موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
sm2015 درست میفرمایند
در ضمن اکثر یا فکر کنم تمام هواپیماهای مقصد آمریکاشونم ایرباس و بوئینگ هست و اگه فاکتور پاتیل بودن خلبان یا تعمیر نگهداری نه چندان استاندارد رو ازش کم کنیم، پرواز خوبی میتونه باشه. فکر کنم مسیرشم کوتاهتره.
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
برای ایران ایر هرروزی میزنی میگه پرواز یافت نشد
موضوعها: 0
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
بهترين راه براي اطلاع از برواز و قيمت هاي موجود ايران اير شماره داخل سايته.
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من
شنیدم اگه بخوایم از امریکا واسه ایران بلیت بگیریم ارزونتر در میاد تا زمانی که همون بلیت رو از ایران بخریم.
کسی تجربه ای در این زمینه داره؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
با اعلام ورود اولین مورد از ایبولا از طریق هوایی ! به امریکا و خاک پاک دالاس ( چه گیری افتادیم !) امروز سی ان ان داشت توی بوق میکرد که دیگه سفر هوایی و فرودگاه و اینا خیلی خطرناک میشه حس ... ! و خلاصه فکر کنم ظرف یکهفته بلیط ارزون بشه و برگرده به قیمتهای زمان بعد از ناین الون !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-02 ساعت 09:00)reza_norouzi نوشته: سلام دوستان من
شنیدم اگه بخوایم از آمریکا واسه ایران بلیت بگیریم ارزونتر در میاد تا زمانی که همون بلیت رو از ایران بخریم.
کسی تجربه ای در این زمینه داره؟
درود بر شما
این موضوع درسته . دو تا مورد :
من به دفتر یک آژانس مسافرتی در سن خوزه زنگ زدم ( تقریباً یک ماه پیش ، اتفاقاً صاحبش ایرانیه و چند تا شعبه هم داره خانم ها هم که اصن فارسی صحبت می کنن ) بلیط سن فرانسیسکو - تهران رفت و برگشت ، امارات رو قیمت داد 1200 در صورتی که از تهران همون تاریخ رو داد 1500 .
مورد دوم اینکه دوستی دارم هر سال سفر داره به یو اس و از ایران بلیط نمی گیره بلکه از عمه ریکا براش بلیط تهیه می کنن و همیشه هم ارزان تر در میاد .
در خدمتیم
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال