موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-24 ساعت 10:00)MEHDIREZAEI نوشته: (2014-01-22 ساعت 18:14)Ehsan1358 نوشته: سلام دوستان
کسی می تونه یه شعبه بانک خوب معرفی کنه که حداقل دبیت کارت بهمون بده تو هیوستون؟ یه شعبه بانک او آمریکا و چس تو جرسی ویلج رفتیم با گواهینامه بین المللی باسبورت و ویزا برامون حساب باز نکردند. حالا کجا می تونیم حساب باز کنیم؟
دوست عزیز یه شعبه بانک او آمریکا تقاطع واس و ای تن هستش که یه خانم فارسی زبون به نام آرزو حجاری اونجا کار می کنه و براتون حتما حساب باز خواهد کرد. برا ما هم باز کرد.فقط با پاسپورت برید اونجا هر حسابی بخواید براتون باز می کنه. کردیت ،چکینک یا سیوینگ
میشه اسپل انگلیسی این دو تا خیابونو بنویسید؟ ما همین الان داریم میریم حساب باز کنیم ممنون از لطفتون
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-24 ساعت 10:00)MEHDIREZAEI نوشته: (2014-01-22 ساعت 18:14)Ehsan1358 نوشته: سلام دوستان
کسی می تونه یه شعبه بانک خوب معرفی کنه که حداقل دبیت کارت بهمون بده تو هیوستون؟ یه شعبه بانک او آمریکا و چس تو جرسی ویلج رفتیم با گواهینامه بین المللی باسبورت و ویزا برامون حساب باز نکردند. حالا کجا می تونیم حساب باز کنیم؟
دوست عزیز یه شعبه بانک او آمریکا تقاطع واس و ای تن هستش که یه خانم فارسی زبون به نام آرزو حجاری اونجا کار می کنه و براتون حتما حساب باز خواهد کرد. برا ما هم باز کرد.فقط با پاسپورت برید اونجا هر حسابی بخواید براتون باز می کنه. کردیت ،چکینک یا سیوینگ
سلام
مارفتیم توی بانک کی دنس CADENCE حساب وا کردیم.یه خانم ایرانی کارمند هم داره که تا چند ساعت همه چیزو با محبت براتون توضیح میده. ممنون از جوابتون
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-26 ساعت 18:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-26 ساعت 18:16 توسط Ehsan1358.)
سلام دوستان
یکی از ارزانترین مجموعه بوفه های آمریکا با 8 دلار هرچی می خواهی بردار و بخور
اسمش Golden Carrol است تو اینترنت سرچ کنی کامل اطلاعات و آدرسشو می ریزه بیرون.
فایل یکی از افراد به نام آقای حاجی بیگی که کل اطلاعات هیوستن توشه رو براتون می گذارم و اطلاعات محله های امن ترو تو سایت های زیر می تونین پیدا کنید
http://www.neighborhoodscout.com/tx/houston/crime/
https://www.crimereports.com/
BEIGI_HSTN_RW_v.20131131.pdf (اندازه 736.69 KB / تعداد دانلود: 425)
-->
BEIGI_HSTN_RW_v.20131131.pdf (اندازه 736.69 KB / تعداد دانلود: 425)
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به بچه های هیوستون
من و همسرم ساکن کالیفرنیا هستیم و قصد اومدن به هیوستون یا کلا ایالت تگزاس را داریم در صورت پیدا کردن کار مرتبط با رشته مهندسی مکانیک.
از یکی دوستان ایرانیمون که بیست سال پیش هیوستون زندگی میکردن شنیدم که اونجا خیلی شلوغه . یعنی شلوغیش مثل تهران اعصاب خورد کنه یا در اون حد نیست.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از فامیلای دوست دخترم تو تگزاس هستش و از همین طریق لاتاری برنده شد و الان اونجا زندگی میکنه
و از لحاظ قیمت میگفتن که خیلی ارزون تر و بهتر هستش
و هنوز هم همونجا زندگی میکنن
خودش و همسرش
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-27 ساعت 03:11)sce نوشته: (2014-01-27 ساعت 00:46)mozhgangh نوشته: سلام به بچه های هیوستون
...قصد اومدن به هیوستون یا کلا ایالت تگزاس را داریم در صورت پیدا کردن کار مرتبط با رشته مهندسی مکانیک.....
این بخش از پست شما که گفتین در صورت پیدا کردن کار یه مقدار راهنمایی کردن رو سخت می کنه.نمی دونم شما کدوم شهر ایالت کالیفرنیا هستین و به چه شغلی مشغولین.در کل من شخصا اگر گزینه دیگه ای داشتم قطعا به هیوستون نمیومدم.نه اینکه جای بدی باشه.به هیچ وجه.اما به نظر من نمی تونه قطعا بهترین باشه.تمامی دوستان من متفق القول اظهار می کنن که اینجا فقط شهر کاره.البته چهارمین شهر بزرگ آمریکا قطعا اونقدرها هم نمی تونه بد باشه.اما به نظر من ابتدا از قطعی شدن کار در اینجا مطمئن بشین بعد تشریف بیارین.به نظر من اگر قرار بر انجام هر کاری و با هر قیمتی باشه می شه رو گزینه های دیگه غیر از هیوستون فکر کرد.در مورد ترافیک هم من نه تهران بودم و نه شهر های بزرگ دیگه.ولی ترافیک اینجا تو ساعات پیک رفت و آمد اگه آزاردهنده نباشه قطعا وقت گیر تره و این برای شهر بزرگی مثل هیوستون کاملا طبیعیه.البته اینها تمام نظرات شخصی بنده بوده و دوستان قدیمی تر بهتر می تونن شما رو راهنمایی کنن.
موفق باشین.
سلام دوست عزیز
ما در سن دیگو زندگی میکنیم و در حال حاظر در کارخانه عمویم مشغول به کار هستیم تا کار مرتبط با رشته تحصیلیمان گیرمان بیاید.
گزینه های دیگه ما که با رشته تحصیلی شوهرم کاملا هماهنگی داره اوهایو و میشگان هست اما گفتیم اگه سعی کنیم همین دورو برها باشیم که هوا گرم تر هست بهتره.
ممنون از توضیحاتتون
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ما یک ماهه اومدیم هیوستون سوشیالمون که نیومد تو سه هفته رفتیم درخواست دادیم اقدام کردن گفتن عرض 2هفته میاد . سوالم در مورد گرین کارت بود اونم یک ماهه تو سایت تو همون حالت accepted and pending مونده خواستم ببینم ماله دوستان اینجا چقدر طول کشیده و اینکه چقدر صبر کنیم واسه گرین کارت و بعد نیومد چطور پیگیر رش بشیم ممنون
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روز
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها؟تو هیوستون شرکتهای کاریابی هست که حضوری بخوای بری ؟