موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-04-22 ساعت 10:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-22 ساعت 10:58 توسط soheilbadami.)
تا جاییکه من میدونم شما در اولین توقف در خاک امریکا مجبورید که از مرز رد بشید و با گرفتن بار از گمرک هم رد بشید و بعد برید به ترمینال پرواز داخلی و گزینه دیگه ای نیست. فقط میتونین بعد از گرفتن بار و قبل از خروج از سالن بارتون رو تحویل ارلاین مربوطه داخلی که همونجا باجه داره بدید و با دست خالی برید به ترمینال داخلی. ایرلاین داخل هم تابع مقررات خودش هست از نظر بار و معمولا هر چند تا چمدان که باشه هر کدوم رو بسته به ایرلان 25 تا 50 دلار شارز میکنه.
برای همینم هست که مثلا اگر لوفتانزا تا امریکا 2 چمدان قبول میکنه اگر مقصد نهایی با لوفتانزا نباشه و مثلا 1 پرواز داخلی هم داشته باشین با اینکه کل پرواز رو از سایت لوفتانزا بوک میکنین ممکنه بار مجاز شما رو یک بسته اعلام کنه مگر پول بیشتری بدین و کلاس بالاتر رو بوک کنین. به هرحال باید این رو دقت کرد. در ضمن وقتی از سایتهای انلاین میگیرید بعضیشون این رو در مرحله خرید شفاف نشون نمیدن تا بعد از خرید و وقتی ای تر نری رو میفرستن شما متوجه میشید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-22 ساعت 12:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-22 ساعت 12:18 توسط meeelaaad.)
بچهها ببخشید اگه سوالم تکراریه. حدود 20 صفحه از اول و آخر خوندم اما به جوابم کامل نرسیدم. می خواستم بدونم که اگه توی این سایتهایی مثل چیپو ایر یه بلیط انتخاب کردیم، می تونیم بریم اون بلیط رو از دفتر مرکزیشون (منظورم دفتر اون خط هوایی هستش، مثل دفتر ترکیش ایر) توی تهران بخریم یا اصلا ندارن همچین چیزی؟ قطر رو فهمیدم میشه اینترنتیم با کارت شتاب خرید. بقیه هم دارن همچین چیزی که بتونیم خرید کنیم؟ ممنون از راهنماییتون
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
شما اگر از چیپو بخری فقط میتونی بری دفتر بپرسی ثبت شده یا نه که 100 درصد ثبت شده . اما بدی دفاتر اینجا اینه مثلن شما میخواهین از شهر بزرگ به جای دیگه برین اینا کد شیر ندارن مثلن امارات من رفتم میگفتن ما از دبی به سیاتل رو براتون میتونیم بگیریم . اما من میخواستم یه شهر دیگه برم بعد از اونجا خوبی سایت چیپو اینه که کد شیر با ایرلاین های مختلف رو هم نشون میده . مثل دفاتر هواپیمایی در آمریکا . اما تو ایران فقط مقصد ها آخر پرواز هست مثل امارات که la سن فران و ساتل هست و ... امیدوارم خوب توضیح داده باشم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی alisarvareharchiabi جان. خیلی هم خوب توضیح دادی. فقط نکته ای که متوجه نشدم اینه: با توجه به اینکه خیلیا مثله من کارت اعباری نداریم و نمیتونیم از چیپو خرید کنیم، میشه اون پروازی رو که انتخاب کردیم بریم مستقیم ار همون دفاترشون بخریم. قیمتشون یکی هست آیا، و یا اینکه تو چیپو ارزونتره؟
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2014-04-22 ساعت 21:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-22 ساعت 22:18 توسط frozen mind.)
(2014-04-22 ساعت 21:11)meeelaaad نوشته: مرسی alisarvareharchiabi جان. خیلی هم خوب توضیح دادی. فقط نکته ای که متوجه نشدم اینه: با توجه به اینکه خیلیا مثله من کارت اعباری نداریم و نمیتونیم از چیپو خرید کنیم، (۱) میشه اون پروازی رو که انتخاب کردیم بریم مستقیم ار همون دفاترشون بخریم. (۲) قیمتشون یکی هست آیا، و یا اینکه تو چیپو ارزونتره؟
(۱) معمولا این کار امکانپذیر نیست. آژانس ها ادعا می کنن که برنامه کامپیوتری اونها و شبکه ای که اونها برای خرید بلیط استفاده می کنن با چیپو و وبسایتهای دیگه فرق داره. اینو حتی آژانس آشنا هم به من گفت.
(۲) قیمت چیپو و سایتهای مشابه ارزونتر از دفاتر ارلاینه. یکی از دلایلش هم اینه که بلیطی که از چیپو می خرین قابل برگشت یا تغییر تاریخ نیست (شبیه بلیط های چارتری).
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-04-22 ساعت 10:53)soheilbadami نوشته: تا جاییکه من میدونم شما در اولین توقف در خاک آمریکا مجبورید که از مرز رد بشید و با گرفتن بار از گمرک هم رد بشید و بعد برید به ترمینال پرواز داخلی و گزینه دیگه ای نیست. فقط میتونین بعد از گرفتن بار و قبل از خروج از سالن بارتون رو تحویل ارلاین مربوطه داخلی که همونجا باجه داره بدید و با دست خالی برید به ترمینال داخلی. ایرلاین داخل هم تابع مقررات خودش هست از نظر بار و معمولا هر چند تا چمدان که باشه هر کدوم رو بسته به ایرلان 25 تا 50 دلار شارز میکنه.
برای همینم هست که مثلا اگر لوفتانزا تا آمریکا 2 چمدان قبول میکنه اگر مقصد نهایی با لوفتانزا نباشه و مثلا 1 پرواز داخلی هم داشته باشین با اینکه کل پرواز رو از سایت لوفتانزا بوک میکنین ممکنه بار مجاز شما رو یک بسته اعلام کنه مگر پول بیشتری بدین و کلاس بالاتر رو بوک کنین. به هرحال باید این رو دقت کرد. در ضمن وقتی از سایتهای انلاین میگیرید بعضیشون این رو در مرحله خرید شفاف نشون نمیدن تا بعد از خرید و وقتی ای تر نری رو میفرستن شما متوجه میشید.
سهیل جان فرمایش شما کاملا صحیحه. اما گاهی استثناهایی هم هست. قبلا هم در همین تاپیک گفته ام که در عید نوروز 1392 که با هواپیمایی قطری می رفتیم آتلانتا، مسیرمون این بود: تهران-دوحه-شیکاگو-آتلانتا. مسیر شیکاگو-آتلانتا رو با امریکن ارلاینز رفتیم اما چون بلیط یکسره از تهران تا آتلانتا رو از طریق Onetravel.com از قطری خریده بودم، امریکن ارلاینز نفری دو چمدان رایگان را از ما قبول کرد.
ما هم در شیکاگو چمدان ها رو تحویل گرفتیم و وقتی از مرز رد شدیم، در همان ترمینال پروازهای خارجی (اگه اشتباه نکرده باشم) به امریکن ارلاینز تحویل دادیم و خودمان با ساکهای دستی رفتیم به ترمینال پروازهای داخلی.
F4
[/en]
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-22 ساعت 21:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-22 ساعت 21:54 توسط behfaza.)
باسپاس ازدوستان
پس پرینت بلیط که باید حتما دارای مهر آژانس معتبر باشه رو دوستانی که از چیپوایرخرید میکنن چجوری تهیه میکنن ؟
واگه کسی ازخارج ایران از چیپوایر برمون بلیط بخره چی ؟
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2014-04-22 ساعت 22:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-22 ساعت 23:02 توسط frozen mind.)
(2014-04-22 ساعت 21:35)behfaza نوشته: باسپاس ازدوستان
پس پرینت بلیط که باید حتما دارای مهر آژانس معتبر باشه رو دوستانی که از چیپوایرخرید میکنن چجوری تهیه میکنن ؟
واگه کسی ازخارج ایران از چیپوایر برمون بلیط بخره چی ؟
عزیز من، هیچ مهر آژانسی لازم نیست. بلیط کانفرم شده رو می تونین از چیپو یا هر سایت فروشنده بلیط پرینت بگیرین و با همون در فرودگاه حاضر بشین و سفر کنین.
خرید بلیط از چیپوایر و سایت های مشابه توسط کسی که خارج از ایرانه برای کسی که در ایران هستش کاملا امکانپذیره و هیچ مشکلی پیش نمیاد. فوقش برای اطمینان خاطر می تونین پرینت بلیط رو ببرین به دفتر ارلاین مربوط (نه آژانس) مهر بزنن.
F4
[/en]
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-22 ساعت 21:33)frozen mind نوشته: [quote='soheilbadami' pid='482537' dateline='1398147799']
سهیل جان فرمایش شما کاملا صحیحه. اما گاهی استثناهایی هم هست. قبلا هم در همین تاپیک گفته ام که در عید نوروز 1392 که با هواپیمایی قطری می رفتیم آتلانتا، مسیرمون این بود: تهران-دوحه-شیکاگو-آتلانتا. مسیر شیکاگو-آتلانتا رو با امریکن ارلاینز رفتیم اما چون بلیط یکسره از تهران تا آتلانتا رو از طریق Onetravel.com از قطری خریده بودم، امریکن ارلاینز نفری دو چمدان رایگان را از ما قبول کرد.
ما هم در شیکاگو چمدان ها رو تحویل گرفتیم و وقتی از مرز رد شدیم، در همان ترمینال پروازهای خارجی (اگه اشتباه نکرده باشم) به امریکن ارلاینز تحویل دادیم و خودمان با ساکهای دستی رفتیم به ترمینال پروازهای داخلی.
فروزن جان مقصود منم همین بود که باید دقت بشه که ادم کلاس یا فری رو بوک کنه که بقول اینا الردی هزینه چمدان تا مقصد روی بلیط محاسبه شده باشه و اگر دقت کنین این فرها یک مقدار گرونتر هستن . این سایت که شما گفتین من ندیدم ولی مثلا چیپو اعلام نمیکنه در موقع خرید ولی سایت خود ارلاین اعلام میکنه . حالا شما موقع بوک کردن مقدار بار رو تونستین ببینین ؟ یا اعتماد کردین ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان
کسی تلفن گلف ایر تهران داره؟
ممنون میشم
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-23 ساعت 23:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-23 ساعت 23:14 توسط amjad.)
(2014-04-23 ساعت 22:19)hamed83 نوشته: سلام عزیزان
کسی تلفن گلف ایر تهران داره؟
ممنون میشم
در شیراز و مشهد هم دفتر دارند- در آدرس زیر بالای صفحه شهر مورد نظر رو انتخاب کنید
http://www.gulfair.com/English/info/Cont...ity=Tehran
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2014-04-23 ساعت 23:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-23 ساعت 23:51 توسط frozen mind.)
(2014-04-23 ساعت 10:59)soheilbadami نوشته: فروزن جان مقصود منم همین بود که باید دقت بشه که ادم کلاس یا فری رو بوک کنه که بقول اینا الردی هزینه چمدان تا مقصد روی بلیط محاسبه شده باشه و اگر دقت کنین این فرها یک مقدار گرونتر هستن . این سایت که شما گفتین من ندیدم ولی مثلا چیپو اعلام نمیکنه در موقع خرید ولی سایت خود ارلاین اعلام میکنه . حالا شما موقع بوک کردن مقدار بار رو تونستین ببینین ؟ یا اعتماد کردین ؟
سهیل جان عزیزم، من قبلا عرض کردم که صحبت شما به طور کلی صحیحه، اما استثنایی هم توش هست و اون همون تجربه ایه که من با قطری داشتم.
سایت onetravel.com خودش نمیگه که چقدر بار میشه برد، بلکه به ارلاین مربوط ارجاع میده. بنابراین من به قطری رجوع کردم. گفتن 7 کیلو بار دستی (توی کابین) و دو تا جمدان 23 کیلو. هم کارمند دفتر قطری در تهران و هم دوستان مهاجرسرایی گفته بودند که «ممکنه» امریکن ارلاینز فقط یک چمدان را قبول کنه اما من بنا رو گذاشتم بر این که دو تا چمدان رو قبول خواهند کرد و عملا هم دیدم که قبول کردن و حرف کارمندان دفتر قطری در تهران غلط از آب در آمد.
در عین حال، الاتحاد امارات در وبسایتش به صراحت ذکر کرده که هر مسافر می تونه دو تا چمدان 23 کیلو داشته باشه، اما مسافران به مقصد آمریکا باید توجه داشته باشن که امریکن ارلاینز فقط یک چمدان 23 کیلو قبول می کنه. هنوز الاتحاد رو آزمایش نکرده ام تا ببینم در عمل چه اتفاقی رخ میده. آیا امریکن ارلاینز از مسافران الاتحاد بابت چمدان دوم پول می گیره یا نه.
F4
[/en]
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-04-24 ساعت 10:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-24 ساعت 10:24 توسط soheilbadami.)
(2014-04-23 ساعت 23:24)frozen mind نوشته: [quote='soheilbadami' pid='483300' dateline='1398234586']
سهیل جان عزیزم، من قبلا عرض کردم که صحبت شما به طور کلی صحیحه، اما استثنایی هم توش هست و اون همون تجربه ایه که من با قطری داشتم.
..... هنوز الاتحاد رو آزمایش نکرده ام تا ببینم در عمل چه اتفاقی رخ میده. آیا امریکن ارلاینز از مسافران الاتحاد بابت چمدان دوم پول می گیره یا نه.
رییس فروزن عزیز ببخشید من دوباره میپرسم فقط برای اگاهی بیشتر خودم هست اینکه شما یادتون میاد که روی ای تیکت شما در قسمت بار چی نوشته بود ؟ چون من فکر میکنم (نه 100% البته) اگر شما یک ایتیکت داشته باشی برای کل سفر و روی اون نوشته باشه که 2 بسته پس تا اخر مقصد به استناد اون میشه کلیم کرد از همه ارلاینهای مشمول اون فر ولی اگر یک بسته باشه اونوقت شاید بمونه به اینکه ارلاین پای کانتر چه چیزی رو قبول کنه یا نه و اونطور که من دیدم روی لوفتانزا که عرض کردم با اینکه از امریکا تا خاورمیانه رو 2 بسته قبول میکنه اما اگر 1 تکه اش با یونایتد باشه (مثلا )همه اون فر رو روی اون قیمت میزنه 1 بسته و بسته دوم رو میزنه به ازا 100 دلار.
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-04-24 ساعت 10:17)soheilbadami نوشته: رییس فروزن عزیز ببخشید من دوباره میپرسم فقط برای اگاهی بیشتر خودم هست اینکه شما یادتون میاد که روی ای تیکت شما در قسمت بار چی نوشته بود ؟ چون من فکر میکنم (نه 100% البته) اگر شما یک ایتیکت داشته باشی برای کل سفر و روی اون نوشته باشه که 2 بسته پس تا اخر مقصد به استناد اون میشه کلیم کرد از همه ارلاینهای مشمول اون فر ولی اگر یک بسته باشه اونوقت شاید بمونه به اینکه ارلاین پای کانتر چه چیزی رو قبول کنه یا نه و اونطور که من دیدم روی لوفتانزا که عرض کردم با اینکه از آمریکا تا خاورمیانه رو 2 بسته قبول میکنه اما اگر 1 تکه اش با یونایتد باشه (مثلا )همه اون فر رو روی اون قیمت میزنه 1 بسته و بسته دوم رو میزنه به ازا 100 دلار.
ارباب سهیل جان، من همین الآن ایتیکت رو خوب نگاه کردم. هیچ چیزی درباره بار مجاز ننوشته بود. فقط یک لینک بالایش داشت که ارجاع می داد به صفحه مربوط به قوانین بار در وبسایت قطری. در اون صفحه هم نوشته هر نفر دو چمدان 23 کیلویی. دو نفر از کارمندان دفتر فروش قطری در برج سایه تهران هم به من گفتن که ممکنه امریکن ارلاینز بابت چمدان دوم پول بگیره. اما عملا این اتفاق نیفتاد.
البته با توجه به تجربه شما و همسر romance33 گرامی، قاعدتا این تجربه من با قطری رو باید یک استثنا دانست.
F4
[/en]