موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-09-25 ساعت 03:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-25 ساعت 03:58 توسط yami.)
برای دوستان عشق ترکیش یک بار دیگه مرور کنم خاطره پروازم با ترکیش رو البته بطور خلاصه!!
ترکیش عالی هست تا زمانی که با اونها به مشکلی بر نخورید!! چون اگه به مشکلی بر بخورید، به هیچ وجه من الوجود پاسخگو نیستن!! یعنی دقیقا احساس میکنی که با ایران ایر طرفی اما اگه مشکلی بوجود نیاد، واقعا فکر میکنی با یک ایرلاین شش ستاره طرفی که البته راست یا دروغش ترکیش چهار ستاره هست. احتمالا شرکت بررسی کننده نمیدونسته ترکیش بدون مشکل خیلی ستاره هست ولی اگه مشتری باهاشون مشکل داشته باشه نیم ستاره هم نیست!!
نمونه اش، الان سه ماهه که ریوارد کارت مایلز اند اسمایلز منو نمیدن. خیلی ساده!! شونصد بار ایمیل زدم، زنگ زدم، میگم دو ماهه خبری نیست میگه کاملا عادی منتظر باشید!! ایمیلها رو هم جواب نمیدن. حتی قسمت شکایات.
اگه غذای ویژه یا امکانات خاص هم سفارش دادید، ممکنه فراموش کنن که به هواپیما بار بزنن!! باز به همین سادگی. جلوی چشم من اتفاق افتاد هم رفت هم برگشت.
موقع ورود به فرودگاه در غیر از ترکیه هم اگه خیلی دیر وقت باشه انتظار نداشته باشید که از ترکیش کسی اونجا باشه.
پرواز ما یک ساعت دیر رسید به JFK و با اینکه میدونستن طبق بلیطهایی که فروختن چندین نفر پرواز بعدیشونو که بازم تاکید میکنم ترکیش بهشون فروخته بود از دست دادن، گذاشته بودن کانتر رو رفته بودن منزل!! و ملت اونجا آواره شدن. تازه این JFK بود؛ فکر کنم فرودگاه کوچک چجوری میشه!! فقط لطف کرده بودن یک پول چایی به یک پسره از سوئیس ایر داده بودن که به امور چمدانهایی که هنوز نرسیده بود و باید بعدا به منزل مسافرها ارسال میشد رسیدگی میکرد!!
چند نفر مثل من هم باید هتل رایگان میگرفتیم که طبیعتا باز نبودن و هیچکسی جوابگو نشد و من تا صبح در فرودگاه آواره شدم (بله حتی تو JFK حوالی ساعت دوازده شب تقریبا تمام کانترها بسته میشه و میرن خونه!! باورم نمیشد، فکر میکردم فرودگاه اصلی نیویورک واقعا 24 ساعته بازه!!) و صبح با پرداخت مبلغی به پرواز بعدی مسیرم رو کمی تغییر دادم که تا عصر و موقع پرواز اصلی علاف نشم و زودتر برم.
ایرلاین بعدی هم جت بلو بود و زد چمدان من رو ناکار کرد و طبق قوانین خودش پاسخگو نبود، منم با ترکیش تماس گرفتم که من از شما بلیط گرفتم و طبق قوانین شما به چمدان من خسارت تعلق میگیره و اونا هم بصورت مودبانه ای گفتن Get Lost!!!
بد یا خوب با یک ایرلاین یک کشور جهان سوم طرف هستیم که متاسفانه بر خلاف ایرلاینهای عربی، پولی هم همچین تو بساطش نیست!!
موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-25 ساعت 03:53)yami نوشته: ترکیش عالی هست تا زمانی که با اونها به مشکلی بر نخورید!! چون اگه به مشکلی بر بخورید، به هیچ وجه من الوجود پاسخگو نیستن!!
با ترکیش تماس گرفتم که من از شما بلیط گرفتم و طبق قوانین شما به چمدان من خسارت تعلق میگیره و اونا هم بصورت مودبانه ای گفتن Get Lost!!!
بد یا خوب با یک ایرلاین یک کشور جهان سوم طرف هستیم که متاسفانه بر خلاف ایرلاینهای عربی، پولی هم همچین تو بساطش نیست!!
یامی جان فکر میکنی اگه مسافراشون اروپائی یا امریکائی یا ژاپنی بودن هم همین برخورد رو داشتن؟ میخوام بگم احتمالا اشکال از ملیت هاست و اگر نه این ستاره ها الکی به ایر لاینی داده نمیشه !!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
سلام
از دوستان عزیز کسی آژانس مطمئن و خوب در مشهد میتونه معرفی کنه.ممنونم
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-26 ساعت 00:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-26 ساعت 00:35 توسط nahid.t.)
براي دوستاني كه ميخواهند راجبه گلف اير بدونند عرض كنم كه من پرواز تهران به سانفرانسيسكو گرفتم گلف اير تا بحرين ، بحرين أمستردام ،، أمستردام سانفرانسيسكو ،بقيه راه با klm ، گلف آيرش كه هواپيما خيلي كوچيك بود ، مهمان دار گفت اگه ميخواهيد چمدان كرير تون را به ما تحويل بدهيد و مقصد تحويل بگيريد كه من اين اشتباه و كردم تما م وسائل با ارز شم تو اون بود چون ميخواستم داخل هواپيما پيش خودم باشه كه متاسفانه كه چمدان گم شد و هنوز بعد از دو روز خبري نيست ، klm بد نبود ولي طولاني بود ٩/٥ ساعت تا أمستردام (يه توقف حدود يك ساعت تو ابوظبي داشت براي سوارشدن مسافر آدم ياد اتوبوس هاي مسافر بري ميافتاد كه تو هر شهري توقف ميكنند براي مسافر) ١١/٥ ساعت تا سانفرانسيسكو كه اگه قرار بود اين مدت طولاني تو هواپيما باشم إمارات خيلي بهتره ، ولي من اير فلوت را به تركيش و بقيه ترجيح ميدهم ، هم پذيرايي خوب داره هم زمان كوتاه هم هواپيماي خوب تهران به لس أنجلس ١٢ ساعت كه از تركيش هم كمتره و پذيرايي يش بيشتر ،من توي اين پنج ايرلايني كه تجربه داشتم از همه بهتر اير فلوت بود ( تركيش ، إمارات ، klm،گلف اير ،ايرفلوت )
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-25 ساعت 03:53)yami نوشته: برای دوستان عشق ترکیش یک بار دیگه مرور کنم خاطره پروازم با ترکیش رو البته بطور خلاصه!!
دقیقا از همون وبسایتشون که اول کار هست میشه استنباط کرد که با جهان سوم طرف هستی ! ولی به هرحال امتیاز و اشکالاش رو باید کنار هم گذاشت. کلا این مسیر به ایران و بالعکس همیشه مشکلات خودش رو داره حالا با هر ارلاینی مثلا بقول این دوستمون ایرفلوت خیلی خوب هست اما بشرطی که شما ساکن نیویورک یا سنفرنسیسکو باشی و خلاصه در انتخاب ایر لاین خیلی عوامل موثره و همیشه 100 درصد در اختیار مسافر نیست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
دقیقا سهیل جان
متاسفانه برای ساکنین شمالغرب ایران، مخصوصا تبریز، تنها گوزینه خوب هست.
آزال از طریق باکو هم به تبریز پرواز داره و از اون مسیر میشه به مسکو و ایرفلوت دسترسی پیدا کرد ولی متاسفانه قیمتهاش بسیار مسخره هست در حالیکه ایرفلوت از طریق فرودگاه امام به مسکو به آمریکا خیلی قیمتهای خوبی داره.
کلا ترکیش برای ما تبریزیها یک توفیق اجباری هست!!
به خودشونم در دفتر تبریز گفتم و یادآوری کردم که وقتی کسی بهتون زنگ میزنه، اولا تلفن رو جواب بدید و ثانیا جواب سلام تماس گیرنده رو بدید!!
در همین حال موبایل خانومه زنگ زد و با یک ترکیه ای پشت موبایل شخصی اش در ساعت کاری چنان دل و قلوه ای معامله کرد و براش بلیط پیشنهاد میکرد که من ماندم، جواب تلفن رسمی دفترشون رو ندادن رو باور کنم یا از شدت وجدان کاری کار کردنشون پشت خط موبایل شخصی!!
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-29 ساعت 16:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-29 ساعت 16:27 توسط reza_norouzi.)
سلام دوستان من
آيا لازمه كه بليتي كه آژانس هواپيمايي به صورت الكترونيكي برامون تهيه كرده به تاييد رسمي دفتر ايرلاين برسه (يعني مهرش كنن)؟
من بليتمو از لوفتانزا گرفتم.
در ضمن از يكي از دوستان 2013 كه پارسال با لوفتانزا پرواز كرده شنيدم كيفيت هواپيماهاش به خاطر تعدد پروازاش افت كرده و غذاشم زياد خوب نيست.
ممنون ميشم اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره بده.
شاد باشين.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-29 ساعت 16:24)reza_norouzi نوشته: سلام دوستان من
آيا لازمه كه بليتي كه آژانس هواپيمايي به صورت الكترونيكي برامون تهيه كرده به تاييد رسمي دفتر ايرلاين برسه (يعني مهرش كنن)؟
من بليتمو از لوفتانزا گرفتم.
در ضمن از يكي از دوستان 2013 كه پارسال با لوفتانزا پرواز كرده شنيدم كيفيت هواپيماهاش به خاطر تعدد پروازاش افت كرده و غذاشم زياد خوب نيست.
ممنون ميشم اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره بده.
شاد باشين.
آقا رضا عرض سلام
اگر بلیط را آژانس صادر کرده و نمایندگی لوفت هانزا را داره که خودش باید مهرش کنه که بعداً مسئولیت پذیر باشه .
به نظر من شما یک تماسی با لوفت هانزا تهران بگیر . دفترشون تو خیابان ولیعصر نزدیک چلو کبابی نایب هست .(حوالی پارک ساعی )
این از اون کیس هاست که محکم کاری لازم داره .
در مورد کیفیت هم بنده خودم تجربه نداشتم ولی دوستان و اقوام هم به این افت کیفیت اذعان کرده اند .
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2014-09-29 ساعت 21:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-01 ساعت 08:13 توسط KIMIA2005.)
از دوستان عزیز کسی تونسته توی سایت هواپیمایی قطری انلاین پس از رزرو بلیط ((البته با استفاده از pay later جهت پرداخت هزینه بلیط 48 ساعت بعد )) صندلی رو هم انتخاب کنه ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند