2014-04-15 ساعت 00:12
دوستان برای ویزای b2 درمانی ایا کسی اطلاع داره که باید ما حتما بلیط دوطرفه بگیریم؟یا این کاسه کوزه اژانس های هواپیمایی هست؟اگر منبع میشناسید خواهشا بهم بگید.ممنون
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
|
2014-04-15 ساعت 00:12
دوستان برای ویزای b2 درمانی ایا کسی اطلاع داره که باید ما حتما بلیط دوطرفه بگیریم؟یا این کاسه کوزه اژانس های هواپیمایی هست؟اگر منبع میشناسید خواهشا بهم بگید.ممنون
2014-04-15 ساعت 10:30
(2014-04-13 ساعت 20:47)mohsenmb نوشته:(2014-04-12 ساعت 23:26)statueofgod نوشته: سلام عزیزم من خیلی دارم تلاش میکنم بلیط بگیرم بسیار قیمت ها بالاست فقط میخواستم ببینم ایا میشه راهنماییم کنید که چطور خودم میتونم اینترنتی بخرم؟مرسیبا سلام بیزحمت تعداد نفرات و تاریخ و مقصدتون رو بفرمائید.رفت و برگشت میخواهید یا رفت؟ دوست عزیز سلام.اگر کردیت کارت دارید(چه مال خودتان و جه دوستان و یا اقوامی که حاضرند براتون با کارتشون خرید کنند) بهترین راه سایت چیپ فلایت هست که شما بسادگی با دادن تاریخ ومبدا و مقصد نهایی و تعداد نفرات از ارزان به گران فهرست وار بهترین پیشنهادها رو بهتون میده و میتونید تصمیم بگیرید (البته دوستانه توصیه میکنم هرچند سفرتون یکسره است اما بلیط دوطرفه بگیرید چون ارزونتره وشانس اینکه بتونید تاریخشو عوض کنید یا اگر بتونید کنسلش کنید وبخشی از پولتونو پس بگیرید وحتی اگر سوخت هم بشه باز از بلیط یکطرفه مناسب تره) http://www.cheapflights.com/ اینهم لینک سایت .من برای پسرم از همین سایت 5ساعت بعداز دریافت ویزا بلیط گرفتم و کمتراز 12 ساعت پروازش یه موقع انجام شد
/Case No.***2014AS00003/1 persone /Ankara/Interwe 6th Feb/Viza :13 Feb/
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight لاتاری از آغاز تا پایان تشکر کنندگان: behfaza ، amin arefi
2014-04-15 ساعت 11:59
(2014-04-15 ساعت 10:30)ramaya نوشته: توصیه میکنم هرچند سفرتون یکسره است اما بلیط دوطرفه بگیرید چون ارزونتره وشانس اینکه بتونید تاریخشو عوض کنید یا اگر بتونید کنسلش کنید وبخشی از پولتونو پس بگیرید وحتی اگر سوخت هم بشه باز از بلیط یکطرفه مناسب تره)بلیط دو طرفه به آمریکا در همه مسیرها و از همه شرکت های هواپیمایی ارزانتر از یکطرفه است ؟
2014-04-15 ساعت 13:53
(2014-04-15 ساعت 11:59)behfaza نوشته:پاسخ قطعی کمی سخته ولی با چند بار چک کردن توی ایرلاینهای مختلف متوجه میشید.اما اصولا پرواز یگطرفه گرانتر است.(2014-04-15 ساعت 10:30)ramaya نوشته: توصیه میکنم هرچند سفرتون یکسره است اما بلیط دوطرفه بگیرید چون ارزونتره وشانس اینکه بتونید تاریخشو عوض کنید یا اگر بتونید کنسلش کنید وبخشی از پولتونو پس بگیرید وحتی اگر سوخت هم بشه باز از بلیط یکطرفه مناسب تره)بلیط دو طرفه به آمریکا در همه مسیرها و از همه شرکت های هواپیمایی ارزانتر از یکطرفه است ؟
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight لاتاری از آغاز تا پایان
2014-04-15 ساعت 14:30
(2014-04-15 ساعت 10:30)ramaya نوشته: دوست عزیز سلام.اگر کردیت کارت دارید(چه مال خودتان و جه دوستان و یا اقوامی که حاضرند براتون با کارتشون خرید کنند) بهترین راه سایت چیپ فلایت هست که شما بسادگی با دادن تاریخ ومبدا و مقصد نهایی و تعداد نفرات از ارزان به گران فهرست وار بهترین پیشنهادها رو بهتون میده و میتونید تصمیم بگیرید (البته دوستانه توصیه میکنم هرچند سفرتون یکسره است اما بلیط دوطرفه بگیرید چون ارزونتره وشانس اینکه بتونید تاریخشو عوض کنید یا اگر بتونید کنسلش کنید وبخشی از پولتونو پس بگیرید وحتی اگر سوخت هم بشه باز از بلیط یکطرفه مناسب تره) هواپیمایی قطر و ترکیش که دوطرفه گرونتر از یکطرفه هستش. یک طرفه حدود 800دلار و دوطرفه حدود 1100 دلار. این سایتی که گفتین اصلاً شهرهای ایران رو برای من نمایش نمیده. چطوری باید انتخاب کرد؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم تشکر کنندگان: amin arefi ، yalda91 ، behfaza
(2014-04-15 ساعت 13:53)ramaya نوشته:ببخشید پس چرا اکثریت مهاجرینی که از همان ابتدا به قصد اقامت میرن از بلیط یکسره استفاده میکنن؟ آیا دلیل خاصی نداره ؟(2014-04-15 ساعت 11:59)behfaza نوشته:پاسخ قطعی کمی سخته ولی با چند بار چک کردن توی ایرلاینهای مختلف متوجه میشید.اما اصولا پرواز یگطرفه گرانتر است.(2014-04-15 ساعت 10:30)ramaya نوشته: توصیه میکنم هرچند سفرتون یکسره است اما بلیط دوطرفه بگیرید چون ارزونتره وشانس اینکه بتونید تاریخشو عوض کنید یا اگر بتونید کنسلش کنید وبخشی از پولتونو پس بگیرید وحتی اگر سوخت هم بشه باز از بلیط یکطرفه مناسب تره)بلیط دو طرفه به آمریکا در همه مسیرها و از همه شرکت های هواپیمایی ارزانتر از یکطرفه است ؟ (2014-04-15 ساعت 14:30)itex نوشته:این سایت پرواز های با مبدا شهر های ایران را هم دار د:(2014-04-15 ساعت 10:30)ramaya نوشته: دوست عزیز سلام.اگر کردیت کارت دارید(چه مال خودتان و جه دوستان و یا اقوامی که حاضرند براتون با کارتشون خرید کنند) بهترین راه سایت چیپ فلایت هست که شما بسادگی با دادن تاریخ ومبدا و مقصد نهایی و تعداد نفرات از ارزان به گران فهرست وار بهترین پیشنهادها رو بهتون میده و میتونید تصمیم بگیرید (البته دوستانه توصیه میکنم هرچند سفرتون یکسره است اما بلیط دوطرفه بگیرید چون ارزونتره وشانس اینکه بتونید تاریخشو عوض کنید یا اگر بتونید کنسلش کنید وبخشی از پولتونو پس بگیرید وحتی اگر سوخت هم بشه باز از بلیط یکطرفه مناسب تره) cheapoair.com
2014-04-15 ساعت 20:47
(2014-04-15 ساعت 15:16)behfaza نوشته:خوب بهرحال بهتر اینه که مبدا پروازتون را بگذارید تهران .(2014-04-15 ساعت 13:53)ramaya نوشته:ببخشید پس چرا اکثریت مهاجرینی که از همان ابتدا به قصد اقامت میرن از بلیط یکسره استفاده میکنن؟ آیا دلیل خاصی نداره ؟(2014-04-15 ساعت 11:59)behfaza نوشته:پاسخ قطعی کمی سخته ولی با چند بار چک کردن توی ایرلاینهای مختلف متوجه میشید.اما اصولا پرواز یگطرفه گرانتر است.(2014-04-15 ساعت 10:30)ramaya نوشته: توصیه میکنم هرچند سفرتون یکسره است اما بلیط دوطرفه بگیرید چون ارزونتره وشانس اینکه بتونید تاریخشو عوض کنید یا اگر بتونید کنسلش کنید وبخشی از پولتونو پس بگیرید وحتی اگر سوخت هم بشه باز از بلیط یکطرفه مناسب تره)بلیط دو طرفه به آمریکا در همه مسیرها و از همه شرکت های هواپیمایی ارزانتر از یکطرفه است ؟ در مورد اینکه کسانی که بقصد مهاجرت میروند بلیط یکطرفه میگیرن بدلیل اینکه برنامه ای براب برگشت در بازه زمانی معین ندارند
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight لاتاری از آغاز تا پایان
2014-04-15 ساعت 21:39
(2014-04-15 ساعت 20:47)ramaya نوشته:لطفا بفرمایین(2014-04-15 ساعت 15:16)behfaza نوشته:خوب بهرحال بهتر اینه که مبدا پروازتون را بگذارید تهران .(2014-04-15 ساعت 13:53)ramaya نوشته:ببخشید پس چرا اکثریت مهاجرینی که از همان ابتدا به قصد اقامت میرن از بلیط یکسره استفاده میکنن؟ آیا دلیل خاصی نداره ؟(2014-04-15 ساعت 11:59)behfaza نوشته:پاسخ قطعی کمی سخته ولی با چند بار چک کردن توی ایرلاینهای مختلف متوجه میشید.اما اصولا پرواز یگطرفه گرانتر است.(2014-04-15 ساعت 10:30)ramaya نوشته: توصیه میکنم هرچند سفرتون یکسره است اما بلیط دوطرفه بگیرید چون ارزونتره وشانس اینکه بتونید تاریخشو عوض کنید یا اگر بتونید کنسلش کنید وبخشی از پولتونو پس بگیرید وحتی اگر سوخت هم بشه باز از بلیط یکطرفه مناسب تره)بلیط دو طرفه به آمریکا در همه مسیرها و از همه شرکت های هواپیمایی ارزانتر از یکطرفه است ؟ انتخاب تهران به عنوان مبدا پروازی برای کسی که ساکن تهران نیست و از شهر خودش میتونه با یک توقف مثلا در استانبول به آمریکا پرواز داشته باشه چه مزیت یا مزیت هایی داره ؟ چون ممکنه مهم باشه و دوستان بیخبر باشن . تشکر کنندگان: frozen mind
2014-04-16 ساعت 07:12
(2014-04-15 ساعت 21:39)behfaza نوشته:خوب دوست عزیز در مورد شهرهایی که پرواز مناسب نیست میشود بایک پرواز ارزان داخلی یا حتی با ماشین شخصی خودشونو به فرودگاه امام برسانند.این دیگه به تشخیص خود شخص است.ولی تو شهرهایی که همچین امکانی هست خوب بهتر بله مستقیم به استانبول و از آنجا به امریکا و در همون چیپ فلایت هم اگر شهری پرواز به استانبول داشته باشه نشان میدهد (ترکیش ایرلاین)(2014-04-15 ساعت 20:47)ramaya نوشته:لطفا بفرمایین(2014-04-15 ساعت 15:16)behfaza نوشته:خوب بهرحال بهتر اینه که مبدا پروازتون را بگذارید تهران .(2014-04-15 ساعت 13:53)ramaya نوشته:ببخشید پس چرا اکثریت مهاجرینی که از همان ابتدا به قصد اقامت میرن از بلیط یکسره استفاده میکنن؟ آیا دلیل خاصی نداره ؟(2014-04-15 ساعت 11:59)behfaza نوشته: بلیط دو طرفه به آمریکا در همه مسیرها و از همه شرکت های هواپیمایی ارزانتر از یکطرفه است ؟پاسخ قطعی کمی سخته ولی با چند بار چک کردن توی ایرلاینهای مختلف متوجه میشید.اما اصولا پرواز یگطرفه گرانتر است.
http://www.mohajersara.com/thread-6438.html?highlight لاتاری از آغاز تا پایان تشکر کنندگان: behfaza ، frozen mind
2014-04-20 ساعت 11:03
(2014-04-13 ساعت 21:46)majid7 نوشته:(2014-04-12 ساعت 23:26)statueofgod نوشته: سلام عزیزم من خیلی دارم تلاش میکنم بلیط بگیرم بسیار قیمت ها بالاست فقط میخواستم ببینم ایا میشه راهنماییم کنید که چطور خودم میتونم اینترنتی بخرم؟مرسی باتشکر ، چه خوب وبد دوستانی که وارد هستند یه همچین فایلی رو برای خرید از سایتهای عمومی تری مثه Cheap Air برای ما میذاشتند چون تنوع قیمتها وایرلاینها بیشتره و خیلی کاربردی تراز خرید از یک ایرلاینه مشخصه ! ممنون از دوستان اگر کسی همچین فایلی رو داره برای ما شرکنه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
2014-04-20 ساعت 15:34
(2014-04-15 ساعت 10:30)ramaya نوشته: دوست عزیز سلام.اگر کردیت کارت دارید(چه مال خودتان و جه دوستان و یا اقوامی که حاضرند براتون با کارتشون خرید کنند) بهترین راه سایت چیپ فلایت هست که شما بسادگی با دادن تاریخ ومبدا و مقصد نهایی و تعداد نفرات از ارزان به گران فهرست وار بهترین پیشنهادها رو بهتون میده و میتونید تصمیم بگیرید (البته دوستانه توصیه میکنم هرچند سفرتون یکسره است اما بلیط دوطرفه بگیرید چون ارزونتره وشانس اینکه بتونید تاریخشو عوض کنید یا اگر بتونید کنسلش کنید وبخشی از پولتونو پس بگیرید وحتی اگر سوخت هم بشه باز از بلیط یکطرفه مناسب تره) اگر قصد اقامت در آمریکا رو داشته باشین، به نظر من گرفتن بلیط دوسره کار اشتباهیه. اغلب بلیط ها به صورت OK شده فروخته میشن، پس تاریخ برگشت قطعیه اما شما نمی دونین آیا واقعا در اون تاریخ آمادگی برگشت رو دارین یا نه. اما اگر یک بار بلیط یک طرفه به آمریکا بخرین، به راحتی می تونین برای هر زمانی که بخواهید از آمریکا بلیط دوسره به ایران و بالعکس بگیرین. چون اقامت در ایران کوتاه خواهد بود، تاریخ برگشت به سادگی قابل تعیین است. نکته دیگر این که بلیط های ارزانی که سایتهای چون Cheapoair و Onetravel و امثال اونها می فروشند، همه قطعی و غیرقابل برگشت هستن. بنابراین در صورت انصراف، پولی برگشت داده نمیشه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012 F4 [/en] تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، Saeedv13 ، behfaza ، yalda91 ، aghaghia ، amin arefi ، خسته از وطن
2014-04-20 ساعت 20:40
(2014-04-20 ساعت 15:34)frozen mind نوشته:البته اگر از آژانسها خریداری کنید و بشه بلیط قیمت مناسب رو از آژانس گرفت ، بلیط های با اعتبار یکساله تهیه کرد که یک تاریخ فرضی رو وارد میکنند و تا 24 ساعت قبل از اون میشه با پرداخت 25 تا 75 دلار هزینه چنج ، تاریخ رو عوض کرد و اگر هم نخواستیم هزینه رفت رو کم میکنند و مابقی اون رو بهتون بر میگردونند !(2014-04-15 ساعت 10:30)ramaya نوشته: دوست عزیز سلام.اگر کردیت کارت دارید(چه مال خودتان و جه دوستان و یا اقوامی که حاضرند براتون با کارتشون خرید کنند) بهترین راه سایت چیپ فلایت هست که شما بسادگی با دادن تاریخ ومبدا و مقصد نهایی و تعداد نفرات از ارزان به گران فهرست وار بهترین پیشنهادها رو بهتون میده و میتونید تصمیم بگیرید (البته دوستانه توصیه میکنم هرچند سفرتون یکسره است اما بلیط دوطرفه بگیرید چون ارزونتره وشانس اینکه بتونید تاریخشو عوض کنید یا اگر بتونید کنسلش کنید وبخشی از پولتونو پس بگیرید وحتی اگر سوخت هم بشه باز از بلیط یکطرفه مناسب تره) این چیزی بود که من دستم اومد و بنظر میاد کارمنطقی باشه مگر اینکه کسی مطمئن باشه که حتما تا یکسال اینده برنمیگرده ! موفق باشید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی.. تشکر کنندگان: yalda91
2014-04-20 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-21 ساعت 00:07 توسط frozen mind.)
(2014-04-20 ساعت 20:40)mechanicalengineer نوشته:بله، منظور من خرید از وبسایتهایی مثل Cheapoair بود.(2014-04-20 ساعت 15:34)frozen mind نوشته: اگر قصد اقامت در آمریکا رو داشته باشین، به نظر من گرفتن بلیط دوسره کار اشتباهیه.البته اگر از آژانسها خریداری کنید و بشه بلیط قیمت مناسب رو از آژانس گرفت ، بلیط های با اعتبار یکساله تهیه کرد که یک تاریخ فرضی رو وارد میکنند و تا 24 ساعت قبل از اون میشه با پرداخت 25 تا 75 دلار هزینه چنج ، تاریخ رو عوض کرد و اگر هم نخواستیم هزینه رفت رو کم میکنند و مابقی اون رو بهتون بر میگردونند ! اما یک نکته: من تا به حال دو بار اقدام به خرید بلیط یکسره برای دو بزرگسال و یک کودک کرده ام. بار اول تفاوت قیمت آژانس با Cheapoair برای هواپیمایی قطری برابر با 6 میلیون تومن، و بار دوم برای هواپیمایی الاتحاد برابر با 5 میلیون تومن بود. سوال من اینه: آیا ارزش داره که 5 یا 6 میلیون تومن بیشتر بدین و از آژانس بخرین و بعد هم احتمالا نفری حدود 200 دلار هزینه چنج بدین؟! بار اول که من و خانواده ام به آمریکا رفتیم، بلیط KLM خریدم از تهران-آمستردام-آتلانتا و بالعکس. هزینه تغییر تاریخ پرواز برگشت نفری 185$ برایم آب خورد. برای خانواده من بلیط تهران-ابوظبی-نیویورک-و یک شهر کوچک دیگه با الاتحاد و امریکن ارلاینز با خرید از Cheapoair دقیقا 2095$ شد، درحالی که با آژانس حدود 11،250،000 تومن برابر با 3515.625$ با دلار 3200 تومنی میشد. با 1420.625$ صرفه جویی که کردم در واقع دوسوم پول بلیط برگشت رو گذاشته ام توی جیبم و با خیال راحت رفته ام آمریکا تا هر وقت که دلم بخواهد بلیط برگشت را بخرم. یک بار عید نوروز 1392 یک سفر 21 روزه به تهران داشتیم. نیمی از زمان اقامت من صرف تلاش برای خرید بلیط مناسب و در عین حال ارزان قیمت شد و لذت سفرم کم شد. تفاوت قیمت آژانسی که آشنایمان بود با Onetravel.com بیش از 5 میلیون تومن بود. با نگرانی با هیلـترشکــن وارد Onetravel.com شدم ولی قبلش چک کردم که IP هیلـترشکــن مال آمریکا باشه چون فعلا تحــــریــم هستیم و خرید از ایران با استفاده از حساب بانکی آمریکا مسدود شدن حساب رو در پی داره. چند بار قطعش کردم و دوباره وارد شدم تا بالاخره IP آمریکا رو نشون داد (با گوگل چک کردم). بلیط رو خریدم. اما فرداش متوجه شدم که فقط بلیط من صادر شده و بلیط همسر و فرزندم تایید نشده. تنها چاره این بود که با پشتیبانی اونها تماس تلفنی بگیرم. اونها می خواستن که من با تلفن آمریکایم که در بانک ثبت شده بود باهاشون تماس بگیرم. به دروغ گفتم که شارژ پول تلفنم تمام شده و فعلا نمی توانم شارژش کنم و الآن دارم با تلفن دوستم تماس می گیرم (با استفاده از سرویس 020 که معمولا کد ایران رو به طرف مقابل نشون نمیده). طرف به من شک کرد. با بانک تماس گرفت. کنفرانس تلفنی برقرار کرد تا بانک هویت منو تایید کنه. نماینده بانک با نماینده Onetravel.com دعوایش شد! غوغایی به پا شد! خلاصه این که بیش از یک ساعت در مجموع باهاشون کلنجار رفتم تا بالاخره بانک هویت منو تایید کرد. اما چند روز طول کشید تا Onetravel.com برای همسر و فرزندم در همون پرواز بلیط صادر کرد. می بینید که خرید بلیط ارزان از تهران ممکنه چقدر دردسر داشته باشه؟ دادن زحمت خرید بلیط به دیگران در حالی که خود آدم حساب بانکی داره هم صحیح نیست. اگر من اولین بار بلیط یکطرفه گرفته بودم، برای آمدن به تهران بلیط دوسره می گرفتم و به هیچ مشکلی هم برخورد نمی کردم و از سفرم نهایت لذت رو می بردم. این را هم بگویم که من چون از ماندنمان در آمریکا مطمئن نبودم، بلیط اولی سفرمان را دو سره و بلیط برگشت را سه ماه بعد از ورود به آمریکا گرفتم. اما مجبور شدم یک بار تغییرش بدهم به 6 ماه بعد به 26 می و چون KLM ایران رو تحریم کردو تحریم خیلی قبل از 26 می شروع می شد، ترجیح دادیم با آخرین پروازش به تهران بیاییم و دیداری تازه کنیم و برگردیم (که اون اتفاق درخرید بلیط افتاد). پس می بینید که حتی اتفاقی چون تحریم ارلاین که فکرش را نمی کردید هم ممکنه به سبد بلایای آدم اضافه بشه! یک نکته هم درباره بلیط های یک ساله به نظرم رسید که البته مطمئن نیستم و بهتره دوستان مطلع صحت و سقم اونو بررسی و اعلام کنند: تاریخ بلیط برگشتی که از آژانس خریده میشه قابل تغییر هست، اما نه تا بیشتر از یک سال از تاریخ رفت.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012 F4 [/en] تشکر کنندگان: behfaza ، romance33 ، شاپرک ، el333 ، Rock ، basi2014 ، soheilbadami ، aghaghia ، amjad ، Saeedv13 ، amin arefi ، Bahar JJ ، Hamid_110 ، خسته از وطن ، M@hdi
2014-04-22 ساعت 00:22
(2014-04-01 ساعت 12:18)Pearson نوشته:(2014-03-21 ساعت 12:10)mechanicalengineer نوشته: دوستان این دوت ا 23 کیلو رو میشه یک ساکمون بزرگتر باشه و یکی دیگه کوچکتر باشه ولی مجموعشون رو همون 46 کیلو برسونیم ،کشکلی پیش نمیاد ؟ دوستان ، قوانین بار قطر ایرویز را از کجا میتونم بخونم؟ میدونم که 2 تا چمدون 23 کیلویی برای هر نفر مجازه، بعلاوه یک کیف 7 کیلویی داخل هواپیما. اگر پرواز داخلی با امریکن ایرویز هم داشته باشیم، باز هم 2 تا 23 کیلویی مجازه یا باید جریمه بدیم؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com (2014-04-22 ساعت 00:22)fariba_a نوشته: دوستان ، قوانین بار قطر ایرویز را از کجا میتونم بخونم؟ میدونم که 2 تا چمدون 23 کیلویی برای هر نفر مجازه، بعلاوه یک کیف 7 کیلویی داخل هواپیما. اگر پرواز داخلی با امریکن ایرویز هم داشته باشیم، باز هم 2 تا 23 کیلویی مجازه یا باید جریمه بدیم؟اگه پروازتون تا مقصد با همون قطری باشه میتونین ببرین ولی اگه پرواز داخلی آمریکا با ایرلاین های آمریکایی رو دارین نمیتونین.در بعضی شرایط اون ایرلاین با مثلاً قطری با ایرلاین های داخلی قرارداد داره و شما با وجود پرواز داخلی بارهایتان را در انتهای مسیر تحویل میگیرین که در این صورت هم میشه 2 تا 23 کیلو رو برد ولی اگه در اولین شهر ورودی بار را تحویل میگیرین و بعد به ایرلاین آمریکایی تحویل میدین نمیتونین 2 تا ببرین فقط 1یک 23 کیلو ویک 7 تا 10 کیلوئی در داخل کابین.موفق باشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: fariba_a ، frozen mind ، basi2014 ، amjad
|