست عزیز
ما در سن دیگو زندگی میکنیم و در حال حاظر در کارخانه عمویم مشغول به کار هستیم تا کار مرتبط با رشته تحصیلیمان گیرمان بیاید.
گزینه های دیگه ما که با رشته تحصیلی شوهرم کاملا هماهنگی داره اوهایو و میشگان هست اما گفتیم اگه سعی کنیم همین دورو برها باشیم که هوا گرم تر هست بهتره.
ممنون از توضیحاتتون

همون طور که دوست عزیز دیگمون هم توضیح دادن،زندگی خوب و راحت برای همه و مخصوصا برای تازه مهاجرینی مثل ما تماما تحت الشعاع پیدا کردن یه کار خوب قرار داره.به جرات می تونم بگم با حقوق مهندسی اینجا شاید یه نفر بتونه به راحتی از عهده مخارج زندگی 3 نفر بر بیاد.شما هم اگر فکر می کنین با تخصص مهندسی مکانیک می تونین تو پروژه های نفت و گاز هیوستون مشغول به کار بشین قطعا اینجا گزینه بسیار خوبی برای شما می تونه باشه.اما در مورد سایر رشته های فنی شاید پرداخت ها اینقدر خوب نباشه.البته مگر اینکه شما بتونین تخصص قابل ارایه خوبی از خودتون نشون بدین.امیدوارم شما هم با آگاهی کامل از هر ایالت تصمیم بعدی خودتون رو بگیرین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، mdna ، mozhgangh ، مانترا ، romance33 ، sayeh_m ، eybaba ، Ehsan1358 ، adonis2006 ، m.mina ، hgbeigi
من و همسرم ساکن کالیفرنیا هستیم و قصد اومدن به هیوستون یا کلا ایالت تگزاس را داریم در صورت پیدا کردن کار مرتبط با رشته مهندسی مکانیک.
از یکی دوستان ایرانیمون که بیست سال پیش هیوستون زندگی میکردن شنیدم که اونجا خیلی شلوغه . یعنی شلوغیش مثل تهران اعصاب خورد کنه یا در اون حد نیست.

اينجا ترافيك داره ولي اصلا قابل مقايسه با تهران نيست اونهم در زمانهاي rush hour ترافيك داريم
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، mozhgangh ، مانترا ، romance33 ، eybaba ، Mr.Javan ، Ehsan1358 ، sce ، adonis2006 ، m.mina ، hgbeigi
بچه ها؟تو هیوستون شرکتهای کاریابی هست که حضوری بخوای بری ؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Mr.Javan ، اریوبرزن ، sce ، m.mina ، ojee ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان