موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
فروزن جان روده درازی منو میبخشی ولی من فکر میکنم مورد شما نه تنها استثنا نیست بلکه یک صحنه اموزشیه ! و اگر بتوانی و وقت داشته باشی که با لاگینت به سایت ارلاین بری و از قسنت بوکینگ هیستوریت اون ای تیکت اصلی رو ببینی یا دانلود کنی کمک خوبی به فهم این قضیه هست. ای نیکت اصلی اون معمولا دوبرگی هست که کلیه اطلاعات فر درش هست و در ص دومش کلیه اطلاعات مالی و ترنسکشن مربوطه به فر رو میبینی. در اون سند مقدار بار رو هم نوشته .من یک نمونه اش رو دارم اما نتونستم ضمیمه کنم و بلد نبودم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
در همین مورد مقدار بار و این که با ایرلاین بعدی چه اتفاقی واسه چمدان دوم میفته، من گلف ایر رو چک کردم که با امریکن ایرلاینز کُد شیر دارن و این به این معناست که امریکن ایرلاینز هم اون 2 چمدون 23 کیلویی رو قبول میکنه...
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2014-04-25 ساعت 13:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-25 ساعت 15:19 توسط frozen mind.)
(2014-04-25 ساعت 11:15)soheilbadami نوشته: فروزن جان روده درازی منو میبخشی ولی من فکر میکنم مورد شما نه تنها استثنا نیست بلکه یک صحنه اموزشیه ! و اگر بتوانی و وقت داشته باشی که با لاگینت به سایت ارلاین بری و از قسنت بوکینگ هیستوریت اون ای تیکت اصلی رو ببینی یا دانلود کنی کمک خوبی به فهم این قضیه هست. ای نیکت اصلی اون معمولا دوبرگی هست که کلیه اطلاعات فر درش هست و در ص دومش کلیه اطلاعات مالی و ترنسکشن مربوطه به فر رو میبینی. در اون سند مقدار بار رو هم نوشته .من یک نمونه اش رو دارم اما نتونستم ضمیمه کنم و بلد نبودم.
فکر خوبیه و اصلا روده درازی نیست، با این که Reservation Number را دارم اما هر کاری کردم نتونستم بلیطمو در وبسایت قطری بازیابی کنم. خب این بلطس مال بیش از یک سال پیشه. هی می نویسه:
[en]We were unable to retrieve your booking. Please review the Last Name or Reservation Number [/en]
خود بلیط را که به ایمیلم فرستاده شده دارم اما هر کاری کردم با اطلاعاتی که داره نتونستم اصل بلیط رو بازیابی کنم. چیزی به نام بوکینگ هیستوری نداشت!
شاید aghaghia عزیز بتونن کد شیر قطری با امریکن ارلاینز رو پیدا کنن و این معما حل بشه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-04-25 ساعت 15:37)behfaza نوشته: با سلام.
دوستان عزیز دیروز قیمتی که دفتر ترکیش ار داد برای پرواز به استانبول و ازونجا به واشینگتن با قیمتی که سایت چیپو ار برای همون مسیر و همون تاریخ و همون کلاس پرواز داد فقط 15 $ تفاوت داشت !!!
عالیه! خبر خوبی دادین!
کاش موارد دیگه ای هم از تطبیق قیمت ترکیش با چیپو ببینیم تا مطمئن بشیم دست کم خرید از دفتر ترکیش در تهران ارزون در میاد. خرید از دفتر ارلاین معمولا خیلی بی دردسرتر و راحت تره.
البته من از رفتار کارمندان متفرعن دفتر ترکیش در برج سایه اصلا خاطره خوشی ندارم!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
متاسفانه قطری بطور واضح در این مورد صحبتی نکرده در سایتش، اینجــــــا رو بخونید ولی در مورد گلف ایر صریحا نوشته با امریکن ایرلاینز کد شیر دارن، قطری گفته باید این موضوع رو چک کنید با ما!!!
[/quote]
............
درسته ولی موضوع اینه که به گفته ها و نوشته ها اصلا نمیشه اعتماد کامل کرد اما اگر روی ایتیکت درج شده باشه تا اخر دنیا میشه اونو کلیم کرد و گرفت.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه در مورد مقررات فرودگاه شیکاگو یه کمی توضیح بدین. مگه واسه مسافران خارجی این قوانین شامل قوانین فدرال نمیشه ؟
سلام
نه هر فرودگاه مقررات خودش رو داره. البته بگم اینو مقررات کلی یکه ولی در جزئیات با هم فرق دارن. چی می خوای بدونی؟
بیشتر در مورد کالا هایی که میتونیم با خودمون وارد آمریکا کنیم . مثلا مقدار طلا و تابلو فرش و اقلام از این قبیل . ایران خودش یه محدودیت هایی داره واسه خروج . آمریکا واسه ورود چه محدودیت هایی داره؟
با توجه به تحریم ها
خب. اول بگم که هر مرز ورودی در آمریکا مقررات خودش رو داره ولی مقررات کلی برای همه فرودگاه ها یکی. در مورد ورود کالا
به صورت کلی انواع دانه که امکان کاشت و رشت داشته باشه ورودش به آمریکا ممنوع است. مثل تخمه آفتاب گردان. تخم میوه ها و سبزی ها و .... در بعضی فرود گاه ها پسته رو هم نمی شود وارد آمریکا کرد.
میوه ی تازه ممنوع است .گیاهان تازه و زنده ممنوع است.
در مورد فرش. ورود هر نوع فرش ایرانی از سال 2009 به آمریکا ممنوع شده.
حتی اگه برای کادو دادن و هدیه باشه.
در مورد طلا و جواهر و کلاً هر چیز با ارزش و قیمتی باید قبل از رسیدن به فرودگاه مرزی مقصد، گزارش کالا هایی که همراه دارید را توی برگه ای که داخل هواپیما به شما میدهند اعلام کنید. البته اگر ارزش کل پول های نقدی و کالا ها قیمتی همراه شما بیشتر از 10.000 $ باشه.
داخل برگه ای که شما باید پر کنید در مورد همه چیز سوال شده. مثلاً : آیا به اندازه ی 10.000 $ پول نقد و کالای با ارزش همراه دارید یا نه؟
آیا تخمه و ..... همراه دارید یا نه ؟
و از این سوال ها. اگر شما در مورد این موارد دروغ بگویید و بار شما رو جستجو کنند و ببینند که دروغ گفتید توی دردسر می افتید.
در مورد طالا آلات ی که خانم ها استفاده می کنند لازم نیست اون هایی به گردن و دست و.... شما هست رو گزارش دهید. فقط مقدار اضافی که همراه دارید.
چیز دیگه ای یادم نمیاد . کسی که یک بار آمریکا رفته باشه و اون برگه رو پر کرده باشه می تونه کل موارد رو به شما بگه.
در مورد محدودیت های خروج از ایران می تونید توی سایت فرودگاه بخونید. من 2 تا از مهماشو میگم. 1- سکه بهار آزادی نمی تونید خارج کنید. هیچ نوعیش رو.
2- حد اکثر 5.000$ می تونید نقد خارج کنید.
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara 2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این ایرلاینهایی که اعلام میکنند از اینجا میشه با 2 تا 23 کیلو رفت ، معمولا اگر اضافه بارداشته باشید تا چقدر رو اغماض میکنند ؟ من شنیدم حتی ایرلاینهای خارجی که اینجا بار رو تحویل میدیم و توامریکا میگیریم از مقصرد کشورمو ن خیلی حساسیت روی اضافه بار ندارند و لی میخوام بدونم مثلا هرکدوم از این 23 بشه 27 -28 مشکلی پیش نمیاد چون یکم کم کردنه وزنش سخت شده دیگه وسایل ضروریه ! کسی تجربش رو داره که خودش کشده باشه و برای هر چمدون 5-6 کیلو اضافه بار رو گیرنداده باشند ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-04-26 ساعت 10:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-26 ساعت 10:49 توسط soheilbadami.)
(2014-04-26 ساعت 09:51)Alireza83 نوشته: اگر ایرلاین ورودی شما به آمریکا با آیرلاین پرواز داخلی شما کدشیر باشه بار شما تا مقصد نهایی میره . فقط خودتون باید از گمرک رد بشین.
دوست عزیز متاسفانه چنین امکانی نیست که شما بدون بار از گمرک رد بشید و به پرواز داخلی امریکا برید و بار شما بره به قسمت بین الملل فرودگاه مقصد چون بار شما هم با همون پرواز داخلی میاد به ترمینال داخلی پس تا همراه شما از گمرک اولین ورودی به امریکا رد نشده باشه این امکان فراهم نیست.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
@ فروزن جان اگر با سایت مربوط به اوارد/مایلج اون ارلاین هم ثبت نام کرده باشی از طریق قسمت داشبورد اون سایت هم میتونی ایتیکت رو بازیابی کنی. اونجا حتما بوکینگ هیستوری داری به خاطر ثبت مایلیجت.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-04-26 ساعت 10:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-26 ساعت 10:56 توسط soheilbadami.)
(2014-04-25 ساعت 15:37)behfaza نوشته: با سلام.
دوستان عزیز دیروز قیمتی که دفتر ترکیش ار داد برای پرواز به استانبول و ازونجا به واشینگتن با قیمتی که سایت چیپو ار برای همون مسیر و همون تاریخ و همون کلاس پرواز داد فقط 15 $ تفاوت داشت !!!
یکی از راهای خوب برا ترکیش اینه که بلیط مورد نظر رو انلاین رزرو کنی و 3 روز وقت میده برا پرداخت که میبری به ارلاین و با ریال میپردازی اینطوری فکر کنم تفاوتش قابل توجه هست.